salmp7 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Οχι. είναι ξεκάθαρο ότι έχει θέμα η συσκευή σου. φαντάζομαι θα στην αντικαταστήσουν με νέα και δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. ούτως ή άλλως δεν ζητάς επιστροφή εντός 15 ημερών; δεν χρειάζεται καν να δικαιολογήσεις την απόφαση σου για να το επιστρέψεις και να σου επιστρέψουν τα Χρήματα σου. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Γιατί χρειάζεται αυτή η εφαρμογή; Οι ενημερώσεις δεν στέλνονται αυτόματα σε όλους; Για πείτε και για εμάς τους άσχετους! Πραγματικά κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Ίσως για τα ρουταρισμένα κινητά να χρειάζεται αλλά τα stock γιατί να την έχουν; Επίσης δε μου έχει έρθει η τελευταία αναβάθμιση. Δε νομίζω να είμαι ο μόνος; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Πραγματικά κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Ίσως για τα ρουταρισμένα κινητά να χρειάζεται αλλά τα stock γιατί να την έχουν; Επίσης δε μου έχει έρθει η τελευταία αναβάθμιση. Δε νομίζω να είμαι ο μόνος; Για αυτό χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ακόμη δεν μου ήρθε η αναβάθμιση επίσημα μέσω του updater της συσκευής. Λέτε να υπάρχει θέμα αν την περάσω με το oxygen updater; ή καλύτερα να την κάνω με κάθε επισημότητα. Χαχχαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο xda πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση αναφέρουν σημαντική πτώση στην απόδοση της μπαταρίας Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση αναφέρουν σημαντική πτώση στην απόδοση της μπαταρίας Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ακόμη δεν μου ήρθε η αναβάθμιση επίσημα μέσω του updater της συσκευής. Λέτε να υπάρχει θέμα αν την περάσω με το oxygen updater; ή καλύτερα να την κάνω με κάθε επισημότητα. Χαχχαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο xda πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση αναφέρουν σημαντική πτώση στην απόδοση της μπαταρίας Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση αναφέρουν σημαντική πτώση στην απόδοση της μπαταρίας Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 μέρες τώρα με την καινούργια έκδοση και η μπαταρία είναι όπως ήταν πριν, δεν πιστεύω ότι ισχύει... Όχι σε όλους τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μια από τα ίδια..η μπαταρία είναι το ίδιο εξαιρετική.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Χρήστης iPhone χρόνια τωρα θα παραγγείλω και εγω το κινητό μέσα στο Σ/Κ! Σε iPhone είχα πάντα 16GB τα οποία τον περισσότερο καιρό ηταν γεμάτα αλλά όχι σε σημείο να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό! Θέλω να πιστεύω ότι θεωρητικά τα 6GB/64GB λογικά θα μου φτάσουν και θα μου περισσέψουν έτσι;; Δεν γεμίζω ποτέ τα κινητά μου αλλά επειδή πρώτη φορά θα πάω σε Android θέλω μια γνώμη γιατί δεν ξέρω τι παίζει! Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν θα έχεις κανένα θέμα με τα 64 GB εκτός αν θες να αποθηκευσεις εξαιρετικά μεγάλα αρχεία. Η πλειοψηφία των χρηστών είναι καλυμμένη με 64 GB :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Δεν έχει πέσει καμία απόδοση της μπαταρίας μετά το update. Ίσα ίσα σε έμενα κρατάει παραπάνω. Εκει που απο 100% έπεφτε σε 95% σχετικά γρήγορα τώρα με το update πέφτει normal η μπαταρία. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Οχι. είναι ξεκάθαρο ότι έχει θέμα η συσκευή σου. φαντάζομαι θα στην αντικαταστήσουν με νέα και δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. ούτως ή άλλως δεν ζητάς επιστροφή εντός 15 ημερών; δεν χρειάζεται καν να δικαιολογήσεις την απόφαση σου για να το επιστρέψεις και να σου επιστρέψουν τα Χρήματα σου. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Καλά τα λες δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω την απόφασή μου αλλά με έχουν πρήξει να κάνω ξανά hard reset να το αφήσω να δουλέψει 2 μέρες χωρίς εφαρμογές κλπ κλπ. Εγώ ήδη έχω κάνει 2 φορές hard reset και σε λειτουργία safe mode το άφησα όπου τρέχαν μόνο οι εφαρμογές που έχει η συσκευή, τι ψάχνουν δηλαδή; Άρχισε να μου τη δίνει το support τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλά τα λες δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω την απόφασή μου αλλά με έχουν πρήξει να κάνω ξανά hard reset να το αφήσω να δουλέψει 2 μέρες χωρίς εφαρμογές κλπ κλπ. Εγώ ήδη έχω κάνει 2 φορές hard reset και σε λειτουργία safe mode το άφησα όπου τρέχαν μόνο οι εφαρμογές που έχει η συσκευή, τι ψάχνουν δηλαδή; Άρχισε να μου τη δίνει το support τους.Το support προσπαθεί να σε βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως μάλλον είναι ελαττωματική συσκευή και πρέπει να σταλεί πίσω. Έχεις δικαίωμα επιστροφής εντελώς δωρεάν, μίλα ξανά με το service και ζητά ή επιστροφή του ποσού ή αντικατάσταση συσκευής. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Το support προσπαθεί να σε βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως μάλλον είναι ελαττωματική συσκευή και πρέπει να σταλεί πίσω. Έχεις δικαίωμα επιστροφής εντελώς δωρεάν, μίλα ξανά με το service και ζητά ή επιστροφή του ποσού ή αντικατάσταση συσκευής. Από το πρωί μιλάω και κάθε φορά τυχαίνει όπως είναι λογικό να είναι ένας καινούριος στο support. Έτσι συνεχώς τους λέω ότι τα εξήγησα στον προηγούμενο κλπ κλπ. και τα ξανά εξηγώ. Τι δεν καταλαβαίνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Από το πρωί μιλάω και κάθε φορά τυχαίνει όπως είναι λογικό να είναι ένας καινούριος στο support. Έτσι συνεχώς τους λέω ότι τα εξήγησα στον προηγούμενο κλπ κλπ. και τα ξανά εξηγώ. Τι δεν καταλαβαίνουν; Άνοιξε ticket. Μέσω email... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Υπάρχει περίπτωση η τιμή του να πέσει αισθητά μετά τις γιορτές; Και αν ναι, πόσο το κόβετε να πέφτει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Άνοιξε ticket. Μέσω email... Ticket άνοιξα χθες και σήμερα το RMA για επιστροφή της συσκευής. Τώρα με mails επικοινωνούμε μετά το RMA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Υπάρχει περίπτωση η τιμή του να πέσει αισθητά μετά τις γιορτές; Και αν ναι, πόσο το κόβετε να πέφτει;;Από το επίσημο site δεν πρόκειται να πέσει. Μόνο άμα πετύχεις κάποιο κουπόνι που να αξίζει από κινέζικα μαγαζιά με ότι συνεπάγεται αυτό. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Υπάρχει περίπτωση η τιμή του να πέσει αισθητά μετά τις γιορτές; Και αν ναι, πόσο το κόβετε να πέφτει;; Όχι η τιμή μένει σταθερή από την oneplus μέχρι να έρθει το επόμενο. Δεν αλλάζει καθόλου... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 η εφαρμογή υπάρχει καιρό και κάνει πολύ καλή δουλειά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρειάζεται και wipe cashe κτλ παιδιά; Η απλά πέρασμα και τίποτα άλλο; Νίκος OnePlus 5t Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Όχι η τιμή μένει σταθερή από την oneplus μέχρι να έρθει το επόμενο. Δεν αλλάζει καθόλου... Κατάλαβα... Κινεζομάγαζα έτσι όπως έχει γίνει το θέμα με τα τελωνεία δεν εμπιστεύομαι για τέτοια αγόρα. Στα σκρουτζομάγαζα πάλι και να πέσει δεν το κόβω να πέφτει άμεσα για να κάνει την διαφορά. Άρα στην πιο σίγουρη λύση όλων, το επίσημο site της OnePlus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Χρειάζεται και wipe cashe κτλ παιδιά; Η απλά πέρασμα και τίποτα άλλο; Νίκος OnePlus 5tΕγώ έκανα clear cache μετά το update και δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να είσαι οκ κάνε ένα πριν το update. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Κατάλαβα... Κινεζομάγαζα έτσι όπως έχει γίνει το θέμα με τα τελωνεία δεν εμπιστεύομαι για τέτοια αγόρα. Στα σκρουτζομάγαζα πάλι και να πέσει δεν το κόβω να πέφτει άμεσα για να κάνει την διαφορά. Άρα στην πιο σίγουρη λύση όλων, το επίσημο site της OnePlus.Αλλιώς ψάχνεις κάποιο μεταχειρισμένο. Όλο κ θα υπάρχει κάποιος που κάτι δεν θα του άρεσε κ θα θέλει να το δώσει. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Τελικά παιδιά όσο αφορά την εγγύηση με το root και το TWRP τι ακριβώς ισχύει; Αν για παράδειγμα χρειαστεί για κάποιο λόγο να το στείλουμε στο service, ενώ είναι root με custom recovery, το στέλνουμε όπως είναι; Ή κλειδώνουμε πάλι bootloader και πρέπει να το κάνουμε "μαμά" για να το στείλουμε; Ρωτάω γιατί τα αγγλικά μου δε βοηθάνε και πολύ για να ψάξω oneplus forum ή xda..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Αλλιώς ψάχνεις κάποιο μεταχειρισμένο. Όλο κ θα υπάρχει κάποιος που κάτι δεν θα του άρεσε κ θα θέλει να το δώσει. Ναι... και το δίνουν όσο το αγόρασαν ή και περισσότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Το γράφω κι εδώ που θα το δουν πιο πολλοί Υπάρχουν άτομα απο Θεσσαλονίκη που ενδιαφέρονται για ομαδική παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα; :) Επίσης, αν κάποιος από Θεσσαλονίκη έχει σκοπό να παραγγείλει τη συσκευή θα με ενδιέφερε αν θέλει και ο ίδιος να μοιραστούμε τα λεφτα για priority και να προσθέσω καποιο αξεσουάρ Ένα πμ όποιος ενδιαφέρεται Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Τελικά παιδιά όσο αφορά την εγγύηση με το root και το TWRP τι ακριβώς ισχύει; Αν για παράδειγμα χρειαστεί για κάποιο λόγο να το στείλουμε στο service, ενώ είναι root με custom recovery, το στέλνουμε όπως είναι; Ή κλειδώνουμε πάλι bootloader και πρέπει να το κάνουμε "μαμά" για να το στείλουμε; Ρωτάω γιατί τα αγγλικά μου δε βοηθάνε και πολύ για να ψάξω oneplus forum ή xda..... Όχι δεν χάνεις την εγγύηση ούτε με root , ούτε με unlocked bootloader, ούτε με twrp recovery. https://www.quora.com/Will-rooting-a-OnePlus-5-Android-smartphone-void-its-warranty Παρόλα αυτά αν λόγω του root προκαλέσεις ζημιά στο hardware (κάτι που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να γίνει-εκτός αν κάποιος είναι πολύ ανίδεος και επιπόλαιος μαζί) τότε δεν σε καλύπτουν με την εγγύηση. Μπορείς επίσης να κάνεις και ένα nandroid backup απο τη recovery πριν ρουτάρεις για να είσαι καλυμμένος Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Όχι δεν χάνεις την εγγύηση ούτε με root , ούτε με unlocked bootloader, ούτε με twrp recovery. https://www.quora.com/Will-rooting-a-OnePlus-5-Android-smartphone-void-its-warranty Παρόλα αυτά αν λόγω του root προκαλέσεις ζημιά στο hardware (κάτι που είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να γίνει-εκτός αν κάποιος είναι πολύ ανίδεος και επιπόλαιος μαζί) τότε δεν σε καλύπτουν με την εγγύηση. Μπορείς επίσης να κάνεις και ένα nandroid backup απο τη recovery πριν ρουτάρεις για να είσαι καλυμμένος Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Το LG G2 το είχαμε αλλάξει τα φώτα, κάθε λίγο άλλη rom! Επειδή σκέφτομαι να ρουτάρω και να βάλω TWRP απ' τις πρώτες μέρες γι' αυτό ρωτάω τι παίζει. Αν μου βγάλει π.χ. ένα άσχετο πρόβλημα σε λίγο καιρό, ας πούμε ακουστικό ή κάποιο κουμπί το στέλνω δηλαδή όπως είναι..... ρουταρισμένο; Γιατί και στα G2 ίσχυε η εγγύηση, αλλά εννοείτε δεν το έστελνες ρουταρισμένο!! Επρεπε να το κάνεις ''μαμά'', χωρίς root και custom recovery για να ισχύσει η εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts