Jump to content

[OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καπου το εχετε χασει, εχετε μπερδευτει!

το τελευταιο oreo twrp του bluespark ειναι αυτο: twrp-3.2.1-x_blu_spark_v8.69-op5_op5t.img

στο αναλογο thread στο xda

τσεκαρισμενο κ απο εμενα το αρχειο που εδωσε ο φιλος πιο πανω για το dolby atmos axon7 παιζει μια χαρα τελεια!

και ισως αυτος να ειναι ο λογος που εχετε προβληματα με διαφορα φλασαρισματα.

το 8.61 δεν κανει επουδενι για ορεο.

Αναβάθμιση blue spark γινεται μεσω pc η μπορεί απλα με φλασαρισμα απο recovery;

Ποιος ο πιο ενδεδειγμενος τροπος διοτι το 8.61 έχω.

Ίσως μάλιστα εκεί να είναι η ρίζα του κακου για κάποια συνεχή bug με substratum theme που αντιμετωπίζω δηλαδή ακαταλληλότητας blue spark version που έχω.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να λειτουργεί αξιόπιστα σαν το Quick Ball της Xiaomi???

Σε non root συσκευή

Και δεν ρουταρεις λεω εγώ τώρα :p

Gravity box is your friend:D

Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα!!

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καπου το εχετε χασει, εχετε μπερδευτει!

το τελευταιο oreo twrp του bluespark ειναι αυτο: twrp-3.2.1-x_blu_spark_v8.69-op5_op5t.img

στο αναλογο thread στο xda

Εγώ βρίσκω το v8.68 όχι το 8.69

Φιλικά, Κατερίνα

Κομπλέ πέρασα την νεα εκδοση μέσω recovery ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό.

https://www.squto.com/how-to-update-twrp-recovery/

Και άμεσα ειδα αποτέλεσμα με εξάλειψη 2 bug που ειχα πρώτα το flickering σε Nova(που το ανέφερα μετα αναβάθμιση σε Oreo) μετα απο επανεκκίνηση συσκευής οπου επρεπε να υποβάλω σε restart μεσω εφαρμογής καθε φορά για να φύγει και δεύτερον με substratum theme οπου διατηρούσε στην μνήμη το προηγούμενο background wallpaper κάθε φορά σε recent task και οχι το παρόν.

Edited by alextrela

Παω να φλασαρω το Dolby Athos και τις 2 εκδοσεις που αναφέρονται πιο πάνω μου πεταει Error.

Είμαι με Οreo Stable, bluspark v8.69 και Magisk. Ξέρει κανείς καμιά λύση?

Screenshot_2018-02-08-07-00-17.png

Κώστας

Αυτό πέρνα και παράτα τις εκδόσεις του magisk

https://www.dropbox.com/s/h7ij9j2h4hlfk9g/dolby.zip?dl=0

Ok αυτό έγινε εγκατάσταση, αλλά δεν ανοίγει το app, πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Edited by djivo
Κώστας

Καλησπέρα,

Είμαι στη 4.7.6 stable με root και magisk 15.3.

Μου έβγαλε να κάνω OTA update σε oreo και μου λέει ότι θα χάσω το root.

Να κάνω το update ή θα έχω θέμα κολλήματος της συσκευής και δεν θα είναι λειτουργική???

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην έχει απαντηθεί πάλι.

Καλησπέρα,

Είμαι στη 4.7.6 stable με root και magisk 15.3.

Μου έβγαλε να κάνω OTA update σε oreo και μου λέει ότι θα χάσω το root.

Να κάνω το update ή θα έχω θέμα κολλήματος της συσκευής και δεν θα είναι λειτουργική???

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην έχει απαντηθεί πάλι.

Θα σου πρότεινα να κάνεις το update με όλα τα απαραίτητα wipes (dalvik, cashe, data) και μετά να κάνεις και root ξαναστηνωντας την συσκευή απ' την αρχή. Τις εφαρμογές φαντάζομαι θα τις επαναφέρεις με titanium backup εφόσον είσαι και θα γίνεις πάλι root.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Θα σου πρότεινα να κάνεις το update με όλα τα απαραίτητα wipes (dalvik, cashe, data) και μετά να κάνεις και root ξαναστηνωντας την συσκευή απ' την αρχή. Τις εφαρμογές φαντάζομαι θα τις επαναφέρεις με titanium backup εφόσον είσαι και θα γίνεις πάλι root.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Μήπως γνωρίζεις πόσο κρατάει το update για να ολοκληρωθεί?

Ρωτάω σε περίπτωση που κάτι γίνει να ξέρω πόσο να περιμένω.

Και μια τελευταία ερώτηση: αξίζει να κάνω την αναβάθμιση?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Μήπως γνωρίζεις πόσο κρατάει το update για να ολοκληρωθεί?

Ρωτάω σε περίπτωση που κάτι γίνει να ξέρω πόσο να περιμένω.

Και μια τελευταία ερώτηση: αξίζει να κάνω την αναβάθμιση?

Μετά από wipe data κτλπ, θα χρειαστεί κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά ή όλη διαδικασία. Αν δεν κάνεις wipe data (που σου προτείνω να κάνεις για μια τέτοια αναβάθμιση) απλά θα περάσεις το update σε 5 λεπτά το πολύ. Το πέρασμα του update η η εγκατάσταση του, είναι 1 λεπτό υπόθεση.

Το τελευταίο δεν μπορώ να στο απαντήσω μιας και έχω το απλό 5 και όχι το 5T. Θα σου πουν τα παιδιά που είναι κάτοχοι της συσκευής. Αν και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παω να φλασαρω το Dolby Athos και τις 2 εκδοσεις που αναφέρονται πιο πάνω μου πεταει Error.

Είμαι με Οreo Stable, bluspark v8.69 και Magisk. Ξέρει κανείς καμιά λύση?

Screenshot_2018-02-08-07-00-17.png

Φίλε @djivo, το αρχείο που σου έδωσε ο alex, έχω την εντύπωση πως είναι για nougat και όχι για Oreo!! Μακάρι να κάνω λάθος, γιατί αλλιώς μην επιχειρήσεις να βάλεις το σωστό zip για Oreo!! Το γιατί θα το καταλάβεις διαβάζοντας το post μου παρακάτω!!

Επανέρχομαι λοιπόν με το θέμα του Dolby_Atmos σε Oreo και τα προβλήματα που είχα στην εγκατάσταση του (για όσους δεν τα διάβασαν, είναι λίγα post πιο πίσω).

Τα πήρα το θέμα εγωιστικά και θα έσκαγα αν δεν έβρισκα τη λύση! Όχι ότι ήταν τόσο σημαντικό για μένα το Dolby_Atmos αλλά δεν το έβρισκα λογικό όσοι επιχείρησαν να το βάλουν να μην είχαν πρόβλημα, και 'γω να έχω φάει άπειρα bootloop's!!

Μετά λοιπόν από πολλές δοκιμές αυτές τις μέρες και πραγματικά πολλά bootloop's και επιστροφές με nandroid βρήκα τελικά τη λύση!!

Είχα τελικά δίκιο λέγοντας σε κάποιο ποστ μου ότι δεν έφταιγαν ούτε το αρχεία του Dolby_Atmos, ούτε η έκδοση του recovery που είχα. Αλλά η ίδια η συσκευή μου!

Το πρόβλημα λοιπόν δημιουργήθηκε όταν πρωτοπέρασα την Oreo! Έκανα τη βλακεία τότε να επιχειρήσω να περάσω το zip του Dolby_Atmos που είχα στην internal, αλλά...... έλα όμως που ήταν το zip που είχα βάλει στη nougat! Φάνηκε ότι δήθεν έγινε η εγκατάσταση αλλά το Atmos δεν άνοιγε. Το έκανα λοιπόν απεγκατάσταση και νόμιζα πως ήταν όλα εντάξει! Έλα όμως που το φλασάρισμα από recovery τροποποιεί αρχεία συστήματος που δεν επανέρχονται. Αυτό δημιούργησε ασυμβατότητα με οποιοδήποτε άλλο zip του Dolby_Atmos που έβαζα. Με αποτέλεσμα να μη μου δουλεύει το Youtube ή να μην μπουτάρει ποτέ η συσκευή!

Αφού λοιπόν κάποια στιγμή το υποψιάστηκα, έκανα σήμερα dirty flash ξανά την Oreo 5.0.3 που είχα στην μνήμη, κάτι το οποίο επανέφερε τα αρχεία συστήματος που είχε αλλάξει το zip Atmos της nougat που είχα βάλει και μπαίνοντας recovery φλασάρω το:

DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180202.zip

(Το οποίο όταν το έβαζα προηγουμένως, δεν άνοιγε ποτέ η συσκευή) και..... βουαλά!! Κανονικό bootαρισμα και εγκατεστημένο το Dolby_Atmos, πλήρως λειτουργικό!!

Και δουλεύει και το YouTube! :p

Edited by Titarasaudi

Το αρχείο που σου έδωσε ο alex, έχω την εντύπωση πως είναι για nougat και όχι για Oreo!! Μακάρι να κάνω λάθος, γιατί αλλιώς μην επιχειρήσεις να βάλεις το σωστό zip για Oreo!! Το γιατί θα το καταλάβεις διαβάζοντας το post μου παρακάτω!!

Επανέρχομαι λοιπόν με το θέμα του Dolby_Atmos σε Oreo και τα προβλήματα που είχα στην εγκατάσταση του (για όσους δεν τα διάβασαν, είναι λίγα post πιο πίσω).

Τα πήρα το θέμα εγωιστικά και θα έσκαγα αν δεν έβρισκα τη λύση! Όχι ότι ήταν τόσο σημαντικό για μένα το Dolby_Atmos αλλά δεν το έβρισκα λογικό όσοι επιχείρησαν να το βάλουν να μην είχαν πρόβλημα, και 'γω να έχω φάει άπειρα bootloop's!!

Μετά λοιπόν από πολλές δοκιμές αυτές τις μέρες και πραγματικά πολλά bootloop's και επιστροφές με nandroid βρήκα τελικά τη λύση!!

Είχα τελικά δίκιο λέγοντας σε κάποιο ποστ μου ότι δεν έφταιγαν ούτε το αρχεία του Dolby_Atmos, ούτε η έκδοση του recovery που είχα. Αλλά η ίδια η συσκευή μου!

Το πρόβλημα λοιπόν δημιουργήθηκε όταν πρωτοπέρασα την Oreo! Έκανα τη βλακεία τότε να επιχειρήσω να περάσω το zip του Dolby_Atmos που είχα στην internal, αλλά...... έλα όμως που ήταν το zip που είχα βάλει στη nougat! Φάνηκε ότι δήθεν έγινε η εγκατάσταση αλλά το Atmos δεν άνοιγε. Το έκανα λοιπόν απεγκατάσταση και νόμιζα πως ήταν όλα εντάξει! Έλα όμως που το φλασάρισμα από recovery τροποποιεί αρχεία συστήματος που δεν επανέρχονται. Αυτό δημιούργησε ασυμβατότητα με οποιοδήποτε άλλο zip του Dolby_Atmos που έβαζα. Με αποτέλεσμα να μη μου δουλεύει το Youtube ή να μην μπουτάρει ποτέ η συσκευή!

Αφού λοιπόν κάποια στιγμή το υποψιάστηκα, έκανα σήμερα dirty flash ξανά την Oreo 5.0.3 που είχα στην μνήμη, κάτι το οποίο επανέφερε τα αρχεία συστήματος που είχε αλλάξει το zip Atmos της nougat που είχα βάλει και μπαίνοντας recovery φλασάρω το:

DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180202.zip

(Το οποίο όταν το έβαζα προηγουμένως, δεν άνοιγε ποτέ η συσκευή) και..... βουαλά!! Κανονικό bootαρισμα και εγκατεστημένο το Dolby_Atmos, πλήρως λειτουργικό!!

Και δουλεύει και το YouTube! :p

Πάντως εγώ πριν βάλω το axon 7 που πρότεινα, δοκίμασα και εγώ με την έκδοση της nougat που είχα (Ίσως να μην ήταν η ίδια με την δική σου και αυτό να έπαιξε ρόλο τελικά..). Είδα ότι δεν εγκαταστάθηκε και μετά δοκίμασα με viper4a. Το δούλεψα μια χαρά αλλά μετά βρήκα και προτίμησα το axon 7. Και μου δούλεψε κατευθείαν. Τώρα τι να πω. Με έβαλες σε σκέψεις.. Αν μου κάνει τίποτα περίεργα η ορεο θα ξέρω ότι θα είναι από αυτό τουλάχιστον...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Πάντως εγώ πριν βάλω το axon 7 που πρότεινα, δοκίμασα και εγώ με την έκδοση της nougat που είχα. Είδα ότι δεν εγκαταστάθηκε και μετά δοκίμασα με viper4a. Το δούλεψα μια χαρά αλλά μετά βρήκα και προτίμησα το axon 7. Και μου δούλεψε κατευθείαν. Τώρα τι να πω. Με έβαλες σε σκέψεις.. Αν μου κάνει τίποτα περίεργα η ορεο θα ξέρω ότι θα είναι από αυτό τουλάχιστον...

Αφού δεν είχες πρόβλημα μέχρι τώρα, ενδεχομένως είσαι εντάξει!

Ίσως να τη "γλίτωσες" γιατί, όπως λες, δεν έγινε η εγκατάσταση του.

Σε μένα πρόλαβε και εγκαταστάθηκε η εφαρμογή. Όταν άνοιξε το κινητό πήγα να μπω στην εφαρμογή αλλά δεν έμπαινε. Φαντάστηκα ότι δεν είναι συμβατό και το έσβησα. Αλλά μάλλον πρόλαβε και έγινε η ζημιά.

Τι να πω...... έτσι υποψιάζομαι!

Δε ξέρω πραγματικά τι φταίει γιατί το πρώτο που φλασαρα σε ολοκάθαρο τηλέφωνο ήταν το DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180202.zip.

Θα βάλω από πάνω ξανά την 5.03 μπας και παίξει.

Έχει κανείς link της 5.03 μιας και στο επίσημο site δεν την ανέβασαν;

Κώστας

Δε ξέρω πραγματικά τι φταίει γιατί το πρώτο που φλασαρα σε ολοκάθαρο τηλέφωνο ήταν το DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180202.zip.

http://oxygenos.oneplus.net.s3.amazonaws.com/OnePlus5TOxygen_43_OTA_029_all_1802022353_868d6859c3f54fb9.zip

https://androidfilehost.com/?fid=890129502657580641

Edited by Bayern7

Στη δική σου περίπτωση, επειδή βλέπω ότι δεν μπορούσε να κάνει καν εγκατάσταση, ίσως να είχε πρόβλημα το αρχείο που κατέβασες!

Αν δοκιμάσεις πάλι να το περάσεις, καλύτερα ξανακατέβασε το αρχείο! Η καλύτερη λύση είναι να ελέγξεις το MD5.

Επίσης, τη βρίσκω την 5.0.3 στο επίσημο site!

Edited by Titarasaudi

Ok αυτό έγινε εγκατάσταση, αλλά δεν ανοίγει το app, πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Μάλλον οτι ανέφερε ο φιλος ο Titarasaudi.

Η έκδοση είναι για Nougat (το δούλεψα και έπαιζε κομπλέ οσο ήμουν με N)πιστεύοντας ότι κάνει και για Oreo.(που δεν το δοκίμασα ειναι η αλήθεια)

Πλέον έχω μόνο viber4 FX τα του ήχου/ηχείων.

Ολο σε ενα νοικοκυρεμενα δηλαδή μιας και υπερπλήρες είναι με πολλές δυνατότητες και επιλογές να φέρεις στα μέτρα σου στα παντα που αφορούν τα του ήχου συσκευής.:p

Μετά από wipe data κτλπ, θα χρειαστεί κάτι λιγότερο από δέκα λεπτά ή όλη διαδικασία. Αν δεν κάνεις wipe data (που σου προτείνω να κάνεις για μια τέτοια αναβάθμιση) απλά θα περάσεις το update σε 5 λεπτά το πολύ. Το πέρασμα του update η η εγκατάσταση του, είναι 1 λεπτό υπόθεση.

Το τελευταίο δεν μπορώ να στο απαντήσω μιας και έχω το απλό 5 και όχι το 5T. Θα σου πουν τα παιδιά που είναι κάτοχοι της συσκευής. Αν και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Και η διαδικασία για root μετά ποια είναι; Sorry αν είναι χαζή ερώτηση, δεν έχω τόση πείρα στο θέμα.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Όταν το πρότεινα πάντως αυτήν την έκδοση ειχα κατεβαζει εγω: DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180125 Αυτή υποτίθεται ήταν συμβατή με το πενταρι.

Δεν πάω στην πιο πρόσφατη που προσπάθησες να βάλεις γιατί δεν θέλω να προκαλώ την τύχη μου.

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Όταν το πρότεινα πάντως αυτήν την έκδοση ειχα κατεβαζει εγω: DolbyAtmos_Axon7_Oreo_20180125 Αυτή υποτίθεται ήταν συμβατή με το πενταρι.

Δεν πάω στην πιο πρόσφατη που προσπάθησες να βάλεις γιατί δεν θέλω να προκαλώ την τύχη μου.

Έχω δοκιμάσει και αυτή αλλά πάλι τίποτα. Το ίδιο error και σε αυτό. Τελικά κατέληξα στο Viper4 μέσο Magisk και είμαι σε δοκιμές.

Κώστας

Έχω δοκιμάσει και αυτή αλλά πάλι τίποτα. Το ίδιο error και σε αυτό. Τελικά κατέληξα στο Viper4 μέσο Magisk και είμαι σε δοκιμές.

μια χαρα ειναι το viper4a απλα σε μενα δεν δουλευαν σωστα κατι irs fx του convolver που φορτωσα (που ουσιαστικα ειναι οτι αξιζει στο v4a) και σπαστικα λιγο. Αν ανεβασεις τα levels στα master gates κατω κατω εισαι οκ

Edited by dostoevsky

Κώστας

Λοιπόν ήρθα στην παρέα με Oreo χωρίς προβλήματα..σας ευχαριστώ όλους που αναφέρατε πως αναβαθμισατε και τον Βάιο στο τέλος που έκανα αυτά που έγραψε. Με 4.7.6 bluspark recovery &root έκανα reboot στην recovery. Ήθελα καθαρή εγκατάσταση οπότε έκανα clear data & cache & dalvik, πέρασα μετά την Oreo και πάλι wipe cache &dalvik. Έκανα reboot και ξεκίνησε το λειτουργικό μαμά πλέον και εκεί έκανα set up as new. Μετά το συνέδεσα σε υπολογιστή, περασα bluspark μέσω adb και μετά magisk. Κανένα πρόβλημα.

Το μόνο που δεν βρίσκω είναι οι ρυθμίσεις οθόνης για το πώς θα απεικονίζονται τα χρώματα πχ sRGB κτλ. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει

Sent from my ONEPLUS 5T

Στη beta πάντως είναι εκεί που ήταν :προβολή, βαθμονόμηση οθόνης. Το έβγαλαν στη stable?
Φιλικά, Κατερίνα

Στη beta πάντως είναι εκεί που ήταν :προβολή, βαθμονόμηση οθόνης. Το έβγαλαν στη stable?

Εκεί είναι και στη Stable.

μια χαρα ειναι το viper4a απλα σε μενα δεν δουλευαν σωστα κατι irs fx του convolver που φορτωσα (που ουσιαστικα ειναι οτι αξιζει στο v4a) και σπαστικα λιγο. Αν ανεβασεις τα levels στα master gates κατω κατω εισαι οκ

Ok ευχαριστώ για τη συμβουλή!

Κώστας

• The title was changed to [OnePlus 5T] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις