vag74 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Εσυ πραγματικα πας να μας τρελανεις εδω αναφερεσαι για την αυτονομια αναμεσα σε S8+,Mate 10 Pro, Redmi 5 και μαλιστα αναφερεις οτι το Redmi 5 ειχε διπλασια αυτονομια που στην πραγματικοτητα εχει λιγο καλυτερη αυτονομια και αυτο ειναι λογικο λογο χαμηλωτερου επεξεργαστη. Δεν σου ειπα οτι το EMUI ειναι τελειο αλλα εσυ ρε ανθρωπε ειπες οτι θελει χτησιμο απο την αρχη. Και στην τελικη Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει και μην ξεχνας οτι εισαι σε θεμα για Huawei συσκευες. Και μιας που παρακολουθεις XDA και modding εκει που ολοι οι αλλοι περνανε mods και apks εμεις οι EMUI τα εχουμε builtinΔούλεψε το στη παραλία με 4g και WiFi share και τα ξαναλέμε, επίσης στο ποστ που αναφέρεσαι έγραψα ότι το s8 είναι καλύτερο στο stand by και όχι στη διάρκεια της μπαταρίας, αφού σας αρέσει το emui δικαίωμα σας καλά κάνει η Huawei και δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 5 χρόνια, αρέσει στους οπαδούς της Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Δούλεψε το στη παραλία με 4g και WiFi share και τα ξαναλέμε, επίσης στο ποστ που αναφέρεσαι έγραψα ότι το s8 είναι καλύτερο στο stand by και όχι στη διάρκεια της μπαταρίας, αφού σας αρέσει το emui δικαίωμα σας καλά κάνει η Huawei και δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 5 χρόνια, αρέσει στους οπαδούς της Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει. Εσυ βαλε PUBG στο Redmi 5 και τρεχτο στα low με 15 fps και ασε εμενα να τρεχω στα 60. Τωρα πραγματικα πας να κραξεις το Mate 10 PRO σε θεμα μπαταριας που το κινητο μεχρι τωρα ηταν King σε θεμα μπαταριας; Και εχασε τον θρονο απο το P20 Pro Επειδη μαλλον εχασες τον δρομο σου http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=105 Παιδιά λύστε μου μια απορία. Στην εφαρμογή των κλήσεων στα αριστερά της εφαρμογής έχει δύο σύμβολα. Το ένα είναι του βίντεο και το άλλο είναι το Call +. Προχθές που με πήρε φίλος μου και είχε το Samsung Galaxy S6 μου άναψε και το Call Plus και το βίντεο .Κάναμε δοκιμή και πάτησα το βίντεο και είχαμε βιντεοκλήση κανονικά. δοκίμασα με άλλον φίλο μου που έχει το ίδιο ακριβώς κινητό Samsung Galaxy S6 που υποστηρίζει βιντεοκλήση αλλά τίποτα. Τελικά πότε μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήση με το κινητό από την εφαρμογή των κλήσεων;; Και το Call+ πώς λειτουργεί ρε παιδιά δεν το έχω βρει ακόμα (δεν έχω προσπαθήσει δηλαδή). Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. Έχω δύο SIM στο κινητό μία της Vodafone και μία της Wind. Το Call+/Message+ ειναι της Vodafone και τα κινητα της Huawei το εχουν builtin.Φανταζομαι ο φιλος που κανατε Call+ ειχε Vodafone. https://www.vodafone.gr/my-vodafone/applications/messageplus/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Ναι υποστηριζει και εχει και ρυθμιση ενεργοποιησης/απενεργοποιησης αυτης.Ευχαριστώ! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) Παιδιά λύστε μου μια απορία. Στην εφαρμογή των κλήσεων στα αριστερά της εφαρμογής έχει δύο σύμβολα. Το ένα είναι του βίντεο και το άλλο είναι το Call +. Προχθές που με πήρε φίλος μου και είχε το Samsung Galaxy S6 μου άναψε και το Call Plus και το βίντεο .Κάναμε δοκιμή και πάτησα το βίντεο και είχαμε βιντεοκλήση κανονικά. δοκίμασα με άλλον φίλο μου που έχει το ίδιο ακριβώς κινητό Samsung Galaxy S6 που υποστηρίζει βιντεοκλήση αλλά τίποτα. Τελικά πότε μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήση με το κινητό από την εφαρμογή των κλήσεων;; Και το Call+ πώς λειτουργεί ρε παιδιά δεν το έχω βρει ακόμα (δεν έχω προσπαθήσει δηλαδή). Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις. Έχω δύο SIM στο κινητό μία της Vodafone και μία της Wind. Το Call+/Message+ ειναι της Vodafone και τα κινητα της Huawei το εχουν builtin.Φανταζομαι ο φιλος που κανατε Call+ ειχε Vodafone. https://www.vodafone.gr/my-vodafone/applications/messageplus/ Επειδή σας έχασα λίγο. Ποια είναι αυτή η "εφαρμογή των κλήσεων"? Δεν έχει όνομα? Την έχουμε και build in! Έχει κάποια δική της, εξειδικευμένη, εφαρμογή η Vodafone για κλήσεις, μηνύματα κλπ? Κάτι σαν το duo δηλαδή? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited July 31, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Δούλεψε το στη παραλία με 4g και WiFi share και τα ξαναλέμε, επίσης στο ποστ που αναφέρεσαι έγραψα ότι το s8 είναι καλύτερο στο stand by και όχι στη διάρκεια της μπαταρίας, αφού σας αρέσει το emui δικαίωμα σας καλά κάνει η Huawei και δεν έχει αλλάξει τίποτα τα τελευταία 5 χρόνια, αρέσει στους οπαδούς της Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά και το miui έχει πολλά στραβά έτσι και σε αρκετό κόσμο δεν αρέσει.Σε όλα κάτι που δεν αρέσει θα βρεις τα ζυγίζεις και κανείς την ανάλογη επιλογή. Όταν δουλεύεις 4g σε όλα τα κινητά η μπαταρία φεύγει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Επειδή σας έχασα λίγο. Ποια είναι αυτή η "εφαρμογή των κλήσεων"? Δεν έχει όνομα? Την έχουμε και build in! Έχει κάποια δική της, εξειδικευμένη, εφαρμογή η Vodafone για κλήσεις, μηνύματα κλπ? Κάτι σαν το duo δηλαδή? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Λοιπον η Vodafone εχει την υπηρεσια RCS την οποια ονομαζει Message+/Call+ οπου πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη της Vodafone αλλα εχουν κανει συνεργασια με την Huawei και η υπηρεσια αυτη ειναι builtin στο firmware και την ενεργοποιεις ή την απενεργοποιεις απο το μενου μεσα,δηλαδη δεν χρειαζεσαι να μπαινεις απο την εφαρμγη μεσα και να κανεις αυτες τις κλησεις και τα μηνυματα αλλα τα κανεις απευθειας απο τα τηλεφωνο και μηνυματα. Βασικα τα RCS ειναι μια προσπαθεια της Google να καταργησει τα Viber/Whatsapp/Messenger και ολοι να χρησιμοποιουν τα RCS. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Καλά και το miui έχει πολλά στραβά έτσι και σε αρκετό κόσμο δεν αρέσει.Σε όλα κάτι που δεν αρέσει θα βρεις τα ζυγίζεις και κανείς την ανάλογη επιλογή. Όταν δουλεύεις 4g σε όλα τα κινητά η μπαταρία φεύγει γρήγορα.Καλά, αυτό είναι το "Ελληνικό" μας. "Το δικό μου είναι καλύτερο απο το δικό σου, γιατί εγώ ξέρω καλύτερα από σένα". Πίστευα οτι κάποια παιδιά εδώ μέσα (που τα ξέρω καιρό τώρα) δεν το έχουν, αλλά .... Τελικά, ποτέ να μην είσαι σίγουρος.Λοιπον η Vodafone εχει την υπηρεσια RCS την οποια ονομαζει Message+/Call+ οπου πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη της Vodafone αλλα εχουν κανει συνεργασια με την Huawei και η υπηρεσια αυτη ειναι builtin στο firmware και την ενεργοποιεις ή την απενεργοποιεις απο το μενου μεσα,δηλαδη δεν χρειαζεσαι να μπαινεις απο την εφαρμγη μεσα και να κανεις αυτες τις κλησεις και τα μηνυματα αλλα τα κανεις απευθειας απο τα τηλεφωνο και μηνυματα. Βασικα τα RCS ειναι μια προσπαθεια της Google να καταργησει τα Viber/Whatsapp/Messenger και ολοι να χρησιμοποιουν τα RCS.Μάλιστα! Θενκς φίλε! Εγκυκλοπαίδεια, είσαι! Μπράβο σου! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Λοιπον η Vodafone εχει την υπηρεσια RCS την οποια ονομαζει Message+/Call+ οπου πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη της Vodafone αλλα εχουν κανει συνεργασια με την Huawei και η υπηρεσια αυτη ειναι builtin στο firmware και την ενεργοποιεις ή την απενεργοποιεις απο το μενου μεσα,δηλαδη δεν χρειαζεσαι να μπαινεις απο την εφαρμγη μεσα και να κανεις αυτες τις κλησεις και τα μηνυματα αλλα τα κανεις απευθειας απο τα τηλεφωνο και μηνυματα. Βασικα τα RCS ειναι μια προσπαθεια της Google να καταργησει τα Viber/Whatsapp/Messenger και ολοι να χρησιμοποιουν τα RCS. Δηλαδή πρέπει και οι δύο να έχουν Vodafone να έχουν και Huawei και να έχουν ενεργοποιήσή και το RCS. Σωστά; ;; το ίδιο λειτουργεί και το video;;;; ή είναι άλλη λειτουργία αυτή; ;;; πάντως ο φίλος μου προχθές δεν είχε Huawei αλλά sgs6 και δούλευε μια χαρά. Πώς γίνεται αυτό; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Δηλαδή πρέπει και οι δύο να έχουν Vodafone να έχουν και Huawei και να έχουν ενεργοποιήσή και το RCS. Σωστά; ;; το ίδιο λειτουργεί και το video;;;; ή είναι άλλη λειτουργία αυτή; ;;; πάντως ο φίλος μου προχθές δεν είχε Huawei αλλά sgs6 και δούλευε μια χαρά. Πώς γίνεται αυτό; ;; Πρεπει να εχουν και οι 2 υποστηριξη RCS. Vodafone και Cosmote εχουν υποστηριξη RCS μεσω του Android messages αλλα αν εχεις Vodafone με Huawei συσκευη δεν χρειαζεσαι το Android messages. Βεβαια τωρα με την 145 την αναβαθμιση που περναει ενα υπολογισμικο στα Cosmote δεν ξερω αν υποστηριζει RCS μεσω της Native (μηνυματα-τηλεφωνο) γιατι δεν εχω Cosmote. Αυτο απο την Cosmote https://www.cosmotemessageplus.gr/ Και αυτο απο την Google https://jibe.google.com/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα με υγεία!! Χρησιμοποιεί κανείς gsam battery να ανεβάσει ένα screenshot από το app usage στο ποσο της % είναι? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Για να δούμε τι μας περιμενει... Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα με υγεία!! Χρησιμοποιεί κανείς gsam battery να ανεβάσει ένα screenshot από το app usage στο ποσο της % είναι? Mate the 10 pro be with you Καλο μηνα και σε σενα, Εχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα; Θα το εκανα εγκατασταση αλλα θα χρειαστει μερες να κανει μετρησεις σωστες και ακομα επειδη χρειαζεται να δωσεις δικαιωματα μεσω ADB για να κανει καλες μετρησεις το αποριπτω. Αν ομως εχεις καποιο προβλημα και μπορουμε να το λυσουμε ειμαστε εδω. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Καλο μηνα και σε σενα, Εχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα; Θα το εκανα εγκατασταση αλλα θα χρειαστει μερες να κανει μετρησεις σωστες και ακομα επειδη χρειαζεται να δωσεις δικαιωματα μεσω ADB για να κανει καλες μετρησεις το αποριπτω. Αν ομως εχεις καποιο προβλημα και μπορουμε να το λυσουμε ειμαστε εδω.Απλά από την αρχή που το έχω το κινητό το σύστημα Android και το kernel καίνε σχεδόν 20% μπαταρία το καθένα. Εχω το gsam battery pro και έχω δώσει εντολή μέσω adb. Τώρα βρίσκομαι εδώ. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Απλά από την αρχή που το έχω το κινητό το σύστημα Android και το kernel καίνε σχεδόν 20% μπαταρία το καθένα. Εχω το gsam battery pro και έχω δώσει εντολή μέσω adb. Τώρα βρίσκομαι εδώ. Mate the 10 pro be with you Με μια συντομη ερευνα ειδα οτι ετσι ειναι σε ολους και συγκεκριμενα το Συστημα Android δεν ειναι απλα μια διεργασια. Στο δικο μου mate 10 pro αυτη την στιγμη το Συστημα Android ειναι ενα συνολο απο 11 υπηρεσιες (PushService, MainService, NATAutoAdjustService, SmartControlResidentService, CorerService, BgPowerManagerService, StorageMonitorService, HarassmentInterceptionService, AppCleanUpService, AntiVirusService, HoldService). Οπως καταλαβαινεις το Συστημα Android ειναι ολες οι system υπηρεσιες και το Kernel ειναι οι CPU/GPU οποτε λογικα να εχουν υψηλωτερη καταναλωση. Λοιπον για να σε βγαλω απο τον κπο να κατσεις να διαβαζεις ποσα posts στην επομενη αναβαθμιση να κανεις "ληψη πληρους πακετου" και μετα την αναβαθμιση κανε ενα "wipe cache partition" να εισαι ΟΚ. Τωρα περα απο αυτο εχεις καποιο drain ή απλα σε προβληματιζει το οτι αυτα τα 2 ειναι υψηλα στην λιστα; Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Με μια συντομη ερευνα ειδα οτι ετσι ειναι σε ολους και συγκεκριμενα το Συστημα Android δεν ειναι απλα μια διεργασια. Στο δικο μου mate 10 pro αυτη την στιγμη το Συστημα Android ειναι ενα συνολο απο 11 υπηρεσιες (PushService, MainService, NATAutoAdjustService, SmartControlResidentService, CorerService, BgPowerManagerService, StorageMonitorService, HarassmentInterceptionService, AppCleanUpService, AntiVirusService, HoldService). Οπως καταλαβαινεις το Συστημα Android ειναι ολες οι system υπηρεσιες και το Kernel ειναι οι CPU/GPU οποτε λογικα να εχουν υψηλωτερη καταναλωση. Λοιπον για να σε βγαλω απο τον κπο να κατσεις να διαβαζεις ποσα posts στην επομενη αναβαθμιση να κανεις "ληψη πληρους πακετου" και μετα την αναβαθμιση κανε ενα "wipe cache partition" να εισαι ΟΚ. Τωρα περα απο αυτο εχεις καποιο drain ή απλα σε προβληματιζει το οτι αυτα τα 2 ειναι υψηλα στην λιστα;Δεν έχω κάποιο drain όχι και έχω σχεδόν 90 εφαρμογες εγκατεστημένες. Μπορει να επιχειρήσω αυτο που λες εάν και δεν νομίζω να βελτιωθεί κάτι. Απο την αρχή ήταν έτσι και με λίγες εφαρμογές Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια! :) Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Δεν έχω κάποιο drain όχι και έχω σχεδόν 90 εφαρμογες εγκατεστημένες. Μπορει να επιχειρήσω αυτο που λες εάν και δεν νομίζω να βελτιωθεί κάτι. Απο την αρχή ήταν έτσι και με λίγες εφαρμογές Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια! :) Mate the 10 pro be with you Αφου δεν εχεις καποιο drain αστο οπως ειναι γιατι μπορει να πας να το βελτιωσεις και στο τελος να κανεις το αντιθετο. Παντος σου προτεινα αυτο με την επομενη αναβαθμιση γιατι καποιοι που ειχαν οντως drain τους μειωθηκε αισθητα οταν το πηγαν σε service και το service απλα τους εκανε reinstall το firmware. Εσυ αφου δεν εχεις drain δεν νομιζω να αλλαξει κατι αλλα καλο ειναι να κανεις πληρη ληψη για αποφυγη bugs. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Στο P10 lite μου είχε έρθει μια custom firmware αναβάθμιση από Cosmote είτε σε Android 7 είτε σε Android 8.. παίζει το ίδιο και το Mate? Sent from my Mate 10 pro Edited August 1, 2018 by PoLiThS Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Με μια συντομη ερευνα ειδα οτι ετσι ειναι σε ολους και συγκεκριμενα το Συστημα Android δεν ειναι απλα μια διεργασια. Στο δικο μου mate 10 pro αυτη την στιγμη το Συστημα Android ειναι ενα συνολο απο 11 υπηρεσιες (PushService, MainService, NATAutoAdjustService, SmartControlResidentService, CorerService, BgPowerManagerService, StorageMonitorService, HarassmentInterceptionService, AppCleanUpService, AntiVirusService, HoldService). Οπως καταλαβαινεις το Συστημα Android ειναι ολες οι system υπηρεσιες και το Kernel ειναι οι CPU/GPU οποτε λογικα να εχουν υψηλωτερη καταναλωση. Λοιπον για να σε βγαλω απο τον κπο να κατσεις να διαβαζεις ποσα posts στην επομενη αναβαθμιση να κανεις "ληψη πληρους πακετου" και μετα την αναβαθμιση κανε ενα "wipe cache partition" να εισαι ΟΚ. Τωρα περα απο αυτο εχεις καποιο drain ή απλα σε προβληματιζει το οτι αυτα τα 2 ειναι υψηλα στην λιστα;Το wipe case partition πως γίνεται? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Το wipe case partition πως γίνεται? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔες το βίντεο φίλε μου Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Δες το βίντεο φίλε μου Mate the 10 pro be with youΣτο wipe cashe τα χάνεις όλα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Στο wipe cashe τα χάνεις όλα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι. Wipe data τα χάνεις όλα. Το cache διαγραφει την προσωρινή μνήμη από όλες τις εφαρμογες..! Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Παίδες μια ερώτηση σας κάνει και εσάς θέματα το fb στο κινητό σας; εμένα κολλάει τώρα και όταν έχω ανοιχτά τα Bluetooth καταναλώνει πάρα πολύ ενέργεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Παίδες μια ερώτηση σας κάνει και εσάς θέματα το fb στο κινητό σας; εμένα κολλάει τώρα και όταν έχω ανοιχτά τα Bluetooth καταναλώνει πάρα πολύ ενέργεια To Facebook μαμιεται γενικώς και παντού. Μια έρχεται ενημέρωση και πάει τρένο μια βγαίνει καινούρια ενημέρωση και κολλάει το scroll . Bluetooth εγώ που το έχω ανοιχτό λόγω ότι μιλάω με αυτό δεν βλέπω κατανάλωση Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Offtopic αλλα για οσους ψαχνουν για επωνυμο systemwide adblock μπορουν να κανουν αιτηση για το adguard beta και να τους σταλει key για 1 χρονο. Οδηγιες εδω https://adguard.com/en/blog/adguard-beta-test/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 To Facebook μαμιεται γενικώς και παντού. Μια έρχεται ενημέρωση και πάει τρένο μια βγαίνει καινούρια ενημέρωση και κολλάει το scroll . Bluetooth εγώ που το έχω ανοιχτό λόγω ότι μιλάω με αυτό δεν βλέπω κατανάλωσηΟμοίως! Το 99,9% του χρόνου ομιλίας μου είναι μέσω bthf, με μέσο όρο ανά φόρτιση τις 3.5~4.0 ώρες. Δεν έχω δει κάτι, άξιο προσοχής τουλάχιστον, από θέμα κατανάλωσης. Sent from my Huawei Mate 10 Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts