Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να σε δω στην παραλία με σαγιονάρα, μαγιώ και 3 κινητά "θα-τα-φάτε-εδώ-ή-να-τα-τυλίξω-για-το-σπίτι" στο αλουμινόχαρτο και να χτυπάνε και τα 3 ταυτόχρονα... :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φυσικά να κλείσει. Aχρηστο κατάστημα είναι για μένα.

Τιμές πανάκριβες, διαθεσιμότητα προϊόντων μηδαμινή και γενικά επιτέλους κατάλαβε ο κόσμος ότι είναι απάτη.

Το μονο θετικό είναι ότι είχε ωραίες υπαλληλους :P

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω ότι το 3G δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό, γι αυτό άλλωστε και δεν έπιασε. Aσε που ακόμα τα δίκτυα 3G στην ελλάδα είναι άστα.

E ενταξει δεν είναι και εντελως αχρηστο...

Εγω όλους τους λογαριασμούς εκεί τους πληρώνω..

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω να βρω πληροφορίες για φορτιστές κινητών. Εξηγώ : θέλω να κάνω μια εργασία για τους φορτιστές κινητών, όχι να αγοράσω.

Η εργασία θέλω να περιέχει ιστορικά κυρίως στοιχεία, όπως πότε άρχισαν να χρησιμοποιούνται οι φορτιστές, ποιος τους ανακάλυψε, την αρχή λειτουργίας τους και διάφορα άλλα σχετικά θέματα.

Έχω ψάξει σε εγκυκλοπαίδειες, αλλά και στο google και δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σχετικό. Όλα τα links που βρήκα στην αναζήτησή μου, περιείχαν sites που πουλάνε διάφορα είδη φορτιστών :(

Αν κάποιος έχει πληροφορίες απο σχετική εργασία ή αν μπορεί να μου βρει κάποιο link που να με βοηθήσει, θα ήμουν ευγνώμων (θα πάρω καλό βαθμό ;))

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Ericsson 383, Nokia 3310, Motorola Startac, Nokia 6100, Nokia 2100, Nokia N90, Sharp GX29, Palm Treo 750, Vodafone, Samsung, LG, MLS iQtalk, Huawei Ascend P6 και πλέον Ulefone Power !

αν καταλαβα καλα...αγοραζει ο γερμανος τα καταστηματα του και τα μεταπωλη μετα στην cosmote?

Σταματήστε να προωθείτε τέτοια mails ρε παιδιά..αν είναι δυνατόν.Πως γίνεται να τα πιστεύετε όλα αυτά τα κουφά που βρίσκουν και γράφουν;Ένα ένα μόνο βρείτε που να είναι αληθινό.Σας αναγκάζουν να τα προωθείτε και δημιουργείται έτσι μια απίστευτη βάση δεδομένων από αληθινά e-mails που μοσχοπουλιέται στις διαφημιστικές μετά...

για κοιτα αυτο:http://en.wikipedia.org/wiki/Battery_charger

god save wikipedia!!:grin:

χμμ ναι έχεις δίκιο φίλε, ξέχασα να πω συν τοις άλλοις ότι εννοείται έψαξα και στο wikipedia, αλλά αν πρόσεξες το post μου και τι ζητάω, θα δεις αμέσως ότι είναι πολλά παραπάνω από αυτά που έχει το wikipedia. Άσε που έτσι κι αλλιώς επικεντρώνεται σε πολλά τεχνικά στοιχεία που ξεφεύγουν κατά πολύ από το ύφος της εργασίας που θέλω να κάνω.

So, έχει κανείς άλλος καμιά ιδέα ; κανένα άλλο link ίσως ;

Ericsson 383, Nokia 3310, Motorola Startac, Nokia 6100, Nokia 2100, Nokia N90, Sharp GX29, Palm Treo 750, Vodafone, Samsung, LG, MLS iQtalk, Huawei Ascend P6 και πλέον Ulefone Power !

Ναι έτσι είναι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιο κατάστημα, να σου στείλει μεταχειρισμένο αντί για καινούριο
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Εχω αγοράσει 2 φορές απο εκεί, την μία κιόλας μιλούσαν για απόθεμα απο αμερική, ένα σπάνιο κομμάτι που το περίμενα κανα μήνα..αλλά κατα τα άλλα είμαι γενικά ικανοποιημένος..

Το μόνο που διαπιστώνω τελευταία είναι ότι παει να μην γίνει μια αξιόπιστη κ φθηνή λύση..Εχει κάνει αρκετές αυξήσεις τον τελευταίο καιρό...

Αλλοι χρησιμοποιουν μια συνδεση και μια καρτα για να μιλανε φθηνα,αλλοι δεν το ψαχνουν κ αρκουνται σε ενα προγραμμα χωρις να τους νιαζει το κοστος.

Σε αυτο το θεμα θα μπορει ο καθενας να αναφερει τι συνδιασμο προγραμματων συνδεσεων κ καρτοκινητης χρησιμοποιει ωστε να μιλαει φθηνα.Φυσικο ειναι να αναφερει σε ποια εταιρια βρισκεται,ποια προγραμματα χρησιμοποιει κ ποσο πληρωνει για αυτα χωρις να υπερβει οτι δωρεαν του παρεχεται(χωρις περαιτερω χρεωση).Σκοπος ειναι να δουμε ολοι τα πλεονεκτηματα αυτων των συνδιασμων κ να ανακαλυψουν μερικοι συνδιασμους που δεν γνωριζαν οτι ηταν εφικτοι.

Ετσι,θα βοηθησει πολλους να βρουν μια λυση κ να μιλανε κ αυτοι φθηνα.....Αφου,επωφελειται αυτος γιατι οχι κ ολος ο υπολοιπος κοσμος!!!:D

:oops:Απο τη στιγμη που δεν περιοριζεται σε καποιο δυκτιο νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος χωρος για αυτο το θεμα!

Ξεκινω εγω λεγοντας οτι εχω περασει απο διαφορα προγραμματα αλλοτε συνδεσης κ πιο παλλια καρτοκινητης αλλα ακομα δεν εχω βρει κατι το εξαιρετικο.

Αυτη τη στιγμη εχω cosmote με 2ωρο προγραμμα κ 60 μηνυματα κ κοστιζει 27.117 ευρω.

Εγώ έχω περάσει από όλες τις καρτοκινητές.Μέχρι στιγμής έχω ένα συμβόλαιο στη Vodafone (Vodafone Χωρίς Πάγιο) και ένα καρτοκινητό (What's Up?).Στο συμβόλαιο δεν πληρώνω πολλά.Έχει τυχεί 1-2 φορές να πληρώσω μόνο 3 ευρώ (τέλη κινητής τηλεφωνίας και ΦΠΑ).Πάνω από 25 ευρώ δεν έχω κάνει.Στο What's Up? βάζω δύο κάρτες των 9 ευρώ το μήνα ή μία κάρτα των 20 ευρώ.Στους μήνες που πέφτουν γιορτές χαλάω πάνω από 40 ευρώ.:)

Εγώ έχω περάσει από όλες τις καρτοκινητές.Μέχρι στιγμής έχω ένα συμβόλαιο στη Vodafone (Vodafone Χωρίς Πάγιο) και ένα καρτοκινητό (What's Up?).Στο συμβόλαιο δεν πληρώνω πολλά.Έχει τυχεί 1-2 φορές να πληρώσω μόνο 3 ευρώ (τέλη κινητής τηλεφωνίας και ΦΠΑ).Πάνω από 25 ευρώ δεν έχω κάνει.Στο What's Up? βάζω δύο κάρτες των 9 ευρώ το μήνα ή μία κάρτα των 20 ευρώ.Στους μήνες που πέφτουν γιορτές χαλάω πάνω από 40 ευρώ.:)

Προφανως τη συνδεση δεν τη χρησιμοποιεις,τοτε γιατι να πληρωνεις τα τελη?

Εκτος κ αν τη χρησιμοποιησες ωστε να παρεις καποια συσκευη!

Προφανως τη συνδεση δεν τη χρησιμοποιεις,τοτε γιατι να πληρωνεις τα τελη?

Εκτος κ αν τη χρησιμοποιησες ωστε να παρεις καποια συσκευη!

Τώρα τους τελευταίους 2 μήνες έχω αρχίσει να την χρησιμοποιώ μπας και μου δώσουν καμιά καλή επιδότηση.Αλλά αν πάρω επιδότηση από 30 ευρώ και κάτω (:p) θα το γυρίσω σε CU και δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσω.:)

Εγω εχω vodafone ala carte και μπορω να πω οτι με τα πακετα ομιλιας που εχει, μιλαω 2 ωρες περιπου με 20 ευρω το μηνα που για μενα ειναι αρκετα.

Και 1λεπτο/λεπτο σε 2 αριθμους.

Σκεφτομαι ομως να το αλλαξω γιατι πλεον για να μιλας με 1 λεπτο/λεπτο πρεπει να κανεις αναννεωση 10 ευρω/μηνα, πραγμα που δεν συμφερει την κοπελα μου που εχει την καρτα μονο για να μιλαμε μαζι.

Και ειμαι στο ψαξιμο τωρα ομως γενικα συμφερει παρα πολυ το ala carte.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

αντε να το δουμε να υλοποιειται σιγα-σιγα ομως...

αυτην την περιοδο κυκλοφορω με 3 κινητα, καποιες φορες και με 4, και αναγκαζομαι να κουβαλαω και 3-4 φορτιστες μαζι μου!

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned