Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ COSMOTE ΑΝΕΤΑ ΜΕ VODAFONE ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!ΓΙΑ STET ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg

Rocky Balboa-The Italian Stallion

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ ήταν η μόνη φορά στα χρονικά που έστειλα msgs μισή ώρα νωρίτερα :p κάτι έπαθαν όλοι και έστελναν πρίν τις 12.. έτσι κατα τις 12, δεν ήταν jam η cyta ;)
It's what you do to me..

stelnw sixna mms kai sta 3 diktia (voda stet cote) xwris provlima
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Efthimis (31 Δεκ. 2003 , 19:15)

Re paidia tora me ta smartphone me kamia diadikasia unlocking tha mboroume na allazoyme leitourgika. Diladi gia paradeigma na exo to 6600 me symbian 7 kai na kano kseklidoma tou kinitou kai na egkathisto to microsoft mobile. I einai telios pera apo tin pragmatikotita ola ayta pouy leo?

Kales giortes

... :whistle:

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Aπο οτι ξερω δεν μπορει να γινει κατι τετοιο. Εφου εχεις Symbian γιατι να αλλαξεις για να πας στα χειροτερα? Το 6600 εχει Symbian OS 7.0s και οχι 7.0

Symbian OS - the mobile operating system

Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ

Aφου εχει Symbian OS 7.0s τοτε ειναι Series 90??Γιατι καποιο μελος ειχε αναφερει οτι το ΝΟΚΙΑ 7700 εχει ιδιο λειτουργικο (7.0s)Αν ειναι οντως ετσι τοτε το 6600 ειναι Series 90? :wacko:

Συγκεκριμενα ειναι ο φιλος phadomas Και το ποστ ειναι εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=13910

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sugardad (29 Δεκ. 2003 , 03:47)

8etkon, kai sth skyro epishs!

Αμφιβάλλω ότι έκανες roaming με τουρκικό δίκτυο στη Σκύρο, λόγω της μεγάλης απόστασης από τα παράλια (Timing Advance exceed).

Π.χ. η τεχνολογία της Ericsson επιτρέπει επικοινωνία μέχρι αποστάσεις 120km, αλλά και σε αυτή την περίπτωση οι συνθήκες διάδοσης των ΗΜ κυμάτων πρέπει να είναι ιδανικές.

Μήπως είδες τουρκικά δίκτυα στην αναζήτηση δικτύων; :rolleyes:

Live Another Day,

Climb A Little Higher,

Find Another Reason To Stay...

Εγω σημερα, ερχομενος απο Κοζανη, στα τελευταια διοδια (στην Βεροια καπου) λεω ας κανω μια αναζητηση δικτυων. Και μου βγαινουν τα δικα μας και ενα MTS AD το οποιο ΤΩΡΑ ψαχνω να δω ποιας χωρας ειναι. Βουλγαρια μαλλον ε? Και επισης ειχε βγαλει και της Q ως GR-QTELECOM.

Το προβλημα ηταν οτι ωσπου να το επιλεξω το ξενο δικτυο ειχα απομακρυνθει και δε γινοταν!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 5 Ιαν. 2004 , 03:20)

Εγω σημερα, ερχομενος απο Κοζανη, στα τελευταια διοδια (στην Βεροια καπου) λεω ας κανω μια αναζητηση δικτυων. Και μου βγαινουν τα δικα μας και ενα MTS AD το οποιο ΤΩΡΑ ψαχνω να δω ποιας χωρας ειναι. Βουλγαρια μαλλον ε?

MTS AD = Cosmofon , Σκόπια

website

...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (29 Δεκ. 2003 , 20:08)

Nαι...Θα προτεινα σε αυτο το καταστημα να αλλαξει το ονομα του σε GyftosNet..Θα του ταιριαζε!!! ΧΕΧΕ!

:D Σωστός...

http://tech.flash.gr/_img/magazine/image3021.jpg Το περίεργο ζευγάρι γυαλιά της φωτογραφίας διαθέτει πολλά ταλέντα. Κατ΄ αρχήν, είναι το κινητό τηλέφωνο του μέλλοντος, με ακουστικά που γλιστρούν αθέατα στα αυτιά του κατόχου τους και ευαίσθητο μικρόφωνο, για ιδιωτικές συνομιλίες. Σε περίπτωση που η συνομιλία σας γίνεται εν μέσω πλήθους, τα ακουστικά έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν ηλεκτρονικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος, ενώ τα γυαλιά προβάλουν -στο εσωτερικό τους φυσικά- πληροφορίες και μηνύματα!

Εισαι σιγουρος? Εγω νομιζω ειναι MOBITEL της Βουλγαριας.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer ( 5 Ιαν. 2004 , 15:30)

Εισαι σιγουρος? Εγω νομιζω ειναι MOBITEL της Βουλγαριας.

Όχι, είναι η Cosmofon των Σκοπίων, της οποίας το management έχει αναλάβει η CosmOTE. Είναι νεούδι δίκτυο (5 μηνών).

COSMOFON MOBILE TELECOMMUNICATIONS AD SKOPJE (MTS)

Cosmofon AD, the new corporate name of MTS , is a wholly owned subsidiary of OTE managed by COSMOTE, operating the second mobile telephony licence in F.Y.R. of Macedonia. The company launched commercially under the brand name Cosmofon in June. Since then the company has acquired more than 50,000 customers.

Πηγή: http://biz.yahoo.com/bw/031126/265100_1.html

...συνείδηση, κάθε γενιάς μανιφέστο...

Σε λίγο θα δημιουργίσουν φορητό υπολογιστή καπέλο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan ( 2 Ιαν. 2004 , 03:42)

Γι'αυτό έχουν βγει οι θήκες..

Μιχάλης :alien:

Ακριβώς... αν οι εταιρίες δημιουργούσαν κινητά τηλέφωνα με αντιχαρακτικές οθόνες τότε πως θα πωλούσαν θήκες και ανταλλακτικά οθόνες...? :rolleyes:

Πάντως μια καλή λύση είναι κάποιες αλοιφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο είτε για προστασία της οθόνης είτε για επούλωση της χαραγμένης επιφάνειας.

Θεωρητικά μπορείς εδώ και πολύ καιρό... Στην πράξη πολλά mms όχι μόνο προς άλλα δίκτυα χάνονται (και χρεώνονται κανονικά!)

samus3650 τα κινητά series60 μπορούν να στείλουν αρχεία midi με εναλλακτικά προγράμματα, όπως το πολύ καλό MMS_It! που θα βρείς εδώ στο forum δωρεάν! :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 3 Ιαν. 2004 , 02:10)

samus3650, το GPRS λειτουργούσε χρόνια πριν τα mms!!!!

To ότι τα mms μεταφέρονται over GPRS δε σημαίνει ότι με το που υλοποιήθηκε το GPRS υλοποιήθηκαν και τα mms! Χρειάστηκε επιπλέον υποδομή, όπως MMSCs κλπ.

Άψογος ο Πετράν ;)

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Η απορια που θελω να μου λυσει καποιος απο εσας αγαπητοι μου συμφορουμιτες ειναι η εξης:Αυτο το μαγαζι..το ξερει η μανα του??Προσωπικα εχω της αμφιβολιες μου.Ειναι αμφιβολου μητρος!

Simera epikoinonise mazi mou i EETT (ETHNIKI EPITROPI TILEPIKOINONION KAI TAXYDROMEIWN)

,kai mou eipe oti tha epikoinonisei me tin Speedex na vrethei mia lisi.Na doume

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grkostis (28 Δεκ. 2003 , 12:55)

Ematha pantos oti ginontai polles voutes sta aerodromia.Exei kaneis ypopsin tou kati?

para polles oxi polles...edw emena mou klepsane apo ti valitsa mou to usb kai to fortisti tis psifiakis! :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 7 Ιαν. 2004 , 14:17)

para polles oxi polles...edw emena mou klepsane apo ti valitsa mou to usb kai to fortisti tis psifiakis! :mad:

Πάλη καλά που δεν σου έκλεψαν και την ψηφιακή μηχανή :o :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 7 Ιαν. 2004 , 14:17)

Για αυτο ολα τα μπαγκαζια λουκετακι με οποιοδηποτε μεσο μεταφορας κι αν επιλεξετε..!

Ι need a six month vacation, twice a year.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned