serafims Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Τελικά το WiFi calling ενεργοποιηθηκε και δουλεύει άψογα με το κινητό... Έβαλα τη κάρτα μου σε ένα iPhone ενός φίλου το ενεργοποίησα στη σύνδεση μου και μετά στο mate. Δουλεύει τελεια... Επίσης για όσους προβληματιζονται με το sar... Ότι sar και να έχει ένα κινητό τη στιγμή της συνομιλίας που γίνεται και η μέγιστη εκπομπή το σωστό είναι να μιλάς με ακουστικό Bluetooth... Οπότε όποιον τον απασχολεί από θέμα υγείας θα χρησιμοποιεί και ακουστικό άρα το sar είναι άκυρος προβληματισμος γιατί απο τη στιγμή που είσαι σε απόσταση με το κινητό ο δείκτης αυτός δεν είναι έγκυρος... (άποψη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Τελικά το WiFi calling ενεργοποιηθηκε και δουλεύει άψογα με το κινητό... Έβαλα τη κάρτα μου σε ένα iPhone ενός φίλου το ενεργοποίησα στη σύνδεση μου και μετά στο mate. Δουλεύει τελεια... Επίσης για όσους προβληματιζονται με το sar... Ότι sar και να έχει ένα κινητό τη στιγμή της συνομιλίας που γίνεται και η μέγιστη εκπομπή το σωστό είναι να μιλάς με ακουστικό Bluetooth... Οπότε όποιον τον απασχολεί από θέμα υγείας θα χρησιμοποιεί και ακουστικό άρα το sar είναι άκυρος προβληματισμος γιατί απο τη στιγμή που είσαι σε απόσταση με το κινητό ο δείκτης αυτός δεν είναι έγκυρος... (άποψη μου) E και εγώ με όλα μου τα κινητά πάντα χρησιμοποιώ ακουστικά,οπότε περί ορέξεως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω την θήκη Official Smart View Flip Cover Case σε χρυσό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Αν δεν το πάρεις από κατάστημα Γερμανός ή cosmote δεν θα έχει λογότυπο της cosmote. Τώρα αν το πάρεις από τις 2 παραπάνω εταιρείες δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αν θα έχει λογότυπο ή όχι Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το αγορασα απο γερμανο δεν εχει κανενα λογοτυπο cosmote φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Τελικά το WiFi calling ενεργοποιηθηκε και δουλεύει άψογα με το κινητό... Έβαλα τη κάρτα μου σε ένα iPhone ενός φίλου το ενεργοποίησα στη σύνδεση μου και μετά στο mate. Δουλεύει τελεια... Καταναλώνει περισσότερο μπαταρία αν ενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία ή είναι σε νορμάλ πλαίσια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω την θήκη Official Smart View Flip Cover Case σε χρυσό? Για κοιτα μηπως εχει εδω. https://www.ebay.com/itm/For-Huawei-P9-Lite-Mini-Mate-10-Pro-Lite-Luxury-Window-Flip-Leather-Case-Cover/173057211158?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=471814758493&_trksid=p2060353.m2749.l2649 https://www.casefanatic.com/huawei/window-flip-case-huawei-mate-10-lite-leather-folding-stand-flip-free-answer-smart-view-cover/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Καταναλώνει περισσότερο μπαταρία αν ενεργοποιηθεί αυτή η υπηρεσία ή είναι σε νορμάλ πλαίσια; Δεν έχω δει κάποια παραπάνω κατανάλωση. Ίσα ίσα αν είσαι σε μέρος που το σήμα δεν είναι καλό θα σου γλιτώνει μπαταρία γιατί ως γνωστών η μέγιστη κατανάλωση μπαταρίας γίνεται σε περιοχές με χαμηλό σήμα... Το κινητό ψάχνει συνεχώς για σήμα ξοδεύοντας μπαταρία... Από την αλλη είναι πολύ πιο υγιεινό να μιλάς με σήμα πάρα με χαμηλό σήμα... Όσο αφορά ακτινοβολία κτλ. Μόνο καλό μπορεί να σου φέρει το WiFi calling. Πάντα βέβαια κατά την ταπεινή μου γνώμη... Μακάρι να είχαν ανοιχτή τη δυνατότητα για όλα τα κινητά που μπορούν να τη στηριξουν να μην χρειάζεται να κάνουμε φακιρικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plin Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 καλημέρα ενδειαφερομε να το παρω από κοσμοτε το εχει ελευθερο η εχει το λογοτυπο της ? Το πήρα για δεύτερη φορά από Γερμανό. Δεν έχει κάποιο λογότυπο, όχι. Αλλά δεν έχει ούτε περασμένη την προστατευτική μεμβράνη της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. January 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Έχει διαφορά να είναι η επιλογή των wifi calling και VoLTE στο on από το να είναι η υπηρεσία ενεργοποιημένη από την Cosmote. Αν βγάζει τα αναλογα εικονίδια στην status bar τότε ναι. Δεν ξέρω φίλε μου τι ισχύει στην δική σου περίπτωση.εχεις δικιο στην status bar δεν εχω τα συγκεκριμενα εικονιδια ενω στο μενου υπαρχουν ,πως γινεται η ενεργοποιηση στην cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 εχεις δικιο στην status bar δεν εχω τα συγκεκριμενα εικονιδια ενω στο μενου υπαρχουν ,πως γινεται η ενεργοποιηση στην cosmote; Πρώτα πρέπει να ενεργοποιήσεις στη σύνδεση σου το WiFi calling. Μετά επανακινεις το τηλ και πας ρυθμισεις-δικτυα κινητης- για το volte (αυτό είναι να χρησιμοποιείς τα δεδομένα σου για πιο κάθοδο ήχο στις κλήσεις σου) Ρυθμισεις-περισσοτερα-κληση WiFi το ενεργοποιείς και τέλος... Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο... Στο 1333 στέλνεις WiFi calling. Θα πρέπει όμως να το στείλεις από συμβατή συσκευή... Έχω έβαλα τη κάρτα sim σε ένα iPhone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. January 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Πρώτα πρέπει να ενεργοποιήσεις στη σύνδεση σου το WiFi calling. Μετά επανακινεις το τηλ και πας ρυθμισεις-δικτυα κινητης- για το volte (αυτό είναι να χρησιμοποιείς τα δεδομένα σου για πιο κάθοδο ήχο στις κλήσεις σου) Ρυθμισεις-περισσοτερα-κληση WiFi το ενεργοποιείς και τέλος... Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο... Στο 1333 στέλνεις WiFi calling. Θα πρέπει όμως να το στείλεις από συμβατή συσκευή... Έχω έβαλα τη κάρτα sim σε ένα iPhone...μεγαλη βλακεια αυτο να γινεται μονο απο συμβατη συσκευη αφου ειναι θεμα σιμ ουσιαστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 μεγαλη βλακεια αυτο να γινεται μονο απο συμβατη συσκευη αφου ειναι θεμα σιμ ουσιαστικα Και εγώ που έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία τουλάχιστον όσον αφορά το wifi calling είμαι απογοητευμένος. Κάποιες φορές ακούγομαι καθαρά, κάποιες άλλες σπαστά και άλλες δεν μπορώ καν να καλέσω, πέφτει η γραμμή. Με Vdsl 50 της Cosmote και στα τρία μέτρα από το router. Θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις άλλων που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία στο 10 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Και εγώ που έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία τουλάχιστον όσον αφορά το wifi calling είμαι απογοητευμένος. Κάποιες φορές ακούγομαι καθαρά, κάποιες άλλες σπαστά και άλλες δεν μπορώ καν να καλέσω, πέφτει η γραμμή. Με Vdsl 50 της Cosmote και στα τρία μέτρα από το router. Θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις άλλων που έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία στο 10 lite. Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή. Είναι όμως θέμα της συσκευής ή η υπηρεσία της COSMOTE δεν είναι τελειοποιημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Εμένα δουλεύει άψογα και έχω γραμμή 24 από την cosmote. Για την ακρίβεια με έσωσε γιατί με το τέλειο σήμα δεν λειτουργούσε τιποτα.... Ίσως παίζει ρόλο το Router το δικό μου είναι netgear ακριβη σειρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλημέρα. Αγοράσαμε το mate απο γνωστή αλυσίδα και μας είπαν για γυαλί της zag που το τοποθετούν αυτοί. Από την εμπειρία σας τι καλύπτει καλύτερα το κινητό γιατί έχω βρει και 3d full cover και διάφορα άλλα στο Web . Εγώ σε όλα τα κινητά μου και ταμπλετ έβαζα Xone μεμβράνες και δεν το κατέχω το tempered glass .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλημέρα. Αγοράσαμε το mate απο γνωστή αλυσίδα και μας είπαν για γυαλί της zag που το τοποθετούν αυτοί. Από την εμπειρία σας τι καλύπτει καλύτερα το κινητό γιατί έχω βρει και 3d full cover και διάφορα άλλα στο Web . Εγώ σε όλα τα κινητά μου και ταμπλετ έβαζα Xone μεμβράνες και δεν το κατέχω το tempered glass ..Αν εννοείς της Mediamarkt, έχω διαβάσει ότι είναι μαϊμουδια και ότι αν σπάσει το τζάμι δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Google it. Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Αν εννοείς της Mediamarkt, έχω διαβάσει ότι είναι μαϊμουδια και ότι αν σπάσει το τζάμι δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Google it. Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Ναι απο εκει είναι .Τότε θα ψάξω για καμιά καλή θήκη book αλλά δεν βρίσκω .Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. January 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ναι απο εκει είναι .Τότε θα ψάξω για καμιά καλή θήκη book αλλά δεν βρίσκω .Σε ευχαριστωη μεμβρανη που σου βαζει το media ειναι πολυ καλη αλλα ειναι μεμβρανη,εχω βαλει σε διαφορα κινητα και σαν μεμβρανη ειναι καλη,φυσικα απο οπου και να παρεις μεμβρανη αν σπασει το τζαμι το μαγαζι δεν εχει καμια υποχρεωση να σε πληρωσει,οπως και απο οπου και να παρεις τζαμακι η θηκη book,το καλυτερο ειναι να βαλεις τζαμακι tempered glass που οντως σε προστατευει απο καποιο πιθανο πεσιμο πολυ περισοτερο απο την μεμβρανη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Επειδή δεν βρίσκω θήκη hawei smart view ..έψαξα και για την CASE της huawei και δεν υπάρχει πουθενά για άμεση αγορά ! όλοι αναμένουν ...τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariapaok10 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ενδιαφέρομαι για το κινητο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει γυροσκόπιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ενδιαφέρομαι για το κινητο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει γυροσκόπιο Όχι δεν έχει! Δυστυχώς!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Τελικά το WiFi calling ενεργοποιηθηκε και δουλεύει άψογα με το κινητό... Έβαλα τη κάρτα μου σε ένα iPhone ενός φίλου το ενεργοποίησα στη σύνδεση μου και μετά στο mate. Δουλεύει τελεια... Το ενεργοποίησα κι εγώ έτσι ακριβώς. Μένει να δούμε πόσο αξιόλογο είναι στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Το ενεργοποίησα κι εγώ έτσι ακριβώς. Μένει να δούμε πόσο αξιόλογο είναι στην πράξη.μια απ' τα ίδια και γω.σε 2 λεπτά ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Καλημερα παιδια.Το ειδα στο media markt και φαινεται φοβερο!Απο sar ξερουμε ποσο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 από 10/01 η παραγγελία στο Public και τίποτα ακόμη ... είναι κανείς άλλος που έχει παραγγείλει και περιμένει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts