off_d Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Έχει κάποιος από εσάς Wifi Calling και VoLTE ? Μήπως είναι απ αυτό? Και αν ναι τι μπορεί να κατεβάσει δλδ με αυτό το update? Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Έχει κάποιος από εσάς Wifi Calling και VoLTE ? Μήπως είναι απ αυτό? Και αν ναι τι μπορεί να κατεβάσει δλδ με αυτό το update?Έχω volte, αλλά δεν υπάρχει αυτό το update Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχει το update αυτό, εγώ έβαλα την 129 βάζοντας κάρτα Vodafone,δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που βγάζει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δεν είναι σε όλες τις συσκευές ελεύθερο. Όλες θέλουν root η jailbreak. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Δεν καταλαβαινομαστε,δν πειραζει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχει το update αυτό, εγώ έβαλα την 129 βάζοντας κάρτα Vodafone,δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που βγάζει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανα και disable το WiFi call, και το απενεργοποιήσα απο 1333. Παρ όλα αυτά, συνεχίζει και το πετάει. Έκανα και clear cache/data στο System Update, αλλά τίποτα, συνεχίζει... Και προφανώς restarts. Αν προσέξεις το θεωρεί custom update. Λογικά πάει με το ζόρι να μας κάνει brand τη συσκευή η Cosmote. Το πρωί θα επικοινωνήσω με customer service. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Έκανα και disable το WiFi call, και το απενεργοποιήσα απο 1333. Παρ όλα αυτά, συνεχίζει και το πετάει. Έκανα και clear cache/data στο System Update, αλλά τίποτα, συνεχίζει... Και προφανώς restarts. Αν προσέξεις το θεωρεί custom update. Λογικά πάει με το ζόρι να μας κάνει brand τη συσκευή η Cosmote. Το πρωί θα επικοινωνήσω με customer service.Μήπως αυτό έγινε για κατόχους cosmote να λαμβάνουν τα μελλοντικά updates εγκαίρως;; Γιατί όλοι με cosmote είχαμε θέμα. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Έκανα και disable το WiFi call, και το απενεργοποιήσα απο 1333. Παρ όλα αυτά, συνεχίζει και το πετάει. Έκανα και clear cache/data στο System Update, αλλά τίποτα, συνεχίζει... Και προφανώς restarts. Αν προσέξεις το θεωρεί custom update. Λογικά πάει με το ζόρι να μας κάνει brand τη συσκευή η Cosmote. Το πρωί θα επικοινωνήσω με customer service.Είναι πολυ περίεργο αν συμβαίνει αυτό Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δεν καταλαβαινομαστε,δν πειραζειΌταν το λογισμικό δίνεται σε 200 διαφορετικές εταιρείες λογικό είναι να υπάρχουν θέματα. Τώρα αν η χρήση του bluetooth δεν επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων ναι δεν είναι ελεύθερο αλλά εμένα προσωπικά δε με απασχολεί. Υπαρχουν τρόποι. Εμένα με απασχολεί η ευχρηστία . Τέλος πάντων η συσκευή τα σπάει οπότε όπως προανέφερα πορεύομαι με αυτό. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Έκανα και disable το WiFi call, και το απενεργοποιήσα απο 1333. Παρ όλα αυτά, συνεχίζει και το πετάει. Έκανα και clear cache/data στο System Update, αλλά τίποτα, συνεχίζει... Και προφανώς restarts. Αν προσέξεις το θεωρεί custom update. Λογικά πάει με το ζόρι να μας κάνει brand τη συσκευή η Cosmote. Το πρωί θα επικοινωνήσω με customer service.Να σε ρωτήσω λίγο από που έχεις αγοράσει την συσκευή; εμένα είναι από Γερμανό Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Μήπως αυτό έγινε για κατόχους cosmote να λαμβάνουν τα μελλοντικά updates εγκαίρως;; Γιατί όλοι με cosmote είχαμε θέμα. Sent from my BLA-L29 using TapatalkΑν και αναφέρει για βελτιστοποίηση δικτύου. Μήπως σε αυτά είναι και τα θέματα μέ ta updates. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) Καλησπερα μολις το δοκιμασα το Google Camera και δουλευει μια χαρα χωρις καποιο θεμα. Θα πατησετε εδω: Google Camera Port by miniuser123 Μετα εδω: [APP] miniuser123's Google Camera Port [Portrait Mode][Exynos][snapdragon] Μετα θα διαβασετε αν σας ενδιαφερει τι περιεχει η εκδοση 4: 4th version: Download: MGC_5.1.018.177470874.41362666__A7.0-8.1_MI5S_v2b_SG7Exy_v4.apk Thread: Google Camera with working portrait mode V4 Bugs: Changes vs. V3: -front cam HDR+ workaround for S7. Still to be tested in very bright conditions. Turn on "HDR+ front camera fix" if you have an S7. -front cam: normal pics in auto HDR+ mode are saved now -front cam: improved non-HDR+ quality -added a custom auto-exposure mode for HDR+ (only HDR+, so not for portrait). It is called "Slow shutter" because it will decrease shutter speed as much as possible (1/10 secs on S7) in bad light. The result: much lower ISO and noise. Of course fast moving objects will probably get blurry more easily. Only tested this on S7, on other devices it might need some tuning. Bonus! You can also use AR Stickers if you are on Oreo. Το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα μετα απο δυο τρεια που δοκιμασα και δεν δουλευαν. Αν θελετε απο τις ρυθμισεις της Google Camera μετα μπορειτε να αλλαξετε τις ιδιοτητες της καμερας σε Google Pixel 2017 + Google Pixel II πηγαινουν μαζι ή αν θελετε τις βαζετε ως Nexus 6P και τις δυο επιλογες ομως. Ελπιζω να σας φανει χρεισιμο. Edited February 7, 2018 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) Να σε ρωτήσω λίγο από που έχεις αγοράσει την συσκευή; εμένα είναι από Γερμανό Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εμένα από Γερμανό... Η λογική λέει ότι κάτι έχει να κάνει με το WiFi call/VoLTE, μιας και στο site της δηλώνει ότι πρέπει να ναι απο κατάστημα Cosmote ή Γερμανό για να λειτουργήσει. Το λογικό όμως επίσης, θα ταν με απενεργοποίηση να σταματήσει να το στέλνει. Αν είναι απλά network settings για το VoLTE τότε δεν με νοιάζει, να το κάνω, αν όμως κάνει branding τότε με τίποτα, και μάλιστα θα τους απειλήσω και με μηνύσεις αύριο σε τέτοια περίπτωση... Edited February 6, 2018 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Κι εμένα από Γερμανό...Άρα τα δικά μας πάνε για branded cosmote δεν το γλυτώνουμε, ένας φίλος στο Facebook από Κωταοβολο με κάρτα cosmote δεν του το εμφανίζει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Άρα τα δικά μας πάνε για branded cosmote δεν το γλυτώνουμε, ένας φίλος στο Facebook από Κωταοβολο με κάρτα cosmote δεν του το εμφανίζει Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι μένα από Κωτσόβολο και cosmote δεν έχω update!! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εγώ παιδιά με VoLte & VoWifi απο Πλαίσιο δεν έχω καμία ειδοποίηση. Το έκανε κανείς να μας πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.... Ανάλογη ενημέρωση για update μου την έβγαζε και στο lg g6 που είχα πριν και ήταν αγορασμένο από scroutz...Δεν την έκανα ποτέ. Τώρα πάλι με Cosmote, από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ δεν μου έχει βγάλει κάτι, αλλά πιστεύω είναι θέμα χρόνου... Επίσης δεν νομίζω ότι θα γίνει branded το κινητό... Απλά θα φορτώσουν καμία εφαρμογή στο κινητό. Λογικά λοιπόν και βασιζόμενοι στην λογική ότι κάθε update είναι για καλό, ίσως και να προσφέρει κάτι καλό στους χρήστες της Cosmote.. Θα δείξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Νέος κάτοχος σε δοκιμαστική περίοδο γιατί δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να αποχωριστώ το 5Τ μου. Να ρωτήσω κατι. Υπάρχει κάποια μαμά συντόμευση ή απο άλλη εφαρμογή για ενεργοποίηση /απενεργοποιηση του AOD? Παρεμπιπτόντως απο κοτσωβολο και cosmote και μου ήρθε το update. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.... Ανάλογη ενημέρωση για update μου την έβγαζε και στο lg g6 που είχα πριν και ήταν αγορασμένο από scroutz...Δεν την έκανα ποτέ. Τώρα πάλι με Cosmote, από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ δεν μου έχει βγάλει κάτι, αλλά πιστεύω είναι θέμα χρόνου... Επίσης δεν νομίζω ότι θα γίνει branded το κινητό... Απλά θα φορτώσουν καμία εφαρμογή στο κινητό. Λογικά λοιπόν και βασιζόμενοι στην λογική ότι κάθε update είναι για καλό, ίσως και να προσφέρει κάτι καλό στους χρήστες της Cosmote.. Θα δείξει.. Και που ακυρώνει τα συμπεράσματα μας αυτό που λες? Το ότι είναι απο skroutzομαγαζο δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο χονδρέμπορος τους δεν ήταν ο Γερμανός ή η Cosmote, αντί της Lg Hellas? Επίσης, το "ανάλογη ενημέρωση" που λες είναι πολύ σχετικό. Όπως και το ότι δεν την είχες κάνει, δείχνει ότι κι εσύ το σκέφτηκες τότε, καθώς και το ότι θεωρήσες οτι δεν ήθελες ένα τέτοιο update. Όπως και να χει, λύση δεν είναι το "δεν κάνω το update". Η Cosmote δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει στο unbranded/unlocked κινητό μου με custom updates και μάλιστα χωρίς να με "ρωτήσει" (θυμίζω ότι δε δίνει το δικαίωμα να μην το κάνω, απλά λέει να το κάνω αργότερα ή τώρα)... Και προφανώς δεν ισχύει το "κάθε update για καλό". Άπειρα τα παραδείγματα τουναντίον... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Και που ακυρώνει τα συμπεράσματα μας αυτό που λες? Το ότι είναι απο skroutzομαγαζο δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο χονδρέμπορος τους δεν ήταν ο Γερμανός ή η Cosmote, αντί της Lg Hellas? Επίσης, το "ανάλογη ενημέρωση" που λες είναι πολύ σχετικό. Όπως και το ότι δεν την είχες κάνει, δείχνει ότι κι εσύ το σκέφτηκες τότε, καθώς και το ότι θεωρήσες οτι δεν ήθελες ένα τέτοιο update. Όπως και να χει, λύση δεν είναι το "δεν κάνω το update". Η Cosmote δεν έχει κανένα δικαίωμα να επέμβει στο unbranded/unlocked κινητό μου με custom updates και μάλιστα χωρίς να με "ρωτήσει" (θυμίζω ότι δε δίνει το δικαίωμα να μην το κάνω, απλά λέει να το κάνω αργότερα ή τώρα)... Και προφανώς δεν ισχύει το "κάθε update για καλό". Άπειρα τα παραδείγματα τουναντίον... Το βιαστικό σου συμπέρασμα είναι ότι θα σου κάνει branded το κινητό το update. Το έχεις δει κάπου; έχεις διαβάσει κάτι ανάλογο;... Επιπλέον είναι γνωστό ότι τα μαγαζιά του scroutz στο μεγάλο τους ποσοστό τουλάχιστον δεν αγοράζουν από τις επίσημες αντιπροσωπείες, ούτε από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και Γερμανό. Είναι παράλληλες εισαγωγές από το εξωτερικό. Όταν αυτές μάλιστα είναι από χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης καλύπτονται κανονικά από εγγύηση. Το δικό μου λοιπόν το g6 ήταν από Πορτογαλία και η ενημέρωση που έλαβα ήταν από τις ενημερώσεις συστήματος του τηλεφώνου. Ήταν στα 35 mb και είχε ως περιγραφή την βελτίωση των τηλεφωνικών κλήσεων και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι... Εγώ δεν έκανα την ενημέρωση και ούτε εδώ θα την κάνω, γιατί δεν χρησιμοποιώ volte ούτε WiFi calling, οπότε δεν νομίζω ότι θα δω κάποια διαφορά, αντίθετα θα φορτώσω την συσκευή με άχρηστα πράγματα. Εννοείται ότι δεν προτρέπω κανέναν να την κάνει... Όσο αφορά τα updates ξεκίνησα την φράση μου λέγοντας.... Λογικά. Εννοείται ότι υπάρχουν παραδείγματα που τα έχουν κάνει μαντάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Το βιαστικό σου συμπέρασμα είναι ότι θα σου κάνει branded το κινητό το update. Το έχεις δει κάπου; έχεις διαβάσει κάτι ανάλογο;... Επιπλέον είναι γνωστό ότι τα μαγαζιά του scroutz στο μεγάλο τους ποσοστό τουλάχιστον δεν αγοράζουν από τις επίσημες αντιπροσωπείες, ούτε από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και Γερμανό. Είναι παράλληλες εισαγωγές από το εξωτερικό. Όταν αυτές μάλιστα είναι από χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης καλύπτονται κανονικά από εγγύηση. Το δικό μου λοιπόν το g6 ήταν από Πορτογαλία και η ενημέρωση που έλαβα ήταν από τις ενημερώσεις συστήματος του τηλεφώνου. Ήταν στα 35 mb και είχε ως περιγραφή την βελτίωση των τηλεφωνικών κλήσεων και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι... Εγώ δεν έκανα την ενημέρωση και ούτε εδώ θα την κάνω, γιατί δεν χρησιμοποιώ volte ούτε WiFi calling, οπότε δεν νομίζω ότι θα δω κάποια διαφορά, αντίθετα θα φορτώσω την συσκευή με άχρηστα πράγματα. Εννοείται ότι δεν προτρέπω κανέναν να την κάνει... Όσο αφορά τα updates ξεκίνησα την φράση μου λέγοντας.... Λογικά. Εννοείται ότι υπάρχουν παραδείγματα που τα έχουν κάνει μαντάρα. Αν ψάξεις λίγο θα δεις ότι ναι, μπορούν να γίνουν branded μέσω update, και ναι, έχουν γίνει πάμπολλες φορές στο εξωτερικό, ειδικά στη περίπτωση της Huawei (στης οποίας μάλιστα το codename μετά το update, ξεκινάει από CUST)... Όλα τα άλλα είναι περιττά. Ειδικά απ τη στιγμή που το συγκεκριμένο update αναφέρει ξεκάθαρα οτι θα κάνει install κάποια apps... Και εξ αρχής είπα, αν έχει να κάνει μόνο με το VoLTE, τότε να το κάνω. Όπως και να το κάνεις, το να έχεις σε μόνιμη βάση ένα "pending" update, απλά δεν είναι λύση... Τόσο απλό. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Για τους οπαδούς της περιπέτειας, το Mate 10 (όχι Pro) 4/64GB στα 511€ από Banggood (αν αγορασθεί με cashback, πέφτει κανά 30€ παρακάτω) https://www.banggood.com/HUAWEI-Mate-10-5_9-inch-Dual-Rear-Camera-4GB-RAM-64GB-ROM-Kirin-970-Octa-core-4G-Smartphone-p-1215536.html παίρνει micro-sd, έχει θύρα ακουστικών και 2Κ οθόνη (αλλά σίγουρα κατώτερη αυτονομία) και εμπρόσθιο αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος Edited February 7, 2018 by vgiozo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Εγώ έκανα την εγκατάσταση του update και σίγουρα δεν κάνει την συσκευή branded είναι προσαρμοσμενη έκδοση με έξτρα 2 εφαρμογές Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Εγώ έκανα την εγκατάσταση του update και σίγουρα δεν κάνει την συσκευή branded είναι προσαρμοσμενη έκδοση με έξτρα 2 εφαρμογές Κατ εξοχήν η "προσαρμοσμένη έκδοση" σημαίνει branded. Αν το ψάξεις, θα δεις ότι στα Huawei που έχουν προσαρμοσμένη έκδοση στο εξωτερικό, τα θεωρούν branded. Το θέμα μας δεν είναι αυτό πάντως. Το θέμα είναι ότι με την Cosmote που μίλησα με τους τεχνικούς δεν ξέρουν τίποτα, και υποστηρίζουν ότι αυτοί δεν στέλνουν ποτέ τέτοια updates. Άντε να βγάλεις άκρη. Τους έστειλα screenshots και περιμένω απάντηση. Μπορείς να μας πεις ποια είναι τα 2 apps που έκανε install ? btw, σήμερα δεν μου βγάζει το λογότυπο της Cosmote όταν εμφανίζει το update, όπως δλδ έκανε χτες. Περίεργα πράγματα. Edited February 7, 2018 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Κατ εξοχήν η "προσαρμοσμένη έκδοση" σημαίνει branded. Αν το ψάξεις, θα δεις ότι στα Huawei που έχουν προσαρμοσμένη έκδοση στο εξωτερικό, τα θεωρούν branded. Το θέμα μας δεν είναι αυτό πάντως. Το θέμα είναι ότι με την Cosmote που μίλησα με τους τεχνικούς δεν ξέρουν τίποτα, και υποστηρίζουν ότι αυτοί δεν στέλνουν ποτέ τέτοια updates. Άντε να βγάλεις άκρη. Τους έστειλα screenshots και περιμένω απάντηση. Μπορείς να μας πεις ποια είναι τα 2 apps που έκανε install ? btw, σήμερα δεν μου βγάζει το λογότυπο της Cosmote όταν εμφανίζει το update, όπως δλδ έκανε χτες. Περίεργα πράγματα.Είναι cosmote TV, prepaid και δεν είναι σίγουρα branded μίλησα και με παιδί από το νήμα του Huawei p10 και παίρνεις κανονικά τα update της Huawei και μετά έξτρα την προσαρμοσμενη έκδοση Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Τι πάει να πει δεν ξέρει τίποτα η Cosmote; Σε λίγο θα μας πούνε ότι η Huawei ξύπνησε ένα πρωί και είπε ας πω στην Huawei Hellas να δώσει update με σκουπίδια της Cosmote. Και γιατί δεν το έκανε και με τους άλλους δύο παρόχους; Είτε κάνει είτε δεν κάνει branded τη συσκευή, σου προσθέτει bloatware με νταβ...λίκι. Τουλάχιστον μετά διαγράφονται αυτές οι εφαρμογές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts