konstantinoslp Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Πάντα στο off έχω το gps!Εκτός κ αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το έπιασα!Εννοείς το έχεις στην τσέπη του παντελονιού; Παίζουν διάφορα ρόλο. Από την ζέστη που αναπτύσσει στην τσέπη (τριβή με το μπουτι ας πούμε ή αν το έχεις στην κωλοτσεπη) μέχρι το σήμα που είπε ο φίλος. Ειδικά αν έχεις ανοιχτά τα data, φεύγει νεράκι η μπαταρία σε αυτές τις συνθήκες. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Επειδή εγώ από το κινητό είμαι πολύ ευχαριστημένος, απλά θα ήθελα να παίξω λίγο περισσότερο με τον φακό του, αξίζει λέτε η αγορά του Huawei 360 Panoramic VR; Αν ναι, υπάρχει κανένα δείγμα φωτογραφίας; πχ από εδώ https://www.bestprice.gr/item/2155354500/huawei-360-panoramic-vr.html?fromq=huawei+360+camera&from=cat-single Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Εννοείς το έχεις στην τσέπη του παντελονιού; Παίζουν διάφορα ρόλο. Από την ζέστη που αναπτύσσει στην τσέπη (τριβή με το μπουτι ας πούμε ή αν το έχεις στην κωλοτσεπη) μέχρι το σήμα που είπε ο φίλος. Ειδικά αν έχεις ανοιχτά τα data, φεύγει νεράκι η μπαταρία σε αυτές τις συνθήκες. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Όχι όλα κλειστά τα έχω απλά εκείνη τη στιγμή κάνω δουλειές στο ξενοδοχείο όπου εργάζομαι!Το έχω παρατηρήσει μόνο όταν κινουμε έντονα Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Όχι όλα κλειστά τα έχω απλά εκείνη τη στιγμή κάνω δουλειές στο ξενοδοχείο όπου εργάζομαι!Το έχω παρατηρήσει μόνο όταν κινουμε έντονα Τοτε κοίτα αν έχεις καλό σήμα μέσα στο ξενοδοχείο. Να απενεργοποιησεις τους αισθητήρες δεν μπορείς σε περίπτωση που όντως είναι θέμα αισθητήρων. Vangie δυστυχώς το Mate 10 pro δεν έχει υποστήριξη galileo που είναι το ευρωπαϊκό σύστημα GPS αλλά μόνο GPS (το κλασικό αμερικανικό), glonass το ρωσικό και bds το κινέζικο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Τοτε κοίτα αν έχεις καλό σήμα μέσα στο ξενοδοχείο. Να απενεργοποιησεις τους αισθητήρες δεν μπορείς σε περίπτωση που όντως είναι θέμα αισθητήρων. Vangie δυστυχώς το Mate 10 pro δεν έχει υποστήριξη galileo που είναι το ευρωπαϊκό σύστημα GPS αλλά μόνο GPS (το κλασικό αμερικανικό), glonass το ρωσικό και bds το κινέζικο. Κατάλαβα οκ.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Πάντως εγώ βάζοντας 2η sim και έχοντας τα δεδομένα μονίμως ανοικτά από την 2η (αμφότερες cosmote) βλέπω ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας που το βλέπω εντελώς φυσιολογικό Όσον αφορά το gps εγώ το βρίσκω εξαιρετικά γρήγορο . Μην ξεχνάμε ότι επιρρεάζεται ακόμη και από την συνεφιά. Μεγαλύτερη ακρίβεια των 3 μέτρων αποκλείεται να αποκτήσουμε καθότι μην ξεχνάμε ότι τα GPS gallileo beidu κτλ κτλ έχουν καταρχήν καθαρά στρατιωτικές εφαρμογές και απλά επωφελούμαστε και εμείς οι κοινοί θνητοί Sent from my Mate 10 pro Edited November 6, 2018 by PoLiThS Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G3501/g1699/v187382/f1/full/changelog.xml Χθεσινο update για τα κινεζικα mate 10 pro Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G3501/g1699/v187382/f1/full/changelog.xml Χθεσινο update για τα κινεζικα mate 10 pro EMUI 9.0 is here. Built on Android Pie, this version preserves that essential Android flavor, with a twist of nature and simplicity. It's packed with technical wonders and streamlined processes. We know our improved, intuitive design will convenience your life, make work easy, safeguard your data, and help you understand your digital habits. We are so very proud to present EMUI 9.0 to the palm of your hands. Note: Third-party launchers cannot be set after this update. Αλήθεια τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 EMUI 9.0 is here. Built on Android Pie, this version preserves that essential Android flavor, with a twist of nature and simplicity. It's packed with technical wonders and streamlined processes. We know our improved, intuitive design will convenience your life, make work easy, safeguard your data, and help you understand your digital habits. We are so very proud to present EMUI 9.0 to the palm of your hands. Note: Third-party launchers cannot be set after this update. Αλήθεια τώρα; Θα μπορουσαμε να μαθουμε αν ειναι αληθεια απο τους κατοχους του mate 20 pro αλλα βλεπεις επι 63 σελιδες μιλανε ακαταπαυστα μονο για την πρασινη οθονη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Θα μπορουσαμε να μαθουμε αν ειναι αληθεια απο τους κατοχους του mate 20 pro αλλα βλεπεις επι 63 σελιδες μιλανε ακαταπαυστα μονο για την πρασινη οθονη. Εδώ που τα λέμε... Δεν είναι και λίγο! LG μου θέλανε τα νούμερα. Πάντως αν κάνει και αυτό μετά την φαεινή ιδεα που είχε με τον bootloader τι μένει; Ξέρω! Να απαγορέψει την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός store. Όχι από playstore, να μπαναρει κι αυτό. Από δικό της. Επίσης μην ξεχάσει να αλλάξει όνομα και σήμα στην εταιρεία:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Τελικά 10 του μήνα ξεκινάει η stable 9 για Κίνα η για όλους? Μπερδεύτηκα.. Πραγματικά.. Καλά τι θέμα έχουν με τους 3rd party. Launchers ένας θεός ξέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εδώ που τα λέμε... Δεν είναι και λίγο! LG μου θέλανε τα νούμερα. Πάντως αν κάνει και αυτό μετά την φαεινή ιδεα που είχε με τον bootloader τι μένει; Ξέρω! Να απαγορέψει την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός store. Όχι από playstore, να μπαναρει κι αυτό. Από δικό της. Επίσης μην ξεχάσει να αλλάξει όνομα και σήμα στην εταιρεία:lol::lol::lol: Δεν διαφωνω αλλα 10 σελιδες θα ηταν αρκετες, οχι 63. Τεσπα μην ξεφυγουμε απο το topic, αν θες μπορεις να ρωτησεις στο νημα του mate 20 pro αν δοκιμασε κανεις καποιον launcher και τι συμβατοτητα ειχε. Το μονο που ειχε παρει το ματι μου ηταν οτι επειδη εχει το back με swipe απο την ακρη προ τα μεσα ειχε θεματα με εφαρμογες που ειχαν την ιδια κινηση οπως ενας web browser που ανοιγει τους σελιδοδηκτες με swipe απο δεξια προς τα μεσα. Για launcher δεν ειδα κατι εκτος αν μου ξεφυγε. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εκανα ηδη ερωτηση και στο topic του mate 20 pro και στο topic για τους launchers. Θα ειναι απογοήτευση αν δεν παιζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εκανα ηδη ερωτηση και στο topic του mate 20 pro και στο topic για τους launchers. Θα ειναι απογοήτευση αν δεν παιζουν. Αμα διαβασεις εδω υπαρχει θεμα οντως...Τωρα πιστευω να λυθει με μελλοντικο update... Ριξτε μια ματια και σε αυτο το βιντεο Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Δεν ξέρω αν είναι θέμα της 157 που μόλις μου ήρθε και μένα ή μιας αναβάθμισης που πέρασε επίσης στο καπάκι από το Appgalery, σταμάτησε όμως να υπάρχει αυτή η πολύ μικρή καθυστέρηση που υπήρχε στον file manager. Πλέον όλα ανοίγουν ακαριαία και το scroll είναι τρομερά fast & smooth. Περάστε τον όσοι δεν τον έχετε. Ανανεωμένος και ταχύς όπως πρέπει. Και παιδιά, προς Θεού! Μην αρχίσουμε και εδώ για την πράσινη οθόνη του mate 20. Ήμαρτον! " Όχι άλλο κάρβουνο " !! Edited November 7, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δεν ξέρω αν είναι θέμα της 157 που μόλις μου ήρθε και μένα ή μιας αναβάθμισης που πέρασε επίσης στο καπάκι από το Appgalery, σταμάτησε όμως να υπάρχει αυτή η πολύ μικρή καθυστέρηση που υπήρχε στον file manager. Πλέον όλα ανοίγουν ακαριαία και το scroll είναι τρομερά fast & smooth. Περάστε τον όσοι δεν τον έχετε. Ανανεωμένος και ταχύς όπως πρέπει. Και παιδιά, προς Θεού! Μην αρχίσουμε και εδώ για την πράσινη οθόνη του mate 20. Ήμαρτον! " Όχι άλλο κάρβουνο " !! Δεν ήταν η 157 αλλά η αναβάθμιση του Huawei Cloud από AppGallery. Το τσέκαρα μόλις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Παιδιά καλησπέρα . Επειδή ξαναγύρισα στο mate 10 pro (ύστερα απο την αποτυχημένη αναβάθμιση μου σε mate 20 pro και πράσινες οθόνες κλπ ) και έχω χάσει επεισόδια .. Γνωρίζουμε ημερομηνίες για emui 9 και android 9 ? Συγγνώμη αν έχει επαναληφθεί η ερώτηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Παιδιά καλησπέρα . Επειδή ξαναγύρισα στο mate 10 pro (ύστερα απο την αποτυχημένη αναβάθμιση μου σε mate 20 pro και πράσινες οθόνες κλπ ) και έχω χάσει επεισόδια .. Γνωρίζουμε ημερομηνίες για emui 9 και android 9 ? Συγγνώμη αν έχει επαναληφθεί η ερώτηση . Καλησπέρα φίλε Μ!Δλδ το έδιωξες το 20αρι και γύρισες στο 10?Δεν νιώθεις ότι έκανες downgrade? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Παιδιά καλησπέρα . Επειδή ξαναγύρισα στο mate 10 pro (ύστερα απο την αποτυχημένη αναβάθμιση μου σε mate 20 pro και πράσινες οθόνες κλπ ) και έχω χάσει επεισόδια .. Γνωρίζουμε ημερομηνίες για emui 9 και android 9 ? Συγγνώμη αν έχει επαναληφθεί η ερώτηση . 10 Νοεμβριου αλλα υπαρχει περπτωση να ειναι μονο για τα κινεζικα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλησπέρα φίλε Μ!Δλδ το έδιωξες το 20αρι και γύρισες στο 10?Δεν νιώθεις ότι έκανες downgrade? Έδωσα το 20αρι μέσω DOA , πήρα πιστωτικό ώστε να το αγοράσω ξανά ( η κάποιο καλύτερο μέχρι τότε ) όταν υπάρχει πλήρη επίλυση του προβλήματος . Ευτυχώς είχα το 10 αρι οπότε ξαναγύρισα σε αυτό . Ναι είναι αισθητό το downgrade αλλά απο το να χω τον hulk στην οθόνη καλύτερα το 10αρι μια χαρά είναι . ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Έδωσα το 20αρι μέσω DOA , πήρα πιστωτικό ώστε να το αγοράσω ξανά ( η κάποιο καλύτερο μέχρι τότε ) όταν υπάρχει πλήρη επίλυση του προβλήματος . Ευτυχώς είχα το 10 αρι οπότε ξαναγύρισα σε αυτό . Ναι είναι αισθητό το downgrade αλλά απο το να χω τον hulk στην οθόνη καλύτερα το 10αρι μια χαρά είναι . ;) Σε καταλαβαίνω..Εξάλλου ένα χρόνο προσωπικά εγώ με το 10αρι δεν νιώθω την ανάγκη να φύγω για νέο μοντέλο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Σε καταλαβαίνω..Εξάλλου ένα χρόνο προσωπικά εγώ με το 10αρι δεν νιώθω την ανάγκη να φύγω για νέο μοντέλο! Ναι εγώ που την ένιωσα όντως το 20αρι ήταν κορυφή σε όλα ! Κάμερες , μπαταρία , φόρτιση , ανάλυση οθόνης , ταχύτητα , 3d faceunlock , δακτυλικό αποτύπωμα μέσα στην οθόνη .. Αλλά .. το είχα 5 μέρες και ο πράσινος αποχρωματισμός την οθόνης φαινόταν κανονικά και με το νόμο ( περιμετρικά της οθόνης ) . οπότε είπα να μην αφήσω στην τύχη τα 1000 ευρώ που έδωσα να το αποκτήσω .. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ναι εγώ που την ένιωσα όντως το 20αρι ήταν κορυφή σε όλα ! Κάμερες , μπαταρία , φόρτιση , ανάλυση οθόνης , ταχύτητα , 3d faceunlock , δακτυλικό αποτύπωμα μέσα στην οθόνη .. Αλλά .. το είχα 5 μέρες και ο πράσινος αποχρωματισμός την οθόνης φαινόταν κανονικά και με το νόμο ( περιμετρικά της οθόνης ) . οπότε είπα να μην αφήσω στην τύχη τα 1000 ευρώ που έδωσα να το αποκτήσω .. :( Πολύ καλά έκανες!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εκανα ηδη ερωτηση και στο topic του mate 20 pro και στο topic για τους launchers. Θα ειναι απογοήτευση αν δεν παιζουν. Ειδα την απαντηση και θεωρω οτι θα πρεπει να απενεργοποιησεις τα builtin gestures οταν περασεις τον nova. Θα δουμε σιγουρα οταν ερθει η 9. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ναι εγώ που την ένιωσα όντως το 20αρι ήταν κορυφή σε όλα ! Κάμερες , μπαταρία , φόρτιση , ανάλυση οθόνης , ταχύτητα , 3d faceunlock , δακτυλικό αποτύπωμα μέσα στην οθόνη .. Αλλά .. το είχα 5 μέρες και ο πράσινος αποχρωματισμός την οθόνης φαινόταν κανονικά και με το νόμο ( περιμετρικά της οθόνης ) . οπότε είπα να μην αφήσω στην τύχη τα 1000 ευρώ που έδωσα να το αποκτήσω .. :( θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν η διαφορά στις κάμερες είναι πραγματικά μεγάλη διότι εγώ από το δεκάρι είμαι λίγο απογοητευμένος στο θέμα κάμερας.Σε όλα τα υπόλοιπα καταλαβαίνω αυτό που λες για την αναβάθμιση αλλά εμένα τουλάχιστον δεν μου δημιουργούν πρόβλημα .Ενώ η κάμερα βλέπω ότι είναι προβληματική. Εννοώ το θόρυβο που έχει η φωτογραφία όταν κάνεις zoom .Απαράδεκτο. εντελώς τυχαία βρέθηκα με φίλο μου που έχει το S9 Plus και έφαγα ήττα χονδρή στην σύγκριση που κάναμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts