Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 ***pre release***

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν σας έχουν κλέψει κατά 99% στατιστικά έχουν συμβεί ένα απ'τα δύο πράγματα:

(1) ή είχατε ιούς, spyware, worms, και τα σχετικά στο υπολογιστή σας

(2) δεν ξέρατε από ποιόν να αγοράσετε ή κάνατε κάτι λάθος

χρησιμοποιώ από το '99 το eBay & Αmazon και ΔΕΝ μ'έχουν κλέψει ποτέ, ούτε έχω χάσει χρήματα. Επίσης, Gimmer6630, αν καμιά φορά έβαζες το μυαλό σου να δουλέψει και παραδεχόσουν ότι κάνεις λάθος (ή τουλάχιστον αν ενημερωνόσουν) θα ήξερες πως με PayPal δεν υπάρχει περίπτωση ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να χάσεις λεφτά από «κλεμμένη πιστωτική». :)

Αλλά η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Κρίμα που σβήσαν και τη χθεσινή μου απάντηση σε σένα.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ποιο ασφαλες είναι με τις καρτες τις προπληρομένες δεν ξέρώ για ιντερνετ αλλά αφου είνα viza πρεπει να δουλεύει
Γιώργος...:ninja:

Gimme6630 και Prof.Wizard αν θελετε να δωσετε συνεχεια μπορειτε μεσω pm.

Αν συνεχισετε στο thread τα μηνυματα θα σβηστουν. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

τελικα ρε παιδια για οσους το πηρανε και σας εχει φυγει ο ενθουσιασμος της πρωτης μερας αξιζει να πας απο το 6630 στο 6680....????

(γιατι βλεπω οτι μερικοι αυτο κανατε και καλα κανετε...)....

απλα ρωταω...

Να ρωτήσω δυο πράγματ και εγω:

1) Γιατι το πλήκτρο του μενου στα Nokia S60 είναι στου ...διαόλου τη μητερα;; :) Εσεις που χρησιμοποιείτε Νοκια σας βολεύει, το έχετε συνηθίσει;; Γιατι δεν το βάζει στο κέντρο ala SX1, X700;

2) Γιατι εγκαταλήφθηκε το joystic; Τώρα ειδικα με το Super Miners είναι must!

3) Μπορεις να βάλεις speed "dials" στα πληκτρα 1 ως 9 εφαρμογές και οχι μονο αριθμούς τηλεφώνου;; Γιατι σε ενα Νοκια που δοκιμάσα τελευταία, Symbian 7 βεβαια (το καινουριο clamshell 62κατι με την πλαγιαστή κάμερα), δεν γινόταν...

Να ρωτήσω δυο πράγματ και εγω:

1) Γιατι το πλήκτρο του μενου στα Nokia S60 είναι στου ...διαόλου τη μητερα;; :) Εσεις που χρησιμοποιείτε Νοκια σας βολεύει, το έχετε συνηθίσει;; Γιατι δεν το βάζει στο κέντρο ala SX1, X700;

2) Γιατι εγκαταλήφθηκε το joystic; Τώρα ειδικα με το Super Miners είναι must!

3) Μπορεις να βάλεις speed "dials" στα πληκτρα 1 ως 9 εφαρμογές και οχι μονο αριθμούς τηλεφώνου;; Γιατι σε ενα Νοκια που δοκιμάσα τελευταία, Symbian 7 βεβαια (το καινουριο clamshell 62κατι με την πλαγιαστή κάμερα), δεν γινόταν...

1.Συνήθεια είναι.

2.Και το joypad(αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγεται) καλό είναι.Και πιο σταθερό.Το joystic το φοβάμαι λίγο.

3.Όχι δεν γίνεται.Το είχα ρωτήσει και εγώ παλιότερα για το 7610.

τελικα ρε παιδια για οσους το πηρανε και σας εχει φυγει ο ενθουσιασμος της πρωτης μερας αξιζει να πας απο το 6630 στο 6680....????

(γιατι βλεπω οτι μερικοι αυτο κανατε και καλα κανετε...)....

απλα ρωταω...

τουλαχιστον σε μενα ο ενθουσιασμος φιλε μου δεν εφυγε ακομα καποια στιγμη λογικο ειναι οτι θα το συνηθησω.

καποιος ειπε οτι ειναι ευθραυστο ε τι να κανουμε κινητο ειναι οχι τανκς.

η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αριστη το μονο που μου παιζει λιγο ειναι το πισω καπακι της καμερας αν και ειναι λογικο επειδη ανοιγει για την καμερα,γενικα μεχρι αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ ευχαριστημενος,ουτε ενα restart μεχρι τωρα φτου να μη το ματιασω :p

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

τουλαχιστον σε μενα ο ενθουσιασμος φιλε μου δεν εφυγε ακομα καποια στιγμη λογικο ειναι οτι θα το συνηθησω.

καποιος ειπε οτι ειναι ευθραυστο ε τι να κανουμε κινητο ειναι οχι τανκς.

η ποιοτητα κατασκευης του ειναι αριστη το μονο που μου παιζει λιγο ειναι το πισω καπακι της καμερας αν και ειναι λογικο επειδη ανοιγει για την καμερα,γενικα μεχρι αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ ευχαριστημενος,ουτε ενα restart μεχρι τωρα φτου να μη το ματιασω :p

Μια από τα ίδια, μιας και το προηγούμενο μου κινητό ήταν το 7650. Πάντως ούτε και εμένα έχει κολήσει ΚΑΘΟΛΟΥ ενώ σε προηγούμενα κινητά που δεν ήταν και symbian, μόλις τα αγόραζα έριχνε και από μόνο του μια επανεκίνηση :Ρ

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Μια από τα ίδια, μιας και το προηγούμενο μου κινητό ήταν το 7650. Πάντως ούτε και εμένα έχει κολήσει ΚΑΘΟΛΟΥ ενώ σε προηγούμενα κινητά που δεν ήταν και symbian, μόλις τα αγόραζα έριχνε και από μόνο του μια επανεκίνηση :Ρ

φιλε μου μπορει να πω και μεγαλη κουβεντα αλλα αν συνεχιζει να δουλευει ετσι απροβληματιστα αμφιβαλω για το αν θα χρειαστει αναβαθμιση καποια στιγμη απο καποο προβλημα του κινητου οπως συνεβαινε σε αλλα κινητα smartphones :)

Φίλε, η αλλαγή από 7650 σε 6680 είναι ΟΛΑ τα λεφτά... Θυμάμαι όταν άλλαξα από 7650 σε n-gage όπου και έκανα σαν τρελός! Τώρα, περιμένω χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, αναγκαστικά λόγω συνήθειας, μια από αυτές τις μέρες, την αλλαγή από 6630 σε 6680...

shmera irthe to kinito sto plaisio thessalonikis kai gntan enas xamos..logiko htan na teleiwsei to kinito se poli liga lepta..h timih tou..?sta 565eurw..polla lefta pali arxiki ebale h nokia.sthn italia tha exi pali misi timi... ;)
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

σκεψου ομως οτι ειναι 3G και series 60 κινητο. αλλα απλα 3G κινητα εκαναν και ακομα κανουν 700+ ευρω.

shmera irthe to kinito sto plaisio thessalonikis kai gntan enas xamos..logiko htan na teleiwsei to kinito se poli liga lepta..h timih tou..?sta 565eurw..polla lefta pali arxiki ebale h nokia.sthn italia tha exi pali misi timi... ;)

αν φανταστεις ομως οτι το sharp-v-902 εχει συν 2οο ευρω στη πλατη του τοτε τι θα πεις?δεν ειναι και πολλα τα λεφτα για το 6680 απο τη στιγμη που εχει και symbian και ειναι και 3g

Guest RouKouNas

Hello Guys..

Θα επαναλαβω για αλλη μια φορα για οσους δεν το διαβασαν πιο πισω οτι η καλυτερη τιμη που μπορειτε να το βρειτε και on-line μαλιστα αλλα και σε 3 δοσεις ειναι το καταστημα acorn. Ο κυριος δε που το εχει ειναι ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΤΑΤΟΣ και για να μην νομιζετε οτι εχω καποια σχεση μαζι του θα σας πω οτι το καταστημα αυτο το εχω βρει απο την υπογραφη του φιλου "ταξιδιωτης22" ( δειτε το προηγουμενο post ακριβως απο πανω ) Το διευκρινιζω για να προλαβω καποιους που θα πουν (οπως πιο παλια εκαναν.. :( ) οτι μεσω του myphone κανω εμποριο.. :mad: (ακομα τα εχω μαζι τους..) Anyway πατηστε εδω

Η τιμη του ειναι 544 ευρω και

2,95 ευρω αποστολη με ταχυδρομειο

7,08 ευρω αποστολη με courier.

Μπορειτε να πληρωσετε με πιστωτικη η με καταθεση σε λογαριασμο τραπεζας η αντικαταβολη με εχτρα χρεωση 4,37 ευρω (τελικη τιμη 555,45 ευρω..)

Η αποφαση δικη σας.. ;)

P.S.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ DIRECT ΣΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟ - COPY...

Βοηθηστε τους μικρους εμπορους...

και καποιες φωτο απο τη καμερα του 6680 μονο που χω χαμηλωσει τη ποιοτητα ωστε να μπορω να τις ανεβασω.

και καποιες φωτο απο τη καμερα του 6680 μονο που χω χαμηλωσει τη ποιοτητα ωστε να μπορω να τις ανεβασω.

To δωμάτιό σου το καθαρίζεις καμιά φορά? :p

καμία ουσιαστική διαφορά με το 6630..Ίσως αγοράσω κάποιο 6680 όταν θα υπάρχει στο buy and sell και θα πωλείται στα 400- ευρώ :)

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

To δωμάτιό σου το καθαρίζεις καμιά φορά? :p

καμία ουσιαστική διαφορά με το 6630..Ίσως αγοράσω κάποιο 6680 όταν θα υπάρχει στο buy and sell και θα πωλείται στα 400- ευρώ :)

ναι η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο ακαταστατο :D δε προλαβα να καθαρισω ο κακομοιρης :p

κι ομως εχει καποια διαφορα αν τις δεις στο pc χωρις να εχουμε αγγιξει τη ποιοτητα τους

Το 6680 εμφανίστηκε και στο oteshop.

bre paidia pos paraggelnoyne sto oteshop? :mad:

kati leei pata paraggelia (stis odhgies) alla otan anoigo thn selida toy kinhtoy den blepo kati tetoio?.... :cry:

help

LG G4

πρεπει να κανεις register πρωτα νομιζω,στο link της υπογραφης μου εχω ενα site που το χει και λιγο πιο φτηνα

bre paidia pos paraggelnoyne sto oteshop? :mad:

kati leei pata paraggelia (stis odhgies) alla otan anoigo thn selida toy kinhtoy den blepo kati tetoio?.... :cry:

help

Δεν βρισκω το λογο να το παρεις απο το oteshop το κινητο αυτο διοτι το εχει 30 euro ακριβοτερο απο το πλαισιο για παραδειγμα... οποτε γιατι δεν το παιρνεις απο πλαισιο? η κοιτα και καπου αλλου να μηπως και πετυχεις καλυτερη τιμουλα... ;)

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Διάβασα που είχε γράψει κάποιος ότι στο 6630 δεν δούλευαν οι sim της Cosmote κι έπρεπε να πάρεις 3G sim. Ισχύει το ίδιο και για το 6680; Και κάτι λίγο άσχετο. Οι 3G sim είναι συμβατές με μη-3G κινητά;

Thanx :)

Διάβασα που είχε γράψει κάποιος ότι στο 6630 δεν δούλευαν οι sim της Cosmote κι έπρεπε να πάρεις 3G sim. Ισχύει το ίδιο και για το 6680; Και κάτι λίγο άσχετο. Οι 3G sim είναι συμβατές με μη-3G κινητά;

Thanx :)

ναι φιλε μου ειναι συμβατες,στο 6680 δεν ισχυει κατι τετοιο οπως την ειχαμε πατησει καποιοι με το 6630.

Δεν βρισκω το λογο να το παρεις απο το oteshop το κινητο αυτο διοτι το εχει 30 euro ακριβοτερο απο το πλαισιο για παραδειγμα... οποτε γιατι δεν το παιρνεις απο πλαισιο? η κοιτα και καπου αλλου να μηπως και πετυχεις καλυτερη τιμουλα... ;)

Μήπως γιατί δίνει 200€ επιδότηση(392€τελική μετρητοίς) στο cosmote 120... ;)

ΆΚΥΡΟ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...