HEO Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά με πυκνή ροή στα εθνικά οδικά δίκτυα επέστρεψαν χθες στην πρωτεύουσα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Από τα πιο εντυπωσιακά ευρήματα της Διεύθυνσης Τροχαίας της ΕΛ. ΑΣ. για τη φετινή έξοδο είναι ότι από τα 22 θανατηφόρα τροχαία που συνέβησαν από τη Μ. Πέμπτη έως και τη Δευτέρα του Πάσχα στο εθνικό οδικό δίκτυο, τουλάχιστον τα 10 αποδίδονται στη χρήση κινητού τηλεφώνου και στην απόσπαση της προσοχής του οδηγού από αυτό. Τα υπόλοιπα αποδίδονται στην υπερβολική ταχύτητα, στην κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και σε αντικανονικό προσπέρασμα. http://www.citypress.gr/article.php?art=55695 :wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Ναι ρε παιδιά, πολύ κουλό αυτό με το μιλάω και οδηγάω παράλληλα, είναι σίγουρο οτι αφαιρείσαι και το παθαίνουμε όλοι. Αν είσαι φυσικά πηγμένος σε κανένα μποτιλιάρσιμα για καμιά ώρα και είσαι 1η-2η σταμάτα πάει κι έρχεται, αλλά στις υπόλοιπες των περιπτώσεων αν δεν σταματήσεις στην άκρη δουλεία δεν γίνεται. Εγώ πλέον μιλάω αγχωμένα όταν οδηγώ γιατί μου αποσπά την προσοχή οπότε ως επι το πλείστον σταματώ στην άκρη μιλάω με την υσηχία μου και όλα ΟΚ. Φυσικά κάτι κλήσεις του τύπου, "έλα κατέβα ήρθα είμαι στη γωνία" ή "φτάνω σε 5 λέπτα κόψε το τιμολόγιο" είναι φυσιολογικό να μην τις κάνεις σταματημένος αλλά συζητήσεις που απαιτούν πόρους από την "cpu" όσο να ναι τις αποφεύγω εν κινήσει. Και το χειρότερο, η μή χρήση ενός handsfree!!!.....έλεος τι κόστος έχει ένα handsfree με BT ή καλώδιο εν έτη 2008!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Καλησπέρα. Λέγομαι ΣΤ και είμαι από Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να κάνω μία καταγγελία για ένα κατάστημα που υπάρχει στο skroutz, το easybuyworld.gr / ebw.gr. Αγόρασα την περασμένη παρασκευή 2/5 ένα SONY memory stick 8GB http://www.ebw.gr/Store/Default.aspx?tabid=56&CategoryID=49&List=0&SortField=ProductName%2cProductName&Level=a&ProductID=4545&Language=el-GR, μέσω τηλεφώνου, αφού πρώτα φυσικά ρώτησα για την εκπληκτική διαφορά τιμής με το πλαίσιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977581&product=937347 και αν όντως ήταν γνήσιες Sony (έχοντας υπόψη τις fake memory stick που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο http://reviews.ebay.co.uk/FAKE-Sony-Memory-Stick-Pro-Duo-MagicGate-Cards-Exposed_W0QQugidZ10000000001535763). Τελικά την παρήγγειλα και την παρέλαβα χθες 5/5 με αντικαταβολή την τιμή των 69+6(μεταφορικά) 75. Αρχικά διαπίστωσα την παραμορφωμένη και κακής ποιότητας ζελατίνα/συσκευασία του, και την έλλειψη του αντάπτορα, πράματα που με έβαλαν σε υποψία. Αφού έβγαλα το stick το έβαλα στο psp μου και διαπίστωσα ότι δεν υποστηρίζει magic gate το οποίο είναι 100% ένδειξη ότι το stick δεν είναι sony ή ότι είναι fake. Όπως επίσης και η χωρητικότητα του δεν συμβάδιζε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της sony. Μετά από τηλέφωνο στο κατάστημα και δικιά μου επιμονή έγινε η επιστροφή (με δικά τους έξοδα) και στάλθηκε την ίδια μόλις μέρα πίσω με την ίδια μεταφορική με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων μου. Όταν φυσικά ζήτησα να μιλήσω με τον υπεύθυνο φυσικά αυτός έλειπε... Για τις μελλοντικές εξελίξεις θα σας ενημερώσω. Με εκτίμηση ΣΤ *Τα στοιχεία μου είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα για τους διαχειρηστές (mods/admins) του φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Την καινούρια σου την έστειλαν η ακόμη; Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Την καινούρια σου την έστειλαν η ακόμη; Όχι φίλε μου ζήτησα επιστροφή των χρημάτων μου. Ούτε θα ξαναέμπαινα στην ίδια διαδικασία αλλά δεν έχω και τον χρόνο μιας που την άλλη βδομάδα παρουσιάζομαι για να υπηρετήσω την θητεία μου (και γι' αυτό ήθελα και τα 8GB). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 Τα χρονια περασαν,τα κινητα φορτωσαν πια εξωπραγματικες δυνατοτητες αλλα οι μπαταριες μενουν στασιμες:( με το γνωστο σε ολους μα πια αποτελεσμα πολυκινητα με αυτονομια ημερας:mad:λογω υπερκαταναλωσης απο τις πολλαπλες-εξεζητημενες λειτουργιες[παρ'ολο που εχει εξελιχθει το λογισμικο για την διαχειρηση ενεργειας]:) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Το stick έφτασε χθες το μεσημέρι και με πήραν τηλέφωνο αλλά δεν ήμουν σπίτι. Όταν γύρησα τους πήρα και η απάντησή του υπαλλήλου ήταν, δεν ξέρω τα αγοράζουμε από internet και που θες να ξερω ότι είναι fake και δεν μπορώ να τις δοκιμάζω όλες τις μνήμες και τέτοιες μλκιες. Τελικά η επιστροφή έγινε μέσω paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Παλι καλα που στα δωσανε πισω. Τωρα, το γεγονος ότι ο υπαλληλος παραδεχεται ότι δεν γωνριζουν αν πουλανε αυθεντικα και ότι προφανως δεν τα παιρνει από τηn sony, αλλα από αλλους (internet) δειχνει ενα πολύ χαλια καταστημα. Μπήκε ηδη στην blacklist μου.... Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Honda_ST Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Παλι καλα που στα δωσανε πισω. Τωρα, το γεγονος ότι ο υπαλληλος παραδεχεται ότι δεν γωνριζουν αν πουλανε αυθεντικα και ότι προφανως δεν τα παιρνει από τηn sony, αλλα από αλλους (internet) δειχνει ενα πολύ χαλια καταστημα. Μπήκε ηδη στην blacklist μου.... Μα το παραδέχθηκε ότι τα αγοράζουν από το interet. Το καλό είναι ότι ανταποκρίθηκε η ίδια η Sony: Αγαπητέ κύριε Τ Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στα προϊόντα μας και για την επιστολή που μας στείλατε Θα θέλαμε επίσης να σας πούμε πως έχουμε ήδη ενημερώσει τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό , επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ενημέρωση και πως θα κάνουμε σε συνεργασία με το εξωτερικό όλες τις ενέργειες για να αποτρέψουμε στο μέλλον πωλήσεις fake Sony προϊόντων. Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση, Με εκτίμηση, K D C.I.C. Administrator / C.I.C. Dept SONY Hellas S.A. 1 Vas. Sofias Str, Marousi, 151 24 Athens, Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Θεωρώ απαραίτητη τη χρήση bluetooth. Οδηγάω αρκετά και παλαιότερα ειχα το κινητο συνέχεια στο αυτί. Δεν συζητάω οτι αρκετές φορές παραλίγο να προκαλέσω ατύχημα και να πάρω καναν δυσμοιρο στο λαιμό μου και αυτό γιατί είχα μόνο ένα χέρι ελευθερο για οδήγηση και όχι τοσο οτι αφαιρούμαι με τη συζητηση. Δηλαδή αν έχεις συνοδηγο και επιβάτες που σου μιλάνε ή μουρμουράνε συνέχεια δεν αφαιρείσαι; Πάντως για ασφαλή οδήγηση ειδικά στην εθνική που οι ταχύτητες είναι υψηλές και τα λάθη δεν συγχωρούνται καλύτερα να μιλάμε λιγο στο κινητό και να μην πλακωνόμαστε με τους συνεπιβάτες ;) Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. May 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2008 ολοι οι κατασκευαστες βγαζουν το ενα μοντελο μετα το αλλο με ολο και περισσοτερες δυνατοτητες :!: [και καλα κανουν ;) ]αλλα εχουν αμελησει-παρακαμψει το πιο σημαντικο τμημα την μπαταρια που δινει ζωη και κανει χρηστικο το δημιουργημα τους :worry: η καταναλωση ενεργειας απο τις συγχρονες συσκευες εχει δεκαπλασιαστει λογω εγχρωμων οθονων κ.λ.π. αλλα αυτοι εχουν παραμεινει στις λιθιου ιοντων-πολυμερων μπαταριες που δεν μπορουν να ανταπεξελθουν με τιποτα :worry: λιγα ειναι τα τηλεφωνα που αντεχουν πανω απο 2-3 μερες το πολυ :!: :D Θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω λίγο. Ναι μεν τα σύγχρονα κινητά έχουν τρελές δυνατότητες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά η κατανάλωση δεν έχει αυξηθεί ανάλογα των δυνατοτήτων. Και αυτό οφείλεται και στο σωστό managment της συσκευής και στην ποιο καλή απόδοση των επιμέρους τμημάτων αλλά και στις βελτιωμένες μπαταρίες. Για να συνοψήσω, ένα καλό κινητό σήμερα με βαριά χρήση άνετα αντέχει 2 μέρες (τουλάχιστον αν κρίνω από το P1 μου). Αν οι μπαταρίες ήταν ίδιες προ 5ετίας και το managment to ίδιο, δεν θα άντεχε πάνω από 5 ώρες. Στο παρελθόν με τα πολύ απλά κινητά, δεν θυμάμαι και καλύτερες επιδόσεις από τα σημερινά. Και εκεί το φόρτισμα κάθες 2-3 μέρες ήταν αναπάντεχο παρόλο που είχαν μονόχρωμες οθόνες και τίποτα παραπάνω. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Το μεγαλύτερο κακό είναι όταν οδηγοί λεωφορείων κτλ. που κουβαλάνε τόσο κόσμο πίσω, μιλάνε στο κινητό με τις ώρες και δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2008 Το μεγαλύτερο κακό είναι όταν οδηγοί λεωφορείων κτλ. που κουβαλάνε τόσο κόσμο πίσω, μιλάνε στο κινητό με τις ώρες και δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα... ..και καπνιζουν επισης....:wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Το μεγαλύτερο κακό είναι όταν οδηγοί λεωφορείων κτλ. που κουβαλάνε τόσο κόσμο πίσω, μιλάνε στο κινητό με τις ώρες και δεν μπορείς να τους πεις και τίποτα... εδω φαντασου δεν τους ελεγχουν οι αρμοδιοι εμεις τι να κανουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 νομιζω οτι ποτε κανενας δεν θα ειναι απολυτα ικανοποιημενος απο την αυτονομια του κινητου του οσο η τεχνολογια προχωραει!! απλα καθε φορα εμεις θα ζηταμε περισσοτερα χωρις να υπονοω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 egw eimai euxaristhmenos. 4-5 meres einai katorthoma gia ta shmerina kinhta.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 egw eimai euxaristhmenos. 4-5 meres einai katorthoma gia ta shmerina kinhta.......... μια συγχρονη συσκευη μεσων και πανω δυνατοτητων δεν τα βγαζει αυτα τα νουμερα ομως:( Η μονη εταιρια που εκανε καποια σχετικη προοδο σε σχεση με τους αλλους κι αυτο ισως γιατι ειχαν γινει ανεκδοτο οι αυτονομιες της ειναι η samsung.... Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Γενικά αποφεύγω να μιλάω στο κινητό όταν οδηγώ. Συνήθως άμα χτυπήσει θα μιλήσω αφού φτάσω στον προορισμό μου ή άμα είμαι σε κανένα εθνικό θα κάνω μια στάση κάπου και θα μιλήσω. Μου έχουν τύχει αρκετές φορές διάφοροι οδηγοί με το κινητό κολημένο στο αυτί να προσπαθούν να στρίψουν και βέβαια συνήθως χρειάζονται τον διπλάσιο δρόμο για να το καταφέρουν! Δυο φορές στο τσακ γλίτωσα να με χτυπήσουν καθώς παίρνανε πολύ ανοιχτά την στροφή αφού ήταν απασχολημένοι με την συζήτησή τους.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2008 Αναφερεται στην χρηση κινητου κατα την οδηγηση και οχι μονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 ..πριν καιρο ηταν μια κοπελιτσα μπροστα μου...οδηγουσε αυτοκινητο + μιλαγε στο κινητο + μιλαγε με μια φιλη της που ηταν διπλα....εγω πισω με το παπι.....την εκοψα αμεσως οτι ηταν περιπτωση και ειπα να μην την περασω...στην επομενη στροφη της φευγει το τιμονι και καρφωνετε σε μια κολωνα...ευτυχως δεν επαθε τιποτα...και ουτε σκοτωσε κανεναν...θεμα τυχης βεβαια....ημουν τοσο εξοργισμενος που ηθελα να την πλακωσω στις μπουνιες και τις κλωτσιες και ας ηταν γυναικα....αλλα μολις βγηκε απο το αυτοκινητο εβαλε τα κλαμματα...το αυτοκινητο της, ολοκαινουργιο και αγορασμενο με 343453 δοσεις ειχε γινει μ@#νι.... ...ειναι πολυ ευκολο πλεον να καταλαβεις απλα και μονο απο την συμπεριφορα ενος αυτοκινητου, αν ο οδηγος του μιλαει στο κινητο η οχι.... ισως να ειμαι υπερβολικος...αλλα στην ελλαδα των καφρων της ανομιας και της ελλειψης στοιχειωδους σεβασμου....αυτοι που οδηγουν και μιλανε στο κινητο ειναι οι μελλοντικοι μας φονιαδες...και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2008 Το Ν73 έχει Li-Ion 1100mAh και κρατάει το πολύ 2 ημέρες με κανονική χρήση. Αντίθετα, το motorola W220, με μπαταρία Li-Ion 880 mAh, κρατάει τουλάχιστον 8 ημέρες με κανονική χρήση!!! Το Ν73 θεωρείται multimedia computer, ενώ το W220 απλό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteveAth Δημ. May 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2008 το θεμα τιμη ειναι αναλογα το κρατος η την αγορα. με το θεμα γλωσσα τι γινετε? δεν εχουν ελληνικα και αυτο ειναι λιγο προβλημα. Παράθεση http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Μπορεί το θέμα να σας φανεί αστείο, αλλά θα κάνω την ερώτηση: Συνδέομαι στο ίντερνετ μέσω ενός ρούτερ με καλώδιο ethernet. To ρουτεράκι είναι το Speedsream 4200 της Siemens (ενσύρματο). Το γραφείο μου είναι κοντά στο κρεβατάκι του μωρού και δίπλα του είναι ο υπολογιστής πάνω στον οποίο βρίσκεται το ρούτερ. Η απόσταση από το παιδί είναι περίπου 1 μ. και 20 εκ. Ξέρω ότι τα ενσύρματα ρούτερ δεν έχουν ακτινοβολία, αλλά θέλω να το επιβεβαιώσουν και άλλοι αυτό, ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν επηρεάζεται το μωρό. Τι λέτε επ' αυτού; Να το αφήσω εκεί μια και δεν βολεύει να μπει σε άλλο μέρος; Να το κλείνω το βάδυ όταν κλείνω και τον υπολογιστή; Ή μπορεί να πάθει τίποτε από το άνοιξε κλείσε; Με συμβούλεψαν να το έχω πάντα ανοιχτό, δεν υπάρχει πρόβλημα να χαλάσει... Αυτά και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Το router εφόσον είναι ενσύρματο δεν έχει ακτινοβολία με την έννοια της αποστολής και λήψης ηλεκτρομαγνητικών κυμμάτων όπως το κινητό, το ραδιόφωνο κ.τ.λ. Γενικά όμως όλες οι συσκευές δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Κατα τη γνώμη μου καλό θα είναι το μωρό να μη βρίσκεται σε χώρους που λειτουργούν τόσες συσκευές, έστω προληπτικά. Τουλάχιστον αν δεν μπορεί να μπει αλλού το pc, το βράδυ και γενικά όταν κοιμάται να τα βγάζεις όλα από η πρίζα.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Το router εφόσον είναι ενσύρματο δεν έχει ακτινοβολία με την έννοια της αποστολής και λήψης ηλεκτρομαγνητικών κυμμάτων όπως το κινητό, το ραδιόφωνο κ.τ.λ. Γενικά όμως όλες οι συσκευές δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Κατα τη γνώμη μου καλό θα είναι το μωρό να μη βρίσκεται σε χώρους που λειτουργούν τόσες συσκευές, έστω προληπτικά. Τουλάχιστον αν δεν μπορεί να μπει αλλού το pc, το βράδυ και γενικά όταν κοιμάται να τα βγάζεις όλα από η πρίζα.:O Για να γίνει αυτό και στο σημείο που βρίσκονται οι πρίζες, δύσκολο. Αφού δεν είναι όμως σε λειτουργία οι συσκευές γιατί να τις βγάζω από την πρίζα; Το βράδυ εννοείται δεν λειτιυργούν... Σε ποιο σπίτι σήμερα δεν βρίσκονται σε όλα τα δωμάτια δεκάδες ηλ. συσκευές; Θα έπρεπε κάθε βράδυ να τις αποσυνδέουμε όλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts