m7ixalis Δημοσιεύτηκε November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 26, 2017 (edited) Στο παρόν θέμα θα συζητάμε για τα αξεσουάρ του OnePlus 5T Edited November 26, 2017 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 (edited) Καλημερα. Εχω παραγγειλει τη sandstone αλλα χαζευω και την κοκκινη της σιλικονης. Την εχει παρει καποιος? Προσθετει ογκο στο τηλεφωνο? Και άλλη μια ερώτηση. Τα ακουστικά αξίζουν; Edited November 26, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Καλημερα. Εχω παραγγειλει τη sandstone αλλα χαζευω και την κοκκινη της σιλικονης. Την εχει παρει καποιος? Προσθετει ογκο στο τηλεφωνο? Και άλλη μια ερώτηση. Τα ακουστικά αξίζουν;Στο 5αρι που εχω την κοκκινη, ναι, προσθετει λιγο ογκο. Αλλα προστατευει αρκετα καλα την συσκευη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Στο 5αρι που εχω την κοκκινη, ναι, προσθετει λιγο ογκο. Αλλα προστατευει αρκετα καλα την συσκευη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ Βαιε... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Σε ευχαριστώ Βαιε... Παρακαλω. Επισης θεωρω πως ειναι απο τις ομορφοτερες θηκες της OnePlus, ειδικα η κοκκινη. Μινιμαλιστικη, ωραιο πιασιμο, καλη προστασια και κατι εντελως ξεχωριστο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 καλησπερα στην παρεα,εγω πηρα την red silicone και το bumper,πιστευω καλυτερη καλυψη κ μικροτερο ογκο δινει το bumper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Υπαρχει περιπτωση να τη βγαλεις μια κοντινη φωτογραφια, φορεμενη εννοειται? Ειναι και ακριβη η ατιμη για να την παρω και να μεινει στο συρταρι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Υπαρχει περιπτωση να τη βγαλεις μια κοντινη φωτογραφια, φορεμενη εννοειται? Ειναι και ακριβη η ατιμη για να την παρω και να μεινει στο συρταρι. εαν βρω δευτερη συσκευη,παντως η σιλικονη το αφηνει κενο απο κατω.δες βιντεακια στο youtube.αναλογα τι ζητας κ τι σου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Παίδες αφήσατε τον protector που φορούσε από τη... μαμά του ή τον βγάλατε αμέσως και βάλατε άλλο π.χ. τζαμάκι για μεγαλύτερη σιγουριά; Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Παίδες αφήσατε τον protector που φορούσε από τη... μαμά του ή τον βγάλατε αμέσως και βάλατε άλλο π.χ. τζαμάκι για μεγαλύτερη σιγουριά; εγω το αφησα,ειναι πολυ καλα τοποθετημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 εγω το αφησα,ειναι πολυ καλα τοποθετημενο. Θενξ αδερφέ αυτό σκέφτομαι να κάνω κι εγώ παρά το ότι παρήγγειλα και τζαμάκι. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Θενξ αδερφέ αυτό σκέφτομαι να κάνω κι εγώ παρά το ότι παρήγγειλα και τζαμάκι. γνωμη μου να το αφησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Αφήστε το. Εάν χαλάσει ( αρχίσει σημαδακια κλπ ) τότε πάτε σε τζαμακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 γενικα οι γνησιες θηκες μπαινουν κ βγαινουν σφηχτα στην συσκευη,να δουμε το ποσο ανθεκτικο ειναι?δεν εβγαλε και η spigen για να δοκιμασουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) καλησπερα,πως μπορω να σας ανεβασω μια φωτογραφια με την θηκη φορεμενη? Edited November 27, 2017 by geodal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 καλησπερα,πως μπορω να σας ανεβασω μια φωτογραφια με την θηκη φορεμενη? Να την ανεβασεις καπου και να βαλεις link? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Να την ανεβασεις καπου και να βαλεις link? εδω μεσα δεν γινεται κατευθειαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 εδω μεσα δεν γινεται κατευθειαν? Οταν γραφεις μηνυμα , απο κατω λεει επισυναψη αρχειου. Αλλα ειναι μεχρι καποιο μεγεθος. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Οταν γραφεις μηνυμα , απο κατω λεει επισυναψη αρχειου. Αλλα ειναι μεχρι καποιο μεγεθος. το βρηκα,παταω upload,τι ανεβαζει,ειναι μονο 80 kb αλλα μετα παταω κλεισιμου παραθυρου κ τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 το βρηκα,παταω upload,τι ανεβαζει,ειναι μονο 80 kb αλλα μετα παταω κλεισιμου παραθυρου κ τπτ. Δεν ξερω κατι περισσοτερο... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Μόλις έβαλα το original τζάμι. Ταιριάζει απόλυτα στις άκρες αλλά.... Δεν κολλάει καλά. Έχει αέρα που δεν φεύγει με τιποτα.... Συνέχεια.... Αφού έσκασα από το κακό μου χθες το βράδυ έκατσα σήμερα το πρωί με μεγαλύτερη προσοχή. Στο site της εταιρείας και πάνω στη συσκευασία λέει να φορέσεις πρώτα στο τηλέφωνο τη θήκη που δίνεται μαζί. Αυτό βοηθάει να ευθυγραμμιστει το τζάμι αλλά νομίζω εμποδίζει τον αέρα να βγει. Οπότε την έβγαλα. Δεν τοποθετείται το τζάμι όπως όλα που πιέζεις στο κέντρο και μετά κολλάει όλο. Αυτό θέλει να βάλεις πρώτα πάνω στο ακουστικό - κάμερα και μετά σιγά σιγά να το πιέζεις αφαιρώντας αέρα. Το ξεκολλησα και το ξαναεβαλα. Χρησιμοποίησα μια πιστωτική κάρτα που έχει μεγαλύτερο πλάτος από το πλαστικό που δίνουν μαζί. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλύτερο. Από εκεί που θα το πετούσα μου έχουν μείνει δύο τρεις πολύ μικρές φουσκιτσες (που και αυτές τις βγάζω σιγά σιγά) . Και εννοείται η αίσθηση πολύ καλύτερη από τη ζελατίνα. Edited December 3, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 καλημερα,αυτο το εχει δοκιμασει κανεις? https://www.spigen.com/collections/oneplus/products/screen-protector-glas-tr-nano-liquid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 καλημερα,αυτο το εχει δοκιμασει κανεις? https://www.spigen.com/collections/oneplus/products/screen-protector-glas-tr-nano-liquid Φαίνεται ενδιαφέρουσα τεχνολογία αλλά είναι για γρατζουνιές. Σε περίπτωση πτώσης δε θα απορροφήσει κραδασμούς. Παρ'όλα αυτά ειναι μια επιλογή για εκείνους που δε θέλουν tempered glass είτε γιατί έχουν flip cover case είτε γιατί δε γουστάρουν! Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μαμά θήκη που ήρθε με το κινητό. Θεωρώ ότι είναι πολύ σωστή επιλογή να στέλνουν δώρο εργοστασιακή θήκη. Είναι κυρίως για τις γρατζουνιές, δε θα κάνει πολλά σε περίπτωση πτώσης αλλά τουλάχιστον καλύπτει τις βασικές ανάγκες. Επίσης για τη ζελατίνα που ανέφεραν αρκετοί, επίσης πολύ σωστή κίνηση της εταιρείας να στείλει το κινητό με εφαρμοσμένη ζελατίνα. Skin έχει δοκιμάσει να φορέσει κανείς; Με προβληματίζει το ότι θέλει αρκετό ζέσταμα με πιστολάκι... Δε θα ήθελα να θερμάνω την οθόνη Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Skin έχει δοκιμάσει να φορέσει κανείς; Με προβληματίζει το ότι θέλει αρκετό ζέσταμα με πιστολάκι... Δε θα ήθελα να θερμάνω την οθόνη Αρκετοί έχουμε βάλει dbrand skins - δεν ζεσταινεις το κινητό αλλά το skin (σιγουρα όχι την οθόνη, η διαρκεια θέρμανσης είναι μικρη) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 απο μεριας spigen θα δουμε θηκουλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts