zerow Δημοσιεύτηκε November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2017 (edited) Μνήμη και χώρος αποθήκευσης RAM 4 GB Εσωτερική μνήμη UFS 32 GB1 Υποστήριξη καρτών microSDXC (έως 256 GB) Υποστήριξη καρτών SIM Μονή SIM Nano SIM Λειτουργικό σύστημα Google Android™ O Επεξεργαστής (CPU) Πλατφόρμα για κινητές συσκευές Qualcomm® Snapdragon™ 835 Μπαταρία 2700 mAh Τεχνολογία Smart Stamina 3.0 Τεχνολογία Qnovo Adaptive Charging Τεχνολογία Battery Care Λειτουργία STAMINA Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 Παροχή ισχύος USB Ανθεκτικότητα Με προστασία από το νερό (IP65/68)2 Γυαλί Corning® Gorilla® Glass 5 Βάρος 143 g Διαστάσεις 65 mm x 129 mm x 9,3 mm Χρώμα Λευκό ασημί Μαύρο Γαλάζιο Κοραλί Οθόνη Οθόνη HD 4,6" Οθόνη TRILUMINOS™ Display for mobile Τεχνολογία X-Reality™ για κινητές συσκευές Τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης αντίθεσης sRGB 138% Κύρια κάμερα Κάμερα Motion Eye™ 19 MP Αισθητήρας εικόνας 1/2,3” Exmor RS™ με προσαρτημένη μνήμη για κινητές συσκευές Βήμα pixel 1,22 μm Βραβευμένος ευρυγώνιος φακός G 25 mm F2,0 της Sony Τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας BIONZ™ για κινητές συσκευές Βίντεο εξαιρετικά αργής κίνησης στα 960 fps Λήψη πρόβλεψης (κίνηση/χαμόγελο) Λήψη ριπής με αυτόματη εστίαση Ψηφιακό ζουμ x8 Τεχνολογία HDR για φωτογραφίες Γρήγορη εκκίνηση και λήψη 0,6 δευτερολέπτων Φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: ISO 12800 Βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: ISO 4000 Προγνωστική υβριδική αυτόματη εστίαση Κλείστρο κατά της παραμόρφωσης Τεχνολογία τριπλής ανίχνευσης εικόνας SteadyShot™ με λειτουργία Έξυπνης ενεργοποίησης (σταθεροποίηση σε 5 άξονες)3 Εγγραφή 4K Εμπρός κάμερα 8 MP Αισθητήρας εικόνας Exmor R™ 1/4'' για κινητές συσκευές Φακός 18 mm για ένα εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο 120 μοιρών (προσαρμόσιμο) Φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: ISO 3200 Βίντεο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού: ISO 1600 SteadyShot™ με λειτουργία Έξυπνης ενεργοποίησης (σταθεροποίηση 5 αξόνων) Δίκτυα GSM GPRS/EDGE (2G) UMTS HSPA+ (3G) LTE (4G) Κατ. 15 με ταχύτητα λήψης έως 800 Mbps4 Συνδεσιμότητα A-GNSS (GPS + GLONASS)5 WiFi Miracast Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth® 5.0 Πιστοποίηση DLNA Certified® Google Cast NFC USB Type-C™ Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος Γρήγορο και ασφαλές ξεκλείδωμα Ήχος Ήχος υψηλής ανάλυσης (LPCM, FLAC, ALAC, DSD) DSEE HX™ LDAC Τεχνολογία ψηφιακής εξάλειψης θορύβου Clear Audio+ Στερεοφωνικό ηχείο με S-Force Front Surround Στερεοφωνική εγγραφή Ήχος HD Qualcomm® aptX™6 Αυτόματη βελτιστοποίηση ακουστικών Τεχνολογία Virtual Phones Ψυχαγωγία Απομακρυσμένη αναπαραγωγή PS4 Εφαρμογές Δημιουργία 3D Μουσική Άλμπουμ Βίντεο Movie Creator Spotify Εφέ AR What's New Xperia Lounge Βασικά αξεσουάρ Κομψή βάση στήριξης και κάλυμμα SCSG60 Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth® με μικρόφωνο SBH24 Στερεοφωνικά ακουστικά STH32 Edited November 8, 2017 by zerow Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Πολύ συμπαθητική η τιμή λανσαρίσματος στα 559 Ευρώ https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz1-compact/20367419/ Επίσης στους πρωταθλητές μπαταρίας σύμφωνα με τις μετρήσεις του GSMArena The Xperia XZ1 Compact scored an excellent 108-hour Endurance rating in our set of proprietary tests. It bested all other Sony smartphones we have tested so far, and this is one of the best ratings in our all-time chart! https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz1_compact-review-1660p3.php Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Σίγουρα κινητό για 4 χρόνια... Αν υποθέσω ότι το Ζ5 compact μου μετά από 2 χρόνια και με τα μισά χαρακτηριστικά από αυτό είναι ακόμα αψεγάδιαστο αυτό το παίρνεις και ξεμπερδεύεις για μια 4ετια το λιγότερο... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Σίγουρα κινητό για 4 χρόνια... Αν υποθέσω ότι το Ζ5 compact μου μετά από 2 χρόνια και με τα μισά χαρακτηριστικά από αυτό είναι ακόμα αψεγάδιαστο αυτό το παίρνεις και ξεμπερδεύεις για μια 4ετια το λιγότερο... Να αυτά τα... "λάθη" κάνει η Sony. Ενώ οι περισσότερες εταιρείες σου πετάνε ένα update και σου γονατίζουν τη συσκευή, η Sony με κάθε αναβάθμιση το κάνει και καλύτερο και δεν έχεις λόγο να το αλλάξεις.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή εγγύηση εδώ το δίνουν 438€ με δωρεάν μεταφορικά. :) https://www.eglobalcentral.eu/s0ny-x-peria-xz1-compact-g8441-desimlocke-noir.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή εγγύηση εδώ το δίνουν 438€ με δωρεάν μεταφορικά. :) https://www.eglobalcentral.eu/s0ny-x-peria-xz1-compact-g8441-desimlocke-noir.html είναι αξιόπιστη η σελίδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 το μισό forum έχει αγοράσει απο εκεί :lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 είναι αξιόπιστη η σελίδα ? Ναι είναι αξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή εγγύηση εδώ το δίνουν 438€ με δωρεάν μεταφορικά. :) https://www.eglobalcentral.eu/s0ny-x-peria-xz1-compact-g8441-desimlocke-noir.html δλδ από eglobal δεν έχει εγγύηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 δλδ από eglobal δεν έχει εγγύηση ? Έχει εγγύηση 1 έτος του καταστήματος νομίζω. Δεν έχει της Sony, διότι δεν είναι ευρωπαϊκό κατάστημα για να καλύπτει την αγορά η πανευρωπαϊκή εγγύηση της Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Έχει εγγύηση 1 έτος του καταστήματος νομίζω. Δεν έχει της Sony, διότι δεν είναι ευρωπαϊκό κατάστημα για να καλύπτει την αγορά η πανευρωπαϊκή εγγύηση της Sony. Οκ κατάλαβα thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Ενώ δεν είμαι κ ο πλέον κατάλληλος κριτής, μιάς κ το προηγούμενο S4 mini Duos μου το είχα απο το 2013 κ όλα μου φαίνονται πολύ ωραία, πολυ γρήγορα κτλ κτλ, θα γράψω εδώ την γνώμη μου: Το κίνητο το έχω 1 εβδομάδα κ είναι εργαλείο δουλειάς, είναι πολύ γρήγορο κ δεν κολλάει πουθενά. Κριτήριο ήταν το μέγεθος του κ δεν με άφησε παραπονεμένο, ίσα ίσα μου φαίνεται κ μεγάλο, αλλά φαντάζομαι θα το συνηθίσω. Δυστυχώς κινητά δυνατά, μικρά, dual sim με αποσπώμενη μπαταρία δεν βγαίνουν πια. Εντυπωσιάστηκα με την ποιότητα της οθόνης, ο ήχος μου φαίνεται σωστός κ δυνατός, τα βίντεο κ οι φωτό ωραίες κ έχουν ωραία features (ωραίο παιχνίδι κ το super slow motion, αλλά πολύ δύσκολο να το πετύχει κανείς σωστά...). Η μπαταρία του είναι πολύ δυνατή, ενώ έχω αναμμένα data, wifi , bluetooth, location όλη μέρα, κ δέχομαι ΠΟΛΛΛΕΣ κλήσεις τα πρωινά, στις 07.00 ξεκίνησα με 100% κ στις 19.00 είχα 71% !!!! Παίζοντας μέχρι το βράδυ έπεσα για ύπνο με 67% κ σήμερα 2η ημέρα θα με βγάλει πολύ άνετα, το κοιτάζω κ για 3η. Όλα αυτά στο 1ο stamina που διαθέτει το κινητό, απο τις 4 σκάλες (stamina 1,2,3, & ultra stamina). Πραγματικό κριτήριο για μένα. Μειονεκτήματα δεν βρήκα τπτ ιδιαίτερο, όπως είπα λίγο μεγάλο κ βαρύ μου φάνηκε αλλά θα το συνηθίσω, κ λίγο σε συνθήκες πολλών φωτογραφιών (burst), μετά χαναμε λίγο το focus κ έπρεπε να περιμένουμε. Επιπλέον, όντας συνηθισμένος σε θήκη s-view με μαγνήτη που ανοίγει η οθόνη με το άνοιγμα του καλύμματος κ με παράθυρο που απαντάς απο το τζαμάκι, δεν βρήκα κάτι παρόμοιο ψάχνοντας ebay,skroutz & amazon, κ γενικά δεν βρίσκω την ποικιλία σε θήκες όπως στα samsung θαρρώ. Έχω πάρει μια θήκη με τζαμάκι αλλά ούτε τα βασικά δεν βλέπεις κ πρακτικά δεν έχει χρησιμότητα. Βλέπω σε αυτά υστερούμε λιγάκι. Εσείς τι θήκες χρησιμοποιείτε? Γενικά είμαι εντυπωσιασμένος, θεωρώ ότι θα είναι μια συσκευή που θα μου κρατήσει (ευελπιστώ) πολλά χρόνια. Θα είμαστε σε επαφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argy22 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι ανάμεσα στο XZ1 και στο XZ1 Compact. Είμαι κάτοχος Z5 Compact εδώ και 2 χρόνια. Προτιμώ το Compact, αφού μου αρέσουν τα μαζεμένα και πολύ δυνατά κινητά. Όμως το XZ1 υποστηρίζει HDR10 και δίνω αρκετά μεγάλη σημασία στην εικόνα ενός προϊόντος (τηλεοράσεις κτλ). Απλά δεν ξέρω άμα με βολέψει το μέγεθος του "μεγάλου". Τι μου πρότεινε; Edited January 2, 2018 by Argy22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι ανάμεσα στο XZ1 και στο XZ1 Compact. Είμαι κάτοχος Z5 Compact εδώ και χρόνια. Προτιμώ το Compact, αφού μου αρέσουν τα μαζεμένα και πολύ δυνατά κινητά. Όμως το XZ1 υποστηρίζει HDR10 και δίνω αρκετά μεγάλη σημασία στην εικόνα ενός προϊόντος (τηλεοράσεις κτλ). Απλά δεν ξέρω άμα με βολέψει το μέγεθος του "μεγάλου". Τι μου πρότεινε; πήγαινε σε ενα πολυκατάστημα να το πιάσεις να δεις πως κάθεται στο χέρι σου Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argy22 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Μένω σε επαρχία και παρόλο που υπάρχουν καταστήματα P@blic και Κωτσός, τα κινητά δεν υπάρχουν... Ίσως να υπάρχει ένα από τα δύο στον Κωτσό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Μένω σε επαρχία και παρόλο που υπάρχουν καταστήματα P@blic και Κωτσός, τα κινητά δεν υπάρχουν... Ίσως να υπάρχει ένα από τα δύο στον Κωτσό φιλε μου αυτη την ωρα τρεχει προσφορα. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-xperia-xz1-black-1203335.html https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/177818-sony-xperia-xz1-black δεν την τσιμπας λεω εγω;vfm με κλειστα ματια,παιξε μαζι του και αν δε σου κανει το πουλας στα ΙΔΙΑ ακριβως λεφτα που το αγορασες ΕΥΚΟΛΑ. ναι και εγω μικρο εχω και θελω (z5c) αλλα αν τωρα επερνα κατι δε θα εδινα τα πολυ περισσοτερα χρηματα που ζητανε για το μικρο.θα εφευγα με κλειστα ματια στο μεγαλο και αν επεφτε και το μικρο σε τετοια χρηματα θα πουλαγα και θα το αγοραζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 πάρε το compact το άλλο είναι σαν ξύλο και δεν θα σου αρέσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argy22 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Τι εννοείς φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι ανάμεσα στο XZ1 και στο XZ1 Compact. Είμαι κάτοχος Z5 Compact εδώ και 2 χρόνια. Προτιμώ το Compact, αφού μου αρέσουν τα μαζεμένα και πολύ δυνατά κινητά. Όμως το XZ1 υποστηρίζει HDR10 και δίνω αρκετά μεγάλη σημασία στην εικόνα ενός προϊόντος (τηλεοράσεις κτλ). Απλά δεν ξέρω άμα με βολέψει το μέγεθος του "μεγάλου". Τι μου πρότεινε;Ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα πήρα το XZ1 στην προφορά που έτρεξε στα black Friday (νομίζω τρέχει και η ίδια τώρα). Με προβληματιζε το μέγεθος, αλλά η τιμή ήταν πολύ δελεαστική. Αν εξαιρέσεις ότι στην αρχή μπορεί λίγο να σε ξενίσει το μέγεθος όπως το κρατάς ή το βάζεις βγάζεις από την τσέπη του παντελονιού σου όταν είσαι καθιστος. Πιστεύω ότι θα το συνηθίσεις πάντως. Ο μόνος λόγος τώρα για να έπαιρνα το compact θα ήταν η ακόμα καλύτερη μπαταρία που έχει. Στο μεγάλο με βαριά χρήση η μπαταρία μου κρατάει 20 ώρες ( στο Z5 compact μου κρατούσε 14 ώρες). Κατά τα άλλα η μετάβαση στο θέμα software θα σε ξενίσει λίγο. Πιστεύω ότι το 7 στην σειρά Ζ5 είναι πιο smooth και πιο ώριμο από το 8 και από το Android 8 λείπουν και αρκετά πράματα της Sony που είχε ενσωματώσει στο 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι ανάμεσα στο XZ1 και στο XZ1 Compact. Είμαι κάτοχος Z5 Compact εδώ και 2 χρόνια. Προτιμώ το Compact, αφού μου αρέσουν τα μαζεμένα και πολύ δυνατά κινητά. Όμως το XZ1 υποστηρίζει HDR10 και δίνω αρκετά μεγάλη σημασία στην εικόνα ενός προϊόντος (τηλεοράσεις κτλ). Απλά δεν ξέρω άμα με βολέψει το μέγεθος του "μεγάλου". Τι μου πρότεινε; Καλημέρα κ καλή χρονιά, προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο θέμα στο τομέα της οθόνης. Για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλή κ λεπτομερής, άλλωστε αν είχε μεγαλύτερη ανάλυση είτε που δεν θα το πρόσεχε το μάτι, είτε που θα κατανάλωνε κ μπαταρία. Αν το είχε κανένας γνωστός σου ή κάποιο πολυκατάστημα θα το έβλεπες και ιδίοις όμμασι, δυστυχώς όμως δεν το φέρνει κανένας για επίδειξη, ειδικά το compact. Ίσως με κάποια απο τα αμέτρητα review στο net μπορείς να πάρεις μια ιδέα. Πάντως η γνώμη μου είναι να μην κολλήσεις σε αυτό, σε άλλα ίσως ναι, αλλά όχι σε αυτό, δεν θα σε απογοητέυσει πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontow Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Όταν έρχεται ειδοποίηση στο Viber αναβοσβήνει Μωβ notification dot, όταν έρχεται μήνυμα ή αναπάντητη αναβοσβήνει άσπρο, στο Outlook μπλέ κ.ο.κ. Αυτό το Gmail, γιατί όταν έρχεται μειλ δεν αναβοσβήνει ΤΙΠΟΤΑ? Ένα κοκκινάκι ένα κάτι τέλος πάντων να καταλαβαίνουμε κ εμείς τι παίζει... Το κάνει κ σε εσάς? Πειράζω / βγάζω ρυθμίσεις στο On κ δεν νιώθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos7 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Πρόκειται ο Κωτσόβολος να φέρει το XZ1 Compact, να παίξει καμιά προσφορά, όπως βάζει και το «απλό» XZ1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjio Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Προσφορά στα 349€ από Cosmote! https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20367419 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AceGear Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Το έχει αγοράσει ή δει κάποιος σε "pink" χρώμα; Γιατί δεν μου φαίνεται και τόσο "ροζ" και το βρίσκω σε καλή τιμή , οπότε σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ποιά είναι τώρα η καλύτερη τιμή σε αλυσίδα καταστημάτων; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts