alexismech Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Όχι ρε φίλε! Αν είναι να έρθει θα έρθει έτσι όπως είσαι. Μην κάνεις τέτοια και θα ξαναστείνεις τσάμπα. Εκτός αν θέλεις να το ¨καθαρίσεις" το τηλέφωνο ή έχει κάποια δυσλειτουργία. Έλεγα μόλις έρχοταν η ενημέρωση να το ξανά στήσω, γιατί έχει τρεις μέρες τώρα που όταν δεν είμαι σε WiFi μου βγάζει μήνυμα μπροστά " ενεργοποιωντας το wifi οι εφαρμογές και υπηρεσίες μπορούν να σαρώνουν για WiFi ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημενο... Και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει αν το κάνει κάποια εφαρμογή ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 παιδιά τι εννοείτε μερικοί απο εδω που λέτε "έχει μάθει το κινητό" και αν το κάνεις full install άντε ξανά απο την αρχή. προσπαθώ να καταλάβω πως γινεται αυτό το "μάθαίνει" .. Το κινητο εχει ενα AI το οποιο καταγραφει την χρηση που κανεις κι ετσι εφου εχει "μαθει" πχ οτι το πρωι που θα ξυπνησεις και θα ενεργοποιησεις/ξεκλειδωσεις το κινητο θα μπεις στο Chrome να δις τα νεα της ημερας ετσι αυτο εχει το chrome να τρεχει στο παρασκηνιο ωστε οταν πας να το ανοιξεις να ανοιξει αμεσως χωρις να πρεπει να φορτωσει, ακομα ετσι μπορει και κανει καλη διαχειριση ενεργειας κλεινωντας εφαρμογες που "ξερει" οτι δεν θα χρησιμοποιησεις αμεσα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 thank you PapaDraxon, υπάρχει τρόπος να δούμε τι έχει μάθει ή να του πούμε να ξεκινήσει να το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Και εγώ ακόμα φίλε μου. Στην 145 ακόμα.. Παρόλο που κοιτάω κάθε μέρα τπτ.. Το ρώτησα μήπως αυτό παίζει ρόλο στην καθυστέρηση της εμφάνισης της αναβάθμισης σε μας. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλά έκανες και ρώτησες γιατί εγώ ήθελα να το δω αν έπαιζε ρόλο. Αλλά μάλλον δεν έχει σχέση. Υπομονή ας ελπίσουμε ότι θα έρθει και σε μας κάποια στιγμή.. Εκτός και αν πάρουμε κατευθείαν το 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 thank you PapaDraxon, υπάρχει τρόπος να δούμε τι έχει μάθει ή να του πούμε να ξεκινήσει να το κάνει; Για να "ξεμαθει" με επαναφορα εργοστασιακων σιγουρα αλλα εχω διαβασει οτι αν κανεις εκκαθαριση δεδομενων και εκκαθαριση cache στις εφαρμογες "Διαχειριση τηλεφωνου" και "Power Genius" και μετα επενεκινηση κανει reset αλλα δεν το εχω δοκιμασει να σου την αληθεια. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Για να "ξεμαθει" με επαναφορα εργοστασιακων σιγουρα αλλα εχω διαβασει οτι αν κανεις εκκαθαριση δεδομενων και εκκαθαριση cache στις εφαρμογες "Διαχειριση τηλεφωνου" και "Power Genius" και μετα επενεκινηση κανει reset αλλα δεν το εχω δοκιμασει να σου την αληθεια.Εγώ περνώντας την 148 έκανα ένα wipe cache partition δεν έχω καταλάβει κάτι αλλά έκανα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ψήνει ένας φίλος να αγοράσει μεταχειρισμένο Mate 10 pro. Πόσο πάνε περίπου? αν έχει κανείς σε καλή κατάσταση & θέλει να το δώσει ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Μόλις μου ήρθε και εμένα η 148 αλλά πουθενά δεν λέει ότι θα αναβαθμιστεί ή θα τροποποιηθεί η κάμερα. Θα την κατεβάσω το βράδυ γιατί τώρα είμαι σε ταξίδι και αύριο θα την δοκιμάσω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Πώς έκανες το WIPE CACHE PARTITION ? Το κάνεις πρίν περάσεις το νέο UPDATE ή μετά ? Εγώ περνώντας την 148 έκανα ένα wipe cache partition δεν έχω καταλάβει κάτι αλλά έκανα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ψήνει ένας φίλος να αγοράσει μεταχειρισμένο Mate 10 pro. Πόσο πάνε περίπου? αν έχει κανείς σε καλή κατάσταση & θέλει να το δώσει ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Εκ πρωτης οψης η 150 δεν παρουσιαζει κατι αλλα βλεπουμε μεχρι αυριο να δουμε μηπως εχει κανα battery drain το βραδυ. Για καμερα δεν ξερω γιατι δεν ασχολουμαι με φωτογραφιες. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 3 φωτό auto HDR night mode https://www.flickr.com/photos/147338525@N07/shares/8YS71X Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Σώπα ήρθε η 148 . Φανερώθηκε μετά του Αγίου Φανουρίου Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Εμένα ακόμα τίποτα, αλλά δε βιάζομαι. Αν δεν έρθει μέχρι το τέλος της εβδομάδας βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) 3 φωτό auto HDR night mode https://www.flickr.com/photos/147338525@N07/shares/8YS71X Sent from my Mate 10 proΑυτό το 100/4 της πρώτης φωτογραφίας (χερατο night mode), στη Β148 σχεδόν δεν υπάρχει. Λίγο να πέσει το φως, ανεβάζει iso στο Θεό. Πριν λίγο είδα μέχρι 1250/4 και να επιμένει, ντε και καλά, να φωτίσει πολύ την φωτογραφία, βάζοντας βέβαια θόρυβο με το τσουβάλι. Για το χέρι ή στερεωμένο το τηλέφωνο που λεγατε, τελικά ισχύει. Ενα δευτερόλεπτο πριν κάνεις το κλικ, αν κουνησεις το τηλέφωνο, καταλαβαίνει οτι είναι χερατη και γυρνάει το κλείστρο στα 4sec. Αλλιώς ανεβάζει τον χρονο, νομίζοντας ότι το τηλέφωνο είναι στερεωμένο. Μπράβο, ωραίο αυτό. Απλά να μην ανέβαζε τόσο πολύ το ISO βρε παιδί μου! Δεν υπάρχει λόγος να κάνει την νύχτα μέρα! Αν θέλαμε κάτι τετοιο υπάρχει το pro mode που κάνεις ότι θέλεις. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited August 27, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Έκανα κι εγώ λήψη πλήρους πακέτου την 148 και ήθελα να ρωτήσω κάτι για το wipe cache partition. Αν το κάνω χάνονται οι ρυθμίσεις για την διαχείριση των εφαρμογών; Δηλαδή αυτά που έχω βάλει χειροκίνητα να μην τρέχουν στο παρασκήνιο ή να τρέχουν μερικώς, ή να τρέχουν πάντα. Όλα αυτά θέλεουν ξανά ρύθμιση από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Σώπα ήρθε η 148 . Φανερώθηκε μετά του Αγίου Φανουρίου Στάλθηκε από ΧαβάηΜεγάλη η χάρη του !! ;) Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ωπ εσκασε και σε μενα! Αλλα γιατι οχι η .150? Η .148 μου ηρθε.. Τι φαση η Huawei??:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Τουλάχιστον τελειώνουν με τις 145. Έτσι φαίνεται δηλαδή! Θα έχουν 148 και 150 "στο κλαρί". Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Αι να δουμε! Λογικα μετα παμε στην 8.1 και μετα μια βδομαδα μπορει να σκασει και η 9ρα στα μπαμ:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Για android pie δεν το βλέπω για τόσο κοντά. Οκτώβριο λένε οτι θα πάρει το Ρ20. Εμείς ακολουθούμε, οπότε έχουμε μέλλον ακόμη. Προσωπικά, αν θα έχω την συσκευή μέχρι τότε, android 9 δεν πρόκειται να περάσω. Ας δώσουν ενα σωστό και bug free 8.1 και εκεί θα το κρατήσω. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HvsS Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ρε παιδιά θέλω λίγο την γνώμη σας αλλά είναι τελείως άκυρη ερώτηση. Είμαι ανάμεσα στο S9 και στο mate 10 pro. Μέχρι στιγμής τείνω προς το huawei. Εσείς που το έχετε στην κατοχή σας πως σας φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Πώς έκανες το WIPE CACHE PARTITION ? Το κάνεις πρίν περάσεις το νέο UPDATE ή μετά ? Μέτα το κάνεις. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ρε παιδιά θέλω λίγο την γνώμη σας αλλά είναι τελείως άκυρη ερώτηση. Είμαι ανάμεσα στο S9 και στο mate 10 pro. Μέχρι στιγμής τείνω προς το huawei. Εσείς που το έχετε στην κατοχή σας πως σας φαίνεται; Τώρα σχετικό είναι αυτό κάποιος μπορεί να σου πει το mate ειναι φοβερό άλλος χαλιά και να μήν ισχύει για σένα αυτή η άποψη.Δες τι δίνει το καθένα δες τα από κοντά αν μπορείς και αποφασίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ρε παιδιά θέλω λίγο την γνώμη σας αλλά είναι τελείως άκυρη ερώτηση. Είμαι ανάμεσα στο S9 και στο mate 10 pro. Μέχρι στιγμής τείνω προς το huawei. Εσείς που το έχετε στην κατοχή σας πως σας φαίνεται;Σαν εμπειρία χρήσης το S9, το plus όμως, υπερτερεί αλλά 5ο mate έχει πολύ πιο ωραίες φωτογραφίες και μπαταρία. Το mate έχω τώρα (9) και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά μου λείπουν και κάτι ψιλά που είχα στο S9. Από την άλλη δεν το αλλάζω γιατί με κερδίζουν οι φωτογραφίες του. Μου αρέσουν πιο πολύ στο Mate 9. Φαντάζομαι το mate 10 θα είναι καθολικά καλύτερο. Πρέπει να τα δοκιμάσεις δίπλα δίπλα σε ένα μαγαζί και να αποφασίσεις. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ρε παιδιά θέλω λίγο την γνώμη σας αλλά είναι τελείως άκυρη ερώτηση. Είμαι ανάμεσα στο S9 και στο mate 10 pro. Μέχρι στιγμής τείνω προς το huawei. Εσείς που το έχετε στην κατοχή σας πως σας φαίνεται; Το S9 ειναι καλυτερο αλλα μικροτερο και προσεξε της edge οθονη γιατι μπορει να μην σε βολεψει. Πηγαινε σε ενα καταστημα και δουλεψε το λιγο να δεις αν σε βολευει η συσκευη. Στο Mate 10 τωρα με την 150 παλικαρια χθες το βραδυ καταναλωσε μονο 1% απο το κλασικο 3% βεβαια εκανα μια αλλαγη στις ρυθμισεις. Πριν ειχα στη παραβλεψη βελτιστοποιησεων μονο 3 εφαρμογες και στη εκκινηση ολα χειροκινητα και απενεργοποιημενα εκτος απο τις υπηρεσιες google,gmail,viber και ειχα το κλασικο 3% αλλα χθες τα εβαλα στην παραβλεψη βελτιστοποιησεων ολα ενεργα και στη εκκινηση ολα χειροκινητα και ενεργα ολα, αυτο βεβαια θα επρεπε να εχει υψηλωτερη καταναλωση λογο ρυθμισεων αλλα ειχε μικροτερη. Εγω παντως το αφηνω ως εχει και κοιταω να την απολαυσω την συσκευη γιατι με τα απανωτα updates δεν προλαβα. Υ.Γ. Το σκεπτικο μου και τις εβαλας ολες ενεργες ηταν να παραβλεψω το power management του EMUI και να παρει μερος το management του Android OREO. Ισως αυτη ειναι η "κρυφη" συνταγη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts