alextrela Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Βάλτε με Opera VPN Γερμανία η Καναδά να σας έρθει. Σε δόσεις έρχεται άλλωστε και όχι σε όλες τις χώρες ταυτόχρονα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Κάνε τo update με το oxygen updater. 2 λεπτά χρειάζεται. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Κάνε τo update με το oxygen updater. 2 λεπτά χρειάζεται. ειναι ασφαλη η παραπλευρη αναβαθμισει σε σχεση με τον επισημο ? επειδη διαβασα σε ενα ποστ στο xda οτι δεν ειναι τα ιδια αρχεια σε σχεση με τον επισημο τροπο . Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Κι εγώ με 4.7.4 είμαι ακόμα. Η 4.7.5 δεν ήρθε ποτέ και από χθες βγήκε η 4.7.6 Το θέμα είναι πότε θα βγει η μεγάλη αναβάθμιση με android 8 που την έχει πάρει το 3t εδώ κι ένα μήνα και αρχίσει να μου λείπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 ειναι ασφαλη η παραπλευρη αναβαθμισει σε σχεση με τον επισημο ? επειδη διαβασα σε ενα ποστ στο xda οτι δεν ειναι τα ιδια αρχεια σε σχεση με τον επισημο τροπο . Γιατί δεν το κάνετε με VPN που κατεβάζει το επίσημο της OnePlus να τελειώνετε? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Γιατί δεν το κάνετε με VPN που κατεβάζει το επίσημο της OnePlus να τελειώνετε? is it safe to update from oxygen updater ? We would not recommend it because there could be issue in updating via VPN or oxygen updater you mentioned. I would suggest to only update it via System updates on your phone settings. Just to make sure that there will be no issues. You can wait for the OTA update notification on the phone. επισημη απαντηση απο oneplus Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 is it safe to update from oxygen updater ? We would not recommend it because there could be issue in updating via VPN or oxygen updater you mentioned. I would suggest to only update it via System updates on your phone settings. Just to make sure that there will be no issues. You can wait for the OTA update notification on the phone. επισημη απαντηση απο oneplus Τι περιμενετε να σας πει η Oneplus ρε παιδια? Βουρ ολοι με vpn να γονατισετε το server μας? Αυτοι, λογικο είναι, να σε προτρεπουν να χρησιμοποιησεις την "επισημη οδο". Το να κανεις χρηση ενός vpn για ένα καθ'ολο νομιμο και σωστο ΟΤΑ update είναι μια χαρα λυση για να αποφυγεις την αναμονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Η εταιρεία δεν μπορεί να απαντήσει κάτι διαφορετικό... Τo Oxyzen Updater δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν ξέρω και από που παίρνει την αναβάθμιση. Άσε που μου φαίνεται ανούσιο... Το vpn όμως απλά σε «εμφανίζει» σε άλλη χώρα που είναι διαθέσιμο το update και η oneplus στο δίνει. Δεν κάνει κάτι παραπάνω. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Και με τους 2 τρόπους έχω αναβαθμίσει κατά καιρούς και ολα οκ! Μη μασατε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 στης ρθθμισεις της οθονης το εχω στο adaptive mode καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια ? εχετε να προτεινεται καποια αλλη επιλογη ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Σήμερα έχω παραλαβή και εγώ όπως φαίνεται! Για μεταφορά από iPhone έχουμε κανένα κολπάκι;; Βρήκα το MoblieTrans που φαίνεται να μεταφέρει σχεδόν τα πάντα και μέσω iCloud αλλά προφανώς δεν το έχω δοκιμάσει! Αν ξέρει κάποιος κανένα τρόπο μεταφοράς! Θα ήθελα επίσης να μην χάσω και τα password των WiFi αν είναι δυνατόν! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Καλημέρα, Δεν θα χάσεις πίστεψε με. Και γω ήμουν πολύ διστακτικός αλλά μόλις το πάρεις στα χέρια σου θα καταλάβεις τι εστί πιστόλι :D:shoot: ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, Απο που το έκανες Update? Από το Oxygen Updater? Όχι από το λινκ του xda. Το θέμα ότι το βρίσκεται με explorer στις εφαρμογές συστήματος. Αλλά μετά είναι άφαντο Edited December 29, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Υπάρχει τρόπος να επηρεάσεις τα άτομα από τα app που σου βγάζει ως προτεινόμενα για share (εικονας κτλ)? όχι τις εφαρμογές. Τα άτομα. Πχ να βγάζει συγκεκριμένους από viber + messenger και όχι μόνο όποιους έχεις μιλήσει τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Παιδιά δίνω official flip cover+carbon protective cover για την bumper carbon case ή αν θέλει κάποιος τις πουλάω σαν ζευγάρι σε καλή τιμή Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Παιδιά δίνω official flip cover+carbon protective cover για την bumper carbon case ή αν θέλει κάποιος τις πουλάω σαν ζευγάρι σε καλή τιμή Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ασε αυτην την bumber case την ψαχνω και εγω ισως δοκιμασω της spigen αν δεν την βρω βεβαια απο σχολια που διαβαζω αποδεικνυεταιτελικα οτι η διαφανη θηκη που ειχε μεσα στο κουτι ειναι η καλυτερη επιλογη . Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 αυτή που είχε μέσα στο κουτί είναι ανέλπιστα καλή. Λεπτή, ωραία στο κράτημα και με "δόντι" στις 4 γωνίες για να μην ακουμπάει αν το εχεις με την οθόνη κάτω και ίσως απορροφήσει και κανα κραδασμό σε πτώση. Και γώ περιμένω την spigen όταν έρθει. δεν έχω ψηθεί να παραγγείλω ακόμα από Αμερική στα 25. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 αυτή που είχε μέσα στο κουτί είναι ανέλπιστα καλή. Λεπτή, ωραία στο κράτημα και με "δόντι" στις 4 γωνίες για να μην ακουμπάει αν το εχεις με την οθόνη κάτω και ίσως απορροφήσει και κανα κραδασμό σε πτώση. Και γώ περιμένω την spigen όταν έρθει. δεν έχω ψηθεί να παραγγείλω ακόμα από Αμερική στα 25. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk ψαχνω και ενα καλο τζαμακι γιατι αυτο που βγαζει η εταιρια ειναι χαλια Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 αυτή που είχε μέσα στο κουτί είναι ανέλπιστα καλή. Λεπτή, ωραία στο κράτημα και με "δόντι" στις 4 γωνίες για να μην ακουμπάει αν το εχεις με την οθόνη κάτω και ίσως απορροφήσει και κανα κραδασμό σε πτώση. Και γώ περιμένω την spigen όταν έρθει. δεν έχω ψηθεί να παραγγείλω ακόμα από Αμερική στα 25. Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΗ κάμερα δεν βγαίνει πιο έξω από την θήκη..όντως είναι απλή και σούπερ αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν καλύπτει τις κάμερες.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Για τα updates με VPN. Το βάζετε σε browser? Πως ακριβως; Edit: Το βρηκα. Όντως με τον "Opera VPN" από το Google Play διαλέγεις χώρα και πας μετά στις ενημερώσεις συστήματος και τσουπ μετά από λίγο έρχεται. Καλύτερα από τον Oxygen Updater. Edited December 29, 2017 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Για τα updates με VPN. Το βάζετε σε browser? Πως ακριβως;Κατεβάζεις από playstore το VPN opera, αλλάζεις χώρα και κανείς αναζήτηση για updates από τις ρυθμίσεις της συσκευής σου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ακομα δεν παρελαβα .. και σκαει αυτο το θηριο ? λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Ακομα δεν παρελαβα .. και σκαει αυτο το θηριο ? λολ Μην μπαίνεις στο τριπακι φίλε μου.(το λέω για να το ακούω και εγω) πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Απλά πλέον όπως εξελίσσεται η τεχνολογία θα είναι λίγο μόνο καλύτερο. Σε καθημερινή χρήση σε επίπεδο επεξεργαστή-μνημης πόσο διάφορα θα καταλάβεις? Το μόνο καλό είναι ότι αν πουλήσει κάποιος το 5t σε λίγους μήνες βάζει ελάχιστα παραπάνω για να πάρει το νέο OnePlus ενώ σε άλλες μάρκες πρέπει να τσονταρεις 150-200€ παραπάνω (για κάποιον που αλλάζει συσκευές συχνα). Και ας κρατάμε μικρό καλάθι..δεν είναι επίσημο βίντεο της εταιρείας. Παρεμπιπτόντως η κάμερα στην 4.7.6 βελτιώθηκε αισθητά νομίζω. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Edited December 29, 2017 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ακομα δεν παρελαβα .. και σκαει αυτο το θηριο ? λολ Ποιο θηρίο σκάει? Τι σχέση έχει αυτό με το OnePlus 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ποιο θηρίο σκάει? Τι σχέση έχει αυτό με το OnePlus 6? Λες να ειναι μουφα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Και μουφα να μην ειναι, η τιμή σίγουρα με αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι επιπέδου note8. Sent from my D6503 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts