Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όποιος χρησιμοποιεί δίκτυο 3g χωρίς USIM δε πρέπει να διαμαρτυρηθεί για:

1) υποκλοπές,δυστηχώς η SIM δεν παρέχει τόσο δυνατή κρυπτογράφηση και σε συνδυασμό με την τεχνική λειτουργίας των δικτύων 3g εύκολα κάποιος μπορεί να δει τα data σας...

2) Προβλήματα δικτυακά όπως handover 3g->2g και κυρίως...2g->3g:wacko: που θα υποστηρίζεται από τις νέες συσκευές("κάποιο" ελληνικό δίκτυο το υποστηρίζει)

Η SIM χρησιμοποιείται για ΚΑΘΑΡΑ μεταβατικό στάδιο και δε συμβάλλει στην ολοκληρωμένη σταθερή λειτουργία του δικτύου 3ης γενιάς...

Αν αποδέχεστε τα παραπάνω κρατήστε την SIM(θα έχετε και την πολύ σοβαρή υπηρεσία My Tones από την ΤΙΜ) απλά δεν είναι τυχαίο ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως πολλοί με vodafone SIM...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όποιος χρησιμοποιεί δίκτυο 3g χωρίς USIM δε πρέπει να διαμαρτυρηθεί για:

1) υποκλοπές,δυστηχώς η SIM δεν παρέχει τόσο δυνατή κρυπτογράφηση και σε συνδυασμό με την τεχνική λειτουργίας των δικτύων 3g εύκολα κάποιος μπορεί να δει τα data σας...

2) Προβλήματα δικτυακά όπως handover 3g->2g και κυρίως...2g->3g:wacko: που θα υποστηρίζεται από τις νέες συσκευές("κάποιο" ελληνικό δίκτυο το υποστηρίζει)

Η SIM χρησιμοποιείται για ΚΑΘΑΡΑ μεταβατικό στάδιο και δε συμβάλλει στην ολοκληρωμένη σταθερή λειτουργία του δικτύου 3ης γενιάς...

Αν αποδέχεστε τα παραπάνω κρατήστε την SIM(θα έχετε και την πολύ σοβαρή υπηρεσία My Tones από την ΤΙΜ) απλά δεν είναι τυχαίο ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως πολλοί με vodafone SIM...

apo ti stigmi pou i TIM epilegei apli sim gia 3G simainei oti ola einai ok.. eksalou ean den sunevaine ayto mono ayti tha xasei .giati na ripsokindinepsei ena provlimatiko 3G kai sunepws meiwsi esodwn kai giati na min sunexisei tin politiki antikatastasis me usim?

Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49I MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

apo ti stigmi pou i TIM epilegei apli sim gia 3G simainei oti ola einai ok.. eksalou ean den sunevaine ayto mono ayti tha xasei .giati na ripsokindinepsei ena provlimatiko 3G kai sunepws meiwsi esodwn kai giati na min sunexisei tin politiki antikatastasis me usim?

ίσως λόγω μιας αποτυχημένης πολιτικής;;; ίσως επειδή δε προλαβαίνει να σπρώξει συνδρομητές στο UMTS; Πολλοί οι λόγοι και κυρίως η προώθηση του 3g.Σημαντικά προβλήματα δε θα υπάρξουν ή δε θα είναι ορατά

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι ρε παιδια, ταυτοχρονα χτυπουσαν και ορκιζομαι πως ημουν νηφαλιοτατος! :D

:worry:

Γινεται να εκανε δυο κλησεις ταυτοχρονα μηπως?

Μπα πιστευω οτι κατι σε επιπεδο software παιζει να μην μπορει να τα ελενξει και τα 2. Οπως και οτι ακομα και σε αυτα που ειχαν υποδοχη που υποστηριζε SD επερναν μονο mmc

ίσως λόγω μιας αποτυχημένης πολιτικής;;; ίσως επειδή δε προλαβαίνει να σπρώξει συνδρομητές στο UMTS; Πολλοί οι λόγοι και κυρίως η προώθηση του 3g.Σημαντικά προβλήματα δε θα υπάρξουν ή δε θα είναι ορατά

mallon telika prepei na isxyei ayto pou eipa stin arxi....

το ιδιο γινεται και στο N70. δεν μπορω να αταλαβω γιατι δεν εβαλαν υπερυθρες σε αυτο το κινητο; το κινητο δεν υποστηριζε ή ειχαν τον λογο τους οι φιλανδοι;

το ιδιο γινεται και στο N70. δεν μπορω να αταλαβω γιατι δεν εβαλαν υπερυθρες σε αυτο το κινητο; το κινητο δεν υποστηριζε ή ειχαν τον λογο τους οι φιλανδοι;

Απλά νομίζω ότι προσπάθησαν σιγά-σιγά να τις καταργήσουν , δεδομένου ότι το bt κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά και μάλιστα πολύ καλύτερα.

Δεν ακολούθησε όμως ο ανταγωνισμός και έτσι τις επανέφεραν εκ νέου.

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Μα δεν θα πλήρωνα τπτ έτσι και αλλιώς.

Κάρτα θα μου δίναν με την νέα μου σύνδεση εννοείται , αλλά δεν είχαν εκείνη τη στιγμή usim.Μου είπαν να πάω 2-3 μέρες μετά που θα είχαν , εκτός και αν ήθελα να μου έδιναν μια απλή κάρτα.

Και αφού το δέχτηκα, γνωρίζοντας ότι δεν έχει σημασία ,τελικά δεν μπορούσε να συνεχιστεί η διαδικασία γιατί το pc , τους ζητούσε κωδικό κάρτας u-sim(απαραιτήτως u-sim) για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Οπότε , δεν πήρα εκείνη τη στιγμή το κινητό.

Tότε απλά ο υπάλληλος ήταν ηλίθιος. Είναι 100% σίγουρο πως δεν τείθεται θέμα αδυναμίας ενέργοποίησης συμβολαίου. Γνωρίζω το πως λειτουργεί το Vodafone fast connect. Δεν υπάρχουν τέτοιου είδους περιορισμοί. Τι να πω, ίσως ο υπάλληλος έκανε κάπια βλακεία ή επειδή ξέρουν πως οι SIMs παρουσιάζουν τα προβλήματα που αναφέρει ο mixtri προσπαθούν τουλάχιστον οι νέοι συνδρομητές να παίρνουν USIM, για να μην διαμαρτύρονται αργότερα για δυσλειτουργίες...

Απλά νομίζω ότι προσπάθησαν σιγά-σιγά να τις καταργήσουν , δεδομένου ότι το bt κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά και μάλιστα πολύ καλύτερα.

Δεν ακολούθησε όμως ο ανταγωνισμός και έτσι τις επανέφεραν εκ νέου.

nai alla to thema einai oti polla programmata opos to tv control ktl douleuan me tis uperithres!! :)

btw, γνωρίζετε αν υπάρχει hardware addon για τα symbian κινητά Ν91, Ν70 και άλλα ώστε να χρησημοποιούν υπέρυθρες κάποιες χρονικές στιγμές?

Tότε απλά ο υπάλληλος ήταν ηλίθιος. Είναι 100% σίγουρο πως δεν τείθεται θέμα αδυναμίας ενέργοποίησης συμβολαίου. Γνωρίζω το πως λειτουργεί το Vodafone fast connect. Δεν υπάρχουν τέτοιου είδους περιορισμοί. Τι να πω, ίσως ο υπάλληλος έκανε κάπια βλακεία ή επειδή ξέρουν πως οι SIMs παρουσιάζουν τα προβλήματα που αναφέρει ο mixtri προσπαθούν τουλάχιστον οι νέοι συνδρομητές να παίρνουν USIM, για να μην διαμαρτύρονται αργότερα για δυσλειτουργίες...

Ο υπάλληλος δεν ήταν ηλίθιος.Απλά , ήταν η πρώτη σύνδεση που θα έκανε.Σοβαρά.Μου το είπε.

Αλλά υπήρχαν εκεί και άλλοι εμπειρότεροι για να τους ρωτήσει.

Anyway...

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο σπίτι μου, βασικά αν και έιμαι κοντά στις κεραίες επειδή είμαι από κάτω από την ομπρέλα τους δεν έχω σήμα με καμία εταιρεία, παρά από σπόντα σε κάποια σημεία.

λέω να δοκιμάσω το παρακάτω προϊόν, δεν πιστεύω ότι μπορεί να κάνει και μεγάλη δουλειά αρκεί να μην έχω προβλήματα υγείας.....

http://www.antennabooster.gr

Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ

Παιδια επισης σκεφτειτε το ενδεχομενο η ληψη να επηρεαζεται και απο τα υλικα κατασκευης του κτιριου,την ποσοτητα και την διαταξη των οπλισμων σε δοκαρια-υποστηλωματα-τοιχια. Δεν γνωριζω πως συμπεριφερονται τα διαφορα μηκη κυματος καθως περνανε μεσα απο τα δομικα στοιχεια αλλα κατι το οποιο εχω παρατηρησει ειναι οτι σε παλαιες οικοδομες, οπου οι κατασκευες ειναι πιο συμπαγεις, υπαρχει προβλημα στη ληψη. Οσο για το ισογειο που αναφερει η κοπελια, αναλογα με το ειδος των θεμελιων καθως και τη στατικη μελετη μπορει να υπαρχουν ολοκληρα τοιχια απο οπλισμενο σκυροδεμα που ισως να επιρεαζουν την ληψη.

Ο υπάλληλος δεν ήταν ηλίθιος.Απλά , ήταν η πρώτη σύνδεση που θα έκανε.Σοβαρά.Μου το είπε.

Αλλά υπήρχαν εκεί και άλλοι εμπειρότεροι για να τους ρωτήσει.

Anyway...

Μην ανησυχείς. Καλύτερα που πήρες USIM, όπως αναφέρθηκε παραπάνω λειτουργούν καλύτερα στο 3G.

Μην ανησυχείς. Καλύτερα που πήρες USIM, όπως αναφέρθηκε παραπάνω λειτουργούν καλύτερα στο 3G.

Χρόνια πολλά:) :)

Φυσικά και δεν ανησυχώ.Καλύτερα με u-sim , ώστε να είμαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση.;)

Μπα πιστευω οτι κατι σε επιπεδο software παιζει να μην μπορει να τα ελενξει και τα 2. Οπως και οτι ακομα και σε αυτα που ειχαν υποδοχη που υποστηριζε SD επερναν μονο mmc

Δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα software. Πολλά κινητά τα τελευταία χρόνια τα υποστήριζαν και τα δυο (υπέρυθρες και bluetooth) χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά υπάρχει μια στροφή στο να τις καταργήσουν. Τεχνολογικά υστερούν σε σχέση με το bluetooth οπότε η ύπαρξή τους κρίνεται μάλλον περιττή. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και η Ericsson στα καινούρια της μοντέλα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μήπως έχεις κάνει καμιά προώθηση από το σταθερό στο κινητό ή το αντίθετο;

Εμενα εχτες το βραδυ γιορταζε ο πατερας μου και εκει που πηγε να παρει τηλεφωνο καπου η μανα μου μολις αρχισε να καλει μπικε ξαφνικα ο ξαδερφος της στη γραμμη αφου ειχε αγαναχτυσει γιατι δεν εβγαζε τηλεφωνο μεσω Vodafone και τρελαθηκα.Απ'οτι μου ειπε καπια ****** εκανε αλλα δεν μου ειπε πως.Θα τον ρωτησω γιατι με τρωει η περιεργεια.:blink:

Υ.Γ.sorry που σας ζαλισα με το σοι μου αλλα ηθελα να σας πω ακριβως πως εγινε η φαση.

iphone 3G & Nokia N82 owner

Καποιο φαντασμα θελει να σε διωξει απο το μαγαζι σου:hypno: :shock: :scared: .....LOL

Μηπως το μαγαζι ειναι κοντα σε καποια κεραια γιατι απ'οσο ξερω κοντα και ειδικα κατω απο κεραιες δεν υπαρχει καλο σημα.Αυτοι οι ενισχυτες σηματος που λετε τι ειναι??Δεν δινετε κανα link γιατι ειμαι περιεργος

iphone 3G & Nokia N82 owner

Δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα software. Πολλά κινητά τα τελευταία χρόνια τα υποστήριζαν και τα δυο (υπέρυθρες και bluetooth) χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά υπάρχει μια στροφή στο να τις καταργήσουν. Τεχνολογικά υστερούν σε σχέση με το bluetooth οπότε η ύπαρξή τους κρίνεται μάλλον περιττή. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και η Ericsson στα καινούρια της μοντέλα.

Παρόλο αυτά ,είναι τόσο διαδεμένες οι υπέρυθρες , σε αντίθεση με το bt, που τώρα άρχισε να διαδίδεται ευρέως , που η κατάργησή τους θα πρέπει να περιμένει λίγα χρόνια ακόμα.:)

Προσωπικά φίλε μου ποτέ δεν χρησιμοποίησα υπέρυθρες (με εξαίρεση βέβαια τις περιπτώσεις ανταλλαγής αρχείων με άλλα κινητά που δεν είχαν bluetooth). Πάντα έβρισκα πιο βολικό το μπλε δόντι.

Μάλιστα έχω παρασύρει και αρκετούς φίλους οι οποίοι, αν και δεν είναι tech freaks, δεν το αλλάζουν με τίποτα το bluetooth! :)

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned