apots7 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Καλημέρα. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ενεργοποίηση (τηλ στη Vodafone, ρύθμιση από τον dialer, επιλογή preferred Wi-Fi calls, κλπ) και όταν βάλω airplane mode και ανοίξω το wifi δεν καλεί. Γνώμες;;; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyroypaki81 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 *#*#vowifi#*#* για pocophone με miui Πώς γίνεται να γράψεις γράμματα στο dialer??Μόνο αριθμούς δέχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Πώς γίνεται να γράψεις γράμματα στο dialer??Μόνο αριθμούς δέχεται Mια από τα ίδια και σε εμένα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Προφανώς θα πατήσετε τα πλήκτρα που αντιστοιχούν στα γράμματα αυτά 8 (V) 6 (O) 9 (W) 4 (I) 3 (F) 4 (I) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyroypaki81 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Τελικά σωστά τα γράμματα αντιστοιχούσαν στα νούμερα!Απο συσκευή pocophone το ενεργοποίησα τώρα στην vodafone τι χρειάζεται να κάνω?Απλά περιμένω να ενεργοποιήσει επίσημα την λειτουργία ή υπάρχει τρόπος τώρα να ενεργοποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Τελικά σωστά τα γράμματα αντιστοιχούσαν στα νούμερα!Απο συσκευή pocophone το ενεργοποίησα τώρα στην vodafone τι χρειάζεται να κάνω?Απλά περιμένω να ενεργοποιήσει επίσημα την λειτουργία ή υπάρχει τρόπος τώρα να ενεργοποιηθεί? Εγώ που ρώτησα με έχουν βάλει στην λίστα αναμονής,θα με ειδοποιήσουν Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Τελικά σωστά τα γράμματα αντιστοιχούσαν στα νούμερα!Απο συσκευή pocophone το ενεργοποίησα τώρα στην vodafone τι χρειάζεται να κάνω?Απλά περιμένω να ενεργοποιήσει επίσημα την λειτουργία ή υπάρχει τρόπος τώρα να ενεργοποιηθεί? Πάρε τηλ να στο εργοποιήσουν, όταν σε ρωτήσουν τι συσκευή έχεις πες iphone 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 (edited) Πάρε τηλ να στο εργοποιήσουν, όταν σε ρωτήσουν τι συσκευή έχεις πες iphone 7. Και δουλεύει κανονικά μετά και σε pocophone με αυτό τον τρόπο?τους πήρα το είπα ,ειπαν ότι το ενεργοποίησαν εκανα ότι έπρεπε στο κινητό αλλά δεν βλέπω να γράφει πάνω κάτι Edited May 13, 2019 by vazos Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nspeed Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 (edited) Μιλησα με live chat της vodafone, ζητησα ενεργοποιηση για vowifi και volte...με ρωτησαν τι συσκευη εχω και τους ειπα huawei p20 pro (ενω εχω xiaomi mi 8 και ο λογος διοτι με ειχαν ενημερωσει τηλεφωνικα σε παλιοτερη επικοινωνια οτι δεν υποστηριζεται ακομα σε xiaomi)..σε λιγα λεπτα ηρθε μηνυμα οτι εγινε ενεργοποιηση μονo του vowifi ομως και οχι του volte λογω οτι δεν υποστηριζεται απο την vodafone ακομα...εκανα επανεκκινηση, ενεργοποιησα τους αντιστοιχους διακοπτες...πραγματοποιωντας λοιπον κληση με volte ενεργο επιβεβαιωνω με την σειρα μου τους προηγουμενους οτι κραταει 7-8 δευτερα και κλεινει η γραμμη...εαν δεχτω κληση δεν γινεται αυτο...μονο εαν κανω εξερχομενη...κλεινωντας λοιπον το volte και αφηνωντας ενεργο το vowifi με προτιμηση wifi κληση ειτε εισερχομενη ειτε εξερχομενη μου λενε οτι με ακουν πιο καθαρα και πιο δυνατα απο οτι προηγουμενως...αρα volte οχι ακομα σωστα....ειδωμεν...υ.γ. το εικονιδιο του volte το εμφανιζει κανονικα στις ειδοποιησεις καθως και το σημα hd διπλα στην κληση στον dialer....αυτα ομως μονο με το volte ενεργο....σε vowifi δεν δειχνει κατι που να καταλαβαινεις οτι ειναι vowifi απλα μονο που μου ειπαν οτι με ακουν καλυτερα....αυτα απο εμενα....επισης εαν βαλω λειτουργια πτησης και παω να κανω κληση και ενω δειχνει το wifi δεν με αφηνει βγαζωντας μου μηνυμα αδυνατον να γινει κληση Edited May 13, 2019 by nspeed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyroypaki81 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Καλημέρα. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την ενεργοποίηση (τηλ στη Vodafone, ρύθμιση από τον dialer, επιλογή preferred Wi-Fi calls, κλπ) και όταν βάλω airplane mode και ανοίξω το wifi δεν καλεί. Γνώμες;;; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ ακριβώς το ίδιο σε pocophone, εχω ενεργοποιήσει τους διακόπτες, πήρα vodafone και είπα πως έχω iphone 7, μου ήρθε μήνυμα, έκανα επανεκκίνηση και μου βγάζει αυτό το μήνυμα... υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση στα σημεία πρόσβασης ΑΡΝ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Εγώ που πήρα τηλ. την εξυπ. πελατών και τους λέω ψέματα οτι εχω το samsung s10e, και μου λένε δεν υποστηρίζεται :blink: Τουλάχιστον μου είπαν οτι έχω μπεί σε μια λίστα για την εφαρμογή που βγαίνει σε λίγες μέρες. Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Σε mi8 ενώ (δουλεύει) το volte το wiicalling αρνείται να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Και εγώ ακριβώς το ίδιο σε pocophone, εχω ενεργοποιήσει τους διακόπτες, πήρα vodafone και είπα πως έχω iphone 7, μου ήρθε μήνυμα, έκανα επανεκκίνηση και μου βγάζει αυτό το μήνυμα... υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση στα σημεία πρόσβασης ΑΡΝ; Σε σταθερή ρομ έκανα κλήση σε σταθερό με το VoLTE on δεν με άκουγαν και έπεσε η γραμμή. Μου το είπαν από την Vodafone ότι η υπηρεσία δεν δουλεύει ακόμη. Έβαλα λοιπόν το τηλέφωνο σε flymode άνοιξα το WiFi και πήγα να κάνω κλήση, εκεί βγήκε το μήνυμα που γράφουν όλοι ότι πρέπει να βγάλω το flymode. Υπομονή κάποια στιγμή θα τα φτιάξουν. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Εγώ που πήρα τηλ. την εξυπ. πελατών και τους λέω ψέματα οτι εχω το samsung s10e, και μου λένε δεν υποστηρίζεται :blink: Τουλάχιστον μου είπαν οτι έχω μπεί σε μια λίστα για την εφαρμογή που βγαίνει σε λίγες μέρες.Ότι να'ναι λένε στον κόσμο... Εγώ με το S10e από τη μεγάλη Δευτέρα, αν θυμάμαι καλά, έχω VoLTE+WiFi calling. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Εδώ οι συσκευές που υποστηρίζουν στην Vodafone Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Αυτές ειναι όσες το υποστηρίζουν «αυτόματα», αφου πρώτα πάρεις τηλέφωνο και κανεις 1-2 reboot Αναφέρουν πως υποστηρίζουν και άλλες συσκευές Android μέσω ειδικής εφαρμογής στο Play Store ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Αυτές ειναι όσες το υποστηρίζουν «αυτόματα», αφου πρώτα πάρεις τηλέφωνο και κανεις 1-2 reboot Αναφέρουν πως υποστηρίζουν και άλλες συσκευές Android μέσω ειδικής εφαρμογής στο Play Store ...Ποια είναι η εφαρμογή στο playstore? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Αν πάρεις να το ενεργοποιήσεις ζητάνε ταυτοποίηση? Γιατί ο αριθμός μου είναι στης αδερφής μου το όνομα γι αυτό ρωτάω... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 (edited) Ποια είναι η εφαρμογή στο playstore? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει βγει ακόμη... Sent from my SM-G970F Edited May 15, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Αν πάρεις να το ενεργοποιήσεις ζητάνε ταυτοποίηση? Γιατί ο αριθμός μου είναι στης αδερφής μου το όνομα γι αυτό ρωτάω... Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε μένα ρώτησαν απλώς σε ποιο όνομα είναι. Έκανα ταυτόχρονα τρεις ενεργοποιήσεις σε τρία διαφορετικά ονόματα. Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Ήταν κάποιο εταιρικό νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Μου το ενεργοποίησαν αλλά δεν μου βγάζει την επιλογή στις ρυθμίσεις σε Note 8. Στην sim 1 έχω κανονικά volte από cosmote. Στην sim 2 τπτ. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Απορώ πως ακόμα δεν το έχουν ενεργοποιημένο και για την σειρά s9 s9 plus. Τι διαφορά μπορεί να έχει και από το s8 πάει στο s10? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Κάτσε, εδώ είναι σε beta στάδιο σε αυτά που και καλά Μπορεί να το ενεργοποιήσει.... Εμένα δεν μ εμφανίζει κανένα μενού να το ενεργοποιήσω.. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Ήταν κάποιο εταιρικό νούμερο; Αν ρωτάς εμένα, όχι καρτοκινητά είναι. Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts