Dimitris79 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Οντως ειναι κοροιδια & ειναι σιγουρο οτι εχει προηγηθει συννενοηση... :rolleyes: και δεν καταλαβαινω τη λογικη "10 ευρω ειναι λιγα",αφου υπαρχουν χιλαιδες ατομα(κυριως ηλικιωμενοι & παιδακια)που παλια εβγαζαν ανετα 1-2 μηνες με μια καρτα των 5 ευρω...τωρα & να θελουν δε μπορουν,ενω οι μικροτεροι σε ηλικια σιγουρα μπαινουν στον πειρασμο να ξοδεψουν παραπανω,οχι απαραιτητα σε κλησεις,μιας & νομιζουν πως "εχουν λεφτα στην καρτα"... Η Q ειναι η μονη που διασωζεται ακομα & σ'αυτο & πιστευω πως πολυ συντομα & η κοσμοτε θ'ακολουθησει τους αλλους 2... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Βγάλε Visa Electron/Maestro κ.τ.λ. ή πάρε κάρτα προπληρωμένων αγορών για το internet. Όσες εταιρείες απαιτούν μόνο Visa δεν έχουν πάρει μάλλον στα σοβαρά την παράμετρο ασφάλεια στο internet και δεν χρειάζετε να τις υπολογίζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 pisteuo oti oi perissoteroi den dinoun xrimata gia logismiko giati einai kati aulo,eno ena kinito kai enas upologistis einai hardware kai olos o kosmos pisteuei oti aksizei parapano se antithesi me ta programmata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Βγάλε Visa Electron/Maestro κ.τ.λ. ή πάρε κάρτα προπληρωμένων αγορών για το internet. Όσες εταιρείες απαιτούν μόνο Visa δεν έχουν πάρει μάλλον στα σοβαρά την παράμετρο ασφάλεια στο internet και δεν χρειάζετε να τις υπολογίζετε. δλδ παιρνω μια καρτα αξιας χ ευρω και κανω αγορες μεχρι να τελειωσει και αμα τελειωσει η αξια της παιρνω αλλη? pisteuo oti oi perissoteroi den dinoun xrimata gia logismiko giati einai kati aulo,eno ena kinito kai enas upologistis einai hardware kai olos o kosmos pisteuei oti aksizei parapano se antithesi me ta programmata. Ναι και εγω πιστευω οτι ειναι σημαντικος παραγοντας και αυτο... Οπως και η απλοτητα που μπορεις να κλεψεις ενα προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Βγάλε Visa Electron/Maestro κ.τ.λ. ή πάρε κάρτα προπληρωμένων αγορών για το internet. Υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα? Πού μπορείς να βρείς? :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Υπάρχει τέτοιο πράγμα στην Ελλάδα? Πού μπορείς να βρείς? :confused: an den kanw la8ws exei h AlphaBank.... To kalhtero pantws ,nomizw, einai na bgalete mia karta Visa Electron pou einai xrewstikh kai ta perhswtera e-shops thn dexontai...Den exei pagio kai xrewnei monaxa oti pairneis kai mono an exeis xrhmata sto logariasmo.... Tis Maestro den tis dexontai oloi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Ρωτήστε πρώτα την Τράπεζά σας, είχα πάει και εγώ να πάρω και την Visa Electron της Αγροτικής και η διευθύνρια μου είπε πως παίρνει προμήθεια ή τόκους, δεν θυμάμαι καλά, αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω απ' ότι αγόρασα. Και με απέτρεψε από το να πάρω την κάρτα που προσφέρει η Τράπεζά τους... Λέτε να έκανε λάθος ή να μου είπε ψέματα; Μάλλον οικονομικό κέρδος θα είχε αν έπαιρνα και την κάρτα, αυτή είναι η δουλειά της, να πουλάει τέτοιες υπηρεσίες στους πελάτες. Στην Alpha Bank στο Alpha 1-2-3 είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς η Τράπεζα παίρνει ακριβώς όσο κάνει αυτό που αγοράζω χωρίς καμία επιβάρυνση, ούτε εξάμηνη επιβάρυνση, ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Ρωτήστε πρώτα την Τράπεζά σας, είχα πάει και εγώ να πάρω και την Visa Electron της Αγροτικής και η διευθύνρια μου είπε πως παίρνει προμήθεια ή τόκους, δεν θυμάμαι καλά, αλλά σίγουρα κάτι παραπάνω απ' ότι αγόρασα. Και με απέτρεψε από το να πάρω την κάρτα που προσφέρει η Τράπεζά τους... Λέτε να έκανε λάθος ή να μου είπε ψέματα; Μάλλον οικονομικό κέρδος θα είχε αν έπαιρνα και την κάρτα, αυτή είναι η δουλειά της, να πουλάει τέτοιες υπηρεσίες στους πελάτες. Στην Alpha Bank στο Alpha 1-2-3 είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς η Τράπεζα παίρνει ακριβώς όσο κάνει αυτό που αγοράζω χωρίς καμία επιβάρυνση, ούτε εξάμηνη επιβάρυνση, ούτε τίποτα. Ka8olou apy8ano na kratane promh8eia...Pantws sthn Alpha Bank me to 1-2-3,an bgaleis Visa Electron, den kratane tpt parapanw ap'osa agwrazeis...Ayth exw kai egw kai eimai eyxarhstimenos.... To an 8a krataei h trapeza promh8eies,tokous,pagia klp einai ka8ara analoga me thn trapeza... :!: Rwthste prin bgalete mia karta :!: Sthn Kypro, ap'oso 3erw, h MasterCard pou edw sthn Ellada exei pagio ka8e mhna, den exei pageio.Einai dld kati san thn Visa Electron pou anefera parapanw xwris na exei orio(pistotikh kai oxi xrewstikh)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Αφου δεν θα κλεβαμε (οι περισσοτεροι!) εναν υπολογιστη ή ενα κινητο, γιατι κλεβουμε software? Giati ta software ta yperthmane oso tpt... Kai egw kai o Adelfos mou asxwloumaste xronia me programmatismo....O adelfos mou malista bgazei xrhmata apo to programmatismo. To 8ema einai oti den 3eroun pou apey8ynontai ta programmata pou bgazoun kai mexri na ftasoun sta (e-)shops h timh tous exei ftasei sta kokkina... Allo na poulas akriba ena programma pou 8a to parei mia allh etairia kai 8a bgalei xrhmata kai allo na pollas akriva ena programma pou to xreiazete o ka8enas mas gia na kanei th bouleia tou alla kai to kefh tou xwrhs na bgazei xrhmata... Telos,Exei plaka na pairneis ta software prin kyklofwrhsoun sta rafia!!! :p :lol: Telos na pw oti an ena programma a3eizei thn prospa8eia twn programmatistwn tou kalo einai na tous yposthrizoume oikonomika alla dystixws ayta einai ellaxhsta... Egw pantws eimai ths apopshs twn open-source kai twn freeware...(toul gia osa programmata den einai gia na bgaleis xrhmata) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Αφου δεν θα κλεβαμε (οι περισσοτεροι!) εναν υπολογιστη ή ενα κινητο, γιατι κλεβουμε software? Παμπάλαιη σχετική δημοσκόπηση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=7032&highlight=%D0%E5%E9%F1%E1%F4%E9%EA%FC+%EB%EF%E3%E9%F3%EC%E9%EA%FC Προσωπικά θεωρώ ότι ελάχιστα προγράμματα αξίζει να τα πληρώσεις, ενώ την δουλειά σου μπορείς να την κάνεις ανετότότα με freeware επιλογές: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=13755 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Εγω πιστευω οτι κλεβουμε επειδη ξερουμε οτι ειναι δυσκολο να μας πιασουν.Το οτι εχουν bugs τα προγραμματα ειναι δικαιολογιες γιατι με αυτην την λογικη καινουργια αμαξια ή καινουργιες ηλεκτρονικες συσκευες χαλανε αρα την επομενη φορα να τις κλεψουμε.Εγω που αγοραζω με visa ποτε δεν ειχα προβλημα αντιθετα προβλημα ειχα με υπαλληλο απο γνωστο καταστημα ηλεκτρικων ειδων που πηγε να χρησιμοποιησει τον αριθμο μου αλλα ευτυχως τον προλαβανε Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Οντως ειναι κοροιδια & ειναι σιγουρο οτι εχει προηγηθει συννενοηση... :rolleyes: και δεν καταλαβαινω τη λογικη "10 ευρω ειναι λιγα",αφου υπαρχουν χιλαιδες ατομα(κυριως ηλικιωμενοι & παιδακια)που παλια εβγαζαν ανετα 1-2 μηνες με μια καρτα των 5 ευρω...τωρα & να θελουν δε μπορουν,ενω οι μικροτεροι σε ηλικια σιγουρα μπαινουν στον πειρασμο να ξοδεψουν παραπανω,οχι απαραιτητα σε κλησεις,μιας & νομιζουν πως "εχουν λεφτα στην καρτα"... Η Q ειναι η μονη που διασωζεται ακομα & σ'αυτο & πιστευω πως πολυ συντομα & η κοσμοτε θ'ακολουθησει τους αλλους 2... :X Tora oi hlikiomenoi kai ta paidia mporoyn na eksantlhsoyn mia karta ton 10 eyro se 3-4 mhnes.Den katalavaino se poio shmeio eggeitai h diafora... Einai apokleistika eythynh ton katanaloton o tropos me ton opoio tha ksodepsoyn ayta ta 10 eyro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos86 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Paidia,opws isws katalavate exw to exis provlima: Exw sundedemena stin karta ixou tou pc me ena visma(klassika)ta ixeia mou. Pira omws ena headset gia voip to opoio sundeetai stin karta me 2 vismata opws einai allwste logiko(1 gia mikrofwno(input)+1 gia akoustika(output))... Omws den einai o,ti pio eukolo na xwnomai kathe fora pisw ap' to pc gia na allazw ta vismata... Mipws xerei kaneis kapoio tropo na mporw na ta exw monima sundedemena kai ta 2 kai na xrisimopoiw kathe fora auto pou thelw?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Φίλε xristos86, η κατάλληλη περιοχή για το ερώτημά σου, βρίσκεται εδώ. Αν θέλεις, ξαναθέσε σε αυτήν το ερώτημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polakias Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/73/0/300-2.jpg Δεν είναι λίγοι οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας που έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν τις ασύρματες υπηρεσίες δεδομένων που τους προσφέρει το κινητό τους και έχουν απογοητευτεί από αυτές. Η εταιρία Action Engine παρατηρώντας το φαινόμενο αυτό, έκανε μια σχετική έρευνα για να ανακαλύψει περισσότερα σχετικά με την εμπειρία των χρηστών από τις ανάλογες υπηρεσίες. Από την έρευνα αυτή προέκυψε, και δεν προκαλεί έκπληξη, ότι το 64% των χρηστών υπηρεσιών δεδομένων ήταν από λίγο έως πολύ απογοητευμένο από την χρήση του Internet μέσω κινητού τηλεφώνου. Η χρονοβόρα εισαγωγή δεδομένων και οι αργοί χρόνοι απόκρισης αποτελούν τους πιο σημαντικούς λόγους για την απογοήτευση των χρηστών. Η Action Engine έστειλε μέσω e-mail ερωτηματολόγια σε 120 άτομα που είχαν παλιότερα εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες της εταιρία. Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από τη Βόρειο Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και περιοχές της Ασίας. Από αυτούς το 74% ήταν άνδρες και το 26% γυναίκες, με τυς περισσότερους (43%) να είναι μεταξύ 30-39 ετών. Όταν ρωτήθηκαν αν χρησιμοποιούν το κινητό τους για να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως ειδήσεις, αθλητικά, καιρός καθώς και τον διαθέσιμο browser, το 34% απάντησε «όχι». Στη συνέχεια ρωτήθηκαν τους λόγους που δεν έκαναν χρήση αυτών των υπηρεσιών. Το κόστος φαίνεται να είναι ο σημαντικότερος λόγος, με το 46% των συμμετεχόντων να θεωρεί ότι οι εφαρμογές αυτές είναι ιδιαίτερα ακριβές. Στη δεύτερη θέση έρχεται η πολυπλοκότητα των υπηρεσιών αυτών, με ποσοστό 28%. Μόλις το 2% του συνόλου απάντησε ότι απλά δεν τους ενδιαφέρουν αυτού του είδους οι εφαρμογές, πράγμα που σημαίνει ότι αν οι πάροχοι μείωναν το κόστος και έκαναν τις υπηρεσίες πιο εύκολες στη χρήση, τότε και το ποσοστό των ατόμων που θα τις χρησιμοποιούσαν θα ήταν υψηλότερο. Η έρευνα επίσης ρωτούσε τη συχνότητα που οι συμμετέχοντες έκανα χρήση υπηρεσιών όπως ειδήσεις, αθλητικά κτλ (στις περιπτώσεις φυσικά που είχαν απαντήσει ότι χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες αυτές). Οι περισσότεροι απάντησαν ότι έκαναν χρήση των εφαρμογών αυτών 2-5 φορές την εβδομάδα (43%), ενώ το 27% δήλωσε ότι συνδεόταν αρκετές φορές την ημέρα. Μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση της έρευνας αφορούσε τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που προσέλκυαν το ενδιαφέρον των χρηστών. Στην κορυφή της λίστα βρέθηκαν οι ειδήσεις και οι μετεωρολογικές προβλέψεις (86% των ερωτηθέντων έδειξαν σε αυτά ενδιαφέρον), ενώ πολύ κοντά στη λίστα βρέθηκαν οι ταξιδιωτικές πληροφορίες, οι χάρτες και οι οδικές πληροφορίες (81%). Οι επικοινωνίες όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και υπηρεσίες instant messaging συγκέντρωσαν το 75% του ενδιαφέροντος. Κι ενώ οι πάροχοι έχουν δείξει μεγάλη προσοχή στην παροχή εφαρμογών πολυμέσων όπως μουσική ή ακόμα και τηλεόραση, το ενδιαφέρον των χρηστών είναι σχετικά μικρό (39%). Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ό λόγος για την έλλειψη ενδιαφέροντος σε αυτές τις εφαρμογές να είναι το κόστος και η σχετική άγνοια. Πηγή: Action Engine Παράθεση http://www.vwpoloclub.gr VW Polo 9N 16V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Αν θυμάμαι καλά, το Τ28 πρέπει να είχε 120.000 δρχ... Είχα πάθει πλάκα με αυτό το κινητό και το ήθελα ωποσδήποτε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 to prwto itan to panasonic gd 92 prepei na kostise 80.000 drx Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Το πρωτο μου κινητο ηταν το 1998 και ηταν ericsson GH337,το πηρα 370 ευρω! Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Nokia 5130 (πακέτο Cosmoκάρτα): 80000δρχ το 1998 Panasonic GD90 (συσκευή μόνο): 105000δρχ το 1999 Nokia 8850 (με συμβόλαιο Cosmote): 178000δρχ το 2000 (και με έκπτωση λόγω του ότι δημιουργούσα νέα σύνδεση) Τα υπόλοιπα ήταν από επιδοτήσεις ή δώρα και δε θυμάμαι τις ακριβείς τιμές. Ναι, ήταν ακριβά τα... τιμημένα τότε. Τώρα έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Το Ericsson το 172 το είχε πάρει ο πατέρας μου και ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα ,απίστευτο κινητό με μια κεραία σαν αγγούρι, αν θυμάμαι καλά το είχε πάρει 500.000 δρχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Χρονολογιες δεν θυμαμαι αλλα ολα ηταν τις πρωτες εβδομαδες κυκλοφοριας: Nokia 8310:182.000 Nokia 6210:138.000 Ericsson R320s:120.000 SonyEricsson T68i θυμαμαι 280€ με συνδεση στο Telestet PRO100 Αυτα ειναι τα πιο ακριβα μου.Υπαρχουν βεβαια κι αλλα αλλα δεν τα θυμαμαι... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk1 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Γεια σας. Με προβληματιζει η εξαρτηση απο την τεχνολογια και θα ηθελα να γραψετε αν θελετε και εσεις την γνωμη σας. Και εξηγουμαι καλυτερα: Φετος αρχισα τις σπουδες μου σε μια σκανδιναβικη χωρα.Ως φοιτητης λοιπον ασχολουμε καθε μηνα (ισως και πιο συχνα) με διαφορες οικονομικες συναλαγες πχ.Ενοικιο,λογαριασμους κλπ. Παρατηρω λοιπον οτι στην καθημερινη μου ζωη ειμαι εξαρτημενος απο τεχνολογιες οπως το web banking,κινητο τηλεφωνο,ιντερνετ για διαφορες ερευνες που θελω να κανω,ιντερνετ για επικοινωνια,και πολλα αλλα. Ειδικα το web banking κοντευει να γινει καθημερινο εργαλειο ,σε συνδιασμο με τις διαφορες καρτες αναληψης και πληρωμων (visa electron klp.). Ολα αυτα καλα ειναι βεβαια,αλλα τι θα γινει στην περιπτωση που δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ παραδειγμα?και φυσικα παντα υπαρχει το ερωτημα τι ασφαλεια παρεχουν τα συστηματα αυτα.Αν ειναι καποιος που εχει καποιες σκεψεις σχετικα με το ολο θεμα,ας γραψει μερικες γραμμες :) Ευχαριστω Παράθεση http://www.filehost.gr/banners/slogan_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 το θεμα ειναι οτι ενας ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗς ΕΙΝΑΙ κατι το οποιο ειναι χειροπιαστο ενω ενα προγραμμα οταν το πληρωνεις σε κακοφαινεται. αν ειναι να δοσω π.χ. 35 ευρω για το nod32(antivirus) αλλα να εχω αναβαθμισεις για τουλαχιστον 10 χρονια τα δινω τα λεφτα,αλλα να ξερω οτι δεν θΑ το εχει κανενας σπασμενο και εγω θα εχω πληρωσει.... Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 ... τα δινω τα λεφτα,αλλα να ξερω οτι δεν θΑ το εχει κανενας σπασμενο και εγω θα εχω πληρωσει.... me ayto to skeptiko file mou, den prepei na plhrwseis pote gia programma giati DEN yparxei programma pou na mh spaei!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Μην μου πεις οτι παιρνεις και ορκο! δεν σπανε τα παντα! απο τη στιγμη που ο υπολογιστης ειναι για οικιακη χρηση ....ολοι σπασμενα τα εχουν.... Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts