Jump to content

Google Pixel 2 XL

jimmmysil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ξερω αυτο που κανουν με το τιμολόγιο οποτε δεν εβαλα τυχαια την τιμη 670 ( 839 αρχικη ειχε) . Αυτο που με τρεναρει ειναι η εγγυηση που ειναι απο το κατάστημα οποτε δεν ξερω αυτα τα μαγαζια και τι αντιμετώπισή θα εχω σε τυχον προβλημα της συσκευής. και υπα μήπως εχετε καποια εμπειρία

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Google Pixel 8 pro

το ξερω αυτο που κανουν με το τιμολόγιο οποτε δεν εβαλα τυχαια την τιμη 670 ( 839 αρχικη ειχε) . Αυτο που με τρεναρει ειναι η εγγυηση που ειναι απο το κατάστημα οποτε δεν ξερω αυτα τα μαγαζια και τι αντιμετώπισή θα εχω σε τυχον προβλημα της συσκευής. και υπα μήπως εχετε καποια εμπειρία

Για ρώτα σε ένα από αυτά τα καταστήματα, πόση εγγύηση δίνουν, και πόσο καιρό παίρνει η επισκευή ...

Καλημέρα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το εν λόγω κινητό μέσω Google store από Αμερική. Ο φορτιστής θα μπαίνει στην μπριζα εδώ στην Ελλάδα η πρέπει να πάρω μετασχηματιστη;;

Καλημέρα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το εν λόγω κινητό μέσω Google store από Αμερική. Ο φορτιστής θα μπαίνει στην μπριζα εδώ στην Ελλάδα η πρέπει να πάρω μετασχηματιστη;;

Δεν χρειάζεσαι μετασχηματιστή, μετατροπέα χρειάζεσαι από us σε eu

https://www.skroutz.gr/c/2152/Ilektrikoi-Antaptores.html?from=category_searches&keyphrase=ανταπτορας+πριζας

https://www.skroutz.gr/c/2152/Ilektrikoi-Antaptores.html?from=category_searches&keyphrase=ανταπτορας+πριζας

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Από Amazon η eBay;; ;

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από την άλλη μήπως καλύτερα από Amazon or eBay ;;η Google store;;

Από Amazon η eBay;; ;

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Από την άλλη μήπως καλύτερα από Amazon or eBay ;;η Google store;;

Από eBay δεν θα αγόραζα κινητό, Amazon ή Google store αν μπορείς από store κάνε την αγορά από εκεί

Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Αν αγοραστεί από Google UK πάλι θα χρειάζεται μετατροπέα;;;

Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Αν αγοραστεί από Google UK πάλι θα χρειάζεται μετατροπέα;;;
Ναι θα χρειαστεί

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από UK το πήρα και ναι θέλει.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

παιδια ειχε κάνεις image burn και αν ναι η εγγύηση το καλύπτει;

Google Pixel 8 pro

guys οποιος εχει δευτερη θηκη (google fabric case cement or carbon)η την πουλαει ας ερθει σε μια επικοινωνια μαζι μου!

Ευχαριστω!!!

I Want To Believe

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο tempered glass για να παραγγείλω ?

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το καλύτερο tempered glass για να παραγγείλω ?
https://www.amazon.com/Dome-Glass-Protector-Dispersion-Whitestone/dp/B078JR1HTNWhitestone

Πιστεύω το καλύτερο που κάθεται σωστά.

Είναι λίγο ακριβό, αλλά αξίζει

Edited by akonakis

Σούπερ αλλά αυτή θέλει γνώσεις αρχιτέκτονα :)
Είναι πανευκολο στην τοποθέτηση, αν το πας step by step. Και σαν τζαμακι ότι πιο ποιοτικό έχω δει. Μη σου πω καλύτερο απτο τζάμι της ίδιας της συσκευής. Λαδωνει πολυ λίγο, γλυστραει απίστευτα το δάχτυλο πάνω του, δε χαρασεται εύκολα, είναι 2.5d. Γενικά αξίζει...

Είναι πανευκολο στην τοποθέτηση, αν το πας step by step. Και σαν τζαμακι ότι πιο ποιοτικό έχω δει. Μη σου πω καλύτερο απτο τζάμι της ίδιας της συσκευής. Λαδωνει πολυ λίγο, γλυστραει απίστευτα το δάχτυλο πάνω του, δε χαρασεται εύκολα, είναι 2.5d. Γενικά αξίζει...

Το φοραω...έχω ανεβάσει και εικόνες σε προηγούμενα post. Με διάφορα το κορυφαίο.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Έχω στο Google Photos από προηγούμενα κινητά περίπου 30 GB σε φωτό/βίντεο σε Original Quality που παίρνουν χώρο από το Google Drive.

Επειδή πλησιάζω στο όριο των 100gb που έχω, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μην παίρνουν χώρο αυτές οι 30gb εκτός από το να τις κατεβάσω, να τις σβήσω από το google photos, και να τις ξανανεβάσω από το κινητό?

Από τον υπολογιστή μπαίνεις στις google photos, πας Ρυθμίσεις -> Ανάκτηση αποθηκευτικού χώρου.

Ναι αλλά αυτό θα τις μετατρέψει από το original resolution σε high resolution

Εγώ θέλω να τις κρατήσω σε original resolution "ανεβάζοντάς" τις από το Pixel που δεν έχει περιορισμό

Καλησπερα. θελω να αγορασω το κινητο και το επισημο σιτε λεει αυτο:

Country availability

Here's where you can find devices available for purchase on the Google Store today.

Note: To buy a device from the Google Store, your shipping and billing address must be in countries where Google Store operates.

Μπορω να προβω σε αγορα;;;;

Ευχαριστω

Καλησπερα. θελω να αγορασω το κινητο και το επισημο σιτε λεει αυτο:

Country availability

Here's where you can find devices available for purchase on the Google Store today.

Note: To buy a device from the Google Store, your shipping and billing address must be in countries where Google Store operates.

Μπορω να προβω σε αγορα;;;;

Ευχαριστω

Για παράδοση Ελλάδα,όχι δεν μπορείς.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

παρτο απο καποιο κατάστημα skroutz. εγω το πηρα απι onething.

Google Pixel 8 pro

• The title was changed to Google Pixel 2 XL