Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (15 Φεβ. 2004 , 00:26)

Είπε ότι το δοκίμασε? :) Υπόθεση κάνει από τα γραφόμενα... :confused:

----------------------------------------->csk4023 (ο δικηγόρος του) :p

thanks δικηγόρε! εδώ δεν μπορώ να το δοκιμάσω αλλά υπάρχει αντίστοιχο νούμερο για την ΒΤ.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (15 Φεβ. 2004 , 02:33)

Kai ksanarotao..

Giati na paizei rolo omos i marka tou kentrou?

Mallon einai tehniko to thema e?

γιατί φαίνεται το 1301 δεν φτάνει μέχρι εκεί που φτάνουν οι υπόλοιποι 10ψήφιοι αριθμοι (control plane), αλλά είναι κάτι που το αναγνωρίζει τοπικά το κέντρο (Για αυτό και δεν θα μπορούσε και να χρεώνεται)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Ολοι θα ξερουμε ολο και καποιο νουμερο απο αυτα: 112,911,08 μιας και τα κινητα μας μπορουν να τα καλεσουν ακομα και κλειδωμενα η και χωρις sim καρτα (προσωπικα ειναι το πρωτο νουμερο που πηρα απο το κινητο μου).Ποια η χρησιμοτητα ομως του 911 αφου ειναι για την αμερικη?Γιατι το ενσωματωνουν στα ευρωπαικα μοντελα?Ακομα τα κεντρα που καλουνται απο το 112 και το 08, τι ειδους ειναι? Δηλαδη ειναι σαν της αστυνομιας η εχει και αλλες υπηρεσιες? :blink: :wacko:
Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος prytanis (13 Φεβ. 2004 , 10:02)

σπάνε σπανε.... :whistle:

Mporeis na gineis ligo pio sygekrimenos edw...

Στην Ελλάδα 112=911=08=100.

Τα περισσότερα τηλέφωνα (στις ευρωπαϊκές τους εκδόσεις) χρησιμοποιούν μόνο το 112. Υπάρχουν όμως και άλλα που τα χρησιμοποιούν όλα, γιατί σε ξενίζει αυτό; Ούτως ή άλλως όλα προώθηση στο 100 κάνουν. Επίσης, τα 100, 166, 199 είναι τσάμπα ούτως ή άλλως. Απλώς το 112 μπορείς να το πάρεις ακόμα και χωρίς κάρτα SIM.

Diladi ean paro sto 112 htipaei stin astinomia??

Υπάρχουν όμως και άλλα που τα χρησιμοποιούν όλα, γιατί σε ξενίζει αυτό

Apla tha ithela na ehei katahorimeno kai to 100.

Edo ola ehoun katahorimeno to amerikaniko noumero,kai mporei polles siskeves na min kikloforoun kan ekei pera..!

Alitheia to 08 apo pou prokiptei?

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 4 Φεβ. 2004 , 16:27)

Mια άλλη λύση είνα ένα παλιό τηλέφωνο την Benefon (το είχα δεί πριν λίγο καιρό σε κάποιον Γερμανό) που δέχεται δυο sim... Δεν είναι αυτό που ζητάς αλλά είναι δοκιμασμένη λύση και ίσως να σε βολέψει... :whistle:

δοκιμασμένη λύση αλλά η συσκευή είναι ΤΟΥΒΛΟ :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (15 Φεβ. 2004 , 19:20)

δοκιμασμένη λύση αλλά η συσκευή είναι ΤΟΥΒΛΟ :p

Χμμμμ... αφενός ξέρω αρκετά τηλέφωνα πολύυυυυ μεγαλύτερα από αυτό που δεν παίρνουν και δεύτερη σιμ, και αφετέρου γιατι κάτι μου λέει ότι τα θες όλα δικά σου; :p

@aggelopas:

Μήπως θα ήθελες να έχουμε όλα τα παρακάτω νούμερα;

http://www.911dispatch.com/web_graphic/graphic1.gif

@oslotas:

Λογικά χτυπάει στο κοντινότερο κέντρο διαμεταγωγής της εταιρίας μέσω της οποίας γίνεται η κλήση. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό, αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει.

Εγω το μονο που ξερω....Αχρειαστο να ναι... Εχει παρει κανεις στο 112 ?

Λοιπον... Καλεις, χτυπαει, και μετα αρχιζει το ηχογραφημενο μυνημα! Καλως ηρθατε στη γραμμη εκτακτης αναγκης. Το 112 ειναι το ευρωπαικο νουμερο... κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ...

Και ρωταω. Αν οντως καποιος βρεθει σε εκτακτη αναγκη θα περιμενει να τελειωσει το $#%#$@!~μυνημα και μετα να μιλησει με καποιον η καποια τηλεφωνητη η ακομα και τηελφωνητρια που ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ πηρε αυτη την θεση , και που κατα μεγαλο ποσοστο δε θα ξερει που παν τα 4 , τα 5 , τα 6, τα αυγα και τα πασχαλια κλπ κλπ ?????????????

"This is Greece" my friend and i'm sad on telling it....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg

Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 9 Φεβ. 2004 , 16:24)

Δεν σκοπεύω να αποκτήσω 3G κινητό εντός του 2004 άσχετα με τιμές/συσκευές. Θα το κάνω όταν θα έχει διαδοθεί σε ικανή μερίδα συνδρομητών και θα μπορώ να χρησιμοποιήσω στην πράξη τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Υποθέτω μέσα στο 2005... :confused:

kai bale.....edw o perisoteros pli8ismos den exei kan enxrwmo kinito :whistle: kai emeis milame gia 3g 2 xronia kai bale,den einai oloi treli san emas na alazoun kinita ka8e ligo kai ligaki :D kai etsi ti na to kaneis to 3g an den mporeis na miliseis me kanena?Xwria tis xrewseis fisika :blink:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Η δικια μου ερωτηση ειναι αν παρει καποιος που θα βρεθει σε τετοια κατασταση και ας πουμε και χωρις sim κιολας,αν παρει κατευθειαν το 100 θα γινει η κληση ή πρεπει να παρει το 112;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (16 Φεβ. 2004 , 01:34)

Η δικια μου ερωτηση ειναι αν παρει καποιος που θα βρεθει σε τετοια κατασταση και ας πουμε και χωρις sim κιολας,αν παρει κατευθειαν το 100 θα γινει η κληση ή πρεπει να παρει το 112;

Η συσκευή εάν δεν έχει SIM καλεί αποκλειστικά και μόνο τα emergency numbers που έχουν οριστεί για εκείνην. Το 112 δηλαδή. :)

Και θα ητανε οχι μονο για εμας λιγοτερο κοπος αλλα κ για αυτους!

Για αυτο Siemens και σπιτικη αναβαθμιση..

Ι need a six month vacation, twice a year.

Eχω το Siemens s55 as you see και θα ήθελα να μου προτείνετε μία καρτοκινητή την οποία και θα χρησιμοποιήσω αυστηρά και μόνο για WAP.

Eψαξα στα sites αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη στο θεμα των χρεωσεων ..αν γνωριζει καποιος να μου αναφερει και την χρεωση του wap oλων των δικτυων. :worry:

Τι λέτε..?

cosmokarta/what' up?! έχει δωρέαν wap over gprs μέχρι τις 29/02... Μετά ή θα πάρει και άλλη παράταση ή θα ακολουθήσει τις άλλες με χρέωση κοντά στα 2.5Λ/ΚΒ..

Eχα μια Τelestet Bfree παλια και προσπαθησα να μπω στο myphone αλλα μου εβγαλε CSD failure!

Μεσω GPRS πως μπαινω...τωρα αρχιζω να εξερευνω και αυτο τον τομεα και θα ηθελα εχω επαφη με το αγαπημενο μου site και οταν θα ειμαι μακρυα απο pc!

H χρεωση για 3 λεπτα που μπηκα ηταν 0,62ευρω! Πολλα δεν ειναι?

ΗELP παιδια!

I xrewsi an mpikes mesw gprs einai anologws posa kb katebases kai esteiles...

den exei sxesi o xronos...

Px eixa ksexasei ena brady katalathos to gprs anoixto se mia selida, kai to prwi pou ksypnisa elege 10 wres alla plirwsa mono 50 lepta...

Den exei simasia o xronos alla posa katebazeis-stelneis..

Πλοηγηση στο wap προσφερει η Vodafone και η Cosmote. Στην Vodafone υπαρχει χρεωση 0,025 euro/kb, ενω αν ενεργοποιησεις το Vodafone Live! η χρεωση ειναι 0,001 euro/kb. Στην Cosmote μεχρι στιγμης η πλοηγηση ειναι δωρεαν... ;)
Infinite loneliness

epistimoniki fantasia einai allo to na pernei sd kai allo na ypostirizei wifi kai to loitourgioko,
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned