P_papadis Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 (edited) Προς τον χρήστη @Gabrihl95 το γράφω εδώ γιατί έχουν γεμίσει τα pm του και δεν μπορώ να του το στείλω. Ο χρήστης θεωρεί ότι μου έχει στείλει 300mb για ανταλλαγή κάτι που φυσικά δεν έχω ζητήσει (μπορείτε να το δείτε στα προηγούμενα μηνύματα) και φυσικα δεν έχω λάβει τίποτα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Το τελευταίο πάρε μοίρασε το πείρα από έναν φίλο μου την Κυριακή 12/07. Δεν μου έχει έρθει κάποιο άλλο πάρε μοίρασε οπότε ξαναδες που το έστειλες γιατί όπως σου είπα έχεις κάνει λάθος. Edited July 17, 2020 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2020 Υπάρχει μια δυσλειτουργία στο πάρε μοίρασε, έχει αναφερθεί στο θέμα των καρτοκινητων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Υπάρχει μια δυσλειτουργία στο πάρε μοίρασε, έχει αναφερθεί στο θέμα των καρτοκινητων. Δεν ειναι "δυσλειτουργία", απατεωνιά είναι, τώρα που είδαν ότι ο κόσμος μάζεψε MB και δεν αγοράζει τα φτηνά πακέτα τους (κατά την ΕΕΤΤ πάντα) Αν ήταν "δυσλειτουργία" δεν θα κάναν τους ανήξερους μετά απο τόσες αναφορές των συνδρομητών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 (edited) κανείς για παρε μοιρασε; edit: δοθηκαν Edited July 28, 2020 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio8 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 300 mb προς ανταλλαγή για όποιον/όποια ενδιαφέρεται, ας στείλεi pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Έχω 300MB για όποιον ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Έχω 300MB για όποιον ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔόθηκαν! Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 (edited) Καλημέρα υπάρχουν 300 για ανταλλαγή Δόθηκαν Edited August 21, 2020 by ducatista88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 (edited) Καλημέρα, έχω 100ΜΒ για 1 άτομο (τα υπόλοιπα 200ΜΒ δόθηκαν σε συγγενείς). Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει μήνυμα. EDIT: Δώθηκαν. Edited August 27, 2020 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 (edited) Καλησπέρα εχω 300μβ για ανταλλαγή Δόθηκαν. Edited September 29, 2020 by tolisrodos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio8 Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Καλημέρα, 300 MB προς ανταλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 (edited) καλησπέρα, για μοίρασε κανείς; edit: δόθηκαν Edited October 1, 2020 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Καλησπέρα έχω 300μβ για ανταλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis Δημ. October 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2020 Έχω 300 mb για ανταλλαγή. Pm me Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 (edited) Καλημέρα. Το παρε μοιρασε με τα 100ΜΒ σε 3 ατομα, τελειωσε; δεν το βρισκω καπου στην εφαρμογη..μονο κατι για 500ΜΒ για 2 μερες στα social Edited November 1, 2020 by koslol8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Σωστα, έχει τροποποιηθεί. Πλέον στέλνεις σε 3 άτομα 500ΜΒ για social/chat για 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Σωστα, έχει τροποποιηθεί. Πλέον στέλνεις σε 3 άτομα 500ΜΒ για social/chat για 2 μέρες. Πωωω, πανε χαμενα τοσα γιγα δλδ που ειχα μαζεψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 Σωστά... Στο ανάλογο θέμα (για τα καρτοκινητά της cosmote) γίνεται συζήτηση για τις αλλαγές και αρκετοι στείλανε μήνυμα (παράπονα) στην εταιρία, αλλά εννοείται πως δεν θα αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 12 GB έχω μαζεμένα. Δυστυχώς θα πάνε χαμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Είχα μαζεμένα περί τα 3 GB που έληγαν στις 11/11. Εδώ και λίγη ώρα βλέπω πως πλέον λήγουν στις 03/01/2021. Τσεκάρετε και τα δικά σας. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 Σε εμένα που έληξαν ηδη δεν γύρισαν ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2020 (edited) Kαι σε εμένα λήγουν 25/11, δεν επεκτάθηκαν Edit και σε εμένα μεταφέρθηκαν Edited November 5, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Kαι σε εμένα λήγουν 25/11, δεν επεκτάθηκαν Edit και σε εμένα μεταφέρθηκαν Αυτόματα μεταφέρθηκαν; Σε εμένα έληγαν 30/10/2020 και δεν τα βλέπω πλέον... Γίνεται να τα επαναφέρω κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Έστειλαν και σχετικό ενημερωτικό sms. "TO #pare_moirase AΛΛAΞE AΛΛA EΣY ΘA ΣYNEXIΣEIΣ NA AΠOΛAMBANEIΣ TA MB ΠOY EXEIΣ ΣYΓKENTPΩΣEI AΠO THN YΠHPEΣIA MEXPI 31/12/2020. KAI AN ΘEΣ ME KAΘE ANANEΩΣH ΔΩPEAN 500MB SOCIAL & CHAT KAI AΛΛA 1500MB SOCIAL & CHAT ΓIA 2 HMEPEΣ NA TA MOIPAΣEIΣ ΣE 3 WHAT'S UP KOΛΛHTOYΣ MΠEΣ EΔΩ (https://www.whatsup.gr/c/store/pare_moirase) KAI ΠAPE TO NEO #pare_moirase." Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Σε όσους έληγαν πριν τις 4/11 δυστυχώς έληξαν και δεν μεταφέρθηκαν.. Δε ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι με επικοινωνία μαζί τους Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts