supernet Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον iliasp yep kai egw to akoysa proxthes se mia syzhthsh oti einai toy germanoy alla...afanta !isws sto prosexes mellon....isws....kamia patatia tha einai opws kai ta multirama...apla ta beeep nomizw tha einai kiniths tilefwnias.... Δεν θα είναι μόνο κινητής. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτό το "άφαντα" στέκει. Για τον εξής λόγο: Ο "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" δεν μπορεί να δίνει προϊόντα σε άλλα καταστήματα (νέων τεχνολογιών) και κυρίως αν αυτά βρίσκονται κοντά σε κατάστημα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" (που λογικά βρίσκονται........αφού γέμισε ο τόπος από "Γερμανούς" :p) Οπότε τι λύση υπάρχει? Δημιουργήσανε μια επωνυμία καταστημάτων -όχι αλυσίδα- την "beeep" (ουσιαστικά του Γερμανού) στην οποία μπορεί να ενσωματωθεί οποιοδήποτε κατάστημα.......ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" μπορεί να σπρώχνει προϊόντα τουυυυυυυυυυυ! :devil: Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον swiffer Θελω να εκφρασω μια απορια. Αν κανεις εγγραφη στο 1stwap μετα σου ερχονται διαφημιστικα μηνυματα? Παλια ειχα κανει το ΛΑΘΟΣ και ειχα εγγραφει στο logolove.gr και αναγκαστηκα να αλλαξω αριθμο. Ποσους μηνες μετα ακομη στελνουν...Καρτα ηταν εκεινο. Οποτε αν συμβαινει το ιδιο με το 1stwap, να μου λειπει! Είμαι γραμμένος εδώ και περίπου 2 χρόνια με το τωρινό μου νούμερο και ουδέποτε έλαβα διαφημιστικά. Προσοχή όμως κατά το registration μήπως υπάρχει καμιά τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBs Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Ναι, δικό μου είναι κι ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, καθώς και τον JimBs... Κι εγώ αυτό κάνω συνήθως, γεμίζω το sms με κενά και κάτι στο τέλος για να μην προσθέτει το url. Το πρόβλημα που λες σίγουρα δεν οφείλεται στη μετατροπή που κάνει το Ascii2Gsm. Έχω παρατηρήσει ότι μερικές φορές οι Ελληνικοί χαρακτήρες (Θ,Ω,Λ κλπ) φθάνουν ως τριγωνάκια, τετραγωνάκια κλπ., και μάλιστα συνήθως όχι από το 1stWap αλλά από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες. Συμπέρανα ότι κάποια SMSCs φιλτράρουν τα SMS και δεν επιτρέπουν χαρακτήρες εκτός των ορίων του Λατινικού αλφάβητου. Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει και σ' εσένα, το sms αποθηκεύεται κάπου για να παραδοθεί αργότερα και υπόκειται σε κάποιο φιλτράρισμα. Πάντως δεν το είχα παρατηρήσει, θα προσπαθήσω να το αναπαράγω... Από ότι είδα δεν περνάει το @ στις διευθύνσεις e-mail. Αν π.χ. γράψω noone@nowhere.com θα βγάλει noonenowhere.com . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Πρώτα πρώτα πες ένα μπράβο στο κανακάρι σου από εμένα. Ρώτα τον που βρήκε τον αριθμό, και σίγουρα εκεί θα γράφει πως να βγεις από την λίστα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Υπάρχει περίπτωση να μην είναι κ τπτ! Εμένα μου ήρθε ένα παρίμοιο τις πρόαλλες χωρίς να έχω στείλει εγώ τπτ! Ευτυχώς δεν με ξαναενόχλησαν. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον csk4023 Ως προς τις χρεωστικές ή ως προς τις κάρτες ανάληψης είναι η ένστασή σου? Γιατί κάποιες κάρτες ανάληψης είναι και ELECTRON VISA... Νομίζω γι'αυτό τις αναφέρει ο φίλος soublaki-3... Ως προς τις καρτες αναληψης. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Προφανώς είναι κάτι chat sms! Μας έχουν ζαλίσει στην τηλεόραση! Δεν νομίζω να χρεώνεσαι με την λήψη μηνυμάτων! Βέβαια δεν είμαι σίγουρος! :worry: Πάντως ο Hunter Junior πρέπει να είναι μεγάλη μορφή!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter δεν ξέρω εάν πάει το θέμα εδώ παιδία αλλά θέλω τα Φώτα σας , το πρωί που σηκώθηκα βρήκα το τσακάλι τον Γιο μου να παίζει με το κινητό , από εκείνη την στιγμή μου έρχονται συνεχεία μηνύματα από το 4537 , τι είναι αυτό πάλι? , συγκεκριμένα γράφω εδώ το κείμενο ενός από αυτά τα μηνύματα Από *****76 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ? ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? και συνεχίζουν τα μηνύματα ΥΓ 9 χρονών είναι το σκ@τοπαιδο :p Φίλε Hunter, σαν καλός συνforoumiths, θα αναλάβω εγώ να αντέξω αυτή και την φίλη της, για να σε απαλλάξω απο τα προβλήματά σου. Απλά στείλε μου το νούμερο :p Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 file mou etsi thn pathsa ki egw me thn aderfh mou...koita ti epatha kai ti ekana... pou les h aderfh mou phre to kinito mou(syndesh) kai esteile merika sms sto 4521 nomizw(den thimamai kala) kai pontrare sthn kinhtomania. ayto egine xwris na to kserw..mexri pou arxisan kathe ligo kai ligaki na stelnoun sms me tous ypoththemenous pontous pou etrexan kathe fora pou allazan ta pontarismata. phra thl sthn cosmote kai mou eipan oti xrewnomai 1 eyro gia kathe sms(kai pragmati etsi htan giati hrthe logariasmos)...apo thn cosmote zhthsa na mplokaroun ta sms alla ayto den ginotan to mono pou ekanan htan na mou poun thn etairia pou exei ayta ta 4521 ktl. apo kai pera phra ston ote (131) kai mou edwsan thn grammh 801 (xwris xrewsh) kai tous ekshghsa oti den thelw na ksanalavw tetoia sms. aytoi mou eipan na syntaksw ena sms me to periexomeno "del" kai na to steilo sto 4520(nomizw) kai meta hrthan alla 2 sms tou typou "eiste sigouroi oti thelete na diagrafeite apo tous katalogous mas?'" kai eprepe na apanthsw ksana me to sms "yes " sto idio noumero. egw tha se symbouleba na kaneis to idio gia na exeis to kefali sou hsyxo. Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Η Electron δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί για online αγορές. Μονο αυτοπροσώπως μπορεις να τη χρησιμοποιήσεις. Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον OveLix Η Electron δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί για online αγορές. Μονο αυτοπροσώπως μπορεις να τη χρησιμοποιήσεις. Λά8ος κάνεις! Οι κάρτες αυτές είναι φτιαγμένες για online αγορές! Βέβαια πολλά on line μαγαζια δεν τις δέχονται. Υπάρχουν electron κάρτες χρεωστικές και πιστωτικές. Απλά πρέπει να ρωτήσεις την τραπεζά σου τη κάρτα είναι αυτή που θα πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6979040654 Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Wirelessly posted (Sharp gx 20: SHARP-TQ-GX20/1.0 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.2.107 (GUI) MMP/1.0) Katebasa to midlet mobisms alla uparxei ena problhma:kathe fora pou paw sto edit text gia na eisagw keimeno me peta eksw! Ola ta alla douleuoun mia xara.kai thlefwno mporw na eisagw kai stis alles epiloges.mhpws fteei pou den exw karta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL Πρώτα πρώτα πες ένα μπράβο στο κανακάρι σου από εμένα. Ρώτα τον που βρήκε τον αριθμό, και σίγουρα εκεί θα γράφει πως να βγεις από την λίστα τους... ελα που δεν μου λεει πως το εκανε :lol: , η απαντηση που πηρα ηταν " μα μπαμπα εγω απλως σκακι επαιζα στο κινητο σου , τιποτα αλλο " αλλα μου το λεει με ενα χαμογελο που λεει " τον επιασα κοτσο τον μ@λ@κ@ " :p Φίλε Hunter, σαν καλός συνforoumiths, θα αναλάβω εγώ να αντέξω αυτή και την φίλη της, για να σε απαλλάξω απο τα προβλήματά σου. Απλά στείλε μου το νούμερο αμα μου ξανατειλει η ιδια θα σου το μεταφερω :D Πάντως ο Hunter Junior πρέπει να είναι μεγάλη μορφή!!! φιλε Johner αμα τον δεις να λυνει PC , να το κανει βιδες , μετα να το ξαναδενει , να κανει format και εγκατασταση XP , θα σου φυγει και σενα ο τακος οπωσ εμενα μια μερα που βρηκα το PC του σπιτιου φρεσκο φρεσκο με XP διοτι ο μικρος δεν ηξερε το password για να παιξει starcraft :lol: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter φιλε Johner αμα τον δεις να λυνει PC , να το κανει βιδες , μετα να το ξαναδενει , να κανει format και εγκατασταση XP , θα σου φυγει και σενα ο τακος οπωσ εμενα μια μερα που βρηκα το PC του σπιτιου φρεσκο φρεσκο με XP διοτι ο μικρος δεν ηξερε το password για να παιξει starcraft :lol: :eek: :blink: :wacko: :alien: :D :devil: Τι έκανε λέεεεεεεεεει; Format και εγκατάσταση XP στα 9 του; Ωραίος ο νέος! Δηλαδή στα 16 του τι θα κάνει; Πάντως, μήπως το θέλει το μαλωματάκι του; Σαν να΄χει ξεφύγει λίγο... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αυτά είναι...ε γώ στα 9 μου μόνο κάτι παιχνίδακια ήξερα να παίζω στον υπολογιστή κ τπτ άλλο... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 δεν έχει να κάνει με το άν έχεις μονάδες... Πιο πιθανό το βλέπω να πρόκεται για κάποιο bug ή ασυμβατότητα με το κινητό σου... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liako Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αααα... Καταλαβα ! Δεν θελεις. ΟΚ. Απολυτα σεβαστο το δικαιωμα σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Με την ευκαιρία, να σας πω ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο για το mobiSMS: Δυσάρεστο: Η τιμή της "μονάδας" ανέβηκε στα €0.06 (από €0.05). Ευχάριστο : Υποστηρίζει πλέον πλήρως Ελληνικά, όχι μόνο unicode αλλά και SMS 160 Ελληνικών χαρακτήρων (χάρις τον πίνακα μετατροπής χαρακτήρων που τους έστειλα κι ενσωμάτωσαν σε αυτό)! Τώρα Ελληνικά μπορούμε να στείλουμε είτε από το πρόγραμμα mobiSMS είτε από το site τους (http://www.mobiwireless.com/MobiSMS). Περισσότερα εδώ ! :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Hunter φιλε Johner αμα τον δεις να λυνει PC , να το κανει βιδες , μετα να το ξαναδενει , να κανει format και εγκατασταση XP , θα σου φυγει και σενα ο τακος οπωσ εμενα μια μερα που βρηκα το PC του σπιτιου φρεσκο φρεσκο με XP διοτι ο μικρος δεν ηξερε το password για να παιξει starcraft :lol: Μισό λεπτό να κλείσω το στόμα μου γιατί με έστειλες εντελώς αδιάβαστο Hunter!!!! :lol: :lol: :lol: Τώρα τα έχω ακούσει όλα!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minga Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 petran poli kalo kai xrisimo akougetai to programmataki sou omos pao na kano download apla kai kanonika (me aristero klik) alla mou petaei minima to anti-leech... kamia boitheia?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Eντάξει,δεν ήξερε το password λέμε,τι άλλο να έκανε,αναγκάστηκε :p Πάντως κάνε κάτι σύντομα γιατί αν είναι να χρεώνεσαι - και σιγά μην έχαναν - και για τα εισερχόμενα sms δε βλέπω καλά τη σύνδεσή σου :worry: Να τον χαίρεσαι πάντως,είσαι τυχερός που έχεις τέτοιο παιδάκι :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 minga, εάν εννοείς ότι δεν κατεβαίνει από εδώ, τότε ίσως έχεις κάποιο download manager. Αλλιώς ρώτα στο forum "Σχολιασμός->bugs". JimBs, έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει! Θα το διορθώσω σύντομα και θα υπάρξει νεότερη έκδοση... Σε ευχαριστώ! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minga Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 mallon gia bug to blepo giati den exo kanena download manager pou na energopoieitai... kai ena allo download pou dokimasa doulepse (an kai itan link basika oxi file) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nelly Πάντως κάνε κάτι σύντομα γιατί αν είναι να χρεώνεσαι - και σιγά μην έχαναν - και για τα εισερχόμενα sms δε βλέπω καλά τη σύνδεσή σου :worry: μιλησα με το CC και μου ειπαν οτι εχουν πολλους συνδρομητες που εχουν παρομοιο προβλημα , και με βεβαιωσαν οτι αυτα τα εισερχομενα δεν χρεωνονται - Παλι καλα :happy: Να τον χαίρεσαι πάντως,είσαι τυχερός που έχεις τέτοιο παιδάκι :) και αλλους δυο που ακουλουθουν τον μεγαλο τους αδελφο , τι να κανω , μεγαλωνουν τα παιδια μεσα στην τεχνολογια και θα ειναι κριμα να τους το στερησω :D , σε ενα μηνα κλεινει τα δεκα του χρονια , λεω να του παρω ενα δικο του PC να το κανει οτι θελει :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Μόλις το δοκίμασα και κατεβαίνει κανονικά από εκεί.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts