djkostas20 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 (edited) Παρατηρήσατε ότι η always on display μένει πάντα ανοικτή? Έχουν εξαφανίσει και την επιλογή από τις ρυθμίσεις..κατά τα άλλα μια χαρά είναι η αναβάθμιση Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν σε πιάνω. Δεν θα έπρεπε να είναι πάντα ανοιχτή η οθόνη με αυτή τη ρύθμιση? Αν και δεν έχω τέτοια επιλογή ή δεν ξέρω που είναι. Όχι ότι θα την χρησιμοποιούσα. Edited September 5, 2019 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Με την pie η οθόνη ήταν κλειστή και όταν το σήκωνα ή την χτυπούσα 2 φορές εμφανιζόταν η ώρα και οι ειδοποιήσεις. https://piunikaweb.com/2019/09/04/android-10-makes-ambient-display-inaccessible-via-double-tap-to-check-phone-lift-to-check-phone-on-pixel-phones/ Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Με την pie η οθόνη ήταν κλειστή και όταν το σήκωνα ή την χτυπούσα 2 φορές εμφανιζόταν η ώρα και οι ειδοποιήσεις. https://piunikaweb.com/2019/09/04/android-10-makes-ambient-display-inaccessible-via-double-tap-to-check-phone-lift-to-check-phone-on-pixel-phones/ Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έχει αναφέρει πιο πάνω αυτό άλλος χρήστης. Ανοίγει κατευθείαν στην lockscreen. Στο double tap είναι πιο σωστό νομίζω. Να θες 4 ταπ για να ξεκλειδώσεις ήταν πολλά. Το ότι έκαναν το ίδιο και στο lift δεν βγάζει τόσο νόημα. Αλλά αυτό δεν είναι το always on display. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Στην ουσία δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως το ambient display.. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Στην ουσία δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως το ambient display.. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοείς να ενεργοποιηθεί μάλλον. Εγώ δεν έχω ambient display. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Στην ουσία δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως το ambient display.. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουσιαστικά αφαιρέθηκε η δυνατότητα να σηκώνεις ή να κάνεις double tap και να βλέπεις τις ειδοποιήσεις σου, ενώ είχες επιλέξει να έχεις κλειστή την Ambient Display. Κάτι που με χαλάει πολύ προσωπικά. Τώρα έχεις δύο επιλογές μόνο: Α) σβηστή οθόνη και όταν κάνεις double tap/lift πας απευθείας σε "φωτισμένη" οθόνη lockscreen (άρα δεν υπάρχει πλέον καμία πρόσβαση σε Ambient Display) B) πάντα αναμμένη "μαύρη" οθόνη Ambient Display στην οποία αν κάνεις double tap/lift πάς στη lockscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Με την αναβάθμιση σε 10 υπάρχει εγκατεστημένο το Android Auto αλλά δεν είναι ενεργοποιημένη η εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Με την αναβάθμιση σε 10 υπάρχει εγκατεστημένο το Android Auto αλλά δεν είναι ενεργοποιημένη η εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Ενεργοποιημένη είναι. Υποψιάζομαι ότι δεν μπορείς να το τρέξεις χωρίς να έχει συνδεθεί με την πηγή του αυτοκινήτου που το υποστηρίζει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 (edited) Ουσιαστικά αφαιρέθηκε η δυνατότητα να σηκώνεις ή να κάνεις double tap και να βλέπεις τις ειδοποιήσεις σου, ενώ είχες επιλέξει να έχεις κλειστή την Ambient Display. Κάτι που με χαλάει πολύ προσωπικά. Τώρα έχεις δύο επιλογές μόνο: Α) σβηστή οθόνη και όταν κάνεις double tap/lift πας απευθείας σε "φωτισμένη" οθόνη lockscreen (άρα δεν υπάρχει πλέον καμία πρόσβαση σε Ambient Display) B) πάντα αναμμένη "μαύρη" οθόνη Ambient Display στην οποία αν κάνεις double tap/lift πάς στη lockscreen Που την βρηκες την επιλογη ambient display που μενει κιολας αναμμενη "μαυρη" οθονη? Δεν την εβγαλαν αυτην την επιλογη? *Ακυρο, την βρηκα. Edited September 5, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Που την βρηκες την επιλογη ambient display που μενει κιολας αναμμενη "μαυρη" οθονη? Δεν την εβγαλαν αυτην την επιλογη? Settings -> Display -> Lock screen display Γενικά κάθε ρύθμιση μπορείς να την κάνεις αναζήτηση. Έτσι τις βρίσκεις πολύ εύκολα που είναι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Σε περίπτωση που είχατε πρόβλημα με τις φωτογραφίες μετά το update, δηλαδή το Google Photos δεν "έβλεπε" τις πιο παλιές ή δεν έβλεπε καθόλου φακέλους όπως π.χ. Downloads, Viber κτλ, πηγαίνετε στις εφαρμογές (επιλέξτε να φαίνονται τα system apps) και κάντε clear cache/data στην εφαρμογή media storage. Σε μένα επανέφερε τους φακέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 (edited) Σε περίπτωση που είχατε πρόβλημα με τις φωτογραφίες μετά το update, δηλαδή το Google Photos δεν "έβλεπε" τις πιο παλιές ή δεν έβλεπε καθόλου φακέλους όπως π.χ. Downloads, Viber κτλ, πηγαίνετε στις εφαρμογές (επιλέξτε να φαίνονται τα system apps) και κάντε clear cache/data στην εφαρμογή media storage. Σε μένα επανέφερε τους φακέλους. Στο fb messenger, δεν εφτιαξε. Εκτος, αν εκανα λαθος εφαρμογη cache & data clear *Παντως, σαν πρωτη εκδοση που βγηκε, ειναι παρα πολυ καλη σε επιδοσεις, μπαταρια κλπ η 10. Κανενα παραπονο. Σιγουρα στα επομενα 1-2 updates θα φτασει σε πολυ καλο επιπεδο. Edited September 5, 2019 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Σας αλλαζει κι εσας το play store που και που στην παλια εμφανιση οταν το εχετε κρατημενο στις ανοιχτες εφαρμογες και πατε να το ανοιξετε ξανα μετα καποια στιγμη στην ημερα? Εμενα, συμβαινει καποιες φορες με αυτον τον τροπο και στρωνει αφου κλεισω τελειως την εφαρμογη καο την ανοιξα ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Σας αλλαζει κι εσας το play store που και που στην παλια εμφανιση οταν το εχετε κρατημενο στις ανοιχτες εφαρμογες και πατε να το ανοιξετε ξανα μετα καποια στιγμη στην ημερα? Εμενα, συμβαινει καποιες φορες με αυτον τον τροπο και στρωνει αφου κλεισω τελειως την εφαρμογη καο την ανοιξα ξανα.Φώτη αφού δεν σε θέλει το νέο play store τι σκας τόσο :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Ρε παιδια, εχετε κι εσεις προβλημα με τις ειδοποιησεις στο αθορυβο με δονηση? Ειχα το κινητο στο αθορυβο με μονο δονηση, μου ειχαν στειλει μηνυματα στο viber και ουτε καν ηρθε ειδοποιηση και τα ειδα αφου ανοιξα την εφαρμογη για να στειλω εγω μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Ρε παιδια, εχετε κι εσεις προβλημα με τις ειδοποιησεις στο αθορυβο με δονηση? Ειχα το κινητο στο αθορυβο με μονο δονηση, μου ειχαν στειλει μηνυματα στο viber και ουτε καν ηρθε ειδοποιηση και τα ειδα αφου ανοιξα την εφαρμογη για να στειλω εγω μνμ. Κανένα πρόβλημα εδώ. Όλα λειτουργούν όπως πριν. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Κανένα πρόβλημα εδώ. Όλα λειτουργούν όπως πριν. Σου ερχεται δλδ μνμ και φαινεται στην οθονη κλειδωματος κανονικα ενω ειναι αθορυβο με δονηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Σου ερχεται δλδ μνμ και φαινεται στην οθονη κλειδωματος κανονικα ενω ειναι αθορυβο με δονηση?Ναι κανονικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ειδοποιήσεις. Βασικά γενικά κανένα θέμα. Έχει κάτσει τέλεια η αναβάθμιση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Ναι κανονικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ειδοποιήσεις. Βασικά γενικά κανένα θέμα. Έχει κάτσει τέλεια η αναβάθμιση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk γενικά φαίνεται πολύ ποιοτική αναβάθμιση. Επίσης παρατηρώ πολύ καλή αναμονή στη μπαταρία, αν και είναι νωρίς ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Ξερεις κανεις ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτες τις 2 επιλογες? https://ibb.co/LYxnLTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 (edited) Ξερεις κανεις ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτες τις 2 επιλογες? https://ibb.co/LYxnLTCΕκεί είναι και μένα. Καλύτερα άσε όπως είναι στοκ. Λογικά έχει να κάνει με τις νέες ειδοποιήσεις που μπορείς να τις βάλει silent ή και διάφορα τέτοια ενώ το άλλο ίσως είναι το παλιό σύστημα ή να το βάλεις στο none. https://www.google.com/amp/s/9to5google.com/2019/06/05/android-q-beta-4-adaptive-notifications/amp/ Εδώ όταν το είχαν βάλει στην beta 4 Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Edited September 6, 2019 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Εκεί είναι και μένα. Καλύτερα άσε όπως είναι στοκ. Λογικά έχει να κάνει με τις νέες ειδοποιήσεις που μπορείς να τις βάλει silent ή και διάφορα τέτοια Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Μαλλον, αυτο μου κανει τα θεματα. Παιρνω μνμ στο βαιπερ...το αφηνω στην μπαρα ειδοποιησεων χωρις να το ανοιξω...και μετα απο καποια λεπτα...μου αφαιρει την ειδοποιηση και οταν μπαινω στο βαιπερ φαινεται αδιαβαστο. Δεν μου κραταει τις ειδοποιησεις που δεν θελω να ανοιξω αμεσα, αλλα, να την αφησω για μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Μαλλον, αυτο μου κανει τα θεματα. Παιρνω μνμ στο βαιπερ...το αφηνω στην μπαρα ειδοποιησεων χωρις να το ανοιξω...και μετα απο καποια λεπτα...μου αφαιρει την ειδοποιηση και οταν μπαινω στο βαιπερ φαινεται αδιαβαστο. Δεν μου κραταει τις ειδοποιησεις που δεν θελω να ανοιξω αμεσα, αλλα, να την αφησω για μετα.Δοκίμασε το αλλά εγώ δεν έχω τέτοια ζητήματα. Και δεν μου φαίνεται τόσο λογικό σε 1-2 μέρες να θεωρεί ότι δεν θες καθόλου τις ειδοποιήσεις του viber. Πχ το βράδυ είχα ειδοποίηση στο Viber στις 2. Την άφησα και το πρωί στις 9 ήταν ακόμα εκεί. Εκτός και να όντως τις αφήνεις πολύ και συχνά ή την έχεις βάλει κατά λάθος σε silent notifications. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Δοκίμασε το αλλά εγώ δεν έχω τέτοια ζητήματα. Και δεν μου φαίνεται τόσο λογικό σε 1-2 μέρες να θεωρεί ότι δεν θες καθόλου τις ειδοποιήσεις του viber. Πχ το βράδυ είχα ειδοποίηση στο Viber στις 2. Την άφησα και το πρωί στις 9 ήταν ακόμα εκεί. Εκτός και να όντως τις αφήνεις πολύ και συχνά ή την έχεις βάλει κατά λάθος σε silent notifications. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Πως μπορω να δω αν ειναι silent? Εχει κανονικα το εικονιδιο καμπανας για ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Apps & Notifications -> Notifications -> Viber και έχεις την πρώτη εικόνα. Μετά πατάς messages και βλέπεις αν είναι ρυθμισμένα με το alerting ή silent Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts