Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

πω πω!!!!!!!!1 μπίλι! έχω το s65! και δεν το ήξερα αυτό το κόλπο!! ευχαριστώ!! μέσα σε 1 χρόνο και 1 μήνα μίλησα 24 ώρες και κάτι. καλά είναι? (2 μισι λεπτά την μέρα)

:happy:

πς κάτι τέτοιο για ερικσσον υπάρχει?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πω πω!!!!!!!!1 μπίλι! έχω το s65! και δεν το ήξερα αυτό το κόλπο!! ευχαριστώ!! μέσα σε 1 χρόνο και 1 μήνα μίλησα 24 ώρες και κάτι. καλά είναι? (2 μισι λεπτά την μέρα)

:happy:

πς κάτι τέτοιο για ερικσσον υπάρχει?

πραγματικα ειναι πολυ καλο:D

για SE δεν ξερω

Εχω κοψει απο μια αδια καρτουλα για αποκωδικοποιητη το τσιπακι σε σχημα σιμ και ενας φιλος μου φορτωσε στην καρτουλα 2 νουμερα τιμ και 2 κοσμοτε! κριμα που δεν γινετε με βονταφον!:rolleyes:

Γεια θα ηθελα την βοηθεια σας που μπορω να βρω θηκη που μειωνη την ακτινοβολία στο κινητο που κουβαλαμε (ειχα δει ενα ρεπορταζ στην ΝΕΤ)

Ευχαριστω

:worry: - και πως επιλεγεις ποιον αριθμο θες να εχεις ? με το που σβηνεις την συσκευη αλλαζει ο αριθμος οπως στην πατεντα παλια των Νοκια ?

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

to sima tis suskeuis den tha mplokaretai apo ti thiki?

Na to mplokarei dyskolo na to meinwnei isws...

Deite auto. Einai enadiaferon.

Γεια θα ηθελα την βοηθεια σας που μπορω να βρω θηκη που μειωνη την ακτινοβολία στο κινητο που κουβαλαμε (ειχα δει ενα ρεπορταζ στην ΝΕΤ)

Ευχαριστω

De nomizw na exei vgei sto emporio akoma

[sIGPIC][/sIGPIC]

:worry: - και πως επιλεγεις ποιον αριθμο θες να εχεις ? με το που σβηνεις την συσκευη αλλαζει ο αριθμος οπως στην πατεντα παλια των Νοκια ?

εχει μεσα στο μενου επιλογη αριθμου! χωρις να κλεισει το τηλεφωνο!

:worry: - δηλαδη εχεις τωρα 4 νουμερα ? οταν χαθει το σημα για καπιο λογο πχ ασανσερ σε υπογειο περκινγκ τοτε με το που ξαναρχεται σου βγαινει αυτος που ειχες πριν ή σε παει σε αλλον αριθμο ?

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Ξέρει κανείς την διαδικασία με την οποία θα μπορέσω να πάρω ένα καινούργιο pin; Δεν έχει κλειδώσει ακόμα το κινητό μου, έχω άλλη μια προσπάθεια την οποία δεν ξόδεψα :) .

Να αναφέρω επίσης ότι ο αριμθός puk έχει ψαθεί εδώ και πολά χρόνια :) και ότι είμαι συνδρομητής της Vodafone..

Πιθανότατα να υπάρχει παρόμοιο θέμα κάπου στα forum αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα αφού στην αναζήτηση δεν δέχεται λέξεις μικρότερες απο 4 γράμματα (pin -> 3 γράμματα) :mad:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Ξέρει κανείς την διαδικασία με την οποία θα μπορέσω να πάρω ένα καινούργιο pin; Δεν έχει κλειδώσει ακόμα το κινητό μου, έχω άλλη μια προσπάθεια την οποία δεν ξόδεψα :) .

Να αναφέρω επίσης ότι ο αριμθός puk έχει ψαθεί εδώ και πολά χρόνια :) και ότι είμαι συνδρομητής της Vodafone..

Πιθανότατα να υπάρχει παρόμοιο θέμα κάπου στα forum αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα αφού στην αναζήτηση δεν δέχεται λέξεις μικρότερες απο 4 γράμματα (pin -> 3 γράμματα) :mad:

Μπορείς πολύ απλά να πας σε ένα κατάστημα της εταιρίας που ανοίκει το νούμερο που έχεις και να ζητήσεις μια καινούργια κάρτα sim με τον ίδιο αριθμό κινητού.Σε δυο λεπτά θα έχεις καινούργια κάρτα με το ίδιο νούμερο πάντα και θα λυθεί το πρόβλημα σου.:lol:

Φυσικά επειδή τίποτα δεν είναι τσάμπα σε αυτή τη ζωή θα σε χρεώσουνε με 14ευρό (αν θυμάμαι καλά) μόνο και μόνο για την καινούργια κάρτα.

Αλλά όμως όλα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που είχες απαθυκευμένα θα χαθούν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν μου έχει ξανατύχει τπτ τέτοιο, οπότε δεν είχα ιδέα :) Μικρό το κακό πάντως.. Ονοματα τηλ και οτιδήποτε άλλο είναι αποθηκευμένα στην συσκευή και στο pc μου και τα 14 eur δεν είναι και τραυματικό ποσό..!:happy: Σ ευχαριστώ και πάλι! :D
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

:worry: - δηλαδη εχεις τωρα 4 νουμερα ? οταν χαθει το σημα για καπιο λογο πχ ασανσερ σε υπογειο περκινγκ τοτε με το που ξαναρχεται σου βγαινει αυτος που ειχες πριν ή σε παει σε αλλον αριθμο ?

δεν αλλαζει το νουμερο οτι και να γινει! μονο εγω μπορω να το αλλαξω μεσα απο το μενου! το προγραμματακι που εχει ο φιλος μου μπορει να βαλει μεχρι 15 νουμερα σε μια καρτα! εκτος οπως ειπαμε απο βονταφον!

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, πρεπει να ειναι το Ngage Qd, το οποιο κοστιζει γυρω στα 190€ κ θα το βρεις σε nokia shop.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν μου έχει ξανατύχει τπτ τέτοιο, οπότε δεν είχα ιδέα :) Μικρό το κακό πάντως.. Ονοματα τηλ και οτιδήποτε άλλο είναι αποθηκευμένα στην συσκευή και στο pc μου και τα 14 eur δεν είναι και τραυματικό ποσό..!:happy: Σ ευχαριστώ και πάλι! :D

1)Ειναι καρτοκινητο η συνδεση? Αν ειναι καρτοκινητο πρεπει να εχεις δηλωσει στοιχεια. αν οχι δηλωνεις εκεινη τη στιγμη και παιρνεις κωδικο χρηστη. Μετα ο υπαλληλος του καταστηματος παιρνει τα κεντρικα και σου δινουν το puk σου. Το περνας και φευγεις.

εαν ειναι συνδεση μονο με ταυτοτητα παιρνεις puk.

Οποτε μπλοκαρεις τη καρτα, την ξεμπλοκαρεις, αλλαζεις και το pin και τερμα

2)Η καρτα κανει 17.5 ευρω και δεν υπαρχει λογος να την αλλαξεις. Ουτε σου τρεχουν απο τα μπατζακια απ οτη στιγμη που γινεται και χωρις να αγορασεις νεα καρτα να ξεκλειδωσεις το νουμερο σου. Και εκτος αυτου αν ειναι καρτοκινητο και δεν εχεις δηλωμενα στοιχεια, παλι δε μπορεις να κανεις αντικατασταση της καρτας.

Ενταξει?

:X

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, πρεπει να ειναι το Ngage Qd, το οποιο κοστιζει γυρω στα 190€ κ θα το βρεις σε nokia shop.

endiaferome gia programa sumbolaiou.

thx

Xaireto apantes. Eimai neo mellos sto forum... kai ligo sto psaksimo akoma oson afora texnologia kiniton. Opos k na exei ta sigxaritiria mou gia to forum kai idou to proto mou post.

Xtes ekana reply gia se ena topic gia to neo P990i tis SE alla den vrika apantisi. Ksanavazo to keimeno k opoios borei na me voithisei plz mail me i msn pou tha me vrite kirios proines ores. Euxaristo ek ton proteron gia to endiaferon.

"Stin perioxi trigiro apo Syntagma iparxei WLan me onoma 3com. Sto diktio auto sindethika proti fora tixaia prin 1 mina peripou meso laptop xoris na mou zitithoun username k pass. Dokimazo loipon to idio me to kinito mou apo tin idia topothesia. To diktio entopizetai alla den boro na sindetho gia kapoio logo. Fantazomai exei na kanei me tis rithmiseis opote auto pou thelo na rotiso einai an kapoios exei kanei auti tin sindesi me to kinito tou oste na mou steilei tis rithmiseis. (an pezei rolo exo diktio TIM)."

Ksanathimizo, einai apo xtesino mou reply se allo topic kai oti akoma ta psaxno opote pezei k na kano erotiseis pou exoun idi apantithei i sxoliastei sto parelthon.... apla den vrika kati ego pou na me voithisei. Pisteuo pos einai ena thema pou borei na sizitithei genikotera os pros free access points kai timologia se WLAN.

[sIGPIC][/sIGPIC]purpledragon9983 - yahoo*gr

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Κάτι άλλο τώρα λύπω από την ελλάδα αρκετό καιρό, παλιότερα η vodafone σου έδινε email του στύλ 694........@vodafone.gr. Και μπορούσες να πάρεις email κατευθείαν στο κινητό σου (με την ανάλογη χρέωση βέβαια). Ξέρεις κανείς καμιά παρόμοια υπηρεσία για international χρήση.

Και πάλι ευχαριστώ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

δεν ξερω αν στεκει κατι τετοιο και ποσοι θα το χρησιμοποιησουν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν ξερω αν στεκει κατι τετοιο και ποσοι θα το χρησιμοποιησουν.

αν καποιος μου εγγυηθει οτι θα υπαρχει μειωση της ακτινοβολιας, εγω θα το χρησιμοποιουσα.:)

αλλα απο την αλλη σκεφτομαι, οτι αν κατι τετοιο μειωνει την ακτινοβολια τοτε η συσκευη θα αναγκαζεται να εκπεμπει ισχυροτερα αρα να "ψηνει περισσοτερο"!

δεν ειναι δωρο-αδωρο?:blink:

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned