rtifosi Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 (edited) Παιδιά με το νέο launcher σας βγάζει πιο στενά τα widget στο πλάι; Μου το έκανε με ενα update και γύρισα σε πολύ παλιά έκδοση. Ναι αυτό έχει γίνει με την αναβάθμιση του launcher (2.1.1) Και μένα με χάλασε λιγάκι αυτό... Sent from my One Plus 5T Edited May 1, 2018 by rtifosi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Εγώ έκανα clean install την 5.1.1 stable και είδα διαφορά στην μπαταρία...5 ώρες και 30 περίπου λεπτά οθόνη και κλασσικά 35 ώρες stand by...δύο σιμ και μόνο σε 4g Χωρις Clean είχα γύρω στις στις 3:30 screen... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Προσπαθώ να κάνω την συσκευή να την δει ο υπολογιστής σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά μου βλέπει την συσκευή σαν μονάδα cd ενώ πηγαίνω στην επιλογή μεταφορά αρχείων. Ενώ πριν την 8.1 μου την αναγνώριζε κανονικά σαν σκληρό δίσκο ξέρει κάποιος την λύση; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ναι αυτό έχει γίνει με την αναβάθμιση του launcher (2.1.1) Και μένα με χάλασε λιγάκι αυτό... Sent from my One Plus 5TΈχει αλλάξει από τότε η είναι ίδιο; Εγώ έκανα clean install την 5.1.1 stable και είδα διαφορά στην μπαταρία...5 ώρες και 30 περίπου λεπτά οθόνη και κλασσικά 35 ώρες stand by...δύο σιμ και μόνο σε 4g Χωρις Clean είχα γύρω στις στις 3:30 screen... Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΑμα είναι να θέλει clean install δεν το κανω τότε. Πριν κανα δυο βδομάδες εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κανουμε clean install ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Έχει αλλάξει από τότε η είναι ίδιο; Αμα είναι να θέλει clean install δεν το κανω τότε. Πριν κανα δυο βδομάδες εκανα. Έχω μείνει με αυτή τη έκδοση, οπότε δεν ξέρω αν το άλλαξαν ξανά. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να κανουμε clean install ?Wipe όλα εκτός internal storage και φλασαρεις την έκδοση που θέλεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ρε παιδιά έχω βάλει την εφαρμογή accubattery και μου βγάζει ένα icon της μπαταρίας επάνω αριστερά ξέρει κάποιος πως μπορώ να το απενεροποιησω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ρε παιδιά έχω βάλει την εφαρμογή accubattery και μου βγάζει ένα icon της μπαταρίας επάνω αριστερά ξέρει κάποιος πως μπορώ να το απενεροποιησω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠας εδώ στις ρυθμίσεις!! Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Θυμάται κανένας πως γίνεται να μην μου εμφανίζει στο status bar το μνμ ότι ο messenger is displayed over other apps ? Κάπως το ειχα κρύψει στην 8.0 Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Θυμάται κανένας πως γίνεται να μην μου εμφανίζει στο status bar το μνμ ότι ο messenger is displayed over other apps ? Κάπως το ειχα κρύψει στην 8.0Για δες μέσα στις εφαρμογές/ special access για το συγκεκριμένο Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Εγώ έκανα clean install την 5.1.1 stable και είδα διαφορά στην μπαταρία...5 ώρες και 30 περίπου λεπτά οθόνη και κλασσικά 35 ώρες stand by...δύο σιμ και μόνο σε 4g Χωρις Clean είχα γύρω στις στις 3:30 screen... Δεν ειναι πολυ safe να παραθετει καποιος χρονους μετα την πρωτη πληρη φορτιση. Συνηθως παιρνει καποιες μερες να σταθεροποιηθει η αυτονομια. Με την Beta 7 δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος (με ΟΤΑ την περασα πανω στην 6). Ενώ έχω την εντυπωση οτι παει πολυ γρηγορα, η αυτονομια της όμως δε με εχει πεισει. Edited May 2, 2018 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Φρέσκο πράμα.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πέρασα πριν 5 μέρες αυτό Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Το πέρασα πριν 5 μέρες αυτόΚι εγώ πριν 5 μέρες το ανέβασα όταν βγήκε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Καλησπερα παιδια.Ηρθε και σε μενα η αναβαθμιση.Το προβλημα ομως τωρα ειναι το εξης: οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη με καλωδιο,δεν μπορω να μεταφερω αρχεια προς το κινητο γιατι μου εμφανιζεται καθε φορα μηνυμα πως το κινητο ειναι σε κατασταση αναμονης. Να σημειωσω απλως οτι εχω ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων οταν το usb ειναι συνδεδεμενο απο τις επιλογες για προγραμματιστες.Θα μπορουσε καποιος φιλος να με βοηθησει;σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Δεν ειναι πολυ safe να παραθετει καποιος χρονους μετα την πρωτη πληρη φορτιση. Συνηθως παιρνει καποιες μερες να σταθεροποιηθει η αυτονομια. Με την Beta 7 δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος (με ΟΤΑ την περασα πανω στην 6). Ενώ έχω την εντυπωση οτι παει πολυ γρηγορα, η αυτονομια της όμως δε με εχει πεισει.Σήμερα η τρίτη φόρτιση και η μπαταρία στα ίδια επίπεδα..5 ώρες και 30 screen με 2 σιμ και μόνο 4g και καθόλου wifi, Bluetooth και location στο battery saving... αναμονή 1 μισή μέρα Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Παρα πολυ καλά, σούπερ ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Σήμερα η τρίτη φόρτιση και η μπαταρία στα ίδια επίπεδα..5 ώρες και 30 screen με 2 σιμ και μόνο 4g και καθόλου wifi, Bluetooth και location στο battery saving... αναμονή 1 μισή μέρα Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Μάλιστα..Μακάρι να διατηρηθει στα ίδια επίπεδα! Την 5.1.1 είπες φοράς; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Μάλιστα..Μακάρι να διατηρηθει στα ίδια επίπεδα! Την 5.1.1 είπες φοράς;Ναι...κανένα απολύτως πρόβλημα... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Δουλεύει κάποιος το VoLTE? Ξέρει αν υπάρχει στην Beta 7 γιατί δεν το βρίσκω και τι ακριβώς κάνει; Έχω Vodafone και Cosmote. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 (edited) Δουλεύει κάποιος το VoLTE? Ξέρει αν υπάρχει στην Beta 7 γιατί δεν το βρίσκω και τι ακριβώς κάνει; Έχω Vodafone και Cosmote. Και με root το βάζεις αλλά δεν νομίζω να δουλεύει χωρίς την υποστήριξη παροχέων κινητής στην συσκευή. Εως τωρα κανένας παροχος κινητής στην Ελλαδα υποστηρίζει το oneplus όσων αφορά wifi calling και volte. Δεν ειναι πολυ safe να παραθετει καποιος χρονους μετα την πρωτη πληρη φορτιση. Συνηθως παιρνει καποιες μερες να σταθεροποιηθει η αυτονομια. Με την Beta 7 δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος (με ΟΤΑ την περασα πανω στην 6). Ενώ έχω την εντυπωση οτι παει πολυ γρηγορα, η αυτονομια της όμως δε με εχει πεισει. Για αυτο καθομαι αυγα μου σε open beta 6 που ειναι βραχος οπως η αντιστοιχη 4(5 και 7 δεν ακουμπάω) Edited May 3, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris05 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 καλησπέρα.μετά την τελευταία αναβάθμιση σε εισερχόμενη κλίση δεν βλέπω ποιος με παίρνει γιατί η οθόνη μένει κλειστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 καλησπέρα.μετά την τελευταία αναβάθμιση σε εισερχόμενη κλίση δεν βλέπω ποιος με παίρνει γιατί η οθόνη μένει κλειστή Πώς έκανες την αναβάθμιση; Είναι "μαμά" το τηλέφωνο, χωρίς root κτλ; Μήπως έβαλες κάτι που καλύπτει τον αισθητήρα μπροστά; Αν δεν είσαι root, προφανώς δεν πείραξες κατι στο σύστημα, αρα ξεκινάς από clear cache και επανεκκίνηση! Αν τα έκανες και δεν έγινε τίποτα, θα δοκιμάσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Αν το έκανες κ' αυτό....... τότε, ξανακατεβάζεις τη rom και τη φλασάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris05 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Πώς έκανες την αναβάθμιση; Είναι "μαμά" το τηλέφωνο, χωρίς root κτλ; Μήπως έβαλες κάτι που καλύπτει τον αισθητήρα μπροστά; Αν δεν είσαι root, προφανώς δεν πείραξες κατι στο σύστημα, αρα ξεκινάς από clear cache και επανεκκίνηση! Αν τα έκανες και δεν έγινε τίποτα, θα δοκιμάσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Αν το έκανες κ' αυτό....... τότε, ξανακατεβάζεις τη rom και τη φλασάρεις! Ναι ειναι μαμα δεν εχω βαλει κατι μπροστα και επειδη ειμαι ασχετος θελω τα βηματα για τα παραπανω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 εχω το λευκο , το ειχα με την εργοστασιακη θηκη και μου κιτρινισε πισω ... ελεος προσπαθησα να το καθαρισω με ενα πανακι αλλα τιποτα, κανεις καμια ιδεα ; κριμα Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts