Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το πέρασα μέσω oxygen updater, είμαι μαμά χωρίς root κτλ.

Στις πληροφορίες μου βγάζει πως έχω oreo 8.0.0

Ισχύει αυτό , ή έχω κάνει καμία πατάτα?

**edit**

Το βρήκα τελικά είμαστε ΟΚ

για λεγε, μ ενδιαφερει!!

Την έκδοση 4.7.6.

Δεκέμβριος '17.

Θα δω με την Oreo...αν και είχα την beta 3 αλλά τίποτα..θα σε ενημερώσω ή αν βρεις κάτι με ενημερώνεις...

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα δω με την Oreo...αν και είχα την beta 3 αλλά τίποτα..θα σε ενημερώσω ή αν βρεις κάτι με ενημερώνεις...

Ποιο golfεχεις ;

Παιδιά τελικά αξίζει η μετάβαση σε Oreo? Παρατηρήσατε κάτι που σας χαλάει σε σχέση με τη nougat?

για λεγε, μ ενδιαφερει!!

Πας playstore, κατεβάζεις την εφαρμογή Oxygen updater, την κάνεις εγκατάσταση, ακολουθείς τις οδηγίες της εφαρμογής και μπαμ έχεις Ο !!!!

Η όλη διαδικασία πάααααρα πολύ απλή, ο χρόνος που θα διαρκέσει εξαρτάται αποκλειστικά από την ταχύτητα του WIFI (μην κάνεις κάνα αστείο με data μιλάμε για 1,5GB)...

Παιδιά τελικά αξίζει η μετάβαση σε Oreo? Παρατηρήσατε κάτι που σας χαλάει σε σχέση με τη nougat?

Μια χαρά αξίζει. Είναι καλύτερη από Nougat. Η αυτονομία είναι μεγαλύτερη με Oreo αυτό παρατήρησα.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Καλημερα παιδια εμενα με βασανιζει πολυ το θεμα 6ram k 64rom ή αξιζει καλυτερα 8ram k 128rom.
Αξίζει μόνο για τον αποθηκευτικό χώρο και όχι τόσο για την ram. Αν δεν φτάνουν τα 64 βουρ για τα 128 με κλειστά μάτια.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτι τρέχει με την μπαταρία σε oreo!!8dbc5f3af0b546fbd3200e35803f5da4.jpg

Καλημέρα. Και εγώ με ορεο από προχθές. Το βράδυ ενώ έχει φορτίσει πλήρως το αφήνω χωρίς wifi μέχρι πρωί. 7 με 8 ώρες.

ΜΕ nougat το πρωί έδειχνε 98 % ενώ τώρα 95 %.

Αφού την κατέβασα me to oxygen updater έκανα και επαναφορά εργοστασιακων.

Edited by panoramix77

Καλημέρα. Και εγώ με ορεο από προχθές. Το βράδυ ενώ έχει φορτίσει πλήρως το αφήνω χωρίς wifi μέχρι πρωί. 7 με 8 ώρες.

ΜΕ nougat το πρωί έδειχνε 98 % ενώ τώρα 95 %.

Αφού την κατέβασα me to oxygen updater έκανα και επαναφορά εργοστασιακων.

Κάτι παίζει με το idle drain.. Κι εγώ ψάχνω για να το βελτιώσω. https://forum.xda-developers.com/android/software/wakeblock-blocking-drain-late-t3526313

Σήμερα σε 8 ώρες το βράδυ σε πτήση έχασα 2% . Είναι φυσιολογικό;; Ανοιχτά μόνο το ΒΤ. Είμαι με βετα3 στοκ
Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Σήμερα σε 8 ώρες το βράδυ σε πτήση έχασα 2% . Είναι φυσιολογικό;; Ανοιχτά μόνο το ΒΤ. Είμαι με βετα3 στοκ

Με Nugat και με Beta 2 και 3 χανω καθε βραδυ 2-3% σε λειτουργια πτησης.

Παιδιά δεν έχει τρελό drain η συσκευη. Θυμάμαι με το Galaxy S6 να ειμαι στο 100% στις 9 το πρωι και στις 5 το απογευμα ήταν στο 10%, Μια χαρά είναι και έχω και 2 sim ανοιχτές.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

αυτο παντως της 1+ που το 499$ στην αμερικη μεταφράζεται σε 499 ευρω στην ευρωπη με ισοτιμία δλδ 1:1 ενω η πραγματικη ειναι 1:1,25 ειναι φοβερο!!! ποσα βγαζουν οι θεουληδες στην πλατη των ευρωπαίων αγοραστων?

απαντηση όσα βγάζουν από τους αμερικανους πχ Χ% κερδος +25% !!! αυτά είναι!!!

Edited by THANKIN

Με Nugat και με Beta 2 και 3 χανω καθε βραδυ 2-3% σε λειτουργια πτησης.

Παιδιά δεν έχει τρελό drain η συσκευη. Θυμάμαι με το Galaxy S6 να ειμαι στο 100% στις 9 το πρωι και στις 5 το απογευμα ήταν στο 10%, Μια χαρά είναι και έχω και 2 sim ανοιχτές.

Υπάρχει και το αντίθετο όμως.. Στο 6p το άφηνα 100 και ξυπνούσα με 100. Πιστεύω το ίδιο και στα pixel.

Υπάρχει και το αντίθετο όμως.. Στο 6p το άφηνα 100 και ξυπνούσα με 100. Πιστεύω το ίδιο και στα pixel.

Ξεχνατε ενα πραγμα παιδια...

Δεν απεικονιζεται με τον ιδιο τροπο η σταθμη της μπαταριας απο ολους τους κατασκευαστες.

Καποιοι (οπως η apple) εχουν ρυθμισει ετσι το software ωστε να μενει παραπανω στο 100% για ψυχολογικους λογους του χρηστη και μετα βεβαια να πεφτει πιο αποτομα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

δεν υπάρχει κανένα θέμα drain στο τηλέφωνο. ισχύει ότι είπε κι ο megatron!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Πια είναι η τελευταία gcam που μπορούμε να βάλουμε??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

αυτο παντως της 1+ που το 499$ στην αμερικη μεταφράζεται σε 499 ευρω στην ευρωπη με ισοτιμία δλδ 1:1 ενω η πραγματικη ειναι 1:1,25 ειναι φοβερο!!! ποσα βγαζουν οι θεουληδες στην πλατη των ευρωπαίων αγοραστων?

Καμία επιχείρηση σε κανένα τομεα δεν πουλάει τα προϊόντα της στην ίδια τιμή Ευρώπη και Αμερική. Πρώτον υπάρχει διαφορετική φορολογία και δεύτερον η κάθε εταιρεία επιλέγει να τιμολογησει τα προϊόντα της ανάλογα με την περιοχή ώστε να είναι ανταγωνιστικη απο τη μία και κερδοφόρα απο την αλλη.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Πια είναι η τελευταία gcam που μπορούμε να βάλουμε??

Κατεβάζεις από εδώ:

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

Προτίμησε κάποια που θα λέει GCam 5.1.018 Arnova!

Εγώ έχω την v 1.2. Μπορείς να βάλεις και νεώτερη, την v 1.6 ή v 1.7.

Όσοι βάλατε Oreo 5.0.2 είδατε καθόλου βελτίωση στις φωτογραφίες και λήψη βίντεο; 'Η είναι το ίδιο με nougat;

Edited by Titarasaudi

Κατεβάζεις από εδώ:

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

Προτίμησε κάποια που θα λέει GCam 5.1.018 Arnova!

Εγώ έχω την v 1.2. Μπορείς να βάλεις και νεώτερη, την v 1.6 ή v 1.7.

Όσοι βάλατε Oreo 5.0.2 είδατε καθόλου βελτίωση στις φωτογραφίες και λήψη βίντεο; 'Η είναι το ίδιο με nougat;

Ευχαριστώ. Έβαλα την 1.7. είναι σουπερ

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ευχαριστώ. Έβαλα την 1.7. είναι σουπερ

Τι διαφορές έχει απο τη μαμά εφαρμογή?

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Παιδιά για να καταλάβω, η stable oreo που βγήκε είναι η official που περιμέναμε;

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Παιδιά για να καταλάβω, η stable oreo που βγήκε είναι η official που περιμέναμε;

Ναι.......

Για την ακριβεια η τιμη σε μας τους Ευρωπαιους παρεμεινε στα 499ευρω σε σχεση με το Oneplus5,ενω στους Αμερικανους απο 479δολλαρια που ηταν στο 5ρι,πηγε στα 499 με το 5t.

Edited by Fulgore1