dimangelid Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Μπήκα και εγώ. Μέχρι τώρα το pc έμενε ανοιχτό όλη την μέρα για πολλές μέρες χωρίς να κάνει τίποτα όταν δεν καθόμουν ( το αφήνω ανοιχτό γιατί όταν το ανάβω βαριέμαι να περιμένω να φορτώσει ) . Τώρα θα μένει ανοιχτό αλλά θα κάνει κάτι χρήσιμο. Ο επεξεργαστής βέβαια δεν είναι ο κορυφαίος [ AMD AthlonXP 1,6 GHz ( πραγματικά 1,41 GHz ) ] αλλά δεν πειράζει. Όταν τελειώσει αυτό που επεξεργάζεται, στέλνει αυτόματα τα αποτελέσματα και λαμβάνει αυτόματα καινούργια δουλειά ή πρέπει να τα κάνω χειροκίνητα; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Hello! Μόλις είδα μια διαφήμιση πως στο Tommorow που κυκλοφορεί στα περιπτερα συνοδεύεται απο εναν φορτιστή αυτοκινητου που είναι κατάλληλος με τα περισσότερα κινητά της αγοράς. Και ερωτω λοιπόν: 1. Τον έχει κανείς; 2. Δουλεύει; 3. Κάνει για Siemens SX1; 4. Πόσο κάνει το Tommorow;; Papajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (12 Οκτ. 2004 , 20:40) Hello! Μόλις είδα μια διαφήμιση πως στο Tommorow που κυκλοφορεί στα περιπτερα συνοδεύεται απο εναν φορτιστή αυτοκινητου που είναι κατάλληλος με τα περισσότερα κινητά της αγοράς. Και ερωτω λοιπόν: 1. Τον έχει κανείς; 2. Δουλεύει; 3. Κάνει για Siemens SX1; 4. Πόσο κάνει το Tommorow;; Papajohn Hi! :) 1 Yes 2 Yes 3 Δεν το εχω διαπιστωσει, αλλα ετσι λεει οποτε μαλλον ναι 4 6,90 εουρος :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Το εχω παρει και δουλευει κανονικα,δεν γραφει αν κανει συγκεκριμενα για το Sx1 αλλα γραφει απο κατω οτι ειναι συμβατο με τις σειρες C,A,M,ME,MT,S,SL"και συμβατες συσκευες''. Το περιοδικο μαζι με τον πολυφορτιστη στοιχιζει 6,90€ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Κάνει για Samsung κινητά ??? Το V200 πχ :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Πανω στο περιοδικο μπορεις να δεις την συσκευασια που εχει τα διαφορα add-ons που το κανουν να ταιριαζει με τα διαφορα μοντελα :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Ωραία πάω να το πάρω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Καλο θα ηταν να μη χρησιμοποιειται τετοιους φορτηστες για τα κινητα σας.Πολλοι απ αυτους καταστρεφουν τις μπαταριες η δεν τις φορτιζουν πληρως. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (13 Οκτ. 2004 , 00:26) Ωραία πάω να το πάρω! :) Βασικα δεν ειμαι 100% σιγουρος, αλλα εχτες που το ειδα λιγο στα γρηγορα το βυσματακι που εχει για τα simens τα τηλεφωνα ειναι αυτο που ειχε η σειρα 45 και πιο πριν...Αυτο δηλ που ειναι πιο παχυ το βισματακι... Οποτε αν ειναι ετσι δεν κανει για το sx1 και γενικα για τα μοντελα που βγηκαν με το πιο λεπτο slot! Το κλυτερο που εχεις να κανεις ειναι πριν το αγορασεις να δεις και θα καταλαβεις αμεσως!! ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sp3qT3R Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Καλυτερα μην τον παρεις για την οπως αναφερθηκε πιο πανω θα βλαψει την μπαταρια και ισως να ανατιναχθει το τηλεφωνο σου. Με τοσα που ακουμε για κινητα-βομβες δεν ξερεις στα σιγουρα. Παράθεση Ποσα ειπες;;; Oι γονεις σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα που δεν θα ειχες αν εισουν ορφανος. :whistle: Οσοι ειναι ανεγκεφαλοι να ΜΗΝ πατησουν εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Eγώ έχω πάρει έναν φορτιστή από το out of limits εδω και αρκετό καιρό που είναι για έκτακτη αναγκη και τον έχεις πάντα μαζί σου.Παίρνει 4 αλκαλικές μπαταρίες....Αυτός βλάπτει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sp3qT3R (13 Οκτ. 2004 , 17:38) Καλυτερα μην τον παρεις για την οπως αναφερθηκε πιο πανω θα βλαψει την μπαταρια και ισως να ανατιναχθει το τηλεφωνο σου. Με τοσα που ακουμε για κινητα-βομβες δεν ξερεις στα σιγουρα. Μηπως υπερβαλλεις λιγο :worry: ? Τοσοι φορτιστες αυτοκινητου κυκλοφορουν τοσα χρονια δηλαδη,εγινε κατι? Τα "κινητα-βομβες" ηταν αλλες περιπτωσεις. . .τεσπα,εγω το κατα ποσο θα βλαψει την μπαταρια,δεν το ξερω,αλλα δεν ξερω ποια η διαφορα στο να το φορτιζεις απο την μπαταρια του αυτοκινητου η την πριζα της ΔΕΗ.αν ξερει καποιος ας μας πει εκτος αν εννοεις να το βλαψει επειδη ειναι no name Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Aπλα αυτοι οι φορτιστες δεν παρεχουν το σωστο ρευμα που χρειαζεται η μπαταρια για να φορτισει! Τωρα ομως πλεον που ολες οι μπαταριες ειναι ....ηλιθιες (λιθιου κοινως), μια φορτιση απο εναν τετοιο φορτιστη σε ωρα αναγκης δεν νομιζω να παθουν καποια σοβαρη ζημια ή να βγουν αχρηστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Ναι βρε,επειδη ειναι no name και μαλιστα απο τους χειροτερους..Εγω παντως σε καμμια περιπτωση δεν θα εμπιστευομουν το κινητο μου σε τετοιου ειδους φορτιστες.Με λιγα ευρω παραπανω παιρνεις τον original.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Σοβαρα ρε παιδια? ε οχι ρε γαμωτο,τι τα δινουν τοτε :( Τεσπα,ευτυχως το πηρα για δωρο στον μπαμπα μου ( :lol: ) για το 3210 οποτε δεν εχει και πολλα για να χαλασει. . . :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Μολις εδωσες ενα νοημα στην αχαρη ζωη του :D :D Aναλλογα με τις ρυθμισεις που εχεις κανει απο το fadsetup.exe στελνει ή οχι αυτοματα.Κατεβαζεις ανοιγοντας το Queue-->Recieve. Αντε κ καλα αποτελεσματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Μην αγοραζεται ποτε no name φορτιστη :!: :!: :!: . Την ειχα πατησει μια φορα παλιοτερα οταν αγορασα εναν( :mad: )... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (14 Οκτ. 2004 , 12:05) Μην αγοραζεται ποτε no name φορτιστη :!: :!: :!: . Την ειχα πατησει μια φορα παλιοτερα οταν αγορασα εναν( :mad: )... δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (13 Οκτ. 2004 , 18:03) Eγώ έχω πάρει έναν φορτιστή από το out of limits εδω και αρκετό καιρό που είναι για έκτακτη αναγκη και τον έχεις πάντα μαζί σου.Παίρνει 4 αλκαλικές μπαταρίες....Αυτός βλάπτει το κινητό; Toν ίδιο περίπου φορτιστή είχα πάρει και εγώ από το tomorrow. Δυο φορές που μου χρειάστηκε με ξελάσπωσε κυριολεκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (14 Οκτ. 2004 , 16:14) Toν ίδιο περίπου φορτιστή είχα πάρει και εγώ από το tomorrow. Δυο φορές που μου χρειάστηκε με ξελάσπωσε κυριολεκτικά. Πραγματικά είναι μεγάλη σωτηρία!!!Εγώ έχω σωθεί αμέτρητες φορες!Ελπίζω βέβαια να μην βλάπτει το κινητο.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 To vodafone live! einai gia kati 17xrones kopeles pou den kseroun ton xristo tous apo kinhta. :whistle: Proswpika gia emena to Vodafone Live! einai athlio! :whistle: Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Να κάνω μια ερώτηση? Γίνεται να κατεβάζω τα δεδομένα προς επεξεργασία, να αποσυνδέομαι και μετά να τα ανεβάζω όταν συνδεθώ? Και μια δεύτερη ερώτηση: Αν το παραπάνω γίνεται, μήπως μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μετά την επεξεργασία τους σε άλλο υπολογιστή και να τα ανεβάσω απο εκεί? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Nαι γινετε κανονικοτατα,μπορεις αν θες να μαζεψεις 15-20 πακετα να τα επεξεργαστεις ολα κ μετα να τα στηλεις ολα μαζι ;) Για την μεταφορα δε ειμαι σιγουρος αλλα καπως γινετε με το queue. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Nαι γινετε κανονικοτατα,μπορεις αν θες να μαζεψεις 15-20 πακετα να τα επεξεργαστεις ολα κ μετα να τα στηλεις ολα μαζι Πώς ακριβώς? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Πας Queue--->Recieve---># of jobs βαλε οσες θες Μολις τις κατεβασει κ μεχρι να τελιωσουν ολες μπορεις να μη συνδεθεις καθολου στο νετ.Αρκει να πας στο fadsetup.exe κ να δηλωσεις General--->Internet connection plan = NONE ή When online αναλλογα τι σε βολευει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts