Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μήπως εννοεί της κινητής όμως...?

αυτο εννοει.

προσωπικα εγω ειχα ολες τις εταιριες και η πιο οικονομικη μου φανηκε το τοτε free to go που το ειχα παρει απο το περιπτερο.

η κοσμοτε μου την ετρωγε στο αψε σβησε μονο με κοσμοτε με συμφερε να μιλαω πιο πολυ.

η βονταφον μπορω να πω λιγο καλυτερη αλλα και αυτη μου εκανε κατι χαζα.

με το free to go ενταξει και μηνυματα μπορουσα να στειλω αλλα και στα τηλεφωνα μου αρεζε.

ειχαμε και Q 5 κολλητοι με 1 νουμερο διαφορα ο καθενας μας και μας συμφερε να μιλαμε μια 10αρα μας πηγαινε 10 μερες περιπου καλη φαση ηταν.

Never Give Up:!:

Join friend!

δεν μπορώ να πω ότι μ αρέσει να έχω πάνω από ένα νούμερο (είχα παλιότερα και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν λέει) οπότε έχω ένα f2g το οποίο προβληματίζομαι αν θα το κάνω cote ή vodafone...

Σε ποιότητα κλήσεων ποια πιστεύετε ότι έχει το προβάδισμα.?

Εννοώ και καλο σήμα και καλή ποιότητα ήχου.

Είμαι cosmote εδώ και πολλά χρονια και σκέφτομαι αν ποτε έπαιρνα κινητό επιδοτούμενο από πρόγραμμα να πήγαινα TIM.

τσέκαρε πως τα πάει από σήμα η ΤΙΜ στις περιοχές που κινείσαι συνήθως γιατί θα το μετανιώσεις...

Στα κινητα που κυκλοφορουν αυτον τον καιρο ή θα κυκλοφορισουν το 2006, βλεπουμε πολλες νεες ή εξελιγμενες τεχνολογιες, ποια πιστευετε ειναι η πιο hot?

Δινω μερικες ιδεες:

1)3G

2)Microdrives

3)Wifi

4)Καμερες >2MP

το καλυτερο ειναι να εχεις 2mp ++,wifi και να ειναι slide up

Never Give Up:!:

Join friend!

1)3G

Mε αυτές τις τιμές και τις υπηρεσίες, και χωρίς flatrate χρέωση για σύνδεση στο internet, μάλλον για την πιο άχρηστη την βλέπω.

2)Microdrives

Για όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιούν το κινητό τους ως mp3 player θα είναι πολύ χρήσιμα. Είναι ακόμα ακριβά, αλλά αντίθετα με τo... κινητό internet, οι τιμές τους θα πέσουν γρήγορα.

3)Wifi

Προκειμένου να είναι χρήσιμη στα κινητά, χρειάζεται εκτός από το wi-fi smartphone και πολλά hotspots. Tα οποία, δυστυχώς, καθέ άλλο παρά σε αφθονία βρίσκονται στην Ελλάδα. Οπότε τί να την κάνουμε? Στα Τρίκαλα, όπου ο δήμαρχος έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό δίκτυο με wi-fi hotspots για δωρεάν διασύνδεση με το ιντερνετ σε όλη την πόλη, ένα smartphone με wi-fi δυνατότητες θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Στην υπόλοιπη Ελλάδα... όχι και τόσο.

4)Καμερες >2MP

Πολύ χρήσιμες και από τις δυνατότητες που θα χρησιμοποιήσουν οι κάτοχοι των κινητών (αντί απλώς να... καμαρώνουν γι'αυτές στους φίλους τους). Πρέπει βέβαια να συνδυαστεί με περισσότερο προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως auto-focus και καλύτερα flash για να αρχίσουν τα κινητά-φωτογραφικές να απειλούν τις low-end ψηφιακές μηχανές. Αλλά μου φαίνεται πως σιγά σιγά φτάνουμε και σ'αυτό το σημείο.

Nα προσθέσω και εγώ μια πολλά υποσχόμενη τεχνολογία?

Αν ξυπνούσαν από τον λήθαργό τους οι Ελληνικές εταιρείες κινητής, και αποφάσιζαν να προσφέρουν καμμία καινοτομική υπηρεσία, μπορεί να βλέπαμε και στην Ελλάδα το GPRS-A. Πρόκειται για μια παραλλαγή της υπηρεσίας GPRS, η οποία "συνεργάζεται" με τις επίγειες κεραίες κινητής ώστε να μπορεί κανείς να βρει το στίγμα του ακόμα και σε εσωτερικούς και κλειστούς χώρους (όπου το παραδοσιακό GPRS δυσκολεύεται να λειτουυργήσει).

το καλυτερο ειναι να εχεις 2mp ++,wifi και να ειναι slide up

Δλδ το n80!

Δεν ζηταω να μου σχολιασετε τα παραδειγματα που εδωσα, ουτε να μου περιγραψετε κινητα που εχουν αυτες τις δυνατοτητες. :)

Απλα πιο απο τα νεα χαρακτηριστηκα των κινητων ξεχωριζει, ειναι must, το θελετε οπωσδηποτε στην νεα συσκευη σας. Αυτο και ευχαριστω.

Υ.Γ Αν δεν κανω λαθος και στην Καρδιτσα εχουν κανει wifi δικτυο.

Wifi άλλη φάση :)

Πρέπει να συνδιαστεί όμως με μια μεγάλη και αρκετών χρωμάτων οθόνη ώστε ο χρήστης να σερφάρει άνετα :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Λοιπόν τί θυμήθηκα, στην comdex είχε ένα πληκτρολόγιο για υπολογιστή το οποίο δεν είχε "υλική υπόσταση". Και τι εννοώ, εμφανιζόταν σαν προβολή στο γραφείο με lazer η εικόνα ενός πληκτρολογίου και ένας σένσορας αντιλαμβανόταν πια πλήκτρα "πατούσες" ανάλογα με το τι άγγιζαν τα δάκτυλα. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του πληκτρολογίου είναι ότι δεν καταλάμβανε καθόλου όγκο και μπορούσε να γίνει χρήση του οπουδήποτε υπήρχε απλά μια σταθερή επίπεδη επιφάνεια.

Φανταστείτε να ενσωματωθεί κάτι τέτοιο στα κινητά! Θα γίνουν σαν υπολογιστές. Απορώ γιατί δεν έχει ήδη εφαρμοστεί, αν γνωρίζει κανείς κάτι ας το γράψει, απλά το βλέπω σαν υπέροχη ιδέα και μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί.

Sent neither from iphone nor android phone

Aκυρο, καπου ειχα δει τετοιο πληκτρολογιο (νομιζω εδω στο myphone) αλλα δε μπορω να βρω το link τωρα
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Κυκλοφορει απο τη Nokia ενα τετοιο πληκτρολογιο

Aν εννοείς απλά το ασύρματο πληκτρολόγιο, καμία σχέση. Εγώ μιλάω για πληκτρολόγιο χωρίς υλική υπόσταση, ακτίνες lazer είναι.

Α το βρήκα, αυτό http://www.infosyncworld.com/news/n/5731.html ενσωματωμένο σε κινητό όμως!

Sent neither from iphone nor android phone

Ο Μεγάλος Αδερφός υπάρχει αλλά οι προγραματιστές του freegr.gr σε συνεργασία με ειδικούς της κινητής επικοινωνίας ρώτησαν και ετοίμασαν συμβουλές για να αποφύγετε υποκλοπές τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Οπως ασφαλίζουμε τα δεδομένα μας στον υπολογιστή έτσι προσταεύουμε και το Συνταγματικό μας δικαίωμα για το απόρρητο των επικοινωνιών που δεν υπάρχει πλέον. Βέβαια η τεχνολογία προβληματίζει αλλά είναι εδώ για να μας υπηρετεί πάνω από όλα...

1ον ΑΝ είστε επιχειρηματίας ή άπλός χρήστης μπορείτε για σοβαρά θέματα που νομίζετε ότι αφορούν πολλά πρόσωπα να προβείτε σε διαπροσωπική επαφή με άλλο πρόσωπο κανονίζοντας απλά ένα ραντεβού. Αν θέλετε να τα λέτε από κοντά είναι πάντα καλύτερα.

2ον Αν διαθέτετε smartpohne ή κινητό με Symbian εφοδιάστε το με τα απαραίτητα προγράμματα αντιικού ελέγχου ή back up. Ειδικότερα για την 1η κατηγορία μπορείτε να βρείτε προγράμματα στο http://www.handago.de και για το 2ο στην διεύθυνση http://my-symbian.com/main/index.php.

3ον ΑΣΧΕΤΑ με την σύνδεση που διαθέτετε προσέξτε που δίνετε τον αριθμό σας ακόμα και όταν κάνετε αναβάθμιση συσκευής εξαρτάται τι προσωπικά στοιχεία δίνεται. Υπάρχει με τεχνολογικό εξοπλισμό η δυνατότητα κλωνοποίησης της κάρτας sim γι αυτό όταν στέλνετε συσκευή σε σέρβις να αφαιρείται όλα τα προσωπικά δεδομένα από το μενού του κινητού και φυσικά την κάρτα sim όπως αναφέραμε.

4ον ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ζητήσετε από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που έχετε-αν έχετε συμβόλαιο- την παράλειψη προσωπικών σας στοιχείων από τους καταλόγους και από την Προστασία Αρχής Δεδομένων με αίτησή σας την προστασία του προσωπικού σας απορρήτου για να μην δέχεστε άγνωστες κλήσεις από εταιρείες, τράπεζες ή οπουδήποτε αλλού για τη πώληση προιόντων ή υπηρεσιών.

5ον ΒΑΣΙΚΟ δικαίωμά σας είναι σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάτι παράξενο να το αναφέρετε στην εταιρεία και με αίτησή σας ζητήστε πλήρη στοιχεία για οτιδήποτε σας αφορά, είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

6ον ΑΝ θέλετε να προστατεύσετε προσωπικά δεδομένα σας εκτός από το κωδικό της κάρτας sim, προτιμήστε να βάλετε και κωδικό συσκευής αρκεί να τον θυμάστε. Ακόμα και αν κλαπεί το κινητό σας είναι δύσκολο το ξεκλείδωμα της συσκευής σας.

7ον ΑΝ χρησιμοποιούν και άλλα άτομα τη συσκευή σας γνωρίζετε τις κινήσεις τους και να είναι πάντα άτομα απολύτου εμπιστοσύνης σας.

8ον ΑΝ θέλετε πραγματικά απόρρητη επικοινωνία κοιτάξτε τις ρυθμίσεις σε ότι συσκευή κι αν έχετε σε επίπεδο κωδικοποίησης. Υπάρχουν συσκευές που με το πάτημα λίγων πλήκτρων ή εντολών σας δίνουν πλήρη εικόνα της συσκευής σας όπως σε Νόκια και SOny Ericsson.

9ον ΑΝ πράγματι θέλετε να είναι απόρρητα ΟΛΑ το καλύτερο είναι όταν κλείσετε το κινητό σας να αφαιρείται την μπαταρία αν δεν το χρησιμοποιήσετε για ώρες π.χ. το βράδυ για ύπνο. Το κινητό στέλνει σήμα στο σταθμό βάσης όταν το απενεργοποιείται και γνωρίζει η βάση το στίγμα σας. Αυτή η συμβουλή είναι η SOS για να μην μπορούν να σας εντοπίσουν με τίποτα. Ακόμα και αν είναι κλειστό το κινητό μπορεί να γνωρίζουν που βρίσκεστε. Χρήσιμο για επιχειρηματίες όταν κλείνουν μεγάλες δουλειές.

10ον ΤΕΛΟΣ να γνωρίζετε ότι ο Μεγάλος Αδερφός υπάρχει αλλά μπορούμε να σβήσουμε τα ίχνη μας, είμαστε φιλήσυχοι πολίτες και η ιδιωτική μας ζωή είναι απαραβίαστη. Παραβιάζεται μόνο με εισαγγελική εντολή με ένταλμα υπογεγραμμένο και όταν υπάρχουν αποδείξεις ή ενδείξεις για εγκληματική ή παράνομη πράξη.

Ευχαριστούμε τους χρήστες expert,sbz,takisx,mankind

ena exo ki ego...polu mperdema bale bgale thn karta kai allo toso to na koubalas 2-3 suskeyes...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Hi, i have the N6680.

The back door that should enable the camera doesn't work. I open the door and nothing happens. Also when i switch to video recording an error says "feature not supported" and i can't record anything. It's something wrong with the software. Do you have any solution...?:(

Συγνώμη αλλά πιστεύω μόνο με το 9 μπορείς να βάλεις STOP στις παρακολουθήσεις κινητών...

Απλα να προσθεσω οτι επειδη το θεμα το εψαξαν οι φιλοι χρηστες η αφαιρεση μπαταριας ειναι το καλυτερο, το εχουν επισημανει ορισμενα ειδικα φορουμ στο εξωτερικο εδω και καιρο. Φυσικα ενας εξ αυτων εργαζεται σε εταιρεια κινητης και ασχολειται πολυ με τετοια θεματα. Ειναι γεγονος οτι ακομα και απενεργοποιημενες οι συσκευες μπορει το δικτυο να γνωριζει περιπου που βρισκεσαι.

8ον ΑΝ θέλετε πραγματικά απόρρητη επικοινωνία κοιτάξτε τις ρυθμίσεις σε ότι συσκευή κι αν έχετε σε επίπεδο κωδικοποίησης. Υπάρχουν συσκευές που με το πάτημα λίγων πλήκτρων ή εντολών σας δίνουν πλήρη εικόνα της συσκευής σας όπως σε Νόκια και SOny Ericsson.

αυτό δε το ξέρω ή δε το κατάλαβα.

Πως γίνεται να ελέγξω την κωδικοποιήση?

---------

Οσο για το 9 είναι το καλύτερο βήμα που μπορούμε να κάνουμε με συνδιασμό το 8

--------

πολύ καλό θέμα.πρέπει να το δουν όσο πιο πολλοί χρήστες γίνεται

Καλησπέρα!

Βλέπω να κυκλοφορούν κάτι σαν αυτοκόλλητα-τσιπάκια που υποτίθεται ότι βελτιώνουν το σήμα του κινητού.

Δείτε αυτό π.χ.: http://cgi.ebay.com/GOLD-GEN-4-INTERNAL-CELL-PHONE-ANTENNA-SIGNAL-BOOSTER_W0QQitemZ5862965868QQcategoryZ108334QQrdZ1QQcmdZViewItem

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο; Κάνει τίποτα; Έχει μήπως τίποτα παρενέργειες, π.χ. ενισχύει την ακτινοβολία που τρώει το κεφάλι μας όταν μιλάμε;

Ευχαριστώ!

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned