Tonis_ Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Adguard is your friend.:p https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html Μου έχει λύσει τα χέρια σε όλες τις πλατφόρμες(+ iOS/Windows:wink: ) Απλά paid είναι η εφαρμογή αλλά αξίζει τα λεφτά της 100% Χρησιμοποιώ ενα online radio το οποίο ολο βγάζει διαφημίσεις .ξερεις αν αυτο που προτείνεις θα κανει τπτ η να το αγοράσω άδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Χρησιμοποιώ ενα online radio το οποίο ολο βγάζει διαφημίσεις .ξερεις αν αυτο που προτείνεις θα κανει τπτ η να το αγοράσω άδικα Πες μου ποιο να δοκιμάσω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Πες μου ποιο να δοκιμάσω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ραδιόφωνο FM λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ραδιόφωνο FM λέγεται. Δεν βγάζει διαφημίσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Δεν βγάζει διαφημίσεις. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ευχαριστω θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ραδιόφωνο FM λέγεται. Για online ραδιόφωνο δες μια και το vradio. Τελευταία αυτό χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Adguard is your friend.:p https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html Μου έχει λύσει τα χέρια σε όλες τις πλατφόρμες(+ iOS/Windows:wink: ) Απλά paid είναι η εφαρμογή αλλά αξίζει τα λεφτά της 100% Ωραιος θα την δοκιμασω... αρκει να μην κανει πανω απο 9,99 :lol::lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 (edited) Για online ραδιόφωνο δες μια και το vradio. Τελευταία αυτό χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλό! Ωραία εφαρμογή... μονο ενα μικρό face lift χρειάζεται στην αρχικη οθόνη. Επίσης με το mate 10 pro δεν κάνει cast σε smart TV, πιθανότατα λόγω του oreo. Με G6 και tab s2 που το δοκίμασα στέλνει κανονικά. Edited February 20, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Δοκίμασε αυτή την εφαρμογή απο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 (edited) Δοκίμασε αυτή την εφαρμογή απο playstore Μπορεί να στριμαρει τον ήχο από το vradio ...? Δεν θέλω λύση τύπου mirroshare. Edit: Τελικά το app που πρότεινες κάνει mirrorshare και τίποτα παραπάνω. Είναι περιττό για το mate αφού δεν χρειάζεται κάποια εφαρμογή για να το κάνει. Για το vradio τώρα μάλλον υπάρχει κάποιο γενικότερο θέμα με το ενσωματωμένο cast τη; εφαρμογής. Edited February 21, 2018 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Adguard is your friend.:p https://adguard.com/en/adguard-android/overview.html Μου έχει λύσει τα χέρια σε όλες τις πλατφόρμες(+ iOS/Windows:wink: ) Απλά paid είναι η εφαρμογή αλλά αξίζει τα λεφτά της 100% Εγώ βλέπω ότι δημιουργεί σύνδεση VPN μέσω διακομιστών της εταιρείας, για το φιλτράρισμα των διαφημίσεων...ή κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Καλησπέρα στη παρέα. Δεν άντεξα και πήρα και γω το θηρίο μετά από πολλά χρόνια σε WP! Αν χρησιμοποιεί κάποιος onedrive όντας χρήστης windows και αποθηκεύει τις φωτό του εκεί σίγουρα θα θέλει να μπορεί να έχει συγχρονισμό των φωτό από onedrive στην default εφαρμογή φωτογραφιών και να τις βλέπει κατευθείαν εκεί. Όσο και αν προσπάθησα δεν τα έχω καταφέρει ενώ σε ένα s8 που δοκίμασα πριν λίγο καιρό γίνεται πολύ εύκολα.. Καμιά ιδέα?? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 (edited) Στο πλαίσιο με χρεωστική eurobank -20%. Άρα 638. Κανά 150 αρι το p9 σε κάνα θείο/θεία βγαίνει 490. Not bad again... Εγώ ήδη το παρήγγειλα. Αυτή είναι η τιμή του στην τελική. Στάλθηκε από το Lenovo TB-8703F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2018 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Στο πλαίσιο με χρεωστική eurobank -20%. Άρα 638. Κανά 150 αρι το p9 σε κάνα θείο/θεία βγαίνει 490. Not bad again... Εγώ ήδη το παρήγγειλα. Αυτή είναι η τιμή του στην τελική. Στάλθηκε από το Lenovo TB-8703F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίσαι σίγουρος ότι πήρες την επιστροφή; Νομίζω δεν ισχύει για το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Είσαι σίγουρος ότι πήρες την επιστροφή; Νομίζω δεν ισχύει για το συγκεκριμένο κινητό.Έχεις δίκιο, δεν φαίνεται να ισχύει αυτή την στιγμή στο site. Περισσότερα αύριο που θα μιλήσω μαζί τους. Δεν έχω προβεί σε αγορά, παραγγελία έχω κάνει και παραλαβή από το κατάστημα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Στην εφαρμογή Mail παρατηρώ ότι μου έρχονται τα mails δίπλα. Δηλαδή έρχεται ένα mail, το σβήνω και μετά ξανά έρχεται ειδοποίηση για το ίδιο mail. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης που μου διαφεύγει; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Η μπάρα κάτω Κρύβεται και εμφανίζεται όπως στο s8+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Πώς; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Πώς; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε επειδή το έψαχνα το τηλ. στο Media Markt (μεταξύ P10 και s8+, τελικά πήρα s8+) αν θα ξαναπάω θα σου πω, ψάξε λίγο παραπάνω ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Αυτο το wide aperture mode που το βρίσκουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Στην εφαρμογή Mail παρατηρώ ότι μου έρχονται τα mails δίπλα. Δηλαδή έρχεται ένα mail, το σβήνω και μετά ξανά έρχεται ειδοποίηση για το ίδιο mail. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης που μου διαφεύγει;Εννοεις της εφαρμογή email του κινητού ή την εφαρμογή Gmail του κινητού; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Πώς; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡυθμίσεις -> Έξυπνη βοήθεια -> Πλοήγηση στο σύστημα -> Γραμμή πλοήγησης -> Ρυθμίσεις και ενεργοποιείς το κουμπί γραμμή πλοήγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Στο πλαίσιο με χρεωστική eurobank -20%. Άρα 638. Κανά 150 αρι το p9 σε κάνα θείο/θεία βγαίνει 490. Not bad again... Εγώ ήδη το παρήγγειλα. Αυτή είναι η τιμή του στην τελική. Στάλθηκε από το Lenovo TB-8703F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ισχυει για το mate 10 pro η προσφορα. Με τετοια εκπτωση το ειχα παρει απο τον Γερμανο μεσω eurobank. Τσεκαρε μηπως παιζει ακομα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εννοεις της εφαρμογή email του κινητού ή την εφαρμογή Gmail του κινητού; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εφαρμογή mail του κινητού. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Την εφαρμογή mail του κινητού.Μήπως έχεις βάλει δύο εφαρμογές; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- BTW. Τελικά ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω προεπιλογή κάποιες επαφές να τις καλεί με την μια Sim και κάποιες με την άλλη; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts