johnthegreek Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εγώ μέχρι τις 24 Απριλίου ήμουν συνδρομητής της Cosmote.Όντως η εταιρεία αυτή είναι χάλια!.Πως είναι δυνατόν σε καρτοκινητό να δείχνει "Δίκτυο Απασχολημένο" και με συμβόλαιο να μπορώ να κάνω κανονικά κλήσεις μόνο η Cosmote ξέρει.Πάντως από τη στιγμή που ήρθα στη Wind όλα είναι πλέον φυσιολογικά.Δεν έχω δεί ούτε μια φορά το "Δίκτυο Απασχολημένο" και από σήμα καμπάνα.Το ίδιο συμβαίνει και με τη Vodafone στην περιοχή μου αλλά οι τιμές του cu με απομάκρυναν από αυτή την εταιρεία.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Επειδη τυχαινει να ειμαι χρηστης και καρτοκινητου και συμβολαιου κοσμοτε βλεπω οτι σαν χρηστης καρτοκινητου δεν εχω παντα την ιδια καλυψη οπως στο συμβολαιο. Δηλαδη οι χρηστες καρτοκινητων ειναι πελατες δευτερης κατηγοριας? Και οπως λες αν υπαρχει αναγκη τι γινεται? Μου εχει τυχει να εχω μαζι μου μονο το κινητο με την καρτα να πρεπει να παρω οπωσδηποτε τηλεφωνο και να μην μπορω. Εάν είναι "ανάγκη" να πάρεις το 112. Δεν με πειράζει να είναι δεύτερης κατηγορίας πελάτες οι χρήστες καρτοκινητού (εξάλλου πληρώνουν πολύ λιγότερα), αρκεί αυτό να γίνεται φανερά και να μην είναι "κοινό μυστικό". Είχα καρτοκινητό cosmote και το έκανα σύνδεση και τώρα έχω εταιρικό vodafone, κατάλαβα διαφορά και στις 3 αλλαγές (ειδικά σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Αυτό που έδωσε την δυνατότητα στα pc να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο είναι η δυνατότητα λόγο χώρου κυρίως. Όσο οι συσκευές μικραίνουν μειώνονται και οι δυνατότητες "αναβαθμίσεων" αλλά και το κόστος που είναι καθοριστικός παράγοντας. Γενικά και 'γω πιστεύω πως η τάση είναι προς netbook, imac κτλ σχεδιασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Θα συμφωνήσω με Johner και pythagoras. Δεν βλέπω ότι θα πάμε εκεί ενώ είναι πιθανό τα πισιά να έρθουν προς τα εδώ. άλλωστε πλέον λίγοι (σαν ποσοστό) ασχολούνται με τέτοιο customisation στον υπολογιστή τους. Είναι πιο εύκολο και γρήγορο να πάς να πάρεις ένα burger παρά να ξεκινήσεις από την ... αγελάδα. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boldrick Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 κάτι ενδιαφέρον: http://feed.webrhetor.gr. είναι σε πιλοτικό στάδιο. παίρνεις τηλέφωνο και ακούς RSS. χα χα καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Σε compact τηλέφωνο όπως και σε ένα compact pc δεν μπορείς να βάλεις "χέρι" όχι γιατι δεν το επιτρέπουν οι εταιρείες αλλά ο χώρος και ο τρόπος κατασκευής. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ' αυτή τη ζωή. Η apple στο iphone έβαλε μη αποσπώμενη μπαταρία επειδή δεν υπήρχε χώρος. Το ίδιο σιγά σιγά θα κάνουν και οι αλλοι για να μειωθεί ο όγκος και το κόστος. Τώρα built to order τηλέφωνα δεν είναι παράλογο να πούμε ότι θα υπάρξουν σε λίγα χρόνια, μάλλον με τα τόσα μοντέλα που κυκλοφορεί η nokia ας πούμε ήδη ισχύει. Αλλά να το παίρνεις σπίτι να το συναρμολογείς λίγο δύσκολο. Εκτός αν ο όγκος σε μέγεθος παντόφλας νο 45 δεν σου είναι πρόβλημα! Αυτό που μετράει στη συσκευή είναι κατά κύριο λόγο το λειτουργικό της. GPS, BT, camera, wifi έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα και σίγουρα στο μέλλον θα έχουν όλα. Το λειτουργικό και η χρηστικότητα είναι που μετράει. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εγω δεν το βλεπω απιστευτο.απλα δεν θα εχεις πολλες επιλογες.θα εχεις πχ να διαλεξεις σε 5 πλακετες,απο μια απλη με τα βασικα πανω,μεχρι μια με gps,wifi κτλ.και μετα να μπορεις να βαλεις εναν επεξεργαστη αναλογα με τα ποσα θες να σκασεις.μετα κοιτας και αναμεσα σε 3-4 θηκες και αναλογα και την οθονη που θα μπορει να παρει να επιλεγεις εσυ αν θα ειναι tft η amoled κτλ.δηλαδη να μπορεις πανω στην πλακετα να στησεις εσυ το κινητο.εγω πιστευω οτι θα ηταν πολυ καλο αυτο,αλλα το κοστος θα ξεφευγε λιγο και ενα κινητο ισων δυνατοτητων συναρμολογημενο σε σχεση με ενα ετοιμο,θα πηγαινε αρκετα παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εάν είναι "ανάγκη" να πάρεις το 112. Δεν με πειράζει να είναι δεύτερης κατηγορίας πελάτες οι χρήστες καρτοκινητού (εξάλλου πληρώνουν πολύ λιγότερα), αρκεί αυτό να γίνεται φανερά και να μην είναι "κοινό μυστικό". Είχα καρτοκινητό cosmote και το έκανα σύνδεση και τώρα έχω εταιρικό vodafone, κατάλαβα διαφορά και στις 3 αλλαγές (ειδικά σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών). Καλα δεν ηταν τοσο μεγαλη αναγκη ωστε να παρω το 112 αλλα ηταν ενα σημαντικο τηλεφωνιμα που επρεπε να κανω. Εχεις δικιο σαυτο που λες αλλα και οι χρηστες καρτοκινητων πληρωνουν και απ την στιγμη που πληρωνουν εχουν και αυτοι το δικαιωμα της επικοινωνιας ανα πασα στιγμη ανεξαρτητως το ποσο πληρωνουν. Και να θυμισω οτι τις τιμες στα καρτοκινητα τις ριξαν οι ιδιες οι εταιριες εξαιτιας του ανταγωνισμου γιατι δυσκολα ξεχνα κανεις τα παλια χαρατσια του τυπου 13 λεπτα το μηνυμα. Οποτε δεν αποτελει δικαιολογια να σου πει πληρωνεις λιγοτερο αρα εχεις περιορισμενη καληψη. Και οπως ειπε και ο johnthegreek πως ειναι δυνατον το δικτυο να ειναι απασχολημενο για το καρτοκινητο και οχι για το συμβολαιο. Τελος οπως πολυ σωστα ειπε ο eLeKtriK EyE θελω η εταιρια που την πληρωνω βαζοντας καρτες και πληρωνοντας τους λογαριασμους της να με σεβεται και να μην με κοροιδευει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Εγω εχω cu.στις κλησεις δεν εχω παρατηρησει κατι.στα μηνυματα 1 ανα 12 περιπου δεν παραδιδεται.δεν ξερω αν μπορει να φταιει οτι και ο αλλος δεν εχει πολυ σημα σην περιοχη εκει,αλλα γινεται καμια φορα και οταν ειναι φουλ το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Και να θυμισω οτι τις τιμες στα καρτοκινητα τις ριξαν οι ιδιες οι εταιριες εξαιτιας του ανταγωνισμου γιατι δυσκολα ξεχνα κανεις τα παλια χαρατσια του τυπου 13 λεπτα το μηνυμα. Οποτε δεν αποτελει δικαιολογια να σου πει πληρωνεις λιγοτερο αρα εχεις περιορισμενη καληψη. Και οπως ειπε και ο johnthegreek πως ειναι δυνατον το δικτυο να ειναι απασχολημενο για το καρτοκινητο και οχι για το συμβολαιο. Τελος οπως πολυ σωστα ειπε ο eLeKtriK EyE θελω η εταιρια που την πληρωνω βαζοντας καρτες και πληρωνοντας τους λογαριασμους της να με σεβεται και να μην με κοροιδευει! ./ Και οι τιμές στις συνδέσεις έπεσαν αντίστοιχα ./ Σίγουρα το ότι πληρώνεις λιγότερο δεν αποτελεί δικαιολογία για χαμηλότερη προτεραιότητα στο δίκτυο αλλά συμβαίνει (ή μοιάζει σαν να συμβαίνει) ./ Επειδή και 'γω θεωρώ πρωταρχική προϋπόθεση το σεβασμό στους καταναλωτές, εάν κάτι τέτοιο πράγματι συμβαίνει πρέπει να το πουν ώστε όταν επιλέγουμε να ξέρουμε την διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Aυτό που ξέρω πάντως είναι ότι τα προβλήματα που παρουσίασε πριν κάποιους μήνες το δίκτυο της Wind έχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό λυθεί. Επίσης διαβεβαιώνω πως η Vodafone δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα χωρητικότητας (όσο για τη φθίνουσα πορεία, η κατάσταση φαίνεται να αλλάζει). Η Cosmote δυστυχώς αν και έχει κααααάπως καλύτερη κάλυψη από τις άλλες δύο δυστυχώς τα προβλήματα που έχει με το δίκτυο, κυρίως στα καρτοκινητά, κάνουν τη κατάσταση να μην παλεύεται καθόλου. Ξέρω ήδη δύο άτομα που την έκαναν με φορητότητα. Δυστυχώς το ποιά εταιρεία είναι πρώτη, δεύτερη και τρίτη δεν έχει καμία σημασία. Δεν ξέρω ποιά θα έπρεπε να είναι πρώτη, η Cosmote πάντως με αυτή την εικόνα θα έπρεπε να είναι τελευταία με διαφορά. Εγώ θα πρότεινα αν δεν θέλεις να πας Vodafone (που είμαι σίγουρος ότι σε ότι αφορά το δίκτυο, και δεν μιλάω για τη κάλυψη, και την εξυπηρέτηση πελατών θα είσαι πιο ευχαριστημένος, δεν έχεις και κάτι να χάσεις) να γυρίσεις Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Ακριβώς τα ίδια προβλήματα έχουν 3 άτομα που ξέρω με what's up. Και μιλάω για Αθήνα. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Πόσο θα χρεώνεται δε μας λέει όμως... Το κόβω για κανα 9011... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Να επισημάνω ότι υπάρχει συγκριτικό θέμα στους Διαξιφισμούς: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242079 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boldrick Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Πόσο θα χρεώνεται δε μας λέει όμως... Το κόβω για κανα 9011... μπα δε νομίζω, αφού το νούμερο είναι σταθερό ΟΤΕ (2108061194). Το λένε εξάλλου στις οδηγίες (χρέωση απλής αστικής κλήσης προς ΟΤΕ Αθηνών). Εγώ το πήρα, το μόνο είναι ότι σου δίνει 5 λεπτά πρόσβαση ανά κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 μπα δε νομίζω, αφού το νούμερο είναι σταθερό ΟΤΕ (2108061194). Το λένε εξάλλου στις οδηγίες (χρέωση απλής αστικής κλήσης προς ΟΤΕ Αθηνών). Εγώ το πήρα, το μόνο είναι ότι σου δίνει 5 λεπτά πρόσβαση ανά κλήση. Αστικό είναι τώρα, που είναι beta. Βάζω στοίχημα ότι όταν βγει από beta θα γίνει 9011 ή πενταψήφιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boldrick Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Αστικό είναι τώρα, που είναι beta. Βάζω στοίχημα ότι όταν βγει από beta θα γίνει 9011 ή πενταψήφιο. Δεν ξέρω...αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Είναι σίγουρα μία έξυπνη ιδέα και που (μέχρι νεωτέρας, αν προτιμάς) είναι δωρεάν...δεν καταλαβαίνω που θέλεις να καταλήξεις. :confused: Anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 ./ Και οι τιμές στις συνδέσεις έπεσαν αντίστοιχα ./ Σίγουρα το ότι πληρώνεις λιγότερο δεν αποτελεί δικαιολογία για χαμηλότερη προτεραιότητα στο δίκτυο αλλά συμβαίνει (ή μοιάζει σαν να συμβαίνει) ./ Επειδή και 'γω θεωρώ πρωταρχική προϋπόθεση το σεβασμό στους καταναλωτές, εάν κάτι τέτοιο πράγματι συμβαίνει πρέπει να το πουν ώστε όταν επιλέγουμε να ξέρουμε την διαφορά. Αν και δεν συμφωνω με την λογικη να υπαρχει χαμηλοτερη προτεραιοτητα στους χρηστες καρτοκινητης ασχετως με το τι πληρωνουν τουλαχιστον να το ξεκαθαριζουν για να επιλεξει αυτο που θελει ο καθενας και να μην κοροιδευουν τον κοσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Δε θέλω να καταλήξω πουθενά. Απλά να μην ψαρώνουμε και με τους τρόπους προώθησης που επιλέγουν οι εταιρείες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boldrick Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Δε θέλω να καταλήξω πουθενά. Απλά να μην ψαρώνουμε και με τους τρόπους προώθησης που επιλέγουν οι εταιρείες... φαντάζομαι κάτι παραπάνω ξέρεις από αυτό που γράφει το site (για την αστική χρέωση). Ζητάω συγνώμη για την παραπλάνηση και τη προώθηση. Πάω να πάρω το ποσοστό μου και επιστρέφω στη σπηλιά μου. Υ.Γ. Έγραψα σε λάθος forum; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Η δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, ή δε θέλεις να καταλάβεις. Δεν πειράζει, καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Το κοστος και ο χρονος που απαιτειται ακομα και για καθε απλη "μεταβαση" απο μια γενια συσκευων σε μια αλλη ειναι ηδη αυξημενα και πολλες φορες σε τετοιο βαθμο που ολοι οι κατασκευαστες προσπαθουν απο καθε γενια συσκευων να βγαλουν οτι περισσοτερο μπορουν , να την εκμεταλευτουν σε οσο περισσοτερες συσκευες μπορουν ειτε κυκλοφοροντας τις ταυτοχρονα ωστε να μοιραστει απο την αρχη ειτε προσπαθοντας να "διαιωνησουν" την χρηση της καθε γενιας συσκευων , ειτε η καθε γενια εχει να κανει με τον αριθμο των Mpixel της καμερας και την εκδοση του λειτουργικου που χρησιμοποιει ειτε με πιο "πολυπλοκα" θεματα οπως το ιδιο το Hardware που χρησιμοποιειται . Τωρα ειδικα αν φτασουμε στο κομματι αυτο , του τι δηλαδη χρησιμοποιει ο καθε κατασκευαστης σε υλικο , αν μιλουσαμε ποτε για αναβαθμισημες συσκευες θα πρεπει να σταματησουμε να μιλαμε για Nokia , SonyEricsson , Motorola , HTC , Apple κλπ και θα πρεπει να αρχισουμε να μιλαμε για τις εταιρειες που δινουν σε αυτους τους κατασκευαστες οτι χρειαζονται για να παρουσιαζουν καθε καινουρια συσκευη με επιπλεον δυνατοτητες οποιες και αν ειναι αυτες . Για παραδειγμα απο το Diamond στο Diamond2 της HTC , δεν αλλαξε παρα ελαχιστα το MSM7200 της Qualcomm που ειναι η... καρδια της συσκευης . Με την ιδια ακριβως λογικη , απο το Ν85 στο Ν86 αυτο που αλλαξε θα μπορουσε στην αγορα των υπολογιστων να συγκριθει με το να αλλαζεις προς τα πανω ελαχιστα τον χρονισμο ενος Core2duo... Η και λιγο πιο γενικα , οπως στους υπολογιστες ειναι διαφορετικο πραγμα η Dell , η ΗΡ , η Τoshiba κλπ αλλα αυτο που μας ενδιαφερει ολους συνηθως ειναι αυτα που περιεχουν και ειναι των Intel , AMD , Nvidia , ATI ή ακομα πιο αναλυτικα και των κατασκευαστων στην περιπτωση της καθε καρτας γραφικων . Θα επρεπε επισης να μαθουμε και ονοματα εταιρειων που δεν γνωριζει κανενας και να αποκτησουν και αυτες εμπορικη ονομασια και αναγνωρισημοτητα , οπως ειναι οι προμηθευτες οθονων , καμερων και διαφορων αλλων "περιφεριακων" καθε συσκευης κινητου τηλεφωνου που δεν μας ενδιαφερει ποιος τα εχει φτιαξει αλλα φυσικα δεν προερχονται απο καποιο εργοστασιο της Νοκια π.χ. Εκτος αυτων , οι περισσοτερες απο αυτες τις εταιρειας που εξελισσουν Hardware για λογαριασμο των κατασκευαστων κινητων τηλεφωνων , βασιζονται ακριβως στην μαζικη παραγγελια και αγορα της καθε καινουριας λυσης τους απο καποιον κατασκευαστη ωστε αρχικα να δεχθουν να επενδυσουν τα τεραστια ποσα που απαιτουνται και στην συνεχεια να επιβιωσουν ωστε να ξεκινησουν να σχεδιαζουν την επομενη προταση τους . Το να τους αλλαξεις αυτη την λογικη και να τους "ζητησεις" να ελπιζουν στην επιλογη τους απο τον καθε χρηστη ξεχωριστα απαιτει απο την πλευρα των χρηστων ενα επιπεδο εξοικιωσης με την τεχνολογια και τους ορους της το οποιο φυσικα και δεν υπαρχει σε καμια περιπτωση οπως δεν υπαρχει σε μεγαλο βαθμο και στον χωρο των υπολογιστων οπου ακομα υπαρχουν ανθρωποι που μπερδευουν την χωρητικοτητα του σκληρου δισκου στον υπολογιστη τους με το μεγεθος της μνημης RAM , και δυστυχως δεν ειναι μικρο ποσοστο οπως δεν ειναι και αυτο που πιστευει οτι αν μια καρτα γραφικων εχει 256ΜΒ μνημης αντι για 128 πρεπει απαραιτητα να ειναι και καλυτερη , αγνοοωντας ταυτοχρονα οτι τα νουμερα στα οποια αναφερονται ειναι ετσι και αλλιως μικρα πλεον . Ειναι πολυ δυσκολο αυτο το αγοραστικο κοινο που ετσι και αλλιως εχει εκπαιδευτει να μην ασχολειται με το κινητο του τηλεφωνο στο γιατι κανει οτι κανει , αλλα να τον ενδιαφερει μονο τι κανει και πως το κανει σε σχεση με του διπλανου του , να τον προσαρμοσεις σε μια λογικη της οποιας η ορολογια , η πολυπλοκοτητα και η διαφορετικοτητα αναμεσα σε καθε λυση ειναι μεγαλυτερη απο αυτον τον βαθμο προσαρμογης που δεν εχουν καν στον χωρο των υπολογιστων . Απο την πλευρα των κατασκευαστων τωρα , ετσι και αλλιως καθε κατασκευαστης στηριζει το ποσοστο κερδους του απο το συνολο της συσκευης που οριζεται απο περισσοτερους απο εναν παραγοντα . Για παραδειγμα πως θα μπορουσε αυτη η λογικη να βοηθησει την SE που σχεδιαζει μια χαμηλου για αυτη κοστους συσκευη με σχετικα καλη εμφανιση και την τιμολογει υψηλα ωστε να εχει μεγαλο περιθωριο κερδους οταν θα μπορουσε καποιος να επιλεξει μονο το κομματι του σχεδιου της και να διαλεξει να βαλει οτι θελει αυτος μεσα και εν τελη να την αγορασει σε μια τιμη χαμηλοτερη απο αυτη που τωρα η SE μπορει να ζητησει "αποκρυπτοντας" στην ουσια το γεγονος οτι σαν συσκευη δεν κοστιζει σχεδον τιποτα? Η πως θα μπορουσε η Νοκια να διαχωρισει τοσο πολυ σε τιμη πωλησης τα 8800arte και 6500 classic που ειναι η ιδια συσκευη τεχνολογικα με διαφορα την οθονη και την ενσωματωμενη μνημη μονο που φυσικα δεν κοστιζουν ουτε κατα προσεγγιση τοσο πολυ , και να παρει απο το 8800 ενα τοσο μεγαλυτερο ποσοστο καθαρου κερδους? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2009 Eγω τοσο σε μεγαλη πολη (Θεσσαλονικη) οσο και επαρχια μεχρι τωρα δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα ουτε απο το συμβολαιο ουτε απο την καρτoκινητη της Wnd. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Καλά ρε παιδιά, όλοι σας κάρτες έχετε? Με τα καρτοκινητά γίνεται χαμός σε όλες τις εταιρίες εξαιτίας των σουπερ ντουπερ προγραμμάτων για 1000 λεπτα με 1€ για 1 χρόνο... Παλιότερα δεν υπήρχαν διαφορές σε συμβόλαιο-κάρτα. Εγώ με cosmote και συμβόλαιο δεν θυμάμαι να έκανα κάποια κλήση και να μην πραγματοποιήθηκε έως τώρα. Αν θέλετε τηλέφωνο κάντε ένα συμβόλαιο, αλλιώς αν δεν σας νοίαζει και το κινητό το έχετε για παιχνίδι τότε παίξτε μαντέυοντας πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήση. Έτσι είναι τα πράγματα στην ελλάδα. ΥΓ. Πάντα θεωρούσα ότι τα καρτοκινητά είναι για μωρά που παίζουν με μηνύματα. Δεν κάνουν για τίποτ'άλλο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 @PCMan Αυτό που λες ότι η κάτοχοι καρτοκινητών δεν μπορούν να κάνουν κλήσεις το έχω δει μόνο στη Cosmote.Στη Vodafone δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν την χρησιμοποιώ αλλά η καρτοκινητή της Wind δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα τουλάχιστον στην περιοχή μου.Έχω 1 μήνα -περίπου- που έφυγα από την Cosmote και πήγα στη Wind και μόνο 1 φορά είδα το "Δίκτυο Απασχολημένο".Όσον αφορά τις χρεώσεις στα καρτοκινητά να είναι καλά ο ανταγωνισμός που μερικά καρτοκινητά είναι φθηνότερα από τα συμβόλαια.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts