konstantinoslp Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Παίρνει ρύθμιση το χρώμα του led? Αν ναι από που? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από την εκάστοτε εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Παίρνει ρύθμιση το χρώμα του led? Αν ναι από που? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο whatsapp στις ρυθμισεις μεσα στην φαρμογη σου εχει επιλογη να αλλαξεις το χρωμα του led.. Σε viber και messenger απ οσο ξερω δεν εχεις καποια τετοια επιλογη να αλλαξεις το χρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Παιδιά έχει πάρει κάποιος την 129 με cosmote πάροχο;να αρχίσω να ανησυχώ για την συσκευή μου μιας και την πήρα μεταχειρισμένη ημερών; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μην αγχώνεσαι. Θα σου έρθει. Εγώ είμαι με wind κ ακόμα τίποτα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Παιδιά έχει πάρει κάποιος την 129 με cosmote πάροχο;να αρχίσω να ανησυχώ για την συσκευή μου μιας και την πήρα μεταχειρισμένη ημερών; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπομονή. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Και εγώ με VF ακόμα τίποτα. Δε νομίζω να έχει σχέση ο πάροχος, δεν είναι branded οι συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μια απο τα ίδια.. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Same Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Έχεις δοκιμάσει κάποια συγκεκριμένα? Ναι. Αυτά έχω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 δεν τολμησε να το ρουταρει κανεις? τοσο δυσκολο ειναι ρε παιδια?? ]Και γω ακόμη με την 127. Δεν μου ήρθε ενημέρωση.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Μάλλον εννοεί double tap αλλά πάλι όχι (δυστυχώς) Πράγματι δυστηχως:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Εχθες εμένα μου δημιούργησε πρόβλημα η εφαρμογή του messenger. Με το που άνοιγε ,μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα έκλεινε. Έκανα επανεκκίνηση...αλλά τίποτα. Την διέγραψα και την ξανακατέβασα και όλα οκ . Τι να πω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Παιδιά, έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με το Evernote; Συγκεκριμένα, ενώ βλέπει τις σημειώσεις μου (και τις συγχρονίζει), όταν πάω να ανοίξω κάποια, μου βγάζει το μήνυμα "opening note" και μένει σε αυτό συνεχώς (και φυσικά δεν ανοίγει ποτέ η σημείωση). Συμβαίνει και με άλλες εφαρμογές που και που. Αν την κλείσεις (force stop) και την ξανανοίξεις λογικά θα είσαι οκ. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 δεν τολμησε να το ρουταρει κανεις? τοσο δυσκολο ειναι ρε παιδια?? ]Και γω ακόμη με την 127. Δεν μου ήρθε ενημέρωση.... Το ξεκλείδωσα το κινητό με το DC-Unlocker και η Huawei δεν έχει ιδέα αν όντως είναι ξεκλειδωμένο Μετά ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και πλέον είμαι με 129 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 τις διαφημισεις χωρις ρουτ πως τις κρυβεται??Εγώ είχα το adguard premium αλλά πρόσφατα έβαλα το blokada και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπλοκάρει και διαφημίσεις από εφαρμογές και είναι δωρεάν σε αντίθεση με το adguard. http://blokada.org May the mi note 3 force be with you. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το ξεκλείδωσα το κινητό με το DC-Unlocker και η Huawei δεν έχει ιδέα αν όντως είναι ξεκλειδωμένο Μετά ακολούθησα αυτόν τον οδηγό και πλέον είμαι με 129 Στα Ελληνικά κάποιος οδηγός?? Για root? Έχουμε?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Στάθη μην ασχολείσαι με root και Huawei μόνο να χάσεις έχεις παρά να κερδίσεις Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ξέρει κανείς πως π μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα features του Call+ που βρίσκουμε μέσα στις ρυθμίσεις του dialer? Λίγο που το έψαξα η Vodafone υποστηρίζει αλλά πρέπει να κατεβάσεις δική της εφαρμογή. Ρωταω αν γίνεται μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας που δίνει η συσκευή Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Στάθη μην ασχολείσαι με root και Huawei μόνο να χάσεις έχεις παρά να κερδίσεις Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο για το adaway αξίζει (κάτι άλλο πράγματι δεν προσφέρει πλέον αλλά το adaway είναι super must) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Έχει και εφαρμογές που κάνουν την δουλειά του adaway μια χαρά χωρίς root Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται, πρέπει να ξαναήρθε με δώρο P9 Lite 2017 στο Πλαίσιο... έλαβα ενημερωτικό email με τον ακόλουθο σύνδεσμο πριν από καμιά ώρα, αλλά τώρα δεν βλέπω στην ιστοσελίδα κάποια σχετική αναφορά...ίσως ήταν ελάχιστα τεμάχια... http://plaisio.contactpigeon.com/redir/9151292/7464242/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKaras Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το mate μου όταν είμαι στο YouTube σε κάποια βίντεο όταν το έχω σε οριζόντια θέση και προσπαθώ να πάω πίσω και φύγω το βίντεο μου κάνει ένα πάγωμα και μένει εκεί χωρίς να μπορώ να φύγω ακούγεται μονο ο ήχος έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα? Δεν συμβαίνει σε ολα τα βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonis_ Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Εγώ είχα το adguard premium αλλά πρόσφατα έβαλα το blokada και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπλοκάρει και διαφημίσεις από εφαρμογές και είναι δωρεάν σε αντίθεση με το adguard. http://blokada.org May the mi note 3 force be with you. Για online παιγνίδια δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Για online παιγνίδια δουλευει;Το δοκίμασα σε office suite & όντως μπλοκάρει. Θα το παρακολουθήσω & αν δεν είναι ενεργοβόρο θα το κρατήσω. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όποιον ενδιαφέρεται, πρέπει να ξαναήρθε με δώρο P9 Lite 2017 στο Πλαίσιο... έλαβα ενημερωτικό email με τον ακόλουθο σύνδεσμο πριν από καμιά ώρα, αλλά τώρα δεν βλέπω στην ιστοσελίδα κάποια σχετική αναφορά...ίσως ήταν ελάχιστα τεμάχια... http://plaisio.contactpigeon.com/redir/9151292/7464242/Πρέπει να ήταν λάθος ή προσφορά γιατί το δώρο το έκανε η Huawei. Μπήκα & όντως δεν την έχει. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο whatsapp στις ρυθμισεις μεσα στην φαρμογη σου εχει επιλογη να αλλαξεις το χρωμα του led.. Σε viber και messenger απ οσο ξερω δεν εχεις καποια τετοια επιλογη να αλλαξεις το χρωμαΕγώ δεν δουλεύω what's up. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Έχω την εντύπωση πως μετά το update έχω ελαφρώς χειρότερη αυτονομία Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts