Alexpag Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Προσπαθησα να το δοκιμάσω σε note 8 ελληνικό αλλά μόλις έβγαλα την sim της cosmote και έβαλα της Vodafone εξαφανίστηκε η ρύθμιση του wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Προσπαθησα να το δοκιμάσω σε note 8 ελληνικό αλλά μόλις έβγαλα την sim της cosmote και έβαλα της Vodafone εξαφανίστηκε η ρύθμιση του wifi calling. ποιο λογισμικό έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Android 9 GR (EUR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Android 9 GR (EUR)Αν μπορείς δοκίμασε με το VGR Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Ούτε στο S9+ της συζύγου ενεργοποιείται ακόμα. EUR CSC Θα περιμένουμε και βλέπουμε Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 https://www.vodafone.gr/wifi-calling/ Έχει κάποιος μια από τις υποστηριζόμενες συσκευές να το δοκιμάσει και να μας πει. Εγώ έχω iPhone και ακομα δεν μπορω Για iPhone συσκευές Όλες οι παρακάτω iPhone συσκευές υποστηρίζουν αυτόματα τη λειτουργία: Apple iPhone 5s / SE / 5c / 6 / 6 Plus / 6s / 6s Plus / 7 / 7 Plus / 8 / 8 Plus / X / XR / Xs / Xs Max Ρύθμισε τη συσκευή σου ως εξής: Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > επιλογή Δεδομένα Επίλεξε "Κλήσεις μέσω Wi-Fi" Ενεργοποίησε το WiFi Calling Το κάνανε update Μόλις για Iphone ενώ μέχρι πρίν λίγο έλεγε σύντομα θα υποστηρίζεται.... Check όσοι έχετε iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 (edited) Για iPhone συσκευές Όλες οι παρακάτω iPhone συσκευές υποστηρίζουν αυτόματα τη λειτουργία: Apple iPhone 5s / SE / 5c / 6 / 6 Plus / 6s / 6s Plus / 7 / 7 Plus / 8 / 8 Plus / X / XR / Xs / Xs Max Ρύθμισε τη συσκευή σου ως εξής: Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > επιλογή Δεδομένα Επίλεξε "Κλήσεις μέσω Wi-Fi" Ενεργοποίησε το WiFi Calling Το κάνανε update Μόλις για Iphone ενώ μέχρι πρίν λίγο έλεγε σύντομα θα υποστηρίζεται.... Check όσοι έχετε iphone Μόνο wifi calling άνοιξαν; Που είναι το VoLTE? ΟΕΟ? iOS 5s+? Τι γράφουν τα άτομα; Κανείς δεν κάνει review? Μια ζωή ερασιτέχνες κηπουροί. Edited March 29, 2019 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Εγώ με ελληνική ρομ (οχι της vodafone) Σε s9 plus δεν εχω ακόμα τίποτα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Εγώ με ελληνική ρομ (οχι της vodafone) Σε s9 plus δεν εχω ακόμα τίποτα. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ίδια και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Τα ίδια και εδώ.Εμένα δεν μου το βγάζει καν έστω και έτσι Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Για μένα, η μεγαλύτερη μαγκιά του WiFiCalling ειναι οτι φέρνει το VoLTE και πλέον όλες οι κλήσεις βγαίνουν κατευθείαν sip :D Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas9898 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Πάντος εγώ εχω το Samsung Galaxy S6 edge και δυστυχως δεν ειναι στην λιστα! Μπαινω στο MY VODAFONE και δεν μου βγαζει τιποτα απο οσα λεει στο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ascobar Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Oύτε το note9 είναι, μισοδουλειές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmaven Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 iPhone XS σε CU και iPhone X σε συμβόλαιο δε συνδέονται ακόμα σε wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Για μένα, η μεγαλύτερη μαγκιά του WiFiCalling ειναι οτι φέρνει το VoLTE και πλέον όλες οι κλήσεις βγαίνουν κατευθείαν sip :D Απο τι καταλαβα μονο το Wifi Calling φερνει.. Το VoLTE ας το ξεχασουμε προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Απο τι καταλαβα μονο το Wifi Calling φερνει.. Το VoLTE ας το ξεχασουμε προς το παρον.Σήμερα που μίλησα με εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης μου είπε πως το VoLTE θα αργήσει να έρθει Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A-Ge0 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Vodafone CU + iPhone X ζητάει να επικοινωνήσεις με την εταιρία για ενεργοποίηση όταν κανείς on το WiFi calling Παράθεση ...A-Ge0... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyNet Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agreenaction Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 εγώ που έχω ipnone 6s δεν μου βγάζει καν την επιλογή wi-fi calling!! και έχω κάνει την αναβάθμιση στο κινητό. Ξέρει κάποιος κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 εγώ που έχω ipnone 6s δεν μου βγάζει καν την επιλογή wi-fi calling!! και έχω κάνει την αναβάθμιση στο κινητό. Ξέρει κάποιος κάτι; Μπες γενικά-πληροφορίες για να σου έρθει το update φορεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agreenaction Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 είσαι θεός! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα μίλησα με την εταιρεία και είπαν ότι ακόμα το δοκιμάζουν εσωτερικά. Είναι στο 3 στάδιο αξιολόγησης και αναμένετε άμεσα (τις επόμενες μέρες) για το κοινό ☹ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Λογικά όταν θα είναι εμπορικά διαθέσιμο θα ξεκινήσει και βομβαρδισμός διαφημίσεων οπότε αναμονή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 σε galaxy s8 με γερμανικη ρομ υπαρχει η επιλογη κλησεις wifi μεσα στις ρυθμισεις της εφαρμογης τηλεφωνο.το τικαρει κανονικα αλλα πως μπορω να δω αν οντως δουλευει? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Κανονικά εμφανίζεται πάνω στην μπάρα σύμβολο VoWifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekons Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Πάντως θεωρώ πολύ καλή κίνηση, ότι έβγαλαν εφαρμογή για το WiFi calling για συσκευές Android που δεν το υποστηρίζουν native. Έτσι θα έχουν WiFi calling οι περισσότεροι χρήστες του δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts