adok13 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ρε παιδιά εμένα μου βγάζει ότι το hivoice είναι ανενεργό & δεν το βρίσκω στις εφαρμογές. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα για κάποιο λόγο δεν δουλεύει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Εν τω μεταξύ στις ρυθμίσεις δεν βρίσκει πουθενά το hivoice. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οταν την ενεργοποιησες κ σε ρωτησε για τα δικαιωματα εκανες allow σε ολα; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παίδες έβγαλε την 142 approved αλλά δεν μου την βρίσκει το κινητό. Έχω κάνει και τις ρυθμίσεις WiFi. Οποίος την καταφέρει ας το σφυρίξει...Με την μέθοδο dns την κατεβάζει. Ποια να περάσω την full ota η την μικρή ota? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παιδιά εγώ την κατεβασα κανονικα την περασε την 142 . Αλλά ειναι για γέλια το face unlock με ολους ξεκλειδωνει οποιος και να το πιάσει στα χερια.. για δοκιμαστε το και εσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παιδιά εγώ την κατεβασα κανονικα την περασε την 142 . Αλλά ειναι για γέλια το face unlock με ολους ξεκλειδωνει οποιος και να το πιάσει στα χερια.. για δοκιμαστε το και εσεις...Την full ota κατέβασες η την μικρή ota? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παντα full την πρωτη που βγαζει με proxy οχι με dns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Και εγώ την φουλ κατεβάζω με dns. Έχει κάποια διαφορά ο proxy? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Δεν ξέρω την προηγούμενη φορά με dns δεν μπόρεσα, και επιλέγω proxy και δεν έχω κανένα θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 εγω το κανω και με τους 2 τροπους και δεν μου βγαζει το update.... ξερετε γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 οταν την ενεργοποιησες κ σε ρωτησε για τα δικαιωματα εκανες allow σε ολα;Έστω & δεν έκανα σε όλα allow τώρα τι κάνω? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Πέρασα την 142 μέσω ff την full ota. Όλα άψογα προς το παρών. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Πέρασα την 142 μέσω ff την full ota. Όλα άψογα προς το παρών. Mate the 10 pro be with you μπορεις να μου πεις πως της κατεβασες γιατι σε εμενα δεν το κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 μπορεις να μου πεις πως της κατεβασες γιατι σε εμενα δεν το κανει?Προσπάθησες μέσω dns? Μπαίνεις στο ff get update through dns μετά πατάς auto. Μετά πας στην ενημέρωση συστήματος και μόλις βρει την ενημέρωση κλείνεις το dns και την κατεβάζεις. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Προσπάθησες μέσω dns? Μπαίνεις στο ff get update through dns μετά πατάς auto. Μετά πας στην ενημέρωση συστήματος και μόλις βρει την ενημέρωση κλείνεις το dns και την κατεβάζεις. Mate the 10 pro be with you αυτο κανω και λεει δεν υπαρχει νεα ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Πολύ περίεργο... Εμένα ακόμη και τώρα που την πέρασα άμα το κάνω έτσι όπως σε είπα μου την ξαναβγάζει.. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 αλλως τροπος υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Πέρασα την 142 μέσω ff την full ota. Όλα άψογα προς το παρών. Mate the 10 pro be with you Μπορείς να μου πεις τι έκανες μετά; γιατί ενώ μου δείχνει ότι κατέβηκε, πατάω πάνω του αλλά τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 εγω ρε φιιλε παταω get an update trough dns παταω auto μετα run vpn service παω στο ελεχγο ενημερωσεων και λεει δεν υπαρχουν ενημερωσεις τι να πω δεν ξερω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosfou Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 και εγω το ιδιο κανω και μου την δειχνει, τωρα την κατεβαζω αλλα τη βλεπω σε 10 ωρες να χει κατεβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Υπάρχει κάποιος που να έχει bt και wifi ανοικτά όλη μερα; Αντιμετωπίζω το εξής τρελό θέμα. Καθε βράδυ μετά τις 22.00 το έχω παρατηρήσει χάνω την πρόσβαση στο ίντερνετ. Ενώ το τηλ έχει κανονικά ip και σημα δυνατό από wifi, αρνείται να ανοίξει οποιαδήποτε σελίδα αλλά και οποια εφαρμογή χρειάζεται ίντερνετ το χανει. (Το εικονίδιο wifi δείχνει συνδεδεμένο) Μόλις απενεργοποίησω το bt ολα καλά. Έχει γίνει επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων, δοκίμασα να τα ανοίγω ένα ένα, επανεκκίνηση, άλλο ρουτερ χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Την ημέρα όπως τώρα που γράφω όλα καλά και με τα 2 ανοικτά. Με έχει τρελάνει αυτό το bug. Όταν συμβαίνει αυτό έχω παρατηρήσει επίσης ότι στο scan για wifi δικτυα αν ανοίξω πρώτα το bt αργεί να βρει δίκτυα οπως και να συνδεθεί. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειχα εγω αυτο το θεμα και μαλιστα αρκετα καιρο και σχεδον καθημερινα! Δεν βρηκα ποτε λυση. Εκλεινα το BT και ως δια μαγειας το Wifi λειτουργουσε ακαριαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Παιδιά εγώ την κατεβασα κανονικα την περασε την 142 . Αλλά ειναι για γέλια το face unlock με ολους ξεκλειδωνει οποιος και να το πιάσει στα χερια.. για δοκιμαστε το και εσεις... Σε εμένα που το έχω (με 141 βέβαια) δουλεύει άψογα και πολλές φορές και με τα γυαλιά πρεσβυωπιας , ενώ την εγγραφή την είχα κάνει χωρίς...(γυαλιά ηλίου και κλειστά μάτια ...μην περιμένεις να ξεκλειδώσει.)..Ακόμα και στον ένα γιο μου που έχουμε παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου (αλλά διαφορετικά βιομετρικά ) Δεν ξεκλειδώνει...Μόνο σε εμένα...Όταν κάνεις την ρύθμιση για το πρόσωπο θέλει να είσαι σε φωτεινό δωμάτιο και όχι φως από πίσω σου...αλλιώς όντως καταλαβαίνει ότι θέλει μετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Μία διευκρίνηση παρακαλώ. Ανάβει το τηλέφωνο με οποιοδήποτε τρόπο όσο το κρατάς στο χέρι ή όσο το έχεις στην τσέπη; εννοώ πέραν του power button, αν αγγίξεις τον αισθητήρα αποτυπώματος (χωρίς να είναι ενεργοποιημένος) ανάβει ή όχι; αν ανάβει, απενεργοποιείται; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Σε εμένα που το έχω (με 141 βέβαια) δουλεύει άψογα και πολλές φορές και με τα γυαλιά πρεσβυωπιας , ενώ την εγγραφή την είχα κάνει χωρίς...(γυαλιά ηλίου και κλειστά μάτια ...μην περιμένεις να ξεκλειδώσει.)..Ακόμα και στον ένα γιο μου που έχουμε παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου (αλλά διαφορετικά βιομετρικά ) Δεν ξεκλειδώνει...Μόνο σε εμένα...Όταν κάνεις την ρύθμιση για το πρόσωπο θέλει να είσαι σε φωτεινό δωμάτιο και όχι φως από πίσω σου...αλλιώς όντως καταλαβαίνει ότι θέλει μετά.... Εμένα μέχρι στιγμής είναι κομπλέ. 20 λεπτά τώρα έχω βάλει και την γυναίκα για να δούμε αν ανοίγει, αλλά τίποτα. Μέχρι στιγμής 100% ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KALTS Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εγω φταιω ειχα ενεργοποιημένο στο smart lock που ξεκλειδώνει απευθείας με οποιονδήποτε, τώρα που το απενεργοποίησα βλέπω δουλεύει πολύ καλά το face unlock και με γυαλιά ηλίου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εμένα μέχρι στιγμής είναι κομπλέ. 20 λεπτά τώρα έχω βάλει και την γυναίκα για να δούμε αν ανοίγει, αλλά τίποτα. Μέχρι στιγμής 100% ακρίβεια. Το ότι δεν μπερδεύει εσένα με τη γυναίκα σου δεν το λες και 100% ακρίβεια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εγω φταιω ειχα ενεργοποιημένο στο smart lock που ξεκλειδώνει απευθείας με οποιονδήποτε, τώρα που το απενεργοποίησα βλέπω δουλεύει πολύ καλά το face unlock και με γυαλιά ηλίου!!! Με γυαλιά ηλίου;;; Ανοίγει κανονικα ή απλός ενεργοποιείτε και μένει η οθόνη αναμμένη???? Γιατί ξεκλείδωμα με τα γυαλιά ηλίου (βέβαια είναι κατάμαυρα) δεν το μου το έχει κάνει...Εκτός αν τα δικά σου έχουν ελαφρύ φιμε τζαμί και βλέπει μάτια από πίσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts