v@gelis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Βαγγέλη γιατί τόσο γρήγορα το έστειλες το 5t μόνο λόγο κάμερας;κάνε ένα συγκριτικό ανάμεσα στα δύο; κάμερα οθόνη μπαταρία κτλ. Μπαταρια: Note 8 --> 6, 5T--> 8, Mate 10 Pro --> 9 (μια φορτιση μονο για τα 2 τελευταια, αλλα μου αρκει για να δω τη συμπεριφορά της με τα ιδια σεναρια χρησης) Οθονη: Note 8--> 9, Mate 10 Pro --> 8, 5T--> 7 Καμερα: Note 8--> 9, Mate 10 Pro --> 9, 5T--> 7 Φοβερο το face unlock του 5Τ (κανει πλακα στην αντιστοιχη υλοποιηση του note 8), ιδιας αψογης υλοποίησης το δακτυλικο σε mate 10 pro, 5T. Smoothness βασιλιας το 5Τ, ακολουθει κατά ποδας το mate και τελευταιο ασθμαίνοντας (η καλυτερα microlag-αροντας) το note 8 :lol: Aν δεν ηταν το θεμα της αυτονομιας θα εμενα στο νοτε, θεωρω ότι ακομα είναι η καλυτερη συσκευή του εμποριου. Το mate σαφως πιο ολοκληρωμενο από το 5Τ, κοιταει στα ματια το note και αν καποιος το παρει σε προσφορα (όπως την τρεχουσα χρονικη περιοδο) αξιζει απολυτα. Στα 800 δεν αξιζει (όπως φυσικα δεν αξιζει και το note στα 1030). Περισσοτερα στην πορεια. Ελπιζω να με καλυψει τις επομενες μερες το mate, γιατι δεν υπαρχει άλλη συσκευή αυτων των κυβικων να δοκιμασω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 σήμερα έτυχε και είχα το mate 9 και 10 μαζι να βάλω ενα τραγούδι η διαφορά στο ηχείο ειναι απαράδεκτη έπεσαν πολλά επίπεδά ποιο κάτω στο 10 καμία σχέση με ηχείο του 9 ποιο πολυ μου θυμίζει τα σαπακια της samsung οτι αφορά ηχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Το έχω λιγότερο απο 24 ώρες, έχω πάθει πλάκα μαζί του, απίστευτη κάμερα, μπαταρία ταχύτητα!! Η τεχνητή νοημοσύνη με αφήνει άφωνο και με τρομάζει για το μέλλον. Το μόνο που με χαλάει είναι το πολύ μικρο led ειδοποιήσεων. Οταν λες τεχνητη νοημοσυνη, τι εννοεις ? Γιατι αν μιλας για την καμερα, τοτε ή κατι συμβαινει με τη δικη μου καμερα, ή μεχρι στιγμης το software ειναι το λιγοτερο προβληματικο. Οτι κι αν εχω δοκιμασει, ειναι ειτε υπερβολικα αργο στο detection ειτε δε λειτουργει καθολου. Πχ, macro δεν μου αναγνωριζει ποτε, faces μια τα αναγνωριζει, μια οχι, και ακομα και αν τα αναγνωρισει, μετα απο λιγο πολλες φορες τα χανει, text οτι και να του βαλα, δεν το αναγνωρισε ποτε, ελληνικα, αγγλικα, επωνυμες μαρκες, χειρογραφα, documents, οτιδηποτε. Btw, οταν λεω να αναγνωρισει, εννοω να δειξει το μικρο εικονιδιο οτι εχει αναγνωρισει τι του κανω point, γιατι το macro σαν macro φαινεται να λειτουργει (δλδ κανει focus, τωρα αν αλλαζει και αλλα settings οταν ενεργοποιηται το υποτιθεμενο ai, αυτο ουτε το ξερω, ουτε το καταλαβα καπου)... Πραγματικα, για μενα ειναι απογοητευση η καμερα, τουλαχιστον στο βαθμο που την διαφημιζουν. Πιστευω εχει πεσει πολυ χρημα σε reviewers για την καμερα του, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως... εκτος αν για καποιο λογο λειτουργει μια χαρα η συσκευη μου πλην της καμερας που ειναι προβληματικη ??? Αν ειναι να κανω point την καμερα κανα λεπτο μεχρι να αναγνωριζει εστω και απλα προσωπα, τοτε δεν εχει το παραμικρο νοημα... Ενα θεμα που εχω επισης ειναι οτι μου ζηταει συνεχεια (δλδ 4-5 φορες τη μερα) permissions για apps που ηδη του εχω δωσει (πχ καθε φορα που συνδεω τη συσκευη στο αμαξι που εχω Android Auto, ζηταει permission για access το Android Auto ενω του την εχω ηδη δωσει, το ιδιο μου κανει και το Garmin Connect που μου ζηταει συνεχεια access για music control ή καπως ετσι ενω του το χω δωσει)... Το θεμα ειναι οτι οταν βλεπεις τα permissions ειναι ηδη ενεργοποιημενα... Γενικα απογοητευση το EMUI... Μακαρι να ξεκινησει συντομα το development να περασουμε καμια AOSP γιατι δεν παλευονται καποια bugs... Αλλα bugs σε μενα, αλλα σε αλλους... Μπαχαλο.. Edited December 23, 2017 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 σήμερα έτυχε και είχα το mate 9 και 10 μαζι να βάλω ενα τραγούδι η διαφορά στο ηχείο ειναι απαράδεκτη έπεσαν πολλά επίπεδά ποιο κάτω στο 10 καμία σχέση με ηχείο του 9 ποιο πολυ μου θυμίζει τα σαπακια της samsung οτι αφορά ηχείαΜήπως φταίει η αδιαβροχοποιηση; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Μήπως φταίει η αδιαβροχοποιηση; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η λογική αυτό λέει γιατί διαφορετικά θα είχαν την ίδια υλοποίηση με το mate 9 . Αν και το iphone x μια χαρά ηχεία έχει με αδιαβραχοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Δημητρη, εφυγα από το νοτε μονο και μονο λογω μπαταριας. Τι λες, μενω ματε? Το 5Τ εφυγε με συνοπτικες. Καμερα για κλαματα... :lol:Βαγγέλη τα ίδια. Επειδή είμαι φαν Note πήγα και το πήρα πάλι χθες ελληνικό από Mediamarkt. Στο Huawei δίνω Τρίτη ευκαιρία (μην γελάς). Αυτή την φορά το πήρα σε μπλε που είναι απίθανο. Μέχρι στιγμής καλά τα πάει. Δεν. Κρασαρουν όλα. Μάλλον το βοήθησε το update που του έδωσαν. Συμβουλή. Πήγαινε και βάλε στο Mediamarkt την νανοτεχνολογια στην οθόνη(δίνουν ένα χρονικό εγγύηση αλλαγής οθόνης εάν γρατζουνιστη) και πέτα την βρωμιά (ζελατίνη) που έχει η οθόνη. Μόνο τότε θα καταλάβεις premium αίσθηση. Κάμερα καλύτερα mate. Μπαταρία σίγουρα nate. Επίσης δεν ξέρω τι έχουν κάνει στα μικρόφωνα αλλά και σε club να είσαι ο άλλος δεν ακούει τίποτα. Απίθανο. Θα κρατήσω και τα δύο λίγο καιρό και μετά θα αποφασίσω. (αρνητικό του Note το μέγεθος. Δεν χωράει σε τσέπη). Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 [quote=manolis;7433009 [/color] Είχα το S8 μέχρι χθες, μη το σκέφτεσαι πάρε το mate pro χωρίς άλλη σκέψη, η κυρτή οθόνη δεν προσφέρει κάτι παρά μόνο πιο μικρο μέγεθος συσκευής. Από άποψη ομορφιάς και αίσθησης στο χέρι και μόνο σκέφτομαι το S8, ίσως άλλαζα γνώμη αν έβρισκα live το mate 10 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Παιδιά θέλω βοήθεια από γνωστές... V30 ή Note 8 ή Mate 10 pro? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Δημητρη, εφυγα από το νοτε μονο και μονο λογω μπαταριας. Τι λες, μενω ματε? Το 5Τ εφυγε με συνοπτικες. Καμερα για κλαματα... :lol: Vageli όλοι από Note φύγαμε, τυχαίο?? Καλά oneplus 5t είπαμε εάν το budget σου είναι 550 οκ Αλλά το Mate είναι ανωτέρω NO COMPARISON!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Από άποψη ομορφιάς και αίσθησης στο χέρι και μόνο σκέφτομαι το S8, ίσως άλλαζα γνώμη αν έβρισκα live το mate 10 proΔεν ξέρω που μένεις αλλά στην Αθήνα το έχω δει στο Mediamarkt στο Μαρούσι και στο Πλαίσιο στο Mall (σίγουρα θα υπάρχει κι αλλού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Το έκανα, έκανα και επανεκκίνηση και κάνει refresh, αλλά και πριν μετά από επανεκκίνηση δούλευε και μετά σταματούσε, οπότε θα το δω το πρωί αν δουλεύει ακόμα... Ευχαριστώ και τους δυο για τις απαντήσεις!! Ενημέρωση... Τελικά σήμερα τίποτα, καμία ανανέωση... Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα με το widget του SofaScore και η επίσημη απάντηση που έλαβα από τον προγραμματιστή είναι ότι τους είναι γνωστό τοβπρόβλημα σε συσκευές Huawei με Android 8, το διερευνούν κ προσπαθούν να το επιλύσουν. Ναι, το SofaScore έχω κι εγώ... Άρα περιμένουμε κάποιο update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Οταν λες τεχνητη νοημοσυνη, τι εννοεις ? Γιατι αν μιλας για την καμερα, τοτε ή κατι συμβαινει με τη δικη μου καμερα, ή μεχρι στιγμης το software ειναι το λιγοτερο προβληματικο. Οτι κι αν εχω δοκιμασει, ειναι ειτε υπερβολικα αργο στο detection ειτε δε λειτουργει καθολου. Πχ, macro δεν μου αναγνωριζει ποτε, faces μια τα αναγνωριζει, μια οχι, και ακομα και αν τα αναγνωρισει, μετα απο λιγο πολλες φορες τα χανει, text οτι και να του βαλα, δεν το αναγνωρισε ποτε, ελληνικα, αγγλικα, επωνυμες μαρκες, χειρογραφα, documents, οτιδηποτε. Btw, οταν λεω να αναγνωρισει, εννοω να δειξει το μικρο εικονιδιο οτι εχει αναγνωρισει τι του κανω point, γιατι το macro σαν macro φαινεται να λειτουργει (δλδ κανει focus, τωρα αν αλλαζει και αλλα settings οταν ενεργοποιηται το υποτιθεμενο ai, αυτο ουτε το ξερω, ουτε το καταλαβα καπου)... Πραγματικα, για μενα ειναι απογοητευση η καμερα, τουλαχιστον στο βαθμο που την διαφημιζουν. Πιστευω εχει πεσει πολυ χρημα σε reviewers για την καμερα του, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως... εκτος αν για καποιο λογο λειτουργει μια χαρα η συσκευη μου πλην της καμερας που ειναι προβληματικη ??? Αν ειναι να κανω point την καμερα κανα λεπτο μεχρι να αναγνωριζει εστω και απλα προσωπα, τοτε δεν εχει το παραμικρο νοημα... Ενα θεμα που εχω επισης ειναι οτι μου ζηταει συνεχεια (δλδ 4-5 φορες τη μερα) permissions για apps που ηδη του εχω δωσει (πχ καθε φορα που συνδεω τη συσκευη στο αμαξι που εχω Android Auto, ζηταει permission για access το Android Auto ενω του την εχω ηδη δωσει, το ιδιο μου κανει και το Garmin Connect που μου ζηταει συνεχεια access για music control ή καπως ετσι ενω του το χω δωσει)... Το θεμα ειναι οτι οταν βλεπεις τα permissions ειναι ηδη ενεργοποιημενα... Γενικα απογοητευση το EMUI... Μακαρι να ξεκινησει συντομα το development να περασουμε καμια AOSP γιατι δεν παλευονται καποια bugs... Αλλα bugs σε μενα, αλλα σε αλλους... Μπαχαλο.. Επανέρχομαι και απαντάω στον εαυτό μου... Μετά από restart αναγνωρίζει ταχύτατα όσα έγραψα παραπάνω οτι δεν... Μάλιστα δοκίμασα και εναλλαγή μεταξύ τους η οποία έγινε ταχύτατα. Αυτό τελικά αποδεικνύει οτι το EMUI που τρέχει πάνω του έχει πολλά προβλήματα... Γιατί να χρειάζεται restart ? Τι κόλλημα μπορεί να είχε φάει πριν το "AI" ??? Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Vageli όλοι από Note φύγαμε, τυχαίο?? Από που θα έφευγες ρε Γιαννη; από p9 lite; :) 2-3 κινητά είναι ανταγωνιστικά μεταξύ τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Στα δικά μου μάτια και με την οποία εμπειρία έχω στην φωτογραφία όχι. Σε κανονικές συνθήκες φωτισμου, στο θεμα φωτογραφία τα βρήκα παρόμοια. Low light δεν τέσταρα. Video κατα κράτος το Note μπρος πισω καμερες, Selfie camera, portrait mode και ζουμ επισης μου φάνηκε καλύτερη του Note. Συνολικά για μένα είναι καλύτερη η κάμερα του Note. Μεσα σε 1 ωρα που επαιξες με το mate 10 (αρα με καμερα θα ασχοληθηκες λιγοτερο απο ωρα) δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα περι της καμερας, ποσο μαλλον οταν ειναι τοσο κοντα σε επιδοσεις. Εκτος κι αν μεσα σε αυτο το διαστημα προλαβες να τραβηξεις φωτο σε πολλες δοαφορετικες συνθηκες, να τις προβαλλεις πλαι-πλαι σε οθονη PC και να τις τσεκαρεις. :rolleyes: Αυτο δηλαδη που εκανα εγω πριν καμια εβδομαδα και διαπιστωσα οτι τπυ mate ειναι καλυτερη. Βεβαια στα δικα σου ματια μπορει η καμερα του note να ειναι καλυτερη και απο πανακριβη dslr με καλο φακο. :happy: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 @john74, skoj Παιδιά, βλέπω κι άλλες μικρές λεπτομερείες που κάνουν τη διαφορά Για παράδειγμα μιλάμε για καταπληκτικο ακουστικό. Από τα καλύτερα σε ψηλές συχνότητες και πιστότητα ήχου ακουστικά που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Σήμα GSM, WiFi, επίσης κορυφή... Δεν ξέρω. Βλέπω συσκευή premium σε όλα και μάλλον εδώ είναι το λιμάνι, μέχρι τη νέα εσοδεία (s9 κλπ κλπ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas1984 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλησπερα παιδια εχει κανει κανεις εγκατασταση το nova launcher και του λειτουργεί απροβληματιστα γιατι εμένα δεν παίρνει τα widget καιρού αλλα και πολλα κολλήματα στην δημιουργία φακέλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Μήπως φταίει η αδιαβροχοποιηση; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜπορει αλλά τέτοια υποχοριση στα ηχεία είναι; παραδεκτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλησπέρα, πήρα χθες το lite αλλά μου φαίνεται ότι κολλάει αρκετά, αξίζει λέτε τα 400 παραπάνω?μην πείτε εύκολα ναι βεβαίως κ τέτοια, μιλάμε για 400 ευρώ. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 @john74, skoj Παιδιά, βλέπω κι άλλες μικρές λεπτομερείες που κάνουν τη διαφορά Για παράδειγμα μιλάμε για καταπληκτικο ακουστικό. Από τα καλύτερα σε ψηλές συχνότητες και πιστότητα ήχου ακουστικά που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Σήμα GSM, WiFi, επίσης κορυφή... Δεν ξέρω. Βλέπω συσκευή premium σε όλα και μάλλον εδώ είναι το λιμάνι, μέχρι τη νέα εσοδεία (s9 κλπ κλπ)...Βαγγέλη εννοείς το ακουστικό του τηλεφώνου ή τα ακουστικά που δίνει μαζί? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Τόσοι κάτοχοι και ειναι η 3η φορά που θα το ρωτήσω γιατί τις προηγούμενες 2 δεν πήρα απάντηση.Υποστηρίζει τελικά η οχι Μirrorlink?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Βαγγέλη εννοείς το ακουστικό του τηλεφώνου ή τα ακουστικά που δίνει μαζί? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι αναφέρομαι στο ακουστικό και την πραγματοποίηση κλήσεων. Μουσική δεν ακούω από το κινητό. Δημήτρη και προς τα άλλα παιδιά. Καμία θήκη καλή βρήκατε; Καμία spigen rugged armor βλέπω να τιμάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Μεσα σε 1 ωρα που επαιξες με το mate 10 (αρα με καμερα θα ασχοληθηκες λιγοτερο απο ωρα) δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα περι της καμερας, ποσο μαλλον οταν ειναι τοσο κοντα σε επιδοσεις. Εκτος κι αν μεσα σε αυτο το διαστημα προλαβες να τραβηξεις φωτο σε πολλες δοαφορετικες συνθηκες, να τις προβαλλεις πλαι-πλαι σε οθονη PC και να τις τσεκαρεις. :rolleyes: Ήμουν πολυ συγκεκριμένος σε αυτά που έγραψα και αναφέρθηκα σε ότι ακριβως δοκίμασα. Είπα ότι το mate υστερεί αρκετά σε video front/rear (stabilization και λεπτομερεια), σε bokeh effect (αφύσικο αποτέλεσμα) και στο zoom έχει περισσότερο θόρυβο από το note 8. Σε καλές συνθήκες φωτισμού μου φάνηκαν ίδια. Low light οπως γράφω δεν δοκίμασα. Αν εσύ χρειάζεσαι ένα PC και μια βδομάδα για να τα διαπιστώσεις αυτά με γεια σου με χαρά σου. Εμένα μου αρκεί μια ωρίτσα για να καταλάβω κάποιες αδυναμίες της κάμερας ενος κινητού. Δεν είναι η πρώτη φορά που διαφωνούμε, ούτε και η τελευταία. Βεβαια στα δικα σου ματια μπορει η καμερα του note να ειναι καλυτερη και απο πανακριβη dslr με καλο φακο. :happy: Μην ξεχνάς ότι εσύ είσαι αυτός που υποστήριζε ότι το mate 10 pro είχε καλύτερο display από το note 8 επειδή απλά το έγραφε το "έγκυρο" notebookcheck. Το site του οποίου οι μετρήσεις σχεδόν εξομοιώνουν την αυτονομία του mate 10 προ με το απλό s8 :lol: Edited December 26, 2017 by XP130TD εκτός ΟΠΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Όχι αναφέρομαι στο ακουστικό και την πραγματοποίηση κλήσεων. Μουσική δεν ακούω από το κινητό. Δημήτρη και προς τα άλλα παιδιά. Καμία θήκη καλή βρήκατε; Καμία spigen rugged armor βλέπω να τιμάω...Βαγγέλη εγώ φοράω αυτή σε μπλε και σε μαύρο. Μου αρέσει πολύ,δεν δίνει καθόλου όγκο (νομίζω η πιο λεπτή στην αγορά είναι). https://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/12041/s/msvii-thiki-mate-10-pro-black/?___store=default Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Τόσοι κάτοχοι και ειναι η 3η φορά που θα το ρωτήσω γιατί τις προηγούμενες 2 δεν πήρα απάντηση.Υποστηρίζει τελικά η οχι Μirrorlink?? Καλησπερα, εχω στην τηλεοραση crhomecast αλλα ζητωντας αναπαραγωγη βιντεο μου βγαζει και το μοντελο της τηλεορασης σαν δευτερη επιλογη υποστηριζοντας σαφως λειτουργια Mirrorlink. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Και άλλος ένας που έφυγε απο Note λογω μπαταρίας... Παραλαμβάνω μάλλον αύριο σε μπλέ - έτσι για διαφορά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts