Jump to content

Καλοκαίρι και...όλα έξω! (Ντύσιμο και νοοτροπία)

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μιλαω για γυναικολογους,αυτοι το εχουν σιχαθει ...εξαλλου σκεψου τι περναει μπροστα απο τα ματια τους,δεν ειναι ολες κουκλαρες αυτες που πανε να εξεταστουν ;)

Γιατι εσυ δεσποινις δεν τρελενεσαι οταν βλεπεις αντρες με τα αμανικα κ τα ανοιχτα πουκαμισα;;; :p

Χμ ασ΄το καλύτερα.. :O :D :p :rolleyes: :w00t: :shock: :up:

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τετάρτη ή Πέμπτη που κατέβηκα στην Γλυφάδα γινόταν χαμός. Πήγα στα Goodys να φάω (γεύμα μεσογείου, νήστευα :p ) και μέσα γινόταν χαμός. Μερικές ήταν σαν να μην φόραγαν τίποτα... Όταν καλοκαιριάσει για τα καλά, κάντε μια βόλτα στην Γλυφάδα και μετά θα χρειαστείτε έναν πάρα πολύ καλό οφθαλμίατρο :p
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Τετάρτη ή Πέμπτη που κατέβηκα στην Γλυφάδα γινόταν χαμός. Πήγα στα Goodys να φάω (γεύμα μεσογείου, νήστευα :p ) και μέσα γινόταν χαμός. Μερικές ήταν σαν να μην φόραγαν τίποτα... Όταν καλοκαιριάσει για τα καλά, κάντε μια βόλτα στην Γλυφάδα και μετά θα χρειαστείτε έναν πάρα πολύ καλό οφθαλμίατρο :p

Άμα πάω στα Goodys των Χανίων άραγε θα γίνεται το ίδιο; :O

Michelle & Tinkerbell δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω. Τις προάλλες στο Fiba All-Star Day που έγινε στη Λευκωσία εκτός απο το basket έδιναν παράσταση οι cheerleaders του Oλυμπιακού και της Δυναμό Κιέβου. Όλες μία και μία. Στο τέλος, στη συναυλία του Κ. Χριστοφόρου οι Ουκρανές ήρθαν και κάθισαν μπροστά μας για λίγο. 'Οταν αποχώρησαν έμεινα και τις κοίταζα και η γυναίκα μου μου λέει οτι ακόμα και αυτή εντυπωσιάστηκε!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Μία από τα ίδια για Γλυφάδα παιδιά και από εδώ!Και σήμερα που ήμουν εκεί...τι ε΄διαν τα ματάκια μου αλλά και γενικώς είναι κλασικό φαινόμενο αυτό.

BestMan:

Από τις cheerleader του Ολυμπιακού ξέρω προσωπικά 2 κοπέλες και καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις....! :)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Μόλις γύρισα από ένα μπαράκι οπου παιδιά είδα μια σούπερ γυναίκα...Απίστευτη! Τόσο τέλεια που μου ρθε να βάλω τα κλάματα :-)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπράβο Michelle έτσι είναι ακριβώς!Δε με πειράζει να το σχολιάσω μαζί του ή κάτι τέτοιο,θα με πείραζε όμως να κολλήσει να την κοιτάζει και να φλερτάρει μαζί της,να κάνει σχόλια του τύπου πω πω κούκλα και τι όμορφη που είναι κλπ και γενικά να μη ξεκολλάει από πάνω της.

Να συμπληρώσω και κάτι.... Όλα ωραία και καλά όταν πρόκειται για άσχετες κοπέλες. Αν όμως επρόκειτο για πρώην δεν νομίζω να άντεχα να πει κάτι τετοιο! Ευτυχώς που ο δικός μου έχει μόνο 1 πρώην όποτε η πιθανότητα είναι σχετικά μικρή...

Μία από τα ίδια για Γλυφάδα παιδιά και από εδώ!Και σήμερα που ήμουν εκεί...τι ε΄διαν τα ματάκια μου αλλά και γενικώς είναι κλασικό φαινόμενο αυτό.

BestMan:

Από τις cheerleader του Ολυμπιακού ξέρω προσωπικά 2 κοπέλες και καταλαβαίνω απόλυτα τι θες να πεις....! :)

Εγώ φίλε μου αυτές τις μέρες είμαι σχεδόν κάθε μέρα στην Γλυφάδα και καταλαβαίνεις. Επίσης να σας πω κάτι που είναι πολύ αστείο: πέρσι το καλοκαίρι είχα πάει με έναν πάρα πολύ καλό μου φίλο στον Πειραιά για βόλτα. Σκεφτόμασταν λοιπόν που θα πάμε να κάτσουμε. Είχαμε καθήσει λοιπόν σε ένα πεζουλάκι έξω από το Coffeeright και συζητάγαμε για το που θα πάμε. Περνάει λοιπόν από μπροστά μας μια κοπέλα. Ξανθιά (το λέω απλά ότι ήταν ξανθιά, δεν έχω κόλλημα :p ) . Μόλις την είδαμε πάθαμε και οι δύο πλάκα... Μετά όταν πέρασε λέω στον φίλο μου "Άντε ρε, σκέφτηκες τίποτα;" και μετά από λίγο (είχε πάθει πλάκα, φαινόταν) μου λέει "Ναι ρε, περίμενε να δούμε που θα πάει και μετά" . Μιλάμε έπαθα πλάκα όταν το άκουσα. Το παιδί είχε χάσει τα λόγια του από την κοπέλα... Και εγώ είχα πάθει πλάκα αλλά όχι έτσι :p Ξαναλέω: περιμένετε λίγο ακόμα να καλοκαιριάσει για τα καλά. Εξοπλιστείτε με γυαλιά ηλίου (πιστεύω να καταλαβαίνετε γιατί το λέω αυτό :p ) και βουρ για βολτίτσες :D

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Φιλοι μου εδω ολοι ξερουμε (και αυτες το ξερουν) οτι υπαρχουν ωραιες αλλα υπαρχουν και τυπου ωραιες εντυπωσιακες. Οπου και να κοιταξεις θα τις βρεις. Καλα κανουν και ετσι θελουμε να ειναι το ωραιο και το θαυμαζουμε...αλλα ΟΧΙ να το ξεφτυλιζουμε για τετοιους λόγους. Πανε τα ωραια μας ματακια!!! :w00t:
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Καλό το "όλα έξω", αλλά από ένα σημείο και μετά παραπάει. Όταν 8/10 που βλέπεις είναι ντυμένα ξεκόλλα ( :rolleyes: ) και μάλιστα από τα 15 τους, παρατάς το μάτι αρχίζεις και αναρωτιέσαι που πάει αυτή η χώρα... :p

Να συμπληρώσω και κάτι.... Όλα ωραία και καλά όταν πρόκειται για άσχετες κοπέλες. Αν όμως επρόκειτο για πρώην δεν νομίζω να άντεχα να πει κάτι τετοιο! Ευτυχώς που ο δικός μου έχει μόνο 1 πρώην όποτε η πιθανότητα είναι σχετικά μικρή...

Αυτό εννοείται! :D

Καλό το "όλα έξω", αλλά από ένα σημείο και μετά παραπάει. Όταν 8/10 που βλέπεις είναι ντυμένα ξεκόλλα ( :rolleyes: ) και μάλιστα από τα 15 τους, παρατάς το μάτι αρχίζεις και αναρωτιέσαι που πάει αυτή η χώρα... :p

χαχα τώρα τελευταία βλέπω στο κέντρο σχολεία που έχουν έρθει για εκδρομή και τους έχουν βγάλει έξω για βράδυ και όλα τα κοριτσάκιa μα όλα(ακόμα κι αυτά που δεν έχουν το σώμα :worry: )φοράνε super mini φουστίτσες,το 90% μάυρο(κλασσικά)και περπατάνε με έναν κάποιο αέρα νομίζοντας ότι είναι πολύ sexy.. :X τρελό γέλιο...

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Ε άμα όταν τις φοράνε ακούνε σχόλια που τις κάνουν να νιώθουν ωραία τι περιμένεις?Νομίζουν ότι αρέσουν.Όσο πιο κοντή φούστα,τόσο πιο πολλά σχόλια :D
http://tinypic.com/m7e35j.jpg

εχει καταντησει λιγακι γελειο το ολο θεμα. ολες νομιζουν πως ειναι οι καλυτερες και σαν αυτες αλλη καμια.. ξεκαβαληκεψτε κοριτσια. δεν μπορει να ειστε ολες θεες..

Εμένα μου τη σπάει να τα βγάζουν έξω άσχημες/χοντρές/μπάζα. Όλο το χειμώνα μου την έσπαγε που καμιά στο σχολείο μου δεν έβγαζε κάτι έξω και λίγο πριν κλείσουμε ήρθε μία τελείως χοντρή, αγελάδα με μίνι φούστα. :wacko: :blink: Έλεος ρε, θα ξεράσω! :lol:

Εμένα μου τη σπάει να τα βγάζουν έξω άσχημες/χοντρές/μπάζα. Όλο το χειμώνα μου την έσπαγε που καμιά στο σχολείο μου δεν έβγαζε κάτι έξω και λίγο πριν κλείσουμε ήρθε μία τελείως χοντρή, αγελάδα με μίνι φούστα. :wacko: :blink: Έλεος ρε, θα ξεράσω! :lol:

Έχεις δίκιο γι'αυτό που λες τώρα ,αισθητικά δεν είναι καθόλου ωραίο,σκέψου όμως πως (μερικές τουλάχιστον) δεν το κάνουν για να ακούσουν κάποιο καλό λόγο ή να τους κάνουν "καμάκι"...

Αυτά δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι... Είχα πάει σε ένα club στην Ηγουμενίτσα (το STONE άμα ξέρει κανένας που είναι απέναντι από την κάτω είσοδο του ΤΕΙ) και ήταν γεμάτο με πάρα πολύ ωραία μωράκια. Ξαφνικά όπως κοίταγα την είσοδο βλέπω να μπαίνει μια παρέα με κάτι ντουλάπες... Δεν φόραγαν τίποτα μίνι κ.λ.π. αλλά κάτι φορέματα. Κόντεψα να ξεράσω και εγώ και η παρέα μου μόλις τις είδαμε. Η μία χειρότερη από την άλλη... Αυτές πρέπει να έχουν κάποιο πρόβλημα στο μυαλό για να φοράνε τέτοια όπως είναι. Τουλάχιστον όσες ξέρω που είναι χοντρές δεν βάζουν ποτέ προκλητικά ρούχα. Τουλάχιστον αυτές το καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ωραίο να βάζουν...

Ωραίοι είμαστε... :(

Έχουν που έχουν πρόβλημα οι κοπέλες και είναι υπέρβαρες τις βρίζουμε κι εμείς και μετά άντε γεια... Ψυχολογία υπό του μηδενός!

Το μόνο που μένει είναι να τις κλωτσήσουμε να πέσουν στον Καιάδα για να γλυτώσουμε κι εμείς και να ησυχάσουν κι αυτές από το βάρος.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

τραγικο. δικιο εχεις. δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για την ψυχολογια μας κοπελας να ειναι ηδη γεματουλα/χοντρουλα και να ακουει και τετοια..

μην ανυσηχεις την κλωτσια θα την αποφυγετε, θα παει απο μονη της να πεσει να γλυτωσει..

Έχουν που έχουν πρόβλημα οι κοπέλες και είναι υπέρβαρες τις βρίζουμε κι εμείς και μετά άντε γεια... Ψυχολογία υπό του μηδενός!

Το μόνο που μένει είναι να τις κλωτσήσουμε να πέσουν στον Καιάδα για να γλυτώσουμε κι εμείς και να ησυχάσουν κι αυτές από το βάρος.

Πέστα ρε Agent M! Κι ελεγα, υπάρχει άραγε κανεις εδώ μέσα που θα το σκεφτεί έτσι ή όλοι θα συνεχίσουν να κράζουν?

ΥΓ: Και οχι, δεν είμαι υπερβαρη. Απλά μου τη σπαει το πως αντιμετωπίζονται αυτοι οι ανθρωποι απο τη σημερινή "πολιτισμένη" κοινωνία που απ'οτι φαίνεται ειναι τόσο αμείλικτη που δεν συγχωρεί τίποτα...

Πεσ'τα βρε άνθρωπε.Λες και οι υπέρβαροι ή έστω οι πιο παχουλοί και στρουμπουλοί δεν είναι άνθρωποι,αυτοί οι άνθρωποι πάντως είναι και οι πιο καλόκαρδοι..

Ντροπή σε όσους τους χλευάζουν..

Ειδικά οι αντρες μερικές φορές μιλάνε για τις ευσωμες τόσο απαξιωτικά που είναι λες και τις μισούν!

Ευσωμες ή οχι, αδυνατες ή οχι ολοι και ολες εχουν δικαιωμα να διασκεδαζουν, να πηγαινουν εκει που πηγαινουν και "οι θεες" , και γενικα να κανουν οτι κανει και καποιος αλλος χωρις να υπαρχουν καλοθελητες να τις\τους δειχνουν με το δαχτυλο... :!:

Προσωπικα δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα με τα υπερβαρα ατομα...Σχεδον παντα καλλιτεροι και καλλιτερες φιλες ειχαν απο λιγα εως πολλα κιλα παραπανω.Και μαλιστα με πολλες ειχα μιλησει και ειχαμε προσπαθησει μαζι για να λυθει το "προβλημα" τους.(Πρεπει να γινεις και κακος μερικες φορες μαζι τους γιατι το "ενστικτο" της πεινα θολωνει, και θελει πολυυυυυυ υπομονη και ψυχολογικη υποστηριξη)

Κι εγω καποτε ετρωγα αρκετη ειρωνια απο αλλα καλοπαιδα και καλοκοριτσα για το οτι ημουν πολυ αδυνατος.Και πραγματικα με στεναχωρουσε.

Η μονη δικη μου ενσταση αφορα τον μιμητισμο που επικρατει τελευταια.

Οταν δηλαδη κοριτσακια προσπαθουν παση θυσια να παρουν το ρουχο (στυλ ρουχου) που φοραγε καποια φιλη της με ωραιο σωμα, και ενω δεν τους παει ή ενω δεν ειναι ωραιο επανω τους αυτες να το παιρνουν (και κανα 2 νουμερα μικροτερο), με αποτελεσμα το τελικο αισθητικο αποτελεσμα να μην ειναι τοσο ωραιο.

Η οταν φορανε μπλουζιτσα 3δαχτυλα πανω απο τον αφαλο με αποτελεσμα σε συνδιασμο με το στενο παντελονι να προεξεχουν..."κοιλιτσες".

Αλλα και παλι κατι τετοιο οσο και αν εμας δεν αρεσει ή δεν μας ταιριαζει αισθητικα δεν ειναι λογος αυτος να δειχνουμε και να "κραζουμε"! ;)

Προσωπικα μια φορα εκραξα κυριολεκτικα μια φιλη μου γιατι η κοπελα ηταν τσιμεντογονια και στην προσπαθεια της να χωρεσι σε ενα παντελονι καμια 8αρια νουμερα μικροτερο...το εσκισε μεσα στα αλακτηρια.... :blink:

Ειδικά οι αντρες μερικές φορές μιλάνε για τις ευσωμες τόσο απαξιωτικά που είναι λες και τις μισούν!

προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν η κοπελα ειναι ευσωμη η οχι,αντιθετως μου αρεσουν οι κοπελες με τα πιασιματακια τους.

αλλα πανω απ ολα ολοι ανθρωποι ημαστε δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να κριτηκαρουμε τους αλλους,ας δουμε πρωτα εμας στον καθρεπτη και μετα ας μιλαμε για αλλους :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...