pippog13 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Μπορείς να αναφέρεις πια είναι η διαδικασία για να ξεφορτωθεις μόνιμα το navbar. Ευχαριστώ πολύ. φιλε ακολουθησα τις οδηγιες απο το παρακατω βιντεο. .εχει και τα λινκ για adb drivers και platform tools αλλα μιλαμε παντα για χρηση του fluid navigation gestyres ετσι.η μπαρα κρυβεται μεσω του app.στο λεω γιατι δεν ξερω αν μπορεις να αποκρυψεις απλα το navbar,υποθετω πως γινεται αλλα σιγουρα αλλαζει η εντολη στο cmd.οποτε αν το κανεις και για οποιοδηποτε λογω θελησεις να το βγαλεις καλο ειναι πριν απεγκαταστησεις το app να την επανεμφανισεις απο κει για να μην ψαχνεσαι μετα να βρεις τις εντολες.εννοειται πως αν χρειαστεις βοηθεια μου λες ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 φιλε ακολουθησα τις οδηγιες απο το παρακατω βιντεο. .εχει και τα λινκ για adb drivers και platform tools αλλα μιλαμε παντα για χρηση του fluid navigation gestyres ετσι.η μπαρα κρυβεται μεσω του app.στο λεω γιατι δεν ξερω αν μπορεις να αποκρυψεις απλα το navbar,υποθετω πως γινεται αλλα σιγουρα αλλαζει η εντολη στο cmd.οποτε αν το κανεις και για οποιοδηποτε λογω θελησεις να το βγαλεις καλο ειναι πριν απεγκαταστησεις το app να την επανεμφανισεις απο κει για να μην ψαχνεσαι μετα να βρεις τις εντολες.εννοειται πως αν χρειαστεις βοηθεια μου λες ετσι.. Σε εμενα δεν δουλεψε το app λειτούργησε το αντοιστοιχο xda navigation αλλα εβγαζε οτι τρωει μπαταρια συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Σε εμενα δεν δουλεψε το app λειτούργησε το αντοιστοιχο xda navigation αλλα εβγαζε οτι τρωει μπαταρια συνεχεια σε μενα παλι λειτουργει μια χαρα και δν ειδα διαφορα στην μπαταρια αυτες τις μερες που το εβαλα.το μονο που με χαλασε ειναι πως σαν να ελειπε κατι απο την οθονη στο κατω μερος και εβαλα launcher για να μην φαινεται το κενο.αλλα κατα τα αλλα μια χαρα μου δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 σε μενα παλι λειτουργει μια χαρα και δν ειδα διαφορα στην μπαταρια αυτες τις μερες που το εβαλα.το μονο που με χαλασε ειναι πως σαν να ελειπε κατι απο την οθονη στο κατω μερος και εβαλα launcher για να μην φαινεται το κενο.αλλα κατα τα αλλα μια χαρα μου δουλευει Είχες κάνει reset δεν είμαι σε θέση να κάνω... Ελπίζω να βγει το 9 για μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Είχες κάνει reset δεν είμαι σε θέση να κάνω... Ελπίζω να βγει το 9 για μας ναι εκανα reset γιατι κατι κατι δν με αφηνε να συνδεσω το κινητο με το Pc.και γω απο το 9 το ειδα και μ αρεσαν τα gestures.μακαρι να βγει και για μας αν και απο οτι διαβαζω μαλλον ειναι 50-50 να το παρουμε η οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Η τελευταία ενημέρωση ήταν ακριβώς στον ένα χρόνο από την κυκλοφορία της συσκευής. Μετά από αυτή δεν είχαμε ξανά ούτε ενημερώσεις ασφαλείας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Η τελευταία ενημέρωση ήταν ακριβώς στον ένα χρόνο από την κυκλοφορία της συσκευής. Μετά από αυτή δεν είχαμε ξανά ούτε ενημερώσεις ασφαλείας! Λες να φαμε ήττα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Βλέπω τα Xiaomi redmi Note 7 που βγαίνει Το Honor 8x Honor magic 2 Και λέω που φτάσαμε δεν υπάρχει λόγος ξανά για Samsung η iPhone Ακόμη αυτό που έχουμε τα σπάει Ευτυχώς υπάρχει ανταγωνισμός Εν μέρει ένα δίκιο το έχεις,από την άλλη να μάθεις να είσαι και επιφυλακτικός διότι όταν εξολοθρεύσει τον ανταγωνισμό κυριαρχεί με μονοπώλιο. Προς το παρόν δεν αξίζει να πάμε σε ακριβές συσκευές, θα συμφωνήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Εν μέρει ένα δίκιο το έχεις,από την άλλη να μάθεις να είσαι και επιφυλακτικός διότι όταν εξολοθρεύσει τον ανταγωνισμό κυριαρχεί με μονοπώλιο. Προς το παρόν δεν αξίζει να πάμε σε ακριβές συσκευές, θα συμφωνήσω Έτσι ακριβώς για να δούμε τι θα δούμε ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Με την emui 9 τι γίνεται; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Θα σας πω κάτι διασκεδαστικό που διαπίστωσα χθες με ένα Mate 20 lite. Η αυθεντική Smart View Flip Cover του Mate 20 lite ταιριάζει πολύ καλά και στο δικό μας. Φυσικά το Mate 10 lite δεν υποστηρίζει smart λειτουργίες αλλά η θήκη είναι Huawei. Άρα... Υπάρχει στο Σκρουτζ αλλά στην Άμαζον φαίνεται καλύτερα. https://www.amazon.co.uk/Huawei-Smart-View-Flip-Cover-Blue/dp/B07FF9D1JD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theko87 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Μόλις μου έβγαλε ειδοποίηση για ενημέρωση, 8.0.0.339 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 και μενα μου ηρθε η 339.μεγαλουτσικη μου φαινεται ειναι 618MB.την δοκιμαζω και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theko87 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Δυστυχώς δεν βλέπω να περιλαμβάνει ούτε αυτή την φορά το gpu turbo.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Μόλις μου έβγαλε ειδοποίηση για ενημέρωση, 8.0.0.339Ενημέρωση ασφαλείας; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 (edited) Μπήκαν οι χειρονομίες όπως το Android 9 gestures Edited January 21, 2019 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα.... Νομίζω ότι άργησαν να δώσουν αυτή την ενημέρωση ασφαλείας.....κοντεύει να τελειώσει ο Γενάρης και δεν έχουμε πάρει την 339 που είναι του Δεκέμβρη....:confused: ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπήκαν οι χειρονομίες όπως το Android 9 gestures Για ποιες χειρονομίες λές;; Για δώσε λεπτομέρειες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Εχει επιλογη πλεον να αντικαταστησεις το navbar με χειρονομιες. Το πισω,το home και τα προσφατα. Οπως περιπου ειναι στο pie. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Νέα έκδοση, ήδη κάποιοι αναφέρατε αλλαγές που είδατε, καμία αναφορά για GPU Turbo ή EMUI 9, RNE-L21 8.0.0.339(C432CUSTC432D1) Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Ιανουάριο του 2019 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των ενημερώσεων συστήματος EMUI, επισκεφτείτε την επίσημη τοποθεσία της Huawei στο Web: https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2019/1/. Χρειάστηκε νέα αποδοχή συμφωνίας όρων χρήσης, στην οποία δυστυχώς δεν ξέρω τι άλλαξαν, http://consumer.huawei.com/minisite/worldwide/eula/el/index.htm ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει επιλογη πλεον να αντικαταστησεις το navbar με χειρονομιες. Το πισω,το home και τα προσφατα. Οπως περιπου ειναι στο pie. Μάλιστα, Σύστημα > Πλοήγηση στο σύστημα > Χειρονομίες Κάνει ότι κάνει και η Βάση πλοήγησης. Όμως οι Χειρονομίες απενεργοποιούν την απόκρυψη Γραμμής πλοήγησης. Θα μείνω με την Βάση πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Νέα έκδοση, ήδη κάποιοι αναφέρατε αλλαγές που είδατε, καμία αναφορά για GPU Turbo ή EMUI 9, RNE-L21 8.0.0.339(C432CUSTC432D1) Ενσωματώνει ενημερώσεις κώδικα ασφάλειας της Google που εκδόθηκαν τον Ιανουάριο του 2019 για βελτιωμένη ασφάλεια του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των ενημερώσεων συστήματος EMUI, επισκεφτείτε την επίσημη τοποθεσία της Huawei στο Web: https://consumer.huawei.com/gr/support/bulletin/2019/1/. Χρειάστηκε νέα αποδοχή συμφωνίας όρων χρήσης, στην οποία δυστυχώς δεν ξέρω τι άλλαξαν, http://consumer.huawei.com/minisite/worldwide/eula/el/index.htm ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλιστα, Σύστημα > Πλοήγηση στο σύστημα > Χειρονομίες Κάνει ότι κάνει και η Βάση πλοήγησης. Όμως οι Χειρονομίες απενεργοποιούν την απόκρυψη Γραμμής πλοήγησης. Θα μείνω με την Βάση πλοήγησης. Δοκίμασε την. μου αρέσει να βλέπω όλη την οθόνη χωρίς την βάση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Εγκατεστησα το fluid gesture navigations και εκρυψα μονιμα το navbar. Σύμφωνοι, αλλά εσύ έχεις κάνει κάτι παραπάνω γι' αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pippog13 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Σύμφωνοι, αλλά εσύ έχεις κάνει κάτι παραπάνω γι' αυτό :) Νομιζω το κανει αυτοματα πλεον μολις επιλεξεις χειρονομιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Την μπάρα τήν έχω εξαφανίσει εδώ και μήνες την βρήκα πολύ με την τελεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Την μπάρα τήν έχω εξαφανίσει εδώ και μήνες την βρήκα πολύ με την τελεία Χωρίς την τέλεια θα τα δεις όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Νομιζω το κανει αυτοματα πλεον μολις επιλεξεις χειρονομιες. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, έχετε δίκιο έτσι είναι. Τώρα μάλιστα! Συγνώμη και από τους δύο που απάντησα βιαστικά και σας μπέρδεψα με την παράθεση. Είχα καταλάβει ότι χρειάζεται πρόσθετη λύση σαν αυτή που είχε αναφερθεί πιο πριν εδώ και γι' αυτό παρέπεμψα στην προηγούμενη συζήτηση. Θα το δοκιμάσω αμέσως αλλά δεν κλείνω ακόμα την «τελεία». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts