badfish Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Καλημερα στην παρεα. Μολις παρελαβα απο DBRAND τα skins, στο χρονικο οριο που ειχαν θεσει τα παλικαρια (ειχα παραγγειλει μεσα στις γιορτες και εγραφαν για 5-7 μερες για shipment). Φαινονται μερακληδες , ωραια συσκευασμενα με αυτα που βλεπετε μεσα. Τωρα θα κοιταξω να βαλω καποια σημερα, ισως χρειαστω λιγο βοηθεια απο καποιον που εχει βαλει (απο καποιον εδω το ειδα αλλα δε θυμαμαι ποιος ελπιζω να το δει) Ειχα την εντυπωση οτι θα ερθει απο ενα σκιν στα 3 που διαλεξα αλλα μου ηρθαν διπλα...οποτε αν καποιος θελει καμμια, ευχαριστως να στειλει ΠΜ ( Zebra Wood / Gold / Titanium ) https://imgur.com/a/Kxap9 *EDIT οπως λεει και στο βιντεο για το Installation " 2 pieces included in case u f"""" it up" χεχε οποτε γι αυτο το στελνουν διπλα Edited January 15, 2018 by badfish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Τι λέτε γιαυτην; https://www.agorashop.gr/store/msvii-pc-oneplus-5t-black-z1-05.html?ref=bestprice.gr Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Τι λέτε γιαυτην; https://www.agorashop.gr/store/msvii-pc-oneplus-5t-black-z1-05.html?ref=bestprice.gr Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk την ειδα κι εγω, φαινεται καλη , στιβαρη, και ομορφη (κ λεπτη ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλημερα στην παρεα. Μολις παρελαβα απο DBRAND τα skins, στο χρονικο οριο που ειχαν θεσει τα παλικαρια (ειχα παραγγειλει μεσα στις γιορτες και εγραφαν για 5-7 μερες για shipment). Φαινονται μερακληδες , ωραια συσκευασμενα με αυτα που βλεπετε μεσα. Τωρα θα κοιταξω να βαλω καποια σημερα, ισως χρειαστω λιγο βοηθεια απο καποιον που εχει βαλει (απο καποιον εδω το ειδα αλλα δε θυμαμαι ποιος ελπιζω να το δει) Ειχα την εντυπωση οτι θα ερθει απο ενα σκιν στα 3 που διαλεξα αλλα μου ηρθαν διπλα...οποτε αν καποιος θελει καμμια, ευχαριστως να στειλει ΠΜ ( Zebra Wood / Gold / Titanium ) https://imgur.com/a/Kxap9 *EDIT οπως λεει και στο βιντεο για το Installation " 2 pieces included in case u f"""" it up" χεχε οποτε γι αυτο το στελνουν διπλα Με το καλο να τις περασεις φιλε μου, εγω εχω εδω και 2 εβδομαδες το dragon skin και ειναι εξαιρετικο. Ακολούθησε τις οδηγίες απο το επίσημο κανάλι τους στο youtube, εαν κολλησεις καπου εδω ειμαστε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Με το καλο να τις περασεις φιλε μου, εγω εχω εδω και 2 εβδομαδες το dragon skin και ειναι εξαιρετικο. Ακολούθησε τις οδηγίες απο το επίσημο κανάλι τους στο youtube, εαν κολλησεις καπου εδω ειμαστε ;) Ακολουθησα οδηγιες , εβαλα την wood, δειχνει υπεροχα στο κινητο.. Βεβαια με αριστα το 10 ..το περασα .. 8 ! Καπως το χασα και μου χει κατι κενα επανω. Οσο κρατησει.. την δευτερη φορα θα τα παω καλυτερα μαλλον. Τωρα καταλαβαινω γιατι παντα ερχονται διπλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Περιμένω αυτές! Σε λίγες μέρες πιστεύω θα είναι εδώ! Η Nillkin είναι πάντα εγγύηση! Τη πήρα σε dark, πλέον δεν είναι διαθέσιμο. https://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Protective-Luxury-Hard-PC-Slim-Skin-Back-Case-Cover-For-Oneplus-5T-3T/132409215896?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=431750633637&_trksid=p2060353.m2749.l2649 https://www.ebay.com/itm/NILLKIN-For-oneplus-5T-NEW-Case-Cover-Bumper-Nature-TPU-Gel-Silicone-Back-Case/322962245704?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=512104209309&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Περιμένω αυτές! Σε λίγες μέρες πιστεύω θα είναι εδώ! Η Nillkin είναι πάντα εγγύηση! Τη πήρα σε dark, πλέον δεν είναι διαθέσιμο. https://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-Protective-Luxury-Hard-PC-Slim-Skin-Back-Case-Cover-For-Oneplus-5T-3T/132409215896?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=431750633637&_trksid=p2060353.m2749.l2649 https://www.ebay.com/itm/NILLKIN-For-oneplus-5T-NEW-Case-Cover-Bumper-Nature-TPU-Gel-Silicone-Back-Case/322962245704?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=512104209309&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Την ίδια nillkin σε dark έχω παραγγείλει και 'γω, φαίνεται ωραία. Η αποστολή της δικιάς μου έγινε 2 Ιανουαρίου..... άρα πιστεύω θα 'ργησει ακόμη!! Αν έρθει νωρίτερα η δική σου, γράψε εντυπώσεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Την ίδια nillkin σε dark έχω παραγγείλει και 'γω, φαίνεται ωραία. Η αποστολή της δικιάς μου έγινε 2 Ιανουαρίου..... άρα πιστεύω θα 'ργησει ακόμη!! Αν έρθει νωρίτερα η δική σου, γράψε εντυπώσεις! ;) 03/Ιαν εγώ. Πλήρωσα όμως 2 ευρώ επιπλέον για να έρθει πιο γρήγορα γιατί με απλό ταχυδρομείο μου έβγαζε αρχές Μαρτίου πιθανή ημερομηνία παραλαβής. Όποιος παραλάβει πρώτος, γράφει εντυπώσεις. Αν και ξέρω περίπου γιατί πάντα αυτή χρησιμοποιώ σε όλα μου τα τηλέφωνα.:happy: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παρέλαβα σήμερα την κόκκινη σιλικόνης της oneplus. Απίστευτη ποιότητα και αίσθηση!!!!! Όντως πολύ όμορφη η κόκκινη σιλικόνης... Έντονο το χρώμα κιόλας.... Δύο πράγματα δεν μου άρεσαν πολύ, σε σχέση με την sandstone πάντα μιλάω: Το βασικό είναι ότι παχαίνει περισσότερο το κινητό (προστατεύει καλύτερα όμως) Και δεύτερον γλιστράει σε σχέση με την sandstone (λογικό βέβαια) Όπως και να έχει τις χρησιμοποιώ εναλλάξ.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Πολύ καλό το παραλήρημα.... Το έχεις χάψει το παραμύθι που κυκλοφορεί με την αφαίρεση του headphone jack...να υποθέσω διαβάζεις forum της Apple; Το DAC και οι drivers που έχουν μέσα τα Leeco των 16 ευρώ είναι καλύτερα από το DAC που έχει οποιοδήποτε κινητό που σέβεται τον εαυτό του και τους drivers των 200+ ακουστικών, μάλιστα (εδώ βάλε πολλές φατσούλες που γελάνε....). ΕΠΙΣΗΣ το μηδενικό noise που υπάρχει σε ένα καλώδιο 1-1.2 μέτρα κάνει τη διαφορά σε σχέση με τα leeco των 16 ευρώ...μάλιστα ΓΙΑ 16 ευρώ εννοείται πως είναι καλά αλλά δεν είναι τα ακουστικά που θέλεις να παρουσιάσεις ως reference, και τα συγκρίνεις με σοβαρά ακουστικά. από θεωρίες καλός είσαι... Αν έγραφες ότι ψάχνω ένα type-c ακουστικό με σοβαρό DAC ΚΑΙ Drivers θα...συζητουσαμε σε άλλη βάση ακόμα και αν διαφωνούσαμε.Τι δεν καταλαβαίνεις βρε άνθρωπε; Το πρόβλημα είναι στη θυρα jack. Ότι dac και να της βαλεις από πισω δεν μπορει να μεταφερει αναλογικά δεδομενα χωρίς αλλοίωση και χάσιμο. Δεδομενα όμως χάνονται και στα καλώδια. Γιαυτό και τα type c και bluetooth aptx hd ακουστικά, παρακάμπτουν την θυρα jack και βάζουν δικό τους 24μπιτο (τουλάχιστον) dac τοποθετημένο ακριβως πριν τα ηχεία (όπως επίσης και για να μην εξαρτώνται απο τα dac των κινητων τα οποια ειναι 16μπιτα, μιας και δεν εχει νόημα να βάλουν ανώτερα), για να υπαρχει μηδενικη αλλοίωση. Ένας κατασκευαστης ακουστικων με καρφί και να θέλει δεν μπορει να το κάνει αυτό. Επίσης ποιος σου μιλησε για τα leeco ως reference?!!! Πιθανοτατα είναι τα χειροτερα ακουστικά type c που υπαρχουν. Μιλησα για μια καινουργια τεχνολογια που υπερτερει και κανει την διαφορα σε πιστοτητα και καθαρότητα ηχου ακόμα και σε συγκριση με ακριβα ακουστικά με καρφι των 200 ευρω! Μια δοκιμη νομιζω θα σε πεισει. Ομως επειδη ειναι στην αρχη , έχει πολλά προβλήματα συμβατοτητας ακομα απο συσκευη σε συσκευη. Κυριως στην λειτουργια του μικροφωνου με τον adc κονβερτορα.γιαυτο και καθε ακουστικο type c λειτουργει σωστά μόνο για την συσκευη που φτιάχτηκε. Αυτο ηταν και το προβλημα μου με τα leeco (μικρόφωνο-εντολές) και γιαυτό το θέμα ρωτούσα , όταν εσύ πετάχτηκες να πεις την εξυπναδα σου και ειρωνευόσουν , κοροιδευες και ξεκαρδιζόσουν στα γέλια.... Αλλά επειδη τελικά εισέπραξα άγνοια (συν κακοήθεια από εσενα) αποφάσισα μετά από ψάξιμο να παω σε aptx hd bluetooth λύση, μιας και το κινητο μας την υποστηριζει. Αυτά.... ΥΓ: Ποιο φόρουμ της Apple?!Καλά ότι να ναι! Δεν εχω ασχοληθει ποτε με την apple! Αν και ξερω οτι και αυτή δημιουργησε την αντιστοιχη θυρα lighting με αντίστοιχα ακουστικα. εγω που ημουν ασχετος και εκατσα και εψαξα και λιγο τα λεγομενα του παιδιου εδω.. αν ημουν στη θεση των αλλων μελων θα αλλαζα τουλαχιστον προφιλ, ή θα ζητουσα ταπεινα συγγνωμη.. καμια φορα εχουμε λανθασμενες εντυπωσεις γιατι οι γνωσεις μας ειναι συγκεκριμενες και μεχρι εκει φτανει η εξυπναδα μας.. δεν χρειαζεται λοιπον και δεν αρμοζει σε ενα φορουμ να κανουμε τους εξυπνους σε οποιοδηποτε θεμα.. αυτο ειναι μαθημα.. γιατι γ αυτο το λογο δημιουργηθηκαν τα φορουμ.. να βρισκουμε γνωση ετοιμη! κανω τον δικηγορο του διαβολου αλλα υπηρξαν φορες που νομιζα πως και εγω μ αυτα που ηξερα ειχα πιο σωστη ενημερωση.. και ταυτοχρονα εψαχνα και εγω να ανακλυψω την ενα τεχνολογια ηχου που λεγεται looseless, και εχω πληρωσει και ακουστικα 100 ευρω..και ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν εβλεπα διαφορα τρομερη που να αξιζει την διαφορα τιμης. και ποτε δεν καταλαβα γιατι ετσι απλα εφυγε η θυρα ακουστικων πια απο τα κινητα.. μου ληθηκαν τοσες αποριες.. μπραβο φιλε:respect::respect: Σε ευχαριστώ φίλε μου. Αν και δεν είναι θεμα εξυπνάδας ούτε μέμθηκα κάποιον για την εξυπναδα του εδω. Και εγώ την έχω πατήσει πολλές φορες και τα εχω σκασει χοντρα επειδη με πιασανε κοροιδο και δεν το ειχα ψαξει το θεμα πριν. Σε σενα τα μπραβο που θετεις τους σωστούς λόγους συμμετοχης σε ένα φόρουμ! Edited January 16, 2018 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παρέλαβα και εγώ πριν λίγο από dbrand τα skin. Από 1 extra δώρο σ κάθε χρωμα. Μια χαρά δηλαδή :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ειναι γαματα ! οταν θα το βαλω 100% σωστα ειδικα ... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Τι λέτε γιαυτην; https://www.agorashop.gr/store/msvii-pc-oneplus-5t-black-z1-05.html?ref=bestprice.gr Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Την πήρα σε μπλε. Άψογη εφαρμογή και άψογα τα κοψίματα. Πολύ λεπτή και σκληρή. Προσοχή μόνο. Γλυστραει αρκετά και δεν είναι υπερυψωμένη στα πλαϊνά. Με το επίσημο γυαλί κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Την πήρα σε μπλε. Άψογη εφαρμογή και άψογα τα κοψίματα. Πολύ λεπτή και σκληρή. Προσοχή μόνο. Γλυστραει αρκετά και δεν είναι υπερυψωμένη στα πλαϊνά. Με το επίσημο γυαλί κανένα πρόβλημα.Σκέφτομαι και σε μπλε και σε μαύρο να χτυπήσω...αλλά όταν λες γλιστράει;;; πολύ; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Αν δεν σου είναι κόπος ανέβασε μία φωτογραφία να την δούμε!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Λοιπόν το έντυσα με το skin σε copper :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 πολύ ωραίο, ξέφυγαν λίγο οι άκρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Πολύ όμορφο! Είχα βάλει στο LG G3 που είχα την Carbon White, αλλά δεν βελτίωσε πολύ το κράτημα. Αυτές τώρα πως πάνε;; Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κι απο μενα την Zebra wood , δεν πετυχε απολυτα στην τοποθετηση αλλα.. θα το βρω στα επομενα που θα δοκιμασω. εξαλου δινει παντα δευτερο ;) :) https://imgur.com/a/k493p https://imgur.com/a/SU5Cn https://imgur.com/a/GsuNF οσο για το κρατημα .. ενταξει δεν ειναι και σαν την sandstone.. αλλα νομιζω γλυστραει λιγοτερο απο το σκετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Την πήρα σε μπλε. Άψογη εφαρμογή και άψογα τα κοψίματα. Πολύ λεπτή και σκληρή. Προσοχή μόνο. Γλυστραει αρκετά και δεν είναι υπερυψωμένη στα πλαϊνά. Με το επίσημο γυαλί κανένα πρόβλημα. Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια να δω πως ειναι η μπλε?? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια να δω πως ειναι η μπλε?? ευχαριστω. Προσπαθώ να ανεβάσω αλλά μου βγάζει μήνυμα "exceeds forum quota" παρόλο που το αρχείο είναι λιγότερο από 300Kb. Είναι μπλε ελαφρώς μεταλλικό με μια πολύ διακριτική γυαλάδα. Δεν είναι δηλαδή ματ και έντονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Προσπαθώ να ανεβάσω αλλά μου βγάζει μήνυμα "exceeds forum quota" παρόλο που το αρχείο είναι λιγότερο από 300Kb. Είναι μπλε ελαφρώς μεταλλικό με μια πολύ διακριτική γυαλάδα. Δεν είναι δηλαδή ματ και έντονο. ωραια, καταλαβα. και απο θεμα ογκου σε σχεση με την θηκη που εχει το κινητο στην συσκευασια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ρε παίδες να μπορούμε να ανεβάζουμε φώτο είναι βασικό. ΑΣ το δουν οι moderator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ανέβαση την σε κάποιο τρίτο site (πχ photobucket) και βάλε το λινκ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ανέβαση την σε κάποιο τρίτο site (πχ photobucket) και βάλε το λινκ Ναι εντάξει, έτσι το κάνω και εγώ, αλλά το έχω απορία. Γιατί άλλα παιδιά ανεβάζουν κανονικά; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts