Jump to content

OTE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by OTE

  1. Βάσει του post αυτού όμως δημιουργήθηκε το παρόν. Δεκτές όλες γνώμες. Με την προϋπόθεση οτι δεν κάνουμε τους έξυπνους και δεν κατηγορούμε κάτι το οποίο δε γνωρίζουμε.
  2. Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε με αφορμη μια αντιπαράθεση με κάποιο μέλος. Επίσης θα ήθελα να συζητήσουμε σχετικά με τις γνώσεις που έχουν γενικά οι ανθρωποι ως προς κάποια ασχολία ή δραστηριότητά τους. Για να γίνω πιο κατανοητός θα χρησιμοποιήσω ένα απλό παράδειγμα. Ας πούμε οτι υπάρχει κάποιος ανθρωπος - ας πούμε - 30 ετών που λέει οτι ασχολείται με τα αυτοκίνητα και όντως ασχολείται. Διαβάζει περιοδικά, πηγαίνει σε εκθέσεις, συζητάει με τους φόλους του κλπ. Έλα που όμως δεν έχει οδηγήσει ποτέ του και δε γνωρίζει το παραμικρο, το ελάχοστο απο μηχανολογία. Μπορεί να συμμετάσχει σε κάποιο συζήτηση σχετικά με αυτικίνητα; Βεβαίως και μπορεί. Παθητικά όμως. Θα ακούει, θα κρίνει θα ρωτάει για να μάθει και δε θα κάνει τον έξυπνο μιλώντας για πράγματα που δε γνωρίζει. Δεν είναι σωστό. ΟΤΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΜΕ. Καλά μέχρι εδώ και ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός μέχρι στιγμής. Ερχόμαστε σιγά σιγά στις τηλεπικοινωνίες. Δε γίνεται κάποιος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ απο στοιχειώδη τηλεφωνία να κάνει σχόλια θετικά ή αρνητικά σχετικά μτ το δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο και με τα προβλήματα που προκύπτουν σε αυτό. Να θέσει το σχετικό θέμα στο forum, να ρωτήσει τους ειδικούς και μετά να σχολιάσει. Επειδή ίσως σας μπέρδεψα, ερωτώ: Ποιά η γνώση σας σχετικά με τις τηλεπικοινωνίες, και την ηλεκτρονική; Έχετε σπουδάσει κάτι σχετικό, έχετε ασχοληθεί από μόνοι σας με τη μελέτη κάποιου βιβλίου ή απλά είναι το χόμπυ σας τα διάφορα κινητά τηλέφωνα και γενικά όλα αυτά; Συγγνώμη για τη δυσαρέσκεια που προκάλεσα σε μερικούς αλλά αν αισθανόμουν ψυχολογικά καλύτερα, θα έθετα αλίώς το θέμα προς συζήτηση.
  3. Επειδή βγαίνουμε εκτός θέματος, θέλεις να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στους διαξιφισμούς για να μη μας κλειδώσει ο moderator; Θα δημιουργήσω αμέσως νέο θέμα.
  4. 1) Δεν υποχερωσα κανεναν "να τρεξει, να ψαξει και να ρωτησει" για να ψηφισει. Ένα "δε ξερω" αρκει. 2) Απο τη στιγμη που ασχολειται καποιος με τις τηλεπικοινωνιες ή θελει να εχει γνωμη, να κρινει και να κατηγορει μεσα απο αυτο το forum, θα πρεπει να γνωριζει τι εννοουμε οταν λεμε ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΤΕ. Και αν καποιος δε γνωριζει, να του εξηγησουμε. Οχι ομως να τα βαζει γενικα με τον ΟΤΕ επειδη καποιοι εργαζομενοι δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους.
  5. Τρέξτε, ψάξτε, ρωτήστε. Σε ποιό ψηφιακό κέντρο ανήκετε;
  6. Σωστός φίλε. Και μετά έρχονται στον ΟΤΕ όσοι την έχουν πατήσει και λένε ότι τους χρεώνουμε κλήσεις που δεν έχουν κάνει. Ο φίλος που είπε πως έχει τα σχέδια των υπαίθριων κατανεμητών, δε γνωρίζει την ύπαρξη ενός ζεύγους που μπορεις να καλέσεις χωρίς να χρεώσεις κανένα φουκαρά;
  7. Kαλωσόρισες στο MyPhone. Την πιο σταθερή μας σχέση...
  8. Ποιος γνωριζει οτι προσφατα εξαρθρωθηκε σπειρα πακιστανων που δημιουργουσε και διοχετευε την αγορα με ξαναγεμισμενες τηλεκαρτες; Επισης ειναι αυτονοητο γιατι καθε τοσο "αλλαζουν" οι τηλεκαρτες. Παντα υπαρχει καποιος που βρισκει τον τροπο να τις "σπασει". Ετσι εφαρμοζονται αλλοι τροποι οι οποιοι με τη σειρα τους.......
  9. Ποιος σου ειπε οτι τις καινουριες τηλεκαρτες δε μπορει καποιος να τις ξαναγεμισει; Υπαρχει τροπος.
×
×
  • Create New...