Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ελάτε στις συγκρίσεις φωτογραφικών να δείτε συγκριτικό με s8+ και nexus 5x Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Must είναι αυτό σε όλες τις συσκευές,από τις πρώτες κινήσεις που κάνω σε στήσιμο νέας συσκευής. Όντως μια από τις τρεις αγαπημένες μου:p Είμαι εδώ και αρκετό καιρό με την Beta 3 όλα άψογα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro αν εχει η rom 0,1 το βαζω ακομα και τοσο, δεν το απενεργοποιω γιατι καποια πραγματα δε δουλευουν σωστα. απλα οι εικονες αναμονης κλπ πανε σφαιρα σαν να τα κυνηγανε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Όσοι δεν γνωρίζουν την συγκεκριμένη ρύθμιση αν θέλουν ας την κάνουν, έχει όντως διαφορά. Επιλογές για προγραμματιστές, κλίμακα κίνησης παραθύρου αλλαγή σε 0,5x, κλίμακα κίνησης μετάβασης αλλαγή σε 0,5x, κλιμ.διαμ. animator αλλαγή σε 0,5x Τι ακριβώς κάνει? Που ωφελει? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τι ακριβώς κάνει? Που ωφελει? αλλαζει τη διαρκεια των εφε, οπως οταν ανοιγει ενα αναδυομενο παραθυρο, ανοιγεις μια εφαρμογη κλπ, ετσι μενει σχεδον αποκλειστικα στο χρονο που κανει ο επεξεργαστης να την ανοιξει και οχι λογω της διαρκειας του εφε. αν το βαλεις 10χ παει σε αργη κινηση. σε γρηγορη συσκευη ειναι δραματικα γρηγορο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τι να είναι άραγε; https://www.facebook.com/oneplusunitedkingdom/videos/1433327156789285/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Παιδιά το hydrogen os τι διαφορά έχει από το oxygen os;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Στην ρύθμιση της οθόνης που το έχετε; Σε adaptive mode έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τι να είναι άραγε; https://www.facebook.com/oneplusunitedkingdom/videos/1433327156789285/ Σίγουρα είναι κάτι σε sandstone Παίζει να βγάλουν έκδοση του op5t σε sandstone όπως ήταν το OnePlus one Αλλιώς κανένα powerbank? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodal Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Σίγουρα είναι κάτι σε sandstone Παίζει να βγάλουν έκδοση του op5t σε sandstone όπως ήταν το OnePlus one Αλλιώς κανένα powerbank? βρε λες..να βγαλουν καμια καινουργια εκδοση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Στην ρύθμιση της οθόνης που το έχετε; Σε adaptive mode έχει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας; ONEPLUS A5010 Εγώ στο custom, τέρμα αριστερά στο cold. Προέρχομαι από κινητό με Ips οθόνη με ψυχρά χρώματα, που τα χρώματα του oneplus μου φαίνονται πάρα πολύ έντονα. Οπότε το έχω έτσι και στο 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 βρε λες..να βγαλουν καμια καινουργια εκδοση??? Κοίτα... Από το βίντεο μαθαίνουμε σίγουρα ότι πρόκειται για κάτι που θα έχει sandstone επιστρωση (λατρεία :p) Καινούρια συσκευή αποκλείεται, οπότε ή το op5t σε sandstone έκδοση, ή κάποιο powerbank ή κάτι αντίστοιχο Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badfish Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Κοίτα... Από το βίντεο μαθαίνουμε σίγουρα ότι πρόκειται για κάτι που θα έχει sandstone επιστρωση (λατρεία :p) Καινούρια συσκευή αποκλείεται, οπότε ή το op5t σε sandstone έκδοση, ή κάποιο powerbank ή κάτι αντίστοιχο Μαλλον sandostone εκδοση του τηλεφωνου μου μοιαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Παιδιά, επειδή ξέρω ότι πολλοί ενδιαφέρονται πρωτίστως για την φωτογραφική του κινητού κάντε ένα subscribe στις συγκρίσεις καμερών κινητών, ανεβάζω συνέχεια συγκρίσεις με το s8+ και το Nexus 5x Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Στην 4.7.6 όσοι την βάλατε έχετε αριθμομηχανή; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Στην 4.7.6 όσοι την βάλατε έχετε αριθμομηχανή; Ναι ..... κανονικά https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171228/ddbd0a4be3da87c57d6f86d1b7d594fb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Η δικιά μου εξαφανίστηκε.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Η δικιά μου εξαφανίστηκε.... Εδώ έχω το apk, δοκίμασε... https://www.dropbox.com/s/q2kpeokkvgzn97p/Calculator%20OnePlus%205T.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Εδώ έχω το apk, δοκίμασε... https://www.dropbox.com/s/q2kpeokkvgzn97p/Calculator%20OnePlus%205T.apk?dl=0 Μπα δεν γίνεται εγκατάσταση. Δεν πειράζει. Αρκεί να μη λείπει και τίποτα άλλο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το παράγγειλα χθες για έναν φίλο και εβαλα και το δεκάρικο για να έρθει πιο γρήγορα. Μου δίνει ημερομηνία 2/1/2018 και μεχρι σήμερα δεν έχω πάρει ακόμη tracking number.Λετε λόγω πρωτοχρονιάς να πάει αργότερα?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα παιδιά από σήμερα είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος το 1 plus 5t. Μέχρι στιγμής μιας και ακόμα το μαθαίνω, έχω να πω ότι το κινητό είναι σφαίρα. Άντε βρε καλώς σας βρήκα και καλως με βρήκατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daywalk3r Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Έχω ένα Huawei P9 τον τέλευταιο 1,5 χρόνο. Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Θεωρω ότι το OnePlus 5T είναι η καλύτερη επιλογή για update απο το τωρινό μου κινητό και σε σχέση με όλα όσα υπάρχουν η καλύτερη vfm επιλογή στα 128GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα παιδιά από σήμερα είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος το 1 plus 5t. Μέχρι στιγμής μιας και ακόμα το μαθαίνω, έχω να πω ότι το κινητό είναι σφαίρα. Άντε βρε καλώς σας βρήκα και καλως με βρήκατε Καλώς ήρθες στην παρέα!!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Έχω ένα Huawei P9 τον τέλευταιο 1,5 χρόνο. Ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Θεωρω ότι το OnePlus 5T είναι η καλύτερη επιλογή για update απο το τωρινό μου κινητό και σε σχέση με όλα όσα υπάρχουν η καλύτερη vfm επιλογή στα 128GB. Καλημέρα, Δεν θα χάσεις πίστεψε με. Και γω ήμουν πολύ διστακτικός αλλά μόλις το πάρεις στα χέρια σου θα καταλάβεις τι εστί πιστόλι :D:shoot: ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπα δεν γίνεται εγκατάσταση. Δεν πειράζει. Αρκεί να μη λείπει και τίποτα άλλο. Καλημέρα, Απο που το έκανες Update? Από το Oxygen Updater? Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ντάξει η μπαταρία δεν υπάρχει! 2η μέρα είμαι ακόμα με 43% έχοντας sot 4h38m!!!!! Θα μας τρελάνει το τηλέφωνο. Update ακόμα όμως. Με την 4.7.4 βλέπω να αλλάζω χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ντάξει η μπαταρία δεν υπάρχει! 2η μέρα είμαι ακόμα με 43% έχοντας sot 4h38m!!!!! Θα μας τρελάνει το τηλέφωνο. Update ακόμα όμως. Με την 4.7.4 βλέπω να αλλάζω χρονιά. αυτο με τα update δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται η εταιρια δεν εχει πει επισημα οτι ημαστε στην 4.7.6 ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts