Andreas_1977 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Έχει αναφερθεί ότι είναι bug της Oreo. Δοκίμασε να κάνεις clean catch από recovery. Αν δεν σου το λύσει κάνε και factory reset Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 έχω το έξεις πρόβλημα κάποιες φόρες το τηλεφωνώ δεν έχει ήχο κλείσεις δηλαδή εμφανηζη στη οθόνη την εισερχόμενη κλήση άλλα δεν ακούγετε ήχος το έχει και άλλος αυτό το πλροβλημα Βάλε για ήχο κλήσης κάποιο προεγκατεστημένο και όχι κάποιο δικό σου, τουλάχιστον μέχρι να λυθεί το πρόβλημα από την OnePlus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το 5Τ σε μη smart τηλεόραση με HDMI; Δεν έχω smart TV, αλλά έχω Chromecast, απλά ρωτάω μήπως γίνεται και ενσύρματα. Ας απαντήσω στον εαυτό μου λοιπόν! :p Βρήκα και ξέθαψα τα καλώδια που είχα! Δοκίμασα και με καλώδιο MHL (που συνδεόταν τα Samsung) και με SlimPort (που συνδεόταν LG και Nexus) και δε στέλνει εικόνα με κανένα! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο να μπορεί να γίνει ενσύρματα! Ας ρωτήσω κι εγώ κάτι παρεμφερές. Το VLC 3.0 πλεον υποστηρίζει cast. Ωστόσο δεν μπορώ να στείλω βιντεο στην τηλεόραση μεσω chromecast. Συνδέεται κανονικά αλλά το loading δεν σταματάει ποτέ. Το έχει δοκιμάσει κανείς;;; Κατέβασα τώρα τον VCL για δοκιμή! Στο play έχει την έκδοση 3.0.1. Έστειλε το βίντεο στην τηλεόραση, μέσω Chromecast, αλλά άργησε καμμία 15 με 20 δευτερόλεπτα για να το κάνει. Επίσης το βίντεο είχε πολλά κολλήματα, δε μπορούσες να το δεις, σου έσπαγε τα νεύρα! Αν έχεις Chromecast, πολύ καλύτερα να το κάνεις μ' αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=cast.video.screenmirroring.casttotv Edited February 25, 2018 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Ας απαντήσω στον εαυτό μου λοιπόν! Βρήκα και ξέθαψα τα καλώδια που είχα! Δοκίμασα και με καλώδιο MHL (που συνδεόταν τα Samsung) και με SlimPort (που συνδεόταν LG και Nexus) και δε στέλνει εικόνα με κανένα! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο να μπορεί να γίνει ενσύρματα! Κατέβασα τώρα τον VCL για δοκιμή! Στο play έχει την έκδοση 3.0.1. Έστειλε το βίντεο στην τηλεόραση, μέσω Chromecast, αλλά άργησε καμμία 15 με 20 δευτερόλεπτα για να το κάνει. Επίσης το βίντεο είχε πολλά κολλήματα, δε μπορούσες να το δεις, σου έσπαγε τα νεύρα! Αν έχεις Chromecast, πολύ καλύτερα να το κάνεις μ' αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=cast.video.screenmirroring.casttotv Ουδεποτε υποστήριζε ενσύρματη σύνδεση με tv τόσα χρόνια κάκιστα. https://www.mobilefun.co.uk/blog/2017/11/how-to-connect-oneplus-5t-to-tv/ https://forums.oneplus.net/threads/does-one-plus-one-supports-hdmi-could-we-connect-it-to-tv-using-hdmi-cable.25669/page-3 Εδώ που τα λέμε επιμένει η type c θύρα να είναι usb 2.0 προδιαγραφών και όχι 3.1 όλου του υπόλοιπου ανταγωνισμού. Να λέμε τα κάμποσα θετικά αλλά έχει και αρκετά αρνητικά η OnePlus. Μόνο με chromecast είναι εφικτό και αποτελεσματικό. Edited February 25, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω το app. Έχω xiaomi mi box και κανω cast κανονικά youtube, plex, google photos. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 (edited) Μια πιο σοβαρή ερώτηση τώρα! Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει το 5Τ σε μη smart τηλεόραση με HDMI; Δεν έχω smart TV, αλλά έχω Chromecast, απλά ρωτάω μήπως γίνεται και ενσύρματα. Υπάρχει τρόπος να το συνδέσεις ενσύρματα με HDMI με DisplayLink Dock!! Πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.displaylink.presenter Θέλεις αυτές τις 2 συσκευές : 1) https://www.targus.com/au/4-port-usb-c-hub 2) https://www.targus.com/uk/usb-multi-display-adapter-black-aca928euz Εδώ ο τρόπος σύνδεσης: Νομίζω η εταιρία Targus εβγαλε και dock που δεν χρειάζεται hub δλδ βγάζει USB C 2.0+ κατευθείαν σε HDMI :) Απλά τα MHL και Slimport ξέχασε τα δεν υποστηρίζονται στην συσκευή μας!! Edited February 25, 2018 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Υπάρχει τρόπος να το συνδέσεις ενσύρματα με HDMI με DisplayLink Dock!! Πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.displaylink.presenter Θέλεις αυτές τις 2 συσκευές : 1) https://www.targus.com/au/4-port-usb-c-hub 2) https://www.targus.com/uk/usb-multi-display-adapter-black-aca928euz Εδώ ο τρόπος σύνδεσης: Νομίζω η εταιρία Targus εβγαλε και dock που δεν χρειάζεται hub δλδ βγάζει USB C 2.0+ κατευθείαν σε HDMI :) Απλά τα MHL και Slimport ξέχασε τα δεν υποστηρίζονται στην συσκευή μας!! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τα MHL και SlimPort μου ξεμείναν απ' τις παλιές συσκευές και είπα να τα δοκιμάσω, αλλά ατυχήσαμε! Καλή φάση φαίνεται, μου φαίνονται λίγο "τσιμπημένες" οι τιμές βέβαια, αλλά θα το 'χω στο νου μου! Έχω βέβαια το Chromecast, αλλά το καλώδιο είναι πιο άμεσο, αν και λίγο άβολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Καθε ενας που το χρησιμοποιει σου δινει 100 ποντους. Με 100 εχεις δεκα ευρω εκτωση σε αξεσουαρ, με 200 εχεις 20 ευρω και ανεβαινει. Χρεωνεσαι μεταφορικα. Απλη αποστολη ειναι 7 ευρω. Δες στο τελος της σελιδας https://oneplus.net/gr/invite#EDFTUNSK1RDY1T1ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!! Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τα MHL και SlimPort μου ξεμείναν απ' τις παλιές συσκευές και είπα να τα δοκιμάσω, αλλά ατυχήσαμε! Καλή φάση φαίνεται, μου φαίνονται λίγο "τσιμπημένες" οι τιμές βέβαια, αλλά θα το 'χω στο νου μου! Έχω βέβαια το Chromecast, αλλά το καλώδιο είναι πιο άμεσο, αν και λίγο άβολο! Το G2 το εχεις ακομα? Υποστηριζει την αναπαραγωγή μεσω καλωδίου Slimport. Προσωπικα ετσι χρησιμοποιώ το δικο μου G2 για κατεβαστηρι Netflix και αναπαραγωγή σε μη smart tv στο εξοχικο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Η συλλογή του κινητου εχει ενα αστερακι που βαζεις μια φωτογραφία στα αγαπημένα για να την βρεις ευκολα...αυτο στο quick pick δεν υπαρχει...ξερουμε καποια παρομια εφαρμογη σαν το quick pick αλλα να εχει και αυτο το αστερακι για τα αγαπημενα;;; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Μάγκες καλησπέρα, θα παραγγείλω κάποια πράγματα από το επίσημο site και είμαι κοντά στα 100 ευρω. Αν θέλει κάποιος κάτι να πάρει και είναι από Αθήνα ας μου στείλει μήνυμα. Μες στην βδομάδα θα γίνει η παραγγελία. Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Πουλάει κανείς από την ομάδα το Oneplus5T?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos999 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Έχει καταφέρει κανείς να βάλει ar stickers σε Android 7? Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν τα κατάφερα. Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Την εβγαλε και η SOny στο προσφατο xz2 την θυρα ακουστικων.Για να δουμε αν και η oneplus στο τελος την βγαλει και αυτη :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Το G2 το εχεις ακομα? Υποστηριζει την αναπαραγωγή μεσω καλωδίου Slimport. Προσωπικα ετσι χρησιμοποιώ το δικο μου G2 για κατεβαστηρι Netflix και αναπαραγωγή σε μη smart tv στο εξοχικο! ;) Το έχω το G2 ακόμη, αλλά έκανα το λάθος το καλοκαίρι να το δώσω στη γυναίκα μου (επειδή χάλασε το δικό της) και σε 2 βδομάδες το 'σπασε! :mad: Λειτουργεί βέβαια αλλά σε κάποια σημεία δεν πιάνει καλά το touch στην οθόνη! Το SlimPort για το G2 το είχα πάρει τότε! Έψαχνα τώρα κάτι για το OnePlus, πέραν του Chromecast, για να χαζεύουμε καμμία φορά καμμία φωτογραφία ή βίντεο στην τηλεόραση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Όταν συνδέω τα Bluetooth ακουστικά μου, σέρνεται το ίντερνετ μέσω WiFi και η ταχύτητα πέφτει δραματικά με δύσκολα μου ανοίγει σελίδες το κινητό. Μόλις τα ξεσυνδεσω επιστρέφει στα κανονικά και μπορώ να σερφαρω κανονικά. Παίζει να κάνουν τα ακουστικά κάποια παρεμβολή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Όταν συνδέω τα Bluetooth ακουστικά μου, σέρνεται το ίντερνετ μέσω WiFi και η ταχύτητα πέφτει δραματικά με δύσκολα μου ανοίγει σελίδες το κινητό. Μόλις τα ξεσυνδεσω επιστρέφει στα κανονικά και μπορώ να σερφαρω κανονικά. Παίζει να κάνουν τα ακουστικά κάποια παρεμβολή; Κάποια δυσλειτουργία υπάρχει μεταξύ του λογισμικου που αφορά τα 2 αυτά σημεία Κανε ένα hard reset και επανέφερε την συσκευή σε εργοστασιακή φάση Αν συνεχίζει το πρόβλημα τότε πρέπει να πάει η συσκευή στο service Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 πρωτα απο ολα ας δοκιμασει καποιο αλλο bt και αν συνεχιζει το προβλημα τοτε ας το δει με το σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εψαξα λιγο το προβλημα και ειδα οτι και αλλοι έχουν το ιδιο θεμα, πολλοι προτεινουν χρησιμοποίηση πάντας 5GHz για την επιλυση του προβληματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Όταν συνδέω τα Bluetooth ακουστικά μου, σέρνεται το ίντερνετ μέσω WiFi και η ταχύτητα πέφτει δραματικά με δύσκολα μου ανοίγει σελίδες το κινητό. Μόλις τα ξεσυνδεσω επιστρέφει στα κανονικά και μπορώ να σερφαρω κανονικά. Παίζει να κάνουν τα ακουστικά κάποια παρεμβολή; Δεν μου έχει συμβεί αυτομε 3 διαφορετικά Bluetooth stereo ακουστικά που χρησιμοποιώ καθημερινά. LG Tone Platinum Sony SBH80 Liberty+ Zolo. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εψαξα λιγο το προβλημα και ειδα οτι και αλλοι έχουν το ιδιο θεμα, πολλοι προτεινουν χρησιμοποίηση πάντας 5GHz για την επιλυση του προβληματος...να ρωτησω κατι μια και που το ειπες;πως αλλαζω την μπαντα;απο που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 να ρωτησω κατι μια και που το ειπες;πως αλλαζω την μπαντα;απο που; Αν έχεις ρούτερ με 5ghz απλά επιλέγεις τα 5 αντί τα 2.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 σε ευχαριστω......νομιζα οτι μιλαγαμε για την συσκευη:lol::lol::lol: αμα εισαι νεος σε καποια συσκευη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 σε ευχαριστω......νομιζα οτι μιλαγαμε για την συσκευη:lol::lol::lol: αμα εισαι νεος σε καποια συσκευη:p Πρέπει και το ρούτερ να υποστηρίζει 5, από εκεί και μετά όταν κάνεις αναζήτηση από το τηλέφωνο θα βρίσκει δύο SSID, το ένα θα είναι στα 2.4 και το άλλο στα 5, συνήθως αυτό με τα 5 αναφέρεται στο όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 να εισαι καλα,θα το δω,αν υποστιριζει 5 καλυτερα ειναι το εχω εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts