Hd1980 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ανοίγεις την εφαρμογή "θέματα" και πηγαίνεις στο "εγώ". Πρέπει να δεις τις γραμματοσειρές όπως στην εικόνα. Δεν επιλέγεις καμία και κλείνεις την εφαρμογή. Πατάς συνεχόμενα στο εικονίδιο της εφαρμογής "θέματα" και σου εμφανίζει μενού όπως στην εικόνα. Πατάς στο στιλ κειμένου και διαλέγεις την γραμματοσειρά που θέλεις :) Οκ thanks. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 (edited) Σήμερα ήρθε η μεμβράνη υγρής τοποθέτησης ultra clear. Εννοείται μπροστά θα μπει μόνο για ώρα ανάγκης. Απλά ήθελα κάτι και για την πλάτη. Δεν έχει κόπο για να περαστεί. Μένει να περάσουν 12 - 24 ώρες, σύμφωνα με τις οδηγίες. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 23, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Σήμερα ήρθε η μεμβράνη υγρής τοποθέτησης ultra clear. Εννοείται μπροστά θα μπει μόνο για ώρα ανάγκης. Απλά ήθελα κάτι και για την πλάτη. Δεν έχει κόπο για να περαστεί. Μένει να περάσουν 12 - 24 ώρες, σύμφωνα με τις οδηγίες. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑχιλλέα έβαλες μόνο πλάτη ή και γύρω στα πλάγια; Sent from Mate 10 pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 πηγαινε σε ενα καταστημα να σου κοψει μια μεμβρανη..εγω ετσι εχω βαλει στο s8+ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Αχιλλέα έβαλες μόνο πλάτη ή και γύρω στα πλάγια; Sent from Mate 10 proΣτα πλάγια δεν έβαλα. Έχω την original θήκη flip και θα το πιέσει αρκετά. Ακόμη και η στην πλάτη που έβαλα η θήκη δεν κλείνει το ίδιο! Ίσως στο μέλλον να δοκιμάσω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Σημερα παρελαβα το τζαμακι της nillkin και δυστυχώς απογοητευτηκα διοτι αφηνει οντως αρκετα κενα δεξια αριστερα.. https://flic.kr/p/22D5xf7 https://flic.kr/p/22D5xbE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Σημερα παρελαβα το τζαμακι της nillkin και δυστυχώς απογοητευτηκα διοτι αφηνει οντως αρκετα κενα δεξια αριστερα.. https://flic.kr/p/22D5xf7 https://flic.kr/p/22D5xbEΉταν κάτι αναμενόμενο. Δεν πειράζει... Αν βάλεις μια θήκη πχ σιλικόνης θα δείχνει αλλιώς. Από αφή πώς σου φαίνεται; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Για πείτε ρε παιδιά και σε μας τους άσχετους περί φωτογραφίας, τι κάνει η επιλογή ευρέως διαφράγματος; Είναι το bokeh effect; Η επιλογή πορτρετου; Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Για πείτε ρε παιδιά και σε μας τους άσχετους περί φωτογραφίας, τι κάνει η επιλογή ευρέως διαφράγματος; Είναι το bokeh effect; Η επιλογή πορτρετου; Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. https://imgur.com/a/ghMk6 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 (edited) Σημερα παρελαβα το τζαμακι της nillkin και δυστυχώς απογοητευτηκα διοτι αφηνει οντως αρκετα κενα δεξια αριστερα.. https://flic.kr/p/22D5xf7 https://flic.kr/p/22D5xbE Καλησπέρα. Το είχα γράψει σε προηγούμενο post και ανέβασα και φωτό, ότι αφήνει αρκετό κενό στα πλάγια, αλλά μάλλον δεν σε πρόλαβα, να μην το αγόραζες άδικα. Είναι καταπληκτικό όσον αφορά την αφή και δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα, παρά μόνο τα κενά (τα οποία σιγά σιγά τα συνηθίζω μου φαίνεται) Επί τη ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Το WiFi+ το έχετε ενεργό; Απ' ότι κατάλαβα μπορεί και καταλαβαίνει ποιά σύνδεση είναι η ταχύτερη (wifi+ ή LTE) και ενεργοποιεί την αντίστοιχη. Κάνει κάτι άλλο; Απ' ότι διάβασα απ' αυτά που βρήκα είναι ενεργοβόρο και δεν βρίσκω (τουλάχιστον για μένα) κάποια σημαντική χρηστικότητα. Το απενεργοποίησα και δουλεύει όπως στο προηγούμενο κινητό μου (με το που χάνει το wifi βάζει το LTE) Edited January 23, 2018 by fasteagle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Για πείτε ρε παιδιά και σε μας τους άσχετους περί φωτογραφίας, τι κάνει η επιλογή ευρέως διαφράγματος; Είναι το bokeh effect; Η επιλογή πορτρετου; Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου.Δες! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Και το πορτρέτο; Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Τελικά τζαμάκι της προκοπής δε βλέπω (ακόμα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Και το πορτρέτο; Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου.Το πορτρέτο πέρα από το bokeh στο βάθος ενσωματώνει και λειτουργία ομορφιάς. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Τελικά τζαμάκι της προκοπής δε βλέπω (ακόμα)... Εγώ το πήρα απόφαση και θα μείνω με την μαμά ζελατίνα και θα χω λίγο περισσότερο το νου μου να το προσέχω. :lol: Το πορτρέτο πέρα από το bokeh στο βάθος ενσωματώνει και λειτουργία ομορφιάς. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα είχα γλιτώσει τις ερωτήσεις αν μου έβγαζε και μένα επεξήγηση κάθε φορά που ενεργοποιώ κάποιο mode! :p Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εγώ το πήρα απόφαση και θα μείνω με την μαμά ζελατίνα και θα χω λίγο περισσότερο το νου μου να το προσέχω. :lol: Θα είχα γλιτώσει τις ερωτήσεις αν μου έβγαζε και μένα επεξήγηση κάθε φορά που ενεργοποιώ κάποιο mode! :p Ευχαριστώ. Αν πατήσεις το "i(nformation)" πάνω δεξιά θα σου βγάλει επεξήγηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Αν πατήσεις το "i(nformation)" πάνω δεξιά θα σου βγάλει επεξήγηση... Ούτε που το είχα προσέξει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εγώ θέλω πώς και πώς να βγάλω τη ζελατίνα (όλο δαχτυλιές είναι, άσε που δε γλυστράει καθόλου) αλλά να βρεθεί εναλλακτική της προκοπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ούτε που το είχα προσέξει!Επίτηδες δεν στο είπα για να σου απαντήσω και να μου πεις ευχαριστώ χα χα χα χα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Το τζαμακι της nillkin από θέμα απόκρισης και εμφάνισης, αν εξαιρέσεις τα κενά, είναι πάρα πολύ καλό το είχα και στο G4 που είχα κι ήταν κορυφή .. Θα κοιτάξω να πάρω κι ένα full frame να δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εγώ το πήρα απόφαση και θα μείνω με την μαμά ζελατίνα και θα χω λίγο περισσότερο το νου μου να το προσέχω. :lol: Θα είχα γλιτώσει τις ερωτήσεις αν μου έβγαζε και μένα επεξήγηση κάθε φορά που ενεργοποιώ κάποιο mode! :p Ευχαριστώ.Γιατί δεν πάτε στο Mediamarkt να βάλετε νανοτεχνολογια(έτσι το ονομάζουν). Εγώ αυτό έκανα και σε αυτό και στο note 8. Μου έδωσαν εγγύηση 1 χρόνο εάν γρατζουνιστει να μου αλλάξουν οθόνη. Και ούτε ζελατίνες (χάλια) ούτε τίποτα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Γιατί δεν πάτε στο Mediamarkt να βάλετε νανοτεχνολογια(έτσι το ονομάζουν). Εγώ αυτό έκανα και σε αυτό και στο note 8. Μου έδωσαν εγγύηση 1 χρόνο εάν γρατζουνιστει να μου αλλάξουν οθόνη. Και ούτε ζελατίνες (χάλια) ούτε τίποτα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο παρελθόν έχουν αναφερθεί παράπονα για γρατσουνιές από μέλη που έχουν κάνει χρήση της εν λόγω τεχνολογίας. Το θέμα είναι να μη γίνει η ζημιά γιατί αν γίνει μετά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να μπει κάποιος σε αλλαγή οθόνης ακόμα και αν καλύπτεται από την εγγύηση του mediamarkt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Γιατί δεν πάτε στο Mediamarkt να βάλετε νανοτεχνολογια(έτσι το ονομάζουν). Εγώ αυτό έκανα και σε αυτό και στο note 8. Μου έδωσαν εγγύηση 1 χρόνο εάν γρατζουνιστει να μου αλλάξουν οθόνη. Και ούτε ζελατίνες (χάλια) ούτε τίποτα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓι' αυτό (αναφέρθηκε και πριν στο thread): http://www.insomnia.gr/forums/topic/614028-απάτη-mediamarkt-με-νανοτεχνολογια-paintbull/?tab=comments#comment-55104902 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Πάρα πολύ χρήσιμο και εξαιρετικά εξυπηρετικό κάποιες φορές είναι το app "translator" που έχει προεγκατεστημένο. Τράβας φωτογραφία ενα κείμενο στα ελληνικά για παράδειγμα και το μεταφράζει αυτόματα σε όποια γλώσσα θες! Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Συνεργασια της Microsoft με την Huawei και κανει χρηση του NPU για offline Μεταφραση :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts