supernet Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 ΝΕΩΤΕΡΑ. Από μια πρώτη ματιά που έριξε γραφολόγος. Οι 2 υπογραφές χαρακτηρίζονται ότι έχουν τεθεί "δια της φανταστικής μεθόδου". Δηλαδή αυτός που υπέγραψε, δεν ήξερε-γνώριζε :wacko: την κανονική υπογραφή του παθόντα και απλά έχει χρησιμοποιήσει τα αρχικά του ΟΝΟΜΑΤΟΣ και του ΕΠΩΝΥΜΟΥ. Να μη τη γνώριζε την υπογραφή... αποκλείεται λέω εγώ. Αφού υπέγραψα σε άλλη αίτηση για σύνδεση στην STET. Απλά της ήταν δύσκολο να κάνει πατέντα της υπογραφής μου. Επειδή η υπογραφή μου χαρακτηρίζεται ως χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίσματα :p ;) ΝΟΜΙΚΑ: Έως την Δευτέρα θα βρεθώ με τον δικηγόρο, για να δούμε αν θα καταλήξουμε σε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ή σε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΗΝΥΣΗ προς την εταιρία. Καμιά ιδέα από νομικό plz? Τι από τα 2? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrzammler Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Φιλε μην τα παρατησεις! Και κράτα μας ενήμερους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 pediaaaaaaaa eimai erwtevmenos me to kinhto mou ax den adexw allo to thelw poli poli de thelw gynaikes de thelw tipote allo mono to kinhto mou ax trela ine poli omorfo mou prosferei agapi afosiwsh ebistosynh koimamai pada me afto exw trelo pathos eseis den xerw ti lete. lew alithia :) Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον supernet ΝΟΜΙΚΑ: Έως την Δευτέρα θα βρεθώ με τον δικηγόρο, για να δούμε αν θα καταλήξουμε σε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ή σε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΗΝΥΣΗ προς την εταιρία. Καμιά ιδέα από νομικό plz? Τι από τα 2? Το πρώτο. Μπορείς να κερδίσεις πολλά περισσότερα με την απειλή κατάθεσης μήνυσης απ' ότι με την ίδια την κατάθεση της μήνυσης ;) . Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapac Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 It's hard to get a completely free SyncML server. I suggest you run a few searches on google nut the best you'll find is a demo version. You should be able to download a free 30 day trial demo from http://www.synthesis.ch/support_e.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liako Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Γνωμη μου: ειτε με εξωδικο ειτε με μηνυση, το μονο που θα καταφερεις ειναι: α) να φορτωθουν τα παντα στην υπαλληλο β) να απολυθει η υπαλληλος γ) να καταδικαστει η υπαλληλος σε εξαγορασιμη ποινη δ) να μην μπορει να ξαναβρει δουλεια η υπαλληλος Αρα, εσυ θα κερδισεις ΜΟΝΟ ηθικη ικανοποιηση, και καποιος συνανθρωπος σου (η υπαλληλος) να γινει κυριολεκτικα "κουρελι" επειδη εκανε μια μα@#$ια, για να πιασει το στοχο που της ειχε τεθει, πιθανον και ως προϋποθεση διατηρησης της θεσης της. Η μεγαλοψυχια φιλε μου, ειναι ΜΕΓΑΛΟ προτερημα, και κριμα σε αυτον που δεν την εχει... Επειδη, τυχαινει οπως σου ειπα να ξερω τι παιζεται, σε αυτη την περιπτωση, το μονο που θα ειχε να επωφεληθει η υπαλληλος, ηταν ισως 1€ bonus για τη συμπληρωση του πενιχρου μισθου της (ξερω τι λεω...) και η επιτευξη του στοχου της, για να διατηρησει τη θεση της. Πηγαινε στο καταστημα, ξεχ@#ε την, βρισε την, φτυστην, αλλα σκεψου αν θα ηθελες να βρεθεις εσυ (εστω κανοντας μια μαλ@#$α) στο δρομο, ειδικα τωρα τα Χριστουγεννα. Οσο, για τους φιλους που σε παροτρυνουν να την κατασπαραξεις σαν λιονταρι στο Κολοσσαιο, δεν εχω τιποτα να πω. Οταν μεγαλωσουν θα καταλαβουν. Σημειωση: δεν εχω καμμια επαγγελματικη ή συγγενικη σχεση ουτε με το καταστημα, ουτε με την υπαλληλο. Τιποτ'αλλο απο μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Φιλε μου κανενας δεν ειναι αμοιρος των ευθυνων του! Ωραια τα παρουσιαζεις αλλα αυτα επρεπε να τα σκεφτει αυτη και οχι ο supernet! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liako Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Φιλε elteo, δεν εξωραϊζω την πραγματικοτητα. Δεν ισχυριστηκα ΠΟΤΕ οτι δεν εφταιγε η υπαλληλος για την πλαστογραφια. Απλα, η τιμωρια ΠΑΝΤΑ πρεπει να ειναι αναλογη με το "εγκλημα". Δεν νομιζω ο φιλος supernet να βλαφθηκε (στην πραξη) με κανενα τροπο απο αυτη την μαλα@#α της υπαλληλου. Αξιζει τετοια τιμωρια λοιπον? Τι θα κερδισει, καταστρεφοντας αυτη την υπαλληλο? Αν αυτο που θα κερδισει, τον ικανοποιει συνολικα σαν ανθρωπο, τοτε η γνωμη μου περισσευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Δυστυχως καπου εκει πατα και η καθε Α.Ε. δεν λεω συγκεκριμενα! Θα τους αφησουμε να μας κοροιδευουν? Η υπαλληλος δεν πρεπει να δεχεται τετοιους "ορους" γιατι μπορει να βρεθει σε πολυ δυσκολη θεση..οπως τωρα! Ξερω η ανεργια.Υπαρχει ομως και το ΑΛΛΑ.. Ειναι σιγουρο οτι ο Γερμανος δεν θα δεχτει συνεπειες? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 liako, αξίζει για €1 bonus να εκτίθεσαι τόσο πολύ; Το ότι η υπάλληλος αμοίβεται ελάχιστα μπορεί να δικαιολογήσει το αδίκημα της πλαστογραφίας; Αλήθεια, την υπάλληλο αυτή ποιος ανώτερός της την έλεγχει; Ή μήπως δεν θα έπρεπε κάποιος προϊστάμενος ή διευθυντής να την έχει ψιλιαστεί τη δουλειά; Ασφαλώς και ο supernet δεν μπορεί να είναι η μοναδική περίπτωση, το bonus θα πάρεις με μια επιπλέον σύνδεση; Πώς λοιπόν αυτή η υπάλληλος έκανε τόσες πολλές συνδέσεις ενώ οι άλλοι δεν κάνανε; Ήταν θέμα πειθούς; Ή μήπως και οι άλλοι κάνανε, δηλαδή όλοι οργανωμένα πλαστογραφούσαν υπογραφές; Όταν ένα σύστημα ξεχειλώνει πολύ γιατί το αφήνουμε στην τύχη του, θα γίνει κάποια στιγμή ένα μπαμ και κάποιοι θα μείνουν στον τόπο. Δυστυχώς, η θυσία κάποιων είναι ο μόνος τρόπος να επανέλθει, αφού όπως φαίνεται δεν υπάρχει η βούληση να ελεγθεί η κατάσταση εκ των έσω. Αν γίνει το μπαμ, πιθανόν η βούληση να επανέλθει, αλλά τότε είναι αργά... Και για να φτάσουμε στη παρότρυνσή σου για "μεγαλοψυχία". Η συγκεκριμένη υπάλληλος, που ασφαλώς θα έχει πάρει πρέφα τι παίζεται, τι έκανε; Βγήκε να παραδεχτεί, ξέρεις εγώ το έκανα, έστω off the record και να πει ένα έστω "με συγχωρείς"; Και άντε τη συγχωρείς και το αφήνεις. Και αλήθεια τι σου εξασφαλίζει ότι αύριο, ότι δεν θα κάνει τα ίδια; Ότι η μεγαλοψυχία του supernet σήμερα, μήπως δημιουργήσει νέα θύματα αύριο; Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον liako Γνωμη μου: ειτε με εξωδικο ειτε με μηνυση, το μονο που θα καταφερεις ειναι: α) να φορτωθουν τα παντα στην υπαλληλο β) να απολυθει η υπαλληλος γ) να καταδικαστει η υπαλληλος σε εξαγορασιμη ποινη δ) να μην μπορει να ξαναβρει δουλεια η υπαλληλος Δεν θα στραφώ μόνο εναντίον της υπαλλήλου. Αλλά κατά παντός υπευθύνου. Αυτό σημαίνει: κατά της υπαλλήλου, κατά της υπευθύνου του καταστήματος , κατά του επιθεωρητή της, κατά της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ έως ΚΑΙ και κατά της Tellas . Αρα, εσυ θα κερδισεις ΜΟΝΟ ηθικη ικανοποιηση, και καποιος συνανθρωπος σου (η υπαλληλος) να γινει κυριολεκτικα "κουρελι" επειδη εκανε μια μα@#$ια, για να πιασει το στοχο που της ειχε τεθει, πιθανον και ως προϋποθεση διατηρησης της θεσης της. ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ξέρεις τι σημαίνει? Έτσι πιάνουν όλοι τους στόχους? Ξέρω και κάποιον άλλον (ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ) που χρησιμοποίησε τον αριθμό πιστωτικής κάρτας πελάτη......... κι αυτός για στόχο? Επειδη, τυχαινει οπως σου ειπα να ξερω τι παιζεται, σε αυτη την περιπτωση, το μονο που θα ειχε να επωφεληθει η υπαλληλος, ηταν ισως 1€ bonus για τη συμπληρωση του πενιχρου μισθου της (ξερω τι λεω...) και η επιτευξη του στοχου της, για να διατηρησει τη θεση της Τι παίζεται λοιπόν? Παίζεται κάτι που οι βλάκες οι πελάτες δεν γνωρίζουν? :mad: Και θα έπρεπε να το γνωρίζουν? Ωραία τα λες. Αυτός ο πενιχρός μισθός.... μ'αυτή την οφέλεια του 1 και μοναδικού Ευρώ (τι λίγο που ακούγεται ε? :whistle: ).......αναλύεται ως εξής. 1Ευρώ επί (μέσω όρο) 20 άτομα την ημέρα που θα εξυπηρετήσει (δαγκώσει θα έλεγα καλύτερα) επί 25 ημέρες την εβδομάδα ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 500 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΡΩ. Εγώ αυτά τα 500 Ευρώ για να τα βγάλω.......δεν τα βγάζω δαγκόνωντας πελάτες. Πηγαινε στο καταστημα, ξεχ@#ε την, βρισε την, φτυστην, αλλα σκεψου αν θα ηθελες να βρεθεις εσυ (εστω κανοντας μια μαλ@#$α) στο δρομο, ειδικα τωρα τα Χριστουγεννα. Δεν θέλω να χαλάσω την ζαχαρένια μου. Υπάρχουν πιο ήπιοι και αποτελεσματικοί τρόποι. Θα σου πω μόνο ότι προσπάθησα..... Τη μία και μοναδική φορά που πήγα, το μόνο που έκανε...ήταν να πουλάει πνεύμα. Της είπα : "Πες μου σε παρακαλώ μόνο την αλήθεια" . ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΓΑ - ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. Σκεφτόμουν και γω αυτά που αναφέρεις περί καταδίκης, εύρεσης εργασία κλπ...... αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Ε! μόλις είδα και τις υπογραφές μου φάνηκε γελοία η στάση της. Από τη μία να μου λέει ότι δεν χρειαζόταν να υπογράψει ο πελάτης την αίτηση.....και από την άλλη να βλέπω μια μουτζούρα για υπογραφή μου? Ε, ΠΟΤΕ!!!! :mad: Οσο, για τους φιλους που σε παροτρυνουν να την κατασπαραξεις σαν λιονταρι στο Κολοσσαιο, δεν εχω τιποτα να πω. Οταν μεγαλωσουν θα καταλαβουν. Δεν χρειάζεται να παροτρύνει κανείς κανέναν. Δεν θα γίνει το δικαστήριο εδώ μέσα. Συζήτηση κάνουμε. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. :mad: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Thats my point! Συνεχισε το...ειδικα εφοσον δεν υπηρξε και μεταμελεια της υπαλληλου! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 vasika file mou T-mobile den eimai apo aytous pou xrhsimopoiw ena kin mono gia klhseis alla kai gia polles allles leitourgies tous,peran twn kathierwmenwn pia sms.to kin,loipon, exei antikatasthsei gia mena: th xrhsh hmerologiou wste na mh psaxnomai pia otan eimai e3w poso tou mhnos exoume(ektos an prokeitai gia hmerologio toixou me montela ;) ),th xrhsh rologiou,th xrhsh agendas gia thl kai gia ypoxrewseis(afou eimai arketa afhrhmenos kai 3exnaw diafora :whistle: ),th xrhsh radio se periptwsh pou eimai eksw kai paizei h omada mou,th xrhsh mp3 sta ta3idia anti na kouvalaw discman+cd's (ontas foithths ta3ideyw arketa syxna) kai vevaia me noiazoun kai ta upoloipa "foutouristika"xarakthristika opws camera,design kinhtou klp pou apla veltiwnoun thn epikoinwnia (mms) logw apostashs me th sxesh mou.Telos an ginei, pou tha ginei,thn anagnwsh&epe3ergasia arxeiwn word gia tis ergasies,giati dystyxws den exoume 2pc sthn oikogeneia gia na parw to ena edw pou spoudazw...katalaves loipon giati tha ithela ena kin pou na ta exei ola ayta???eytyxws gia mena,erxetai to SX1 pou fysika kai logw xrhmatwn (afou tha exei mono gyrw sta 550euros ap'o,ti lene+gia osa prosferei einai pam8hno) tha ekplhrwsei oles tis epithymies mou...kai xreiazomai kin giati eixa ena T610 pou mou klepsane kai twra eimai me ena SE T65 psilodead. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Κι εγώ στη θέση του supernet το ίδιο θα έκανα!... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tfan Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον liako Φιλε elteo, δεν εξωραϊζω την πραγματικοτητα. Δεν ισχυριστηκα ΠΟΤΕ οτι δεν εφταιγε η υπαλληλος για την πλαστογραφια. Απλα, η τιμωρια ΠΑΝΤΑ πρεπει να ειναι αναλογη με το "εγκλημα". Δεν νομιζω ο φιλος supernet να βλαφθηκε (στην πραξη) με κανενα τροπο απο αυτη την μαλα@#α της υπαλληλου. Αξιζει τετοια τιμωρια λοιπον? Τι θα κερδισει, καταστρεφοντας αυτη την υπαλληλο? Αν αυτο που θα κερδισει, τον ικανοποιει συνολικα σαν ανθρωπο, τοτε η γνωμη μου περισσευει... εκείνο που θα "κερδίσει" ειναι να μαθει η συγκεκριμενη υπάλληλος αλλα και οι συναδελφοι της να μη κανουν τετοιες πονηραδες για να παρουν το μπονους τους. ορίστε μας θράσος! Γερμανός = γνωστοί απατεώνες. Παράθεση --> Mostly Harmless <-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OTE Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε με αφορμη μια αντιπαράθεση με κάποιο μέλος. Επίσης θα ήθελα να συζητήσουμε σχετικά με τις γνώσεις που έχουν γενικά οι ανθρωποι ως προς κάποια ασχολία ή δραστηριότητά τους. Για να γίνω πιο κατανοητός θα χρησιμοποιήσω ένα απλό παράδειγμα. Ας πούμε οτι υπάρχει κάποιος ανθρωπος - ας πούμε - 30 ετών που λέει οτι ασχολείται με τα αυτοκίνητα και όντως ασχολείται. Διαβάζει περιοδικά, πηγαίνει σε εκθέσεις, συζητάει με τους φόλους του κλπ. Έλα που όμως δεν έχει οδηγήσει ποτέ του και δε γνωρίζει το παραμικρο, το ελάχοστο απο μηχανολογία. Μπορεί να συμμετάσχει σε κάποιο συζήτηση σχετικά με αυτικίνητα; Βεβαίως και μπορεί. Παθητικά όμως. Θα ακούει, θα κρίνει θα ρωτάει για να μάθει και δε θα κάνει τον έξυπνο μιλώντας για πράγματα που δε γνωρίζει. Δεν είναι σωστό. ΟΤΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΜΕ. Καλά μέχρι εδώ και ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός μέχρι στιγμής. Ερχόμαστε σιγά σιγά στις τηλεπικοινωνίες. Δε γίνεται κάποιος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ απο στοιχειώδη τηλεφωνία να κάνει σχόλια θετικά ή αρνητικά σχετικά μτ το δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο και με τα προβλήματα που προκύπτουν σε αυτό. Να θέσει το σχετικό θέμα στο forum, να ρωτήσει τους ειδικούς και μετά να σχολιάσει. Επειδή ίσως σας μπέρδεψα, ερωτώ: Ποιά η γνώση σας σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες, και την ηλεκτρονική; Έχετε σπουδάσει κάτι σχετικό, έχετε ασχοληθεί από μόνοι σας με τη μελέτη κάποιου βιβλίου ή απλά είναι το χόμπυ σας τα διάφορα κινητά τηλέφωνα και γενικά όλα αυτά; Συγγνώμη για τη δυσαρέσκεια που προκάλεσα σε μερικούς αλλά αν αισθανόμουν ψυχολογικά καλύτερα, θα έθετα αλίώς το θέμα προς συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Δεν είναι διαξιφισμός, μεταφέρεται στους Τεχνολογικούς προβληματισμούς. :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον OTE Ερχόμαστε σιγά σιγά στις τηλεπικοινωνίες. Δε γίνεται κάποιος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ απο στοιχειώδη τηλεφωνία να κάνει σχόλια θετικά ή αρνητικά σχετικά μτ το δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο και με τα προβλήματα που προκύπτουν σε αυτό. Fusika kai mporei va kavei sxolia, av ta sxolia tou avaferovtai sto QoS opws to avtilambavetai o xrnstns. P.S. Dev exw idea ti prokalese to post auto, apla diafwvw me tnv parapavw diapistwsn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konpolitaki22 Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Kalimera apo tin Konstantinoupoli se olous :) Xerei kaneis kanena website anaforika me tin apostoli MMS minimatwn se diktia kinitis tilefonias? eyxaristw :) perimenw apantiseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον liako Φιλε elteo, δεν εξωραϊζω την πραγματικοτητα. Δεν ισχυριστηκα ΠΟΤΕ οτι δεν εφταιγε η υπαλληλος για την πλαστογραφια. Απλα, η τιμωρια ΠΑΝΤΑ πρεπει να ειναι αναλογη με το "εγκλημα". Δεν νομιζω ο φιλος supernet να βλαφθηκε (στην πραξη) με κανενα τροπο απο αυτη την μαλα@#α της υπαλληλου. Αξιζει τετοια τιμωρια λοιπον? Τι θα κερδισει, καταστρεφοντας αυτη την υπαλληλο? Αν αυτο που θα κερδισει, τον ικανοποιει συνολικα σαν ανθρωπο, τοτε η γνωμη μου περισσευει... Μηπως να της ζητησει και συγγνωμη που εψαξε το θεμα? Σημασια δεν εχει αν βλαφθηκε η οχι, σημασια εχει οτι εκανε εγκλημα (χωρις εισαγωγικα),βεβαια κανενα δικαστηριο δεν θα την τιμωρησει τοσο βαναυσα οσο λες, γιατι ουστιαστικα δεν τον εβλαψε τον φιλο μας. Εγω θα κέρδιζα ηθικη ικανοποιηση αν κατεστρεφα τη συγκεκριμενη υπαλληλο, πως αυτη κερδιζει σε βαρος μου-σου-μας? Οπως ειμαι (λεμε τωρα :p ) σωστος στη δουλεια μου και δεν βγαζω χρηματα εις βαρος αλλου ετσι να ειναι και αυτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον liako Απλα, η τιμωρια ΠΑΝΤΑ πρεπει να ειναι αναλογη με το "εγκλημα". Δεν νομιζω ο φιλος supernet να βλαφθηκε (στην πραξη) με κανενα τροπο απο αυτη την μαλα@#α της υπαλληλου. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει για να πούμε ότι με έβλαψε? Να με σκοτώσει? :cry: Ξέρεις πολύ καλά, ότι στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας... δίνουν ορισμένοι την πιστωτική κάρτα τους. Μήπως θα έπρεπε να μου τη χρεώσει/φορτώσει, για να μιλάμε για έγκλημα και τιμωρία? Εμένα φίλε, έχει προωθήσει τα δεδομένα μου σε τρίτες εταιρίες.... και ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να με ενοχλούν. ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ? :mad: “Υποκείμενο των δεδομένων”, το φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα δεδομένα, και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί, δηλαδή μπορεί να προσδιορισθεί αμέσως ή εμμέσως, ιδίως βάσει αριθμού ταυτότητας . Ποιος της είπε να χρησιμοποιήσει την ταυτότητα μου χωρίς την συγκατάθεση μου? Δεν θα μπορούσε κάλιστα να με γράψει ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ σταθερής τηλεφωνίας μ'αυτόν τον τρόπο? Ξέρεις τι σημαίνει ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ? :mad: Μάθε λοιπόν: “Συγκατάθεση” του υποκειμένου των δεδομένων, κάθε ελεύθερη, ρητή και ειδική δήλωση βουλήσεως, που εκφράζεται με τρόπο σαφή , και εν πλήρη επιγνώσει , και με την οποία, το υποκείμενο των δεδομένων, αφού προηγουμένως ενημερωθεί, δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ "ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΩ" ή "ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ" ???? ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!! Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον klainmein vasika file mou T-mobile den eimai apo aytous pou xrhsimopoiw ena kin mono gia klhseis alla kai gia polles allles leitourgies tous,peran twn kathierwmenwn pia sms.to kin,loipon, exei antikatasthsei gia mena: th xrhsh hmerologiou wste na mh psaxnomai pia otan eimai e3w poso tou mhnos exoume(ektos an prokeitai gia hmerologio toixou me montela ;) ),th xrhsh rologiou,th xrhsh agendas gia thl kai gia ypoxrewseis(afou eimai arketa afhrhmenos kai 3exnaw diafora :whistle: ),th xrhsh radio se periptwsh pou eimai eksw kai paizei h omada mou,th xrhsh mp3 sta ta3idia anti na kouvalaw discman+cd's (ontas foithths ta3ideyw arketa syxna) kai vevaia me noiazoun kai ta upoloipa "foutouristika"xarakthristika opws camera,design kinhtou klp pou apla veltiwnoun thn epikoinwnia (mms) logw apostashs me th sxesh mou.Telos an ginei, pou tha ginei,thn anagnwsh&epe3ergasia arxeiwn word gia tis ergasies,giati dystyxws den exoume 2pc sthn oikogeneia gia na parw to ena edw pou spoudazw...katalaves loipon giati tha ithela ena kin pou na ta exei ola ayta???eytyxws gia mena,erxetai to SX1 pou fysika kai logw xrhmatwn (afou tha exei mono gyrw sta 550euros ap'o,ti lene+gia osa prosferei einai pam8hno) tha ekplhrwsei oles tis epithymies mou...kai xreiazomai kin giati eixa ena T610 pou mou klepsane kai twra eimai me ena SE T65 psilodead. Καταρχην δεν αναφέρθηκα σε εσένα και αλλημονο αν όλοι δεν χρειαζόνταν όλες αυτες τις λειτουργίες. Απλά υπαρχουν πολλά άτομα που αλλάζουν κινητά για ένα το οποίο είναι σχεδόν ίδιο. Αυτό είναι το πρόβλημα του καταναλωτισμού. Αυτός που έχει ένα P800 και θέλει ένα P900. Εντάξη καλύτερο το τελευταίο αλλά όχι οτι το πρώτο είναι άχρηστο και δεν κάνει καλά την δουλειά του. Αλλά όπως είπα δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε με την τσέπη του άλλου. Δικαίωμα του καθενός να αγοράζει ότι θέλει....αρκεί να μην στερήται άλλα βασικότερα πράγματα στην ζωή του. Αυτια.... Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Μια βοηθεια απο οσους εχουν καποιο λεξικο ορων πληροφορικης Θα ηθελα να μου πειτε πως εξηγουν (με λιγα λογια) τους παρακατω ορους: 1 Διαδικτυο (Internet) 2 Ιστοσελιδα (Site) 3 Διαδικτυακος τοπος 4 Συνδεσμος (Link) Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 geokaza, άλλο η ιστοσελίδα (webpage), άλλο το site (τόπος), άλλο το website (ιστότοπος) και άλλος ο δικτυότοπος (ένας ftp server είναι δικτυότοπος αλλά όχι ιστότοπος αν δεν προσφέρει υπηρεσίες ιστού - web)... Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Ωχ! δηλαδη για παραδειγμα το http://www.myphone.gr δεν ειναι η ιστοσελιδα; Η παλι το http://www.myphone.gr/forum τι ειναι; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts