Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ προϊόντα κινητής τηλεφωνίας (συγκεκριμένα hands free που ψάχνω)της εταιρείας logitech ή ποιός τα αντιπροωπεύει?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

στο e-shop που εβλεπα χθες ειχε 2 bt handsfree ..δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν..ριξε μια ματια παντως..

giati psaxneis apokleistika logitech?

Γιατί διαθέτει στην γκάμα της στυλ boom hands free (ενσύρματα) για νοκια 6310i.

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

ναι, θα πληρώνουμε, αλλά θα γλιτώσουμε το SPAM

γαιτί οι spammers στέλνουν spam. Γαιτί είναι τζάμπα (εντελώς) Οπότε, αν στείλουν ένα δισεκαττομύρριο μυνήματα και απαντήσουν οι 100 από αυτούς, γι αυτούς είναι κερδος, αφού θα προωθησουν τις αμφιβολου πιοότητας υπηρεσίες τους

Δηλ 0,00001x1.000.000.000=10.000, αρα δεν τους συμφερει! Οπότε δεν θα στέλνουν spam. Ενώ τώρα που είναι τζαμπα

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

ναι, θα πληρώνουμε, αλλά θα γλιτώσουμε το SPAM

Προτιμω το spam παρα να πληρωνω τα δεκαδες email που στελνω καθημερινα :down: :down:

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

Η πρωτοποριακή γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε από έναν ιερέα το περασμένο Σάββατο καθώς οι συνεχείς βροχοπτώσεις και οι πλημμύρες έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο κρατίδιο του Γκουτζαράτ και μεταξύ άλλων και στον 25χρονο Ασφικχάν Τζαχουρκάν που δεν μπόρεσε να φθάσει στο σπίτι της νύφης στην Βομβάη, όπου θα τελείτο ο γάμος.

''Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευθούμε με τον καλύτερο τρόπο τη σύγχρονη τεχνολογία. Ήταν αδύνατο τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου να φθάσουμε στη Βομβάη καθώς όλοι οι δρόμοι είχαν πλημμυρίσει, δήλωσε ο γαμπρός που ακόμα δεν έχει κατορθώσει να δει την σύζυγο του''.

Οι μάρτυρες και των δύο πλευρών κρατούσαν τα τηλέφωνα τους ανοικτά μπροστά σε ένα ηχείο για να ακούσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι και οι συγγενείς την ανταλλαγή των υποσχέσεων μεταξύ της νύφης και του γαμπρού σε μια τελετή που διήρκεσε 30 λεπτά.

Η ζωή στο κρατίδιο παρουσιάζει τεράστια προβλήματα εξαιτίας των πλημμύρων, καθώς τα περισσότερα μέσα συγκοινωνίας και κυρίως οι σιδηροδρομικές συνδέσεις έχουν διακοπεί εδώ και ημέρες.

Δεν ξέρω από που το πήρες το κείμενο, πάντως έχουμε ήδη αναφερθεί στο γεγονός εδώ και... ένα χρόνο.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75905

Η ερωτηση μου ειναι απλη.

Αν αγορασω bt handsfree απο εξωτερικο (αμερικη ας πουμε) και χαλασει, η εεδω αντιπροσωπεια μου αναγνωριζει την εγγυηση ? Λογικα ισχυει παγκοσμια εγγυηση ετσι ? Η οχι ??

:X

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μία κλήση δεν μπορεί να μπει σε αναμονή αν δεν απαντήθεί!:X :X

Συνεπώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη με κλήσεις που ακόμα δεν έχουν απαντηθεί:!: :!: :!: :!: :!:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μία κλήση δεν μπορεί να μπει σε αναμονή αν δεν απαντήθεί!:X :X

Συνεπώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί συνδιάσκεψη με κλήσεις που ακόμα δεν έχουν απαντηθεί:!: :!: :!: :!: :!:

αυτό λέω...πως τα κατάφερε;;;

nrg,τι κινητό έχει η κοπέλα;;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να προσπαθήσω να ζωντανέψω λίγο το θέμα με μια απορία που έχω. Θέλω το κινητό μου να το αφήνω ανοικτό το βράδυ και πριν πέσω να κοιμοιθώ να το βάζω για φόρτιση μέχρι το πρωί. Αυτό θα την βγάλει σύντομα εκτός την μπαταρία ή δεν την πειράζει αφού όταν φορτίσει πλήρως το κύκλωμα του κινητού σταματά να την φορτίζει.

Επειδή διαβάζω για υπερφόρτιση, μπορείς να κάνεις υπερφόρτιση ή μόλις φορτίσει είτε το βγάλεις απ την πρίζα είτε όχι είναι το ίδιο;

Sent neither from iphone nor android phone

Guest valeria
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο σε σχέση περίπου με το θέμα..Έχετε παρατηρήσει κάποια διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν κάποιο κινητό το έχετε μονίμως ανοιχτό,ενώ κάποιο άλλο το κλείνετε το βράδυ;:O

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned