Aneroll Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Σκέφτομαι να το πάρω. Σε σχέση με Galaxy S7 πως θα μου φανεί η κάμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Σκέφτομαι να το πάρω. Σε σχέση με Galaxy S7 πως θα μου φανεί η κάμερα?Έκανα την ίδια ακριβώς αλλαγή πρίν 3 μήνες περίπου. Η γυναίκα μου ακόμα με βρίζει για την κάμερα. Είναι χρόνια πίσω Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeplakias Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Έκανα την ίδια ακριβώς αλλαγή πρίν 3 μήνες περίπου. Η γυναίκα μου ακόμα με βρίζει για την κάμερα. Είναι χρόνια πίσω Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Εγώ προσωπικά θα διαφωνισω.Προτιμω του 5t την camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Το Oxygen Updater εμφανιζει μονο τις stable ενημερώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Το Oxygen Updater εμφανιζει μονο τις stable ενημερώσεις? Nai εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Νομιζω εμφανιζει αναλογα τι εχεις stable η beta. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Το Oxygen Updater εμφανιζει μονο τις stable ενημερώσεις?Στις ρυθμίσεις του το αλλάζεις και αυτό αν θες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Σκέφτομαι να το πάρω. Σε σχέση με Galaxy S7 πως θα μου φανεί η κάμερα? Έχω το 5Τ απ' το Δεκέμβριο, πριν είχα S7 edge. Την ημέρα δεν θα καταλάβεις ιδιαίτερες διαφορές, στις "δύσκολες" όμως φωτογραφίες, το S7 έχει καλύτερη κάμερα! Όχι ότι του 5Τ είναι χάλια, απλά ποιοτικά υπολείπονται του S7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Είναι το Google now launcher ασύμβατο με τη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Σκέφτομαι να το πάρω. Σε σχέση με Galaxy S7 πως θα μου φανεί η κάμερα?Και εγώ κάτοχος του s7 edge πριν...οι ημερήσιες φωτογραφίες μου αρεσουν περισσότερο στου 5τ μιας και αυτο που βλεπεις αυτο φωτογραφίζεις κι ολας σε σχεση με το s7 που υπηρχε μια μικρη επεξεργασία στα χρωματα....η μπροστα καμερα καλυτερη του 5τ μιας και στ σ7 τις παστελιαζε τις φωτογραφιες...παμε στ κομματι της νυχτερινής φωτογραφίας...εκεινσε δυακολες συνθήκες το 5τ μενει πίσω αλλα με την χρηση της google camera σωζεται αρκετα ευτυχως....αμα θες φωτογραφικο κινητο δες σε s9+ Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZoReN Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Στη μέρα οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές. Δεν έχω παράπονο. Έτσι και αλλιώς δε θέλω να βγάζω επαγγελματικές. Στη νύχτα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Θέλω να μάθω να δουλεύω τη λειτουργία προ μήπως κάπως βελτιωθεί η κατάσταση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Νομιζω εμφανιζει αναλογα τι εχεις stable η beta.Όχι εμφανίζει μόνο stable, οι beta έχουν όλες ταυτόχρονα Ota χωρίς καθυστέρηση Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Είναι το Google now launcher ασύμβατο με τη συσκευή? Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα δεν βρίσκω το λογο να ειναι ασύμβατο. Ενας launcher ειναι σε τελικη και δεν θυμάμαι οποιοδήποτε να μου δημιούργησε θέματα σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 παιδιά μη λέμε ότι θέλουμε το κινητό δε μπορεί να συγκριθεί με τα samsung σε επίπεδο κάμερας και οθόνης, σε ολα ταλλα ναι!! έχει πολύ καλή εμπειρία χρήσης και αυτο ειναι το δυνατό του σημείο. Η κάμερα θέλει σίγουρα OIS γιατί είναι αρκετά πίσω σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Έτσι ακριβώς η εμπειρία χρήσης και η ελευθερία κινήσεων ρουτ δοκιμές κλπ κάνουν τα 1+ ασυναγώνιστα,όπως και στην κάμερα υπολείπονται ειδικά σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Καλησπέρα. Είμαι με την 5.1.1 stable και το μπλε δόντι δεν μου βγάζει την μπαταρία του;; όπως σε κάποιον σε προηγούμενο ποστ!! Μήπως είναι θέμα μάρκας;; του Bluetooth;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω όσους έχουν τη stable 5.1 ή 5.1.1. Όταν δε δουλευουμε τα gestures και έχουμε την nav bar, γίνεται να την κρύβουμε οπότε θέλουμε, με το στρογγυλό κουμπί κάτω αριστερά; Ή δεν υπάρχει πλέον αυτή η δυνατότητα; Όπως δηλαδή τώρα στην 5.0.4 που έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω όσους έχουν τη stable 5.1 ή 5.1.1. Όταν δε δουλευουμε τα gestures και έχουμε την nav bar, γίνεται να την κρύβουμε οπότε θέλουμε, με το στρογγυλό κουμπί κάτω αριστερά; Ή δεν υπάρχει πλέον αυτή η δυνατότητα; Όπως δηλαδή τώρα στην 5.0.4 που έχω! Υπάρχει φίλε μου δες την φωτογραφία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Υπάρχει φίλε μου δες την φωτογραφία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ;) Αν βρω ευκαιρία, λέω το Σαββατοκύριακο να την περάσω και 'γω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PopCorn1 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Παιδιά, μου ήρθε η 5.1.1 ...αν την κάνω την αναβάθμιση, θα χαθούν όλα όσα έχω μέσα? Από επαφές, φωτογραφίες, εφαρμογές κλπ ή θα μείνουν ως έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Παιδιά, μου ήρθε η 5.1.1 ...αν την κάνω την αναβάθμιση, θα χαθούν όλα όσα έχω μέσα? Από επαφές, φωτογραφίες, εφαρμογές κλπ ή θα μείνουν ως έχουν?Αμα εισαι 5.0.4 κ οχι ρουτ δν θ χαθει τιποτα Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Δεν το εχω δοκιμάσει αλλα δεν βρίσκω το λογο να ειναι ασύμβατο. Ενας launcher ειναι σε τελικη και δεν θυμάμαι οποιοδήποτε να μου δημιούργησε θέματα σε οποιαδήποτε συσκευή. "Your device is not compatible with this version" βγάζει δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 (edited) "Your device is not compatible with this version" βγάζει δυστυχώς. Τότε με root είτε μέσω magisk module ειτε σε custom rom που βασίζεται σε oxygen rom οπως πχ xXx No Limits να εγκαταστήσεις Google Now Launcher κατά το setup που σου παρέχει δυνατότητα. Τσέκαρε και εδώ για μη root εγκατάσταση. https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-rootless-pixel-2-launcher-google-t3688393/post74145561#post74145561 Edited April 28, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 "Your device is not compatible with this version" βγάζει δυστυχώς. Κατέβασε την από εδώ Χρήστο https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-now-launcher/google-now-launcher-1-4-large-release/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Κατέβασε την από εδώ Χρήστο https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-now-launcher/google-now-launcher-1-4-large-release/ Σε ευχαριστώ. Έτσι μπήκε κανονικά. Μου ηρθε και η αναβάθμιση σε 8.1 μολις, και ούτε με αυτή ήταν συμβατή. Oh, well ... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts