eleco Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Ξανά παρατεταμένο πάτημα στο όνομα του δικτύου σου και στις επιλογές, Τροποποίηση Δικτύου, Διακομιστής βάλε "ΚΑΝΕΝΑ"! Λίγο πιο συγκεκριμένα εάν θέλεις, ευχαριστώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά έχετε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Viber;;; Πρώτον όταν έρχονται δεν έχουν ήχο και δεύτερον δεν έρχονται. Έκανα επανεκκίνηση, έρχονται κανονικά αλλά δεν έχουν ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά έχετε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Viber;;; Πρώτον όταν έρχονται δεν έχουν ήχο και δεύτερον δεν έρχονται. Έκανα επανεκκίνηση, έρχονται κανονικά αλλά δεν έχουν ήχο. Είχα το ίδιο θέμα πριν μια εβδομάδα μετά από αναβάθμιση της εφαρμογής. Λύθηκε με απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά αξίζει η μετάβαση από oneplus 5 στο Huawei? Oneplus 5 Beast Unleashed Αν θες την γνώμη μου σε λιγο καιρό θα βγει το op6. Περίμενε και δες μετά τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Καλησπέρα. Θα μπορούσες μήπως να δεις αν έχει διορθωθεί το θέμα με τα widgets (scrollable) που δεν γίνονται update? Δυστυχώς όχι:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Εχω βαλει φωτογραφίες πιο πανω δες το πως φαινεται με το γκρι και το διαφανι και το μαυρο παει πιστευω δες της φωτογραφίες πιο πανω το διαφανο και διαλεξε Ποσο καιρο εκανε να παραλαβεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Λίγο πιο συγκεκριμένα εάν θέλεις, ευχαριστώ :) Πας ρυθμισεις στο wifi που εισαι ,κ πας πανω του κρατημενο. Μετα σου βγαζει κατι επιλογες,πατα τροποποιηση δικτυου. Μετα πατα εμφανιση συνθετων επιλογων .Στο διακομιστη μεσολαβησης πατα μεσα και διαλεξε το "κανενας" ..Αποθηκευση και θα ξανασυνδεθει μονο του Παιδιά έχετε πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Viber;;; Πρώτον όταν έρχονται δεν έχουν ήχο και δεύτερον δεν έρχονται. Έκανα επανεκκίνηση, έρχονται κανονικά αλλά δεν έχουν ήχο. Προβλημα του viber ειναι αυτο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Ποσο καιρο εκανε να παραλαβεις? Το εκανα 9 Μαρτίου μου ηρθε 30 μαρτιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpat1989 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Γνωρίζει κανένας εάν μπορούμε να βάλουμε την κάμερα του pixel 2 στο mate 10 pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Γνωρίζει κανένας εάν μπορούμε να βάλουμε την κάμερα του pixel 2 στο mate 10 pro; Την καμερα της gcam μπορείς να τη βάλεις τώρα τι αποτελέσματα θα έχεις δεν το ξέρω την έχει κ για το pixel μέσα αλλά δεν ξέρω αν θα σου κρασαρει η όχι. Πήγαινε εδώ στο my phone στην πρώτη σελίδα απτό διαξιφισμοί συγκρίσεις καμερών κ θα την βρεις Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zelista7 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Παίδες καλημέρα... Ποια είναι η διαφορά να περιμένω την official ενημέρωση απ ότι να την κατεβάσω απ το FF application? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Παίδες καλημέρα... Ποια είναι η διαφορά να περιμένω την official ενημέρωση απ ότι να την κατεβάσω απ το FF application? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο πράγμα είναι, εγώ την πέρασα χθες. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Παίδες καλημέρα... Ποια είναι η διαφορά να περιμένω την official ενημέρωση απ ότι να την κατεβάσω απ το FF application? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο είναι το ff application? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Ποιο είναι το ff application? Το κατεβάζεις από το Google Play Store Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leou Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Ποιο είναι το ff application? Firmware Finder από play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Το ίδιο πράγμα είναι, εγώ την πέρασα χθες. :) Εχω αυτη την εκδοση BLA-L29 8.0.0.129(C432)ποια να κατεβασω; την τελευταια; απο το FF? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Εχω αυτη την εκδοση BLA-L29 8.0.0.129(C432)ποια να κατεβασω; την τελευταια; απο το FF? Ναι, είναι η 137 και θα κατεβάσεις την fullOTA Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Ναι, είναι η 137 και θα κατεβάσεις την fullOTA Στο download ποιο κουτακι να τικαρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τι νέο φέρνει η 137 παιδιά;; Εσείς που την έχετε εγκαταστήσει αξίζει ή είναι άλλη μία αναβάθμιση σαν όλες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Παιδιά αν ενδιαφέρεται κάποιος δίνω το δικό μου μαζί με δύο θήκες. Σε άριστη κατάσταση και όλα τα παρελκόμενα σφραγισμένα. Περισσότερες πληροφορίες σε πμ. Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Τι νέο φέρνει η 137 παιδιά;; Εσείς που την έχετε εγκαταστήσει αξίζει ή είναι άλλη μία αναβάθμιση σαν όλες;;; Γενικα δειχνει οτι ρολαρει καλυτερα,πιο smooth ,πιο γρηγορο. Συν κατι μικρες βελτιωσεις γυρω γυρω που εχουν γραφτει. Edited April 2, 2018 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Πειτε αν θέλετε λιγο πως κατεβαζουμε firmwere μεσα απο την εφαρμογή FF, στο download βγαζει τεσσερα κουτακια, ποιο τικαρω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Γενικα δειχνει οτι ρολαρει καλυτερα,πιο smooth ,πιο γρηγορο. Συν κατι μικρε βελτιωσεις γυρω γυρω που εχουν γραφτει.Υπάρχει κανένα ρίσκο κατεβάζοντας την από μη εξουσιοδοτημένο από την Huawei. Τι θέλω να πω την κατεβάζω & κάτι κολλάει στο κινητό έχω εγγύηση ή τρώω πακέτο? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Πειτε αν θέλετε λιγο πως κατεβαζουμε firmwere μεσα απο την εφαρμογή FF, στο download βγαζει τεσσερα κουτακια, ποιο τικαρω; https://imgur.com/a/XUV7L Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Υπάρχει κανένα ρίσκο κατεβάζοντας την από μη εξουσιοδοτημένο από την Huawei. Τι θέλω να πω την κατεβάζω & κάτι κολλάει στο κινητό έχω εγγύηση ή τρώω πακέτο? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχεις τετοιο προβλημα Πειτε αν θέλετε λιγο πως κατεβαζουμε firmwere μεσα απο την εφαρμογή FF, στο download βγαζει τεσσερα κουτακια, ποιο τικαρω; https://imgur.com/a/XUV7L Γυρνα πιο πισω,λέμε ακριβως τα βηματα με 2 τροπους. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts