teopanta1 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλημέρα,λογικά το έχεις στο αυτόματο 4g,3g,2g υποθέτω ? Αν είναι έτσι ψάχνει κάθε φορά οπότε πιθανότατα για αυτό έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα... σωστα εκει το εχω αλλα δεν εχει και αλλες επιλογες εκτος οποτε να υποθεσω οτι ειναι και μονοδρομος η επιλογη που εχω ενεργοποιημενη ετσι ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 καλημερα σας ! εχω κανει παραγγελια ενα 5τ ! σημερα που μπηκα να δω την πορεια της παραγγελιας ειδα οτι αλλαξαν οι ημερομηνιες μια μερα μετα απο οτι ηταν ! ξερει κανεις τι μπορει να παιζει ??? ευχαριστω !!!! Dec 11, 2017 06:39 am Order is processing. Dec 4, 2017 03:46 pm Shipment is processing. Estimated dispatch: Dec 12, 2017 Estimated delivery: Dec 14, 2017 Dec 4, 2017 03:45 pm Payment is pending. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σε εμένα με τη διαφορά οτι πήγε 2 μέρες μετά το dispatch. Δεν ξέρω γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpantopoulos Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 οταν παω στην παραγγελια λεει την ημερομηνια που μου ειχαν δωσει στην αρχη ! μολις μπω μεσα αλλαζει την ημερομηνια μια μερα μετα απο αυτες που λεει εξω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε εμένα. Μίλησα με το τσατ και μου είπαν ότι η παραγγελία είναι σε επεξεργασία από σήμερα, οπότε αναμένουμε Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Το LG G2 το είχαμε αλλάξει τα φώτα, κάθε λίγο άλλη rom! Επειδή σκέφτομαι να ρουτάρω και να βάλω TWRP απ' τις πρώτες μέρες γι' αυτό ρωτάω τι παίζει. Αν μου βγάλει π.χ. ένα άσχετο πρόβλημα σε λίγο καιρό, ας πούμε ακουστικό ή κάποιο κουμπί το στέλνω δηλαδή όπως είναι..... ρουταρισμένο; Γιατί και στα G2 ίσχυε η εγγύηση, αλλά εννοείτε δεν το έστελνες ρουταρισμένο!! Επρεπε να το κάνεις ''μαμά'', χωρίς root και custom recovery για να ισχύσει η εγγύηση!Εγω παντως εκανα backup πριν ρουταρω και αν ο μη γένοιτο τυχει κατι θα το στειλω με μαμα λειτουργικο. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να επικαλεστούν Edited December 11, 2017 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Καλησπέρα επειδή μου στείλανε μήνυμα από την OnePlus να στείλω πίσω την συσκευή μου που έχει πρόβλημα μου λένε στο mail ότι η Arvato θα μου στείλει μια προπληρωμένη ετικέτα για να την τυπώσω. Αφού το στείλω μου έδωσαν το link https://portal.teleservice.com/tassweb2search/orderstatus/search-cz.seam για να δω πως θα πάει το RMA. Αυτό δεν μου φαίνεται αντικατάσταση εμένα. Για επισκευή το βλέπω. Έχεις κανείς ανάλογη εμπειρία; Edited December 11, 2017 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Διορθώθηκε το πρόβλημα με την αυξομοίωση του ήχου μετά το update σε 4.7.4 ή πρέπει πάλι να ξεκλειδώσεις οθόνη για να ανεβοκατεβάσεις την ένταση; (εφαρμογή τόσο σε κοινές κλήσεις όσο και μέσω 4G - viber, whatsapp κλπ) Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλησπερα στην παρεα, ακολουθω και διαβαζω καιρο και ξερω πανω κατω τι γινεται. Αλλωστε απο το 1 το γλυκοκοιταζω, εχε χαρη που προτιμησα την ASUS τοτε , και οχι οτι το εχω μετανιωσει (ακομα ρολλαρει μια χαρα το zenfone 2) , αλλα πλεον ηρθε ο καιρος να παρω το 5τ (8/128) και να το χαρω ! Τελος του μηνα θα πεσει η αγορα του , και βλεπω στο σαιτ που εχει αμεση παραλαβη στο 128αρη και χαιρομαι! Περαν του φιλου που σταθηκε ατυχος με την μπαταρια του (ελπιζω να σου το αντικαταστησουν με την μικροτερη ταλαιπωρια).. υπαρχει κατι αλλο που σας χαλασε/δε δουλεψε? Γιατι ξερετε , πολλοι λενε "ασε να κυκλοφορησει κανα 3μηνο ενα κινητο και μετα παρτο' Αν και νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να ανησυχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλησπερα στην παρεα, ακολουθω και διαβαζω καιρο και ξερω πανω κατω τι γινεται. Αλλωστε απο το 1 το γλυκοκοιταζω, εχε χαρη που προτιμησα την ASUS τοτε , και οχι οτι το εχω μετανιωσει (ακομα ρολλαρει μια χαρα το zenfone 2) , αλλα πλεον ηρθε ο καιρος να παρω το 5τ (8/128) και να το χαρω ! Τελος του μηνα θα πεσει η αγορα του , και βλεπω στο σαιτ που εχει αμεση παραλαβη στο 128αρη και χαιρομαι! Περαν του φιλου που σταθηκε ατυχος με την μπαταρια του (ελπιζω να σου το αντικαταστησουν με την μικροτερη ταλαιπωρια).. υπαρχει κατι αλλο που σας χαλασε/δε δουλεψε? Γιατι ξερετε , πολλοι λενε "ασε να κυκλοφορησει κανα 3μηνο ενα κινητο και μετα παρτο' Αν και νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να ανησυχω. Προσωπικά το μόνο που με έχει προβληματίσει είναι η αυξομοίωση του ήχου που δουλεύει όποτε θέλει όταν η οθόνη είναι κλειστή! Κατα τ'άλλα μόνο οι 6 ίντσες είναι λίγο μπελάς. Δε νομίζω ότι δε θα εντυπωσιαστείς όταν το πιάσεις στα χέρια σου! Ασχετο, μου αρέσει που έχει guest mode αν θες να το δώσεις σε κάνα φίλο σου να παίξει. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλησπέρα σας κυριοι, Κατοχος (εδω και 3χρονια) ενος oneplus one, αυτα που περναμε καποτε μονο με προσκληση...και ενω ειμαι κατευχαριστημένος με το κινητο η μικρη το περιποιηθηκε και πλεον πρεπει να αλλαξω... Ειμαι μεταξυ Samsung S8 (569€) και OnePlus 5T (559€)... Σκεφτομαι τελικά να πάω στο oneplus 5T 128gb 8gb ram, μιας και εμπιστοσυνη στην εταιρια εχω μετά απο τοσα χρονια απροβληματιστης λειτουργιας...και το κινητο σιγουρα πεταει... την παραγγελια σκεφτομαι να την κανω αμεσα (αν δεν με αποτρεψετε) απο το επισημο σαιτ της εταιριας μιας και στην Ελλαδα ζητανε ενα νεφρο παραπανω απο οτι η μαμα εταιρια (790ευρω αντι των 559ευρω της μαμας εταιριας)... απλα με ανυσηχει το θέμα με τα τελωνεια πλεον...ολοι εσεις που εχετε παραγγειλει...ειχατε θεμα με το τελωνειο...??? Αν ναι ποσο κοστισε? Εχω την εντυπωσει οτι επειδη εξυπηρετειτε απο Ευρωπαικη αποθηκη δεν θα παιξει προβλημα...αλλα οπως και να εχει η εμπειρια/γνωμη σας μετράει... Ευχαριστω πολυ... Ευγένιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δεν υπάρχει τελωνείο από οποίαδηποτε χώρα ΕΕ κάνεις αγορές. Άρα όχι ούτε για το 5t θα έχεις καθότι έρχεται από την Πολωνία. Προχώρα άφοβα. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δεν περνάει τελωνείο σίγουρα. Καλύτερα από το επίσημο site να έχεις και δύο χρόνια εγγύηση. Με το καλό!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλησπέρα σας κυριοι, Κατοχος (εδω και 3χρονια) ενος oneplus one, αυτα που περναμε καποτε μονο με προσκληση...και ενω ειμαι κατευχαριστημένος με το κινητο η μικρη το περιποιηθηκε και πλεον πρεπει να αλλαξω... Ειμαι μεταξυ Samsung S8 (569€) και OnePlus 5T (559€)... Σκεφτομαι τελικά να πάω στο oneplus 5T 128gb 8gb ram, μιας και εμπιστοσυνη στην εταιρια εχω μετά απο τοσα χρονια απροβληματιστης λειτουργιας...και το κινητο σιγουρα πεταει... την παραγγελια σκεφτομαι να την κανω αμεσα (αν δεν με αποτρεψετε) απο το επισημο σαιτ της εταιριας μιας και στην Ελλαδα ζητανε ενα νεφρο παραπανω απο οτι η μαμα εταιρια (790ευρω αντι των 559ευρω της μαμας εταιριας)... απλα με ανυσηχει το θέμα με τα τελωνεια πλεον...ολοι εσεις που εχετε παραγγειλει...ειχατε θεμα με το τελωνειο...??? Αν ναι ποσο κοστισε? Εχω την εντυπωσει οτι επειδη εξυπηρετειτε απο Ευρωπαικη αποθηκη δεν θα παιξει προβλημα...αλλα οπως και να εχει η εμπειρια/γνωμη σας μετράει... Ευχαριστω πολυ... Ευγένιος Εννοείται χτυπάς OnePlus 5T μην το σκεφτεσαι καν για s8. Για τελωνειο δεν υπαρχει φοβος γιατι στελνεται απο ευρωπη.Αν το παραγγείλεις και με την γρήγορη μέθοδο σε 2-3 μέρες θα το εχεις στα χερια σου. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εννοείται χτυπάς OnePlus 5T μην το σκεφτεσαι καν για s8. Για τελωνειο δεν υπαρχει φοβος γιατι στελνεται απο ευρωπη.Αν το παραγγείλεις και με την γρήγορη μέθοδο σε 2-3 μέρες θα το εχεις στα χερια σου. Σε ευχαριστώ πολύ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Προσωπικά το μόνο που με έχει προβληματίσει είναι η αυξομοίωση του ήχου που δουλεύει όποτε θέλει όταν η οθόνη είναι κλειστή! Κατα τ'άλλα μόνο οι 6 ίντσες είναι λίγο μπελάς. Δε νομίζω ότι δε θα εντυπωσιαστείς όταν το πιάσεις στα χέρια σου! Ασχετο, μου αρέσει που έχει guest mode αν θες να το δώσεις σε κάνα φίλο σου να παίξει. Εννοεις , παιζει κατι , σβηνει η οθονη , και οταν πας να το ρυθμισεις να χαμηλο/αυξησεις , κανει νερα? Για τις 6 ιντσες.. δε νομιζω να ειναι πολυ μεγαλυτερο συνολικα απο το 5.5' με τεραστια bezel γυρω γυρω :) εξαλου μαλλον εκει θα σταματησουμε, 6 ινστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ειχε κανενας dispatch για 11 Δεκέμβρη; Εμενα μου το αλλαξαν σε 13 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δεν υπάρχει τελωνείο από οποίαδηποτε χώρα ΕΕ κάνεις αγορές. Άρα όχι ούτε για το 5t θα έχεις καθότι έρχεται από την Πολωνία. Προχώρα άφοβα. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν περνάει τελωνείο σίγουρα. Καλύτερα από το επίσημο site να έχεις και δύο χρόνια εγγύηση. Με το καλό!!! Ευχαριστώ για την επιβεβαιωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Αλλη μια ερώτηση οσον αφορά το τι ερχεται στο κουτι με την παραγγελια του 5Τ... Ειδα σε ενα review στο youtube οτι στο κουτι με το 5Τ ερχεται και μια θήκη σιλλικονης για προστασία...ισχυει...??? Εξυπηρετει πολύ μεχρι να βρώ μια θήκη που να θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ναι ισχύει. Ζελατίνα φορεμένη και μια διάφανη θήκη. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Η θήκη είναι απλή και ωραία με το μόνο μείον ότι δεν καλύπτει την κάμερα. Όσο για την ζελατίνα μπορείς να την αφήσεις αλλά έχει διαφορά προς το καλύτερο η οθόνη χωρίς αυτήν.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 η spigen τι περιμένει για να κυκλοφορήσει θήκες; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Πράγματι χωρίς τη ζελατίνα το touch είναι πολύ καλύτερο . Εγώ είχα παραγγείλει μαζι με το τηλέφωνο και το tempered glass το οποίο έκατσε τέλεια στην οθόνη . Γνώμη μου είναι όποιος δεν έχει παραγγείλει ακόμα οποσπηδωτε να βάλει στην παραγγελία και το τζάμακι. Τα αξίζει τα λεφτά του . Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Ειχε κανενας dispatch για 11 Δεκέμβρη; Εμενα μου το αλλαξαν σε 13 :mad: εγω ειχα και πλεον το status ειναι Shipment has been sent out οταν παταω ομως track now μου λεει οτι δεν βρεθηκε....ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλημέρα παιδιά..από ότι φαίνεται ο arnova το πήρε λίγο προσωπικά το θέμα με το port της κάμερας και τις κουκίδες που εμφανίζονται σε 5 & 5t. Ας ελπίζουμε στα καλύτερα..διαβάστε τα τελευταία σχόλια https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3655215 Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Κατέβασα την τελευταία έκδοση και δεν μου λειτουργεί η κάμερα... Μαύρη οθόνη δείχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 εγω ειχα και πλεον το status ειναι Shipment has been sent out οταν παταω ομως track now μου λεει οτι δεν βρεθηκε....ξερει κανεις τι παιζει? καλησπερα.που κοιτας ποτε ερχεται το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts