gregorisvas Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Εχουμε ακομα μελλον!!Τουλαχιστον μετα την ελευση της 3G θα κριθουν ολα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. December 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: NokiaN-Gage/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Trobocop® Η ιδιοσυγκρασία, η νοοτροπία και τα συμπλέγματα του Έλληνα μας κάνουν να πιστεύουμε χαλαρά ότι η κινητή έχει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μέλλον μπροστά της στην Ελλάδα ;) ;) ;) Sumfwnw apoluta :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Εμένα θα με βόλευε αφάνταστα ΑΝ το παρείχε η q! Αλλά και χωρίς αυτό ελπίζω να επιβιώσω.... Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kardoula Εμένα θα με βόλευε αφάνταστα ΑΝ το παρείχε η q! Αλλά και χωρίς αυτό ελπίζω να επιβιώσω.... Μεσα εισαι! Θα την ηθελα πολυ σαν υπηρεσια στην Q!Eιναι η καλυτερη και το σημαντικοτερο ειναι free! :happy: Tην ειχα στην vodafone πριν και ημουν πολυ ευχαριστημενος! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Η υπηρεσία δεν θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να με καλέσουν (σπανιότατα) και επείγονται, αφήνουν μήνυμα στον τηλεφωνητή ή SMS. Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Εγώ την θεορώ πολύ χρήσιμη υπηρεσία!!!! Επιτέλους που σκεύτικε και η ΚΟΤΕ να βάλει!!! Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) kai bebaia den thn xrhsimopoiw giati den mou parexete akomh apo thn cote :D:lol: pantws einai poly xrhsimh yphresia..tha eimai o prwtos pou tha thn energopoihsei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Πιστεύ πως δεν θα είναι πρόβλημα πια να κλείνουμε το κινητό με τον φόβο να χάσουμε μερικά τηλεφωνήματα Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Πολύ χρήσιμη...Την μέρα που την ανακοίνωσε η βόντα την ενεργοποίησα χωρίς 2η σκέψη! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Βολεύει αφάνταστα!!!Τη χρησιμοποιώ απο την πρώτη στιγμή που την διέθεσε η Vodafone! Δεν κλείνω συχνά το κινητό μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει! Είναι καλό να γνωρίζεις ποιος σε έχει καλέσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Kala anoi3es threat gia auto?kai vevaia volevei!:)Poiwn den volevei? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την brutus85 Kala anoi3es threat gia auto?kai vevaia volevei!:)Poiwn den volevei? mporei lew egw twra na kleinei kapoios to kinhto gia na mhn ton broun,kai meta na tou lene kala den eides thn eidopoihsh?egw pantws den exw problhma kai thn briskw poly xrhsimh yphresia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Toulaxistwn ws twra oxi alla den 3erw kata poso h ellinikh agora 8a prwsarmostei sthn 3G Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) mporei lew egw twra na kleinei kapoios to kinhto gia na mhn ton broun,kai meta na tou lene kala den eides thn eidopoihsh?egw pantws den exw problhma kai thn briskw poly xrhsimh yphresia.. Sostos! den to eixa skeftei :o Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Εμένα προσωπικά αν κάποιος δεν με βρει ας ξαναπάρει ή ας αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνιτή. Στην Ελλάδα ο κόσμος αποφευγει τον τηλεφωνητή σαν τον διάολο και δεν το καταλαβαίνω. Και εγώ έχω την υπηρεσία με την Τελεστέτ και δεν μου έχει φανεί χρήσιμη γιατί η μόνη φορά που κλείνω το κινητό είναι μόνο όταν μπαίνω στο αεροπλάνο ειδάλος είναι ανοιχτό 24/7. Αλλά αυτή ήταν η προσωπική μου γνώμη. Γενικά πάντως μπράβο στις εταιρείες που προσφέρουν κάτι τέτοιο για όσους το χρειάζονται. Καλύτερα να έχεις περισσότερες παρά λιγότερες υπηρεσίες.... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) mporei lew egw twra na kleinei kapoios to kinhto gia na mhn ton broun,kai meta na tou lene kala den eides thn eidopoihsh?egw pantws den exw problhma kai thn briskw poly xrhsimh yphresia.. Νομιζω κανεις λαθος! Διοτι οσο ειχα vodafone και ειχα ενεργοποιησει την υπηρεσια αυτη σου ειχε 2 option ενα να σου λεει οτι θα ειδοποιηθει οταν ανοιξει το τηλ και ενα (αυτο ειχα εγω) Ο συνδρομητης vodafone που καλεσατε εχει το τηλ κλειστο το κλασσικο δηλ.. Παροτι ο αλλος ακουγε το 2ο μηνυμα δεν ηξερε οτι εσυ εχεις ειδοποιηση κλησεων και ετσι εχεις την διακριτικη ευχαιρεια να το παρεις αν θες η οχι! Αυτο πριν 1,5 χρονο..για κοιταξτε το καλυτερα...! :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Οσο προχωρα η τεχνολογια...εμεις θα "ξηλωνομαστε"! 3G και θα δεις τι πανικος εχει να γινει.. Αλλωστε δες ποσο συχνα αλλαζουμε κινητο..ακομα και συνδεση! Μας αρεσει το καινουριο,το εξελιγμενο...ειναι μικροβιο! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την elteo Αρχικό Μήνυμα από τον hunk Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) mporei lew egw twra na kleinei kapoios to kinhto gia na mhn ton broun,kai meta na tou lene kala den eides thn eidopoihsh?egw pantws den exw problhma kai thn briskw poly xrhsimh yphresia.. Νομιζω κανεις λαθος! Διοτι οσο ειχα vodafone και ειχα ενεργοποιησει την υπηρεσια αυτη σου ειχε 2 option ενα να σου λεει οτι θα ειδοποιηθει οταν ανοιξει το τηλ και ενα (αυτο ειχα εγω) Ο συνδρομητης vodafone που καλεσατε εχει το τηλ κλειστο το κλασσικο δηλ.. Παροτι ο αλλος ακουγε το 2ο μηνυμα δεν ηξερε οτι εσυ εχεις ειδοποιηση κλησεων και ετσι εχεις την διακριτικη ευχαιρεια να το παρεις αν θες η οχι! Αυτο πριν 1,5 χρονο..για κοιταξτε το καλυτερα...! :cool: twra pou to les to thymamai..alla htan mono sthn voda auth h epilogh.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Ayto leo ki ego...den eipa oti einai sthn stet! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ! Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Καλύτερο από τηλεφωνίτη είναι... Δεν πρέπει να πάρεις τηλ να χρεωθείς για να ακούσεις τον πόνο του καθενός... Του κάνεις μια αναπάντ κ άμα θέλει ας σε πάρει αυτός! Μια ζωή στο τσάμπα!!!!!! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την antonis_wrx Καλύτερο από τηλεφωνίτη είναι... Δεν πρέπει να πάρεις τηλ να χρεωθείς για να ακούσεις τον πόνο του καθενός... Του κάνεις μια αναπάντ κ άμα θέλει ας σε πάρει αυτός! Μια ζωή στο τσάμπα!!!!!! na akouges kai to pono kapoiou..otan eixa thlefwnhth kai epairne h theia mou afhse kena mhnymata giati perimene na to shkwsw:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Η Virgin (αγγλία) έχει τη καλύτερη λογική. Το να ακούς τα μηνύματα από τον τηλεφωνητή είναι τζάμπα γιατί όπως λέει "κάποιος άλλος έχει ήδη πληρώσει για να το αφήσει, γιατί να πληρώσεις και εσύ για να το ακούσεις; ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Ρε παιδιά είναι απίστευτο αυτό που συνέβει στον αδερφό μου πριν λίγες μέρες. Καθώς ταξίδευε προς Ορεστιάδα για επαγγελματικούς λόγους, 12χλμ πριν την Ορεστιάδα του ήρθε το εξής μήνυμα(Cosmote έχει ο αδερφός μου): "Welcome to Turkey. We hope you enjoy your staying and have a nice holiday. In case you have any problems call XXXX (δεν θυμάμαι τον αριθμό). SimTel." :wacko: Τι welcome to Turkey ρε πάνε καλά οι άνθρωποι; Κατευθυνόμενος από Θεσ/νίκη προς Ορεστιάδα 12χλμ ΠΡΙΝ την Ορεστιάδα welcome to Turkey; Απαράδεκτο. Πραγματικά έμεινα άφωνος αλλά με εξόργισε υπερβολικά πολύ το συμβάν αυτό. Τα σχόλια δικά σας... Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Γνωστό φαινόμενο από ότι ξέρω και στο ανατολικό Αιγαίο! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts