Jump to content

koyroypaki81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by koyroypaki81

  1. Χρησιμοποιείτε κάποιο free antivirus με vpn;
  2. Εγω με vodafone δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω, έχεις cosmote;
  3. Και εγώ ακριβώς το ίδιο σε pocophone, εχω ενεργοποιήσει τους διακόπτες, πήρα vodafone και είπα πως έχω iphone 7, μου ήρθε μήνυμα, έκανα επανεκκίνηση και μου βγάζει αυτό το μήνυμα... υπάρχει περίπτωση να χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση στα σημεία πρόσβασης ΑΡΝ;
  4. Τελικά σωστά τα γράμματα αντιστοιχούσαν στα νούμερα!Απο συσκευή pocophone το ενεργοποίησα τώρα στην vodafone τι χρειάζεται να κάνω?Απλά περιμένω να ενεργοποιήσει επίσημα την λειτουργία ή υπάρχει τρόπος τώρα να ενεργοποιηθεί?
  5. Πώς γίνεται να γράψεις γράμματα στο dialer??Μόνο αριθμούς δέχεται
  6. Υπάρχει τρόπος να δυναμώσουμε την ένταση του κινητού χωρίς root?
  7. Έχει κανείς θέμα με το 4g με vodafone σύνδεση?Εμένα δεν πιάνει ενω έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία.Είμαι με global
  8. Μιά ερώτηση, πρόσφατα πήρα το poco και δεν μπορώ να συνδεθώ σε 4G ενω με το προηγούμενο στο ίδιο σημείο δεν ειχα πρόβλημα.Είχα το Mi Note 2 και είμαι με global. Χρειάζεται να κάνω κατι χειροκίνητα στις ρυθμίσεις;
  9. Ελεγα να μην μπλεξω με αλλαγες rom γιατι ουσιαστικα μονο αυτο το προβλημα εχω, αλλα αν δεν υπαρχει τροπος... εκτος αν υπαρχει
  10. Μια απορία, στις επαφες δεξια που εχει το αλφαβητικο ευρετηριο για να πας απευθειας σε καποιο γραμμα-επαφη σε εσας λειτουργει κανονικα?Γιατι εμενα βγαζει μια καρδια και δεν λειτουργει.Με global ειμαι.Υπαρχει τροπος να το φτιαξω?
  11. Εγω το πηρα απο gearbest απο κινα και μου ηρθε σε 25 μερες με Global rom
  12. Χρονια πολλα σε ολους, ευχαριστουμε για το δωρο!
  13. Ξέρουμε κάτι γι αυτό?
  14. Καλησπερα και απο εμενα, δεν εχω μεγαλη πειρα απο πειραγματα και αλλαγη rom γι αυτο θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα γιατι εχω μπερδευτει. Το κινητο μου ηρθε με 7.17.9.0(LHOCNCL) τι rom ειναι??Θελω να περασω την Ελληνικη, εχω στειλει αιτημα μου εχει ερθει απαντηση (τσεκαρα οτι συμβαδιζει ο λογαριασμος του κινητου με αυτον στο miflashunlock) αλλα μου σταματαει στο 50% τι πρεπει να κανω οσο πιο απλα γινεται γιατι εχω χαθει μεσα σε post και σελιδες.Για να περασω την Ελληνικη πρεπει να το ξεκλειδωσω ή γινεται και χωρις αυτο?Με ποια σειρα πρεπει να κανω τι??
  15. Μπορει καποιος να μου προτεινει καποια μπαταρια που εχει δοκιμασει,κραταει παραπανω απο την original, να μην αλλαζει το μεγεθος του κινητου και να ειναι περιπου στα 15 ευρω?
  16. Αυτο ακριβως απλα εμενα δεν μπαινει και ιντερνετ!Δοκιμασα να σβησω τα παντα στην συσκευη και να περασω παλι την αναθμηση και ακομη τα ιδια χαλια.
  17. Περασα manual την XNPH05Q και εχω προβλημα με το σημα του κινητου και δεν μπoρω να μπω ιντερνετ, καμμια ιδεα??? Δεν ειμαι root
  18. Την βοηθεια σας θα ηθελα.Αφου περασα manual την XNPH05Q εχω προβλημα με το σημα του κινητου οταν μπαινω ιντερνετ, δεν μπαινει καθολου lte και πεφτει η συνδεση.Καμμια ιδεα???
  19. Ευτυχως υπαρχει και το myphone και μας φτιαχνει την διαθεση! Καλη επιτυχια και καλο καλοκαιρι σε ολους!
  20. Καλη τυχη σε ολους και ελπιζω εγω να εχω λιιιιγο παραπανω... :-)
  21. Ωραιο πασχαλινο δωρακι! Καλες γιορτες σε ολους και το κινητο ειναι δικο μου γιατι εγω το ειδα πρωτος!
×
×
  • Create New...