tasos1971 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Κάλεσε τους, θέλει ενεργοποίησή απο μεριά τους. Και εγω που τους κάλεσα για το S9PLUS ακομα περιμένω....... Χαλια μαύρα . Από Σεπτέμβρη και βλέπουμε!!!!!!! Μαλλον κάνουν διακοπές τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Καλησπερα, εχω note 9 αγορασμένο από Σκρουτζ και πάροχο Vodafone cu, πάτησα το vowifi και φάνηκε να ενεργοποιήθηκε η επιλογή. Πως τσεκάρω ότι δουλεύει; Πρέπει να πετάει κάποιο εικονίδιο για το vowifi , γιατί δεν βλέπω κάτι Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Και εγω που τους κάλεσα για το S9PLUS ακομα περιμένω....... Χαλια μαύρα . Από Σεπτέμβρη και βλέπουμε!!!!!!! Μαλλον κάνουν διακοπές τώρα. Όπως και να 'χει για την ώρα η συγκεκριμένη υπηρεσία για την ώρα ενεργοποιείται από αυτούς. Εμένα έγινε αυθημερόν και είμαι σε CU. Καλησπερα, εχω note 9 αγορασμένο από Σκρουτζ και πάροχο Vodafone cu, πάτησα το vowifi και φάνηκε να ενεργοποιήθηκε η επιλογή. Πως τσεκάρω ότι δουλεύει; Πρέπει να πετάει κάποιο εικονίδιο για το vowifi , γιατί δεν βλέπω κάτι Αν στην έχουν ενεργοποιήσει, έχεις σωστό firmware στο τηλ/νο κ.λ.π για να το τσεκάρεις το βάζεις σε πτήση και ανοίγεις το Wifi. Σε λίγα δευτ/πτα θα πρέπει να δεις τα εικονίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Όπως και να 'χει για την ώρα η συγκεκριμένη υπηρεσία για την ώρα ενεργοποιείται από αυτούς. Εμένα έγινε αυθημερόν και είμαι σε CU. Αν στην έχουν ενεργοποιήσει, έχεις σωστό firmware στο τηλ/νο κ.λ.π για να το τσεκάρεις το βάζεις σε πτήση και ανοίγεις το Wifi. Σε λίγα δευτ/πτα θα πρέπει να δεις τα εικονίδια. Δεν βλέπω κάτι, τι πρέπει να κάνω; Μιλάω με support vodafone? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 (edited) Δεν βλέπω κάτι, τι πρέπει να κάνω; Μιλάω με support vodafone? Δες στις Ρυθμίσεις > Συνδέσεις > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Ονόματα σημείων πρόσβασης αν έχεις το προφίλ (apn) του Wifi Calling. Αν υπάρχει θα είναι το IMS. Edited July 4, 2019 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Μπορείτε να βάλετε στο πρώτο ποστ ποιες συσκευές δουλεύουν;;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Ζήτησα σήμερα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ,και μετά από 2 ώρες μου ήρθε ένα μήνυμα οτι ενεργοποιήθηκε,έπρεπε να έρθει και δεύτερο μήνυμα με τις ρυθμίσεις γιατί ακόμα δεν το βλέπω ενεργό ούτε σε S8 ούτε στο Α7 που έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Μπορείτε να βάλετε στο πρώτο ποστ ποιες συσκευές δουλεύουν;;;;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η επίσημη απάντηση της Vodafone είναι αυτή. Η ίδια ακριβώς υπάρχει και για τα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Ζήτησα σήμερα την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ,και μετά από 2 ώρες μου ήρθε ένα μήνυμα οτι ενεργοποιήθηκε,έπρεπε να έρθει και δεύτερο μήνυμα με τις ρυθμίσεις γιατί ακόμα δεν το βλέπω ενεργό ούτε σε S8 ούτε στο Α7 που έχω; σε εταιρικό πακέτο πριν από λίγο μίλησα για 3η φορά τον τελευταίο μήνα, στο 1+3T και samsung A7 μου είπαν ότι δεν είναι συμβατές συσκευές και σε iphone xs θα ενεργοποιηθεί σε 2 ημέρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Η επίσημη απάντηση της Vodafone είναι αυτή. Η ίδια ακριβώς υπάρχει και για τα συμβόλαια. Παρόλο που έχω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής MyCU δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή για το WiFi calling όπως δείχνει ο σύνδεσμος που έχεις παραθέσει. Τους είπα να μου ενεργοποιήσουν το WiFi calling προφασιζόμενος ότι έχω συσκευή Galaxy S8 και μου ήρθε το μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στον αριθμό μου αλλά στην συσκευή που έχω (Honor 8x) δεν μου εμφανίζεται καμία ένδειξη ή διακόπτης στο μενού για ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Παρόλο που έχω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής MyCU δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή για το WiFi calling όπως δείχνει ο σύνδεσμος που έχεις παραθέσει. Τους είπα να μου ενεργοποιήσουν το WiFi calling προφασιζόμενος ότι έχω συσκευή Galaxy S8 και μου ήρθε το μήνυμα ότι έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία στον αριθμό μου αλλά στην συσκευή που έχω (Honor 8x) δεν μου εμφανίζεται καμία ένδειξη ή διακόπτης στο μενού για ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Για τη συσκευή σου δε μπορώ να απαντήσω, εγώ έχω ασχοληθεί με τα S8, S9 και iPhone 5s που έχω στη κατοχή μου. Το Honor που έχεις δε το βλέπω στις συμβατές συσκευές. Προς υπολοίπους Ξαναλέω ότι χρειάζεται συμβατή συσκευή, ουσιαστικά firmware που να υποστηρίζει την υπηρεσία. Δε σημαίνει ότι επειδή ενεργοποιήθηκε από τη vodafone ότι μπορείτε να το δουλέψετε σε όποια συσκευή μετά. Και μιλάμε για υπηρεσία όπου official δεν έχει δωθεί/διαφημιστεί ακόμα όπως και το VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Πηρα τη voda και μου ειπαν να δοκιμασω αυριο το wifi calling. Το εχουν δωσει λεει στο συστημα τους. Το volte παιζει σε vodafone cu η θελει συνδεση ; δεν μου δωσανε ξεκαθαρη απαντηση και δεν καταλαβα τι θελει να ενεργοποιηθει Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Έχουμε Ιούλιο και ακόμα η vodafone πετάει αετό,δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να βάλεις μια ομάδα να σου φτιάξει ένα σύστημα;Εδώ η cosmote το έχει αν δεν κάνω λάθος δύο χρόνια και πέρυσι το είχα ενεργοποιήσει σε xiaomi και το volte και το vowifi θλ,θα φτάσει χειμώνας και ακόμα θα λέμε αν το ενεργοποίησαν η όχι που δεν το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Έχουμε Ιούλιο και ακόμα η vodafone πετάει αετό,δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να βάλεις μια ομάδα να σου φτιάξει ένα σύστημα;Εδώ η cosmote το έχει αν δεν κάνω λάθος δύο χρόνια και πέρυσι το είχα ενεργοποιήσει σε xiaomi και το volte και το vowifi θλ,θα φτάσει χειμώνας και ακόμα θα λέμε αν το ενεργοποίησαν η όχι που δεν το βλέπω Είπαμε η ντροπή του ομίλου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Είπαμε η ντροπή του ομίλου ...Έτσι ακριβώς... The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. July 7, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Διαγράφτηκαν off topic posts. Μείνετε σε ότι αφορά το θέμα του τίτλου παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Η εφαρμογή υπάρχει στο App Store. Και δε νομίζω να παρέχεται από άλλο δίκτυο. Συνεπώς η ντροπή του ομίλου παρέχει κάτι που δεν παρέχει κανείς άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Η εφαρμογή υπάρχει στο App Store. Και δε νομίζω να παρέχεται από άλλο δίκτυο. Συνεπώς η ντροπή του ομίλου παρέχει κάτι που δεν παρέχει κανείς άλλος.Που υπάρχει η εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Η εφαρμογή υπάρχει στο App Store. Και δε νομίζω να παρέχεται από άλλο δίκτυο. Συνεπώς η ντροπή του ομίλου παρέχει κάτι που δεν παρέχει κανείς άλλος.Ένα link παρακαλώ; Ευχαριστώ Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Η εφαρμογή είναι ακόμα σε εσωτερικό testing, όπως και η υπηρεσία γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Εγώ πάντως το βλέπω στο app store ψαχνωτας τα app του Vodafone Greece. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Μήπως είσαι beta tester; Δεν υπάρχει η εφαρμογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Το αυτό... Εγώ που δεν είμαι beta tester δεν το βλέπω. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Κι εγω βλεπω την εφαρμογη, κανονικα. Το μονο που εχω κανει, ειναι να πατησω 5 φορες πανω στην εκδοση play store απο τις ρυθμισεις. (Κατα τυχη κιολας το εκανα, βλεπωντας αν εχει ενημερωση, χωρις να ξερω ακριβως τι αλλαξε). https://ibb.co/HDdkCyH https://ibb.co/0Db7Y4r Την κατεβασα, παντως και δεν δουλευε σ' εμενα. Pixel 2 xl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Και σε εμένα σήμερα εμφανίστηκε ,τις προηγούμενες μέρες δεν την έβλεπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts