Athkatla Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Υπάρχει τρόπος να μην γράφονται τα μηνύματα (SMS) μου με κεφαλαία? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε την stock εφαρμογή: more-settings-advanced και απενεργοποίησε το 7bit optimization. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Με την stock εφαρμογή: more-settings-advanced και απενεργοποίησε το 7bit optimization. Sent from my BLA-L29 using TapatalkΑπλά θα χρεώνεται λογικά δίπλα και τριπλά μηνύματα. Είχα νεότερα με την παραγγελία μου από Κωτσο η οποία έγινε 1/1 στις 11 το βράδυ. Μου είπε η κοπέλα ότι έχει δρομολογηθεί για αύριο το μεσημέρι η παράδοση. Οτι έχουν παραλάβει κανονικά αν και στο site εξακολουθεί να λέει υπό εκτέλεση. Οπότε τέλος η αναμονή αδέρφια! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Απλά θα χρεώνεται λογικά δίπλα και τριπλά μηνύματα. Είχα νεότερα με την παραγγελία μου από Κωτσο η οποία έγινε 1/1 στις 11 το βράδυ. Μου είπε η κοπέλα ότι έχει δρομολογηθεί για αύριο το μεσημέρι η παράδοση. Οτι έχουν παραλάβει κανονικά αν και στο site εξακολουθεί να λέει υπό εκτέλεση. Οπότε τέλος η αναμονή αδέρφια! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρομοίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δηλαδή εγώ που παράγγειλα 10 το βράδυ (1/1) και παρέλαβα 5/1 να πάω να ανάψω κεράκι; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ελπίζω να αργήσει λίγο ακόμα ο Κωτσόβολος να τα στείλει μπας και προλάβει να δώσει κάνα update η Huawei και διορθώσει κάνα bug από τα τόσα. :p Δε νομίζω ότι βιάζονται ιδιαίτερα στον Κώτσο. Προφανώς κρατάνε τα ετοιμοπαράδοτα γι' αυτούς που θα πληρώσουν το 800αρι και για όλους τους άλλους υπομονή μέχρι να δέσει το καράβι στο λιμάνι. :) Σχετικά με την κάμερα και το ντόρο που γίνεται, η γνώμη μου είναι ότι έχει πολύ καλές δυνατότητες αλλά χρειάζεται ενίσχυση στον τομέα του software. Για point and shoot και για τον μέσο χρήση θεωρώ καλύτερη επιλογή την κάμερα των note 8/iphone x. Για pixel 2 δεν έχω άποψη (...ακόμη ;) ) αλλά απο αυτά που βλέπω πιστεύω ότι είναι κορυφή. Το Mate πολλές φορές τραβάει υπερβολικό φως χωρίς λόγο, ενώ και το hdr δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως θα πρέπει. Σε manual mode μπορείς να κάνεις παπάδες, αλλά νομίζω ότι ο προορισμός μιας κάμερας κινητού είναι το auto mode και λιγότερο οι χειροκίνητες ρυθμίσεις. Όπως και να έχει όμως είναι μέσα στο top 5 των καμερων που κυκλοφορούν σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δηλαδή εγώ που παράγγειλα 10 το βράδυ (1/1) και παρέλαβα 5/1 να πάω να ανάψω κεράκι; :lol: Σε τί τιμή /χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δε νομίζω ότι βιάζονται ιδιαίτερα στον Κώτσο. Προφανώς κρατάνε τα ετοιμοπαράδοτα γι' αυτούς που θα πληρώσουν το 800αρι και για όλους τους άλλους υπομονή μέχρι να δέσει το καράβι στο λιμάνι. :)Δε νομίζω ότι είναι έτσι, απλά ακυρώθηκαν παραγγελίες από όσους το μετάνιωσαν και δεν παρέλαβαν, από όσους είχαν βάλει κατάθεση σε τράπεζα και δεν πλήρωσαν και από όσους είχαν βάλει αντικαταβολή και το μετάνιωσαν. Γι' αυτό εμφανίζονται / εξαφανίζονται στο site ακόμα και τώρα. Σε τί τιμή /χρώμα?Μαύρο 663 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Κι εμένα, από ακύρωση μάλλον είναι, γιατί έρχεται από Θεσσαλονίκη.. Στα 623 μαύρο 2/1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Με την stock εφαρμογή: more-settings-advanced και απενεργοποίησε το 7bit optimization. Sent from my BLA-L29 using TapatalkΕυχαριστώ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι που παρατήρησα αλλά δεν ξέρω αν ισχύει χθες βράδυ έβαλα ultra εξοικονόμηση ενέργειας από 12.00 έως 08.00 & από 99% πήγε 94%. Αδικαιολόγητο νομίζω, σε normal χρήση δεν έχει τέτοια κατανάλωση σε 8 ώρες αδράνεια. Θα το τσεκάρω & απόψε. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Λοιπόν ένα μίνι review της συσκευής, οθόνη πολύ καλή για 1080p ανώτερη σε ποιότητα από το oneplus 5T και λίγο υποδεέστερη από του s8 plus, για την φωτεινότητα της θα πω ότι είναι μια χαρά μερικοί βέβαια γράφουν ότι δεν είναι πολύ φωτεινή εγώ δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο θέμα, κάμερα σίγουρα πολύ ανώτερη από το 5Τ και ανώτερη στα μάτια μου από s8 plus, μπαταρία ανώτερη από s8 plus αλλά κατώτερη από oneplus 5T ή έστω στα ίδια επίπεδα για 4000mah περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα έχει λίγο θέμα όταν τα έχεις όλα ανοιχτά και εγώ έτσι δουλεύω τις συσκευές μου ας ελπίζουμε με Update να βελτιωθεί γιατί είναι πολύ καλή και μπορεί να γίνει εξαιρετική,ο ήχος είναι μέτριος αν και stereo δεν ξέρω αν είναι hardware ή software αυτό, σήμα κινητής και ποιότητα κλήσης άψογο, το θέμα με το touch το έχω λύσει προσωρινά με την λειτουργία glove πιστεύω να λυθεί με update, Γενικά μιλάμε για μια εξαιρετική συσκευή με φοβερή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλό μέγεθος, τα προβλήματα πιστεύω και εγώ ότι είναι θέμα oreo Στις ρυθμίσεις έξυπνη βοήθεια απενεργοποιηστε την λειτουργία απενεργοποιησης της αφής, μέχρι στιγμής βλέπω μεγάλη διαφορά στο touch άμεση απόκριση Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίος φίλε μου. Συμφωνώ σε όλα με μερικές ενστάσεις. Η μπαταρία είναι τέρας. Βέβαια ακόμα το έχω με μια sim. Εσύ το έχεις με δύο; Μήπως παίζει ρόλο; Το βίντεο πως σου φαίνεται; Με τον ήχο απογοητεύτηκα κι εγώ. Για δες σε παρακαλώ και τα ακουστικά λίγο να μου πεις την γνώμη σου γιατί τον ήχο τον βρίσκω κι εκεί πολύ λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Απλά θα χρεώνεται λογικά δίπλα και τριπλά μηνύματα. Τι σημαίνει "Απλά θα χρεώνεται λογικά δίπλα και τριπλά μηνύματα" ? Δηλαδή αν στείλω " Πότε θα πάμε για καφέ" με μικρά γράμματα χρεώνομαι διπλά από ότι εάν το στείλω με κεφαλαία; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α... τωρα το είδα έχει να κάνει με το άθροισμα των χαρακτήρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σχετικά με την κάμερα και το ντόρο που γίνεται, η γνώμη μου είναι ότι έχει πολύ καλές δυνατότητες αλλά χρειάζεται ενίσχυση στον τομέα του software. Για point and shoot και για τον μέσο χρήση θεωρώ καλύτερη επιλογή την κάμερα των note 8/iphone x. Για pixel 2 δεν έχω άποψη (...ακόμη ;) ) αλλά απο αυτά που βλέπω πιστεύω ότι είναι κορυφή. Το Mate πολλές φορές τραβάει υπερβολικό φως χωρίς λόγο, ενώ και το hdr δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως θα πρέπει. Σε manual mode μπορείς να κάνεις παπάδες, αλλά νομίζω ότι ο προορισμός μιας κάμερας κινητού είναι το auto mode και λιγότερο οι χειροκίνητες ρυθμίσεις. Όπως και να έχει όμως είναι μέσα στο top 5 των καμερων που κυκλοφορούν σήμερα. Συμφωνώ απόλυτα... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Τι σημαίνει "Απλά θα χρεώνεται λογικά δίπλα και τριπλά μηνύματα" ? Δηλαδή αν στείλω " Πότε θα πάμε για καφέ" με μικρά γράμματα χρεώνομαι διπλά από ότι εάν το στείλω με κεφαλαία; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α... τωρα το είδα έχει να κάνει με το άθροισμα των χαρακτήρων. Ναι. Η κωδικοποίηση που δέχονται οι πάροχοι για τα μηνύματα είναι με κεφαλαία γράμματα. Γιαυτό και αυτόματα πάνε με κεφαλαία ακόμα και αν τα στέλνεις με μικρά. Αλλιώς χρεώνεσαι τους λίγους χαρακτήρες 2-3 μηνύματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Δε νομίζω ότι βιάζονται ιδιαίτερα στον Κώτσο. Προφανώς κρατάνε τα ετοιμοπαράδοτα γι' αυτούς που θα πληρώσουν το 800αρι και για όλους τους άλλους υπομονή μέχρι να δέσει το καράβι στο λιμάνι. :) Σχετικά με την κάμερα και το ντόρο που γίνεται, η γνώμη μου είναι ότι έχει πολύ καλές δυνατότητες αλλά χρειάζεται ενίσχυση στον τομέα του software. Για point and shoot και για τον μέσο χρήση θεωρώ καλύτερη επιλογή την κάμερα των note 8/iphone x. Για pixel 2 δεν έχω άποψη (...ακόμη ;) ) αλλά απο αυτά που βλέπω πιστεύω ότι είναι κορυφή. Το Mate πολλές φορές τραβάει υπερβολικό φως χωρίς λόγο, ενώ και το hdr δεν φαίνεται να λειτουργεί όπως θα πρέπει. Σε manual mode μπορείς να κάνεις παπάδες, αλλά νομίζω ότι ο προορισμός μιας κάμερας κινητού είναι το auto mode και λιγότερο οι χειροκίνητες ρυθμίσεις. Όπως και να έχει όμως είναι μέσα στο top 5 των καμερων που κυκλοφορούν σήμερα.Δεν θα μπορούσες να το γράψεις καλύτερα.. Στο point and shoot έχεις βάλει note 8 και s8 plus. Εγώ προτιμώ ακόμη και του s8 plus. Εκεί που με το s8 plus βγάζω αξιοπρεπέστατη φώτο, με ένα κλικ (σε σχετικά καλό φωτισμό), στο mate διαβάζω σταθεροποιήστε τη συσκευή... Βέβαια, για να ειμαι δίκαιος, για να στρώσει η κάμερα του s8 plus, πήρε και τα απαραίτητα update. Επειδή το ειχα απο τον 1ο μηνα κυκλοφορίας, μεχρι να στρώσει, έβγαζε χειρότερες φώτο από το s7. Κι εδώ πρέπει να κάνουμε υπομονή, αλλά ότι υπάρχουν θεματάκια υπάρχουν. Για να πω και τα θετικά, έχω βγάλει εξαιρετικά πορτρέτα. Επιπλέον η συσκευή έχει άψογη ποιότητα κατασκευής, δακτυλικό αποτύπωμα κορυφαίο, μπαταρία σούπερ, άριστη οθόνη και ας έρχομαι από κορυφαία και ο kirin είναι ταχύτατος και με τα 6gb πάει μπάλα. Στον ήχο αν και τον βρίσκω ικανοποιητικό, δεν μου αρέσει που για να δημιουργήσει stereo, χρησιμοποιεί το ακουστικό. Δεν έχει την ίδια ένταση και βάθος με το μεγάφωνο (λογικό βέβαια) και το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει. Ακούγεται ανισόρροπο. Αν ήθελα κάτι επιπλέον θα ήταν η ασύρματη φόρτιση. Συμφωνώ απόλυτα...Δεν είσαι ο μόνος γραφικός ;) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 11, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ωραίος φίλε μου. Συμφωνώ σε όλα με μερικές ενστάσεις. Η μπαταρία είναι τέρας. Βέβαια ακόμα το έχω με μια sim. Εσύ το έχεις με δύο; Μήπως παίζει ρόλο; Το βίντεο πως σου φαίνεται; Με τον ήχο απογοητεύτηκα κι εγώ. Για δες σε παρακαλώ και τα ακουστικά λίγο να μου πεις την γνώμη σου γιατί τον ήχο τον βρίσκω κι εκεί πολύ λίγο.Θα δοκιμάσω με Bluetooth ακουστικά δεν χρησιμοποιώ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Τι σημαίνει "Απλά θα χρεώνεται λογικά δίπλα και τριπλά μηνύματα" ? Δηλαδή αν στείλω " Πότε θα πάμε για καφέ" με μικρά γράμματα χρεώνομαι διπλά από ότι εάν το στείλω με κεφαλαία; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α... τωρα το είδα έχει να κάνει με το άθροισμα των χαρακτήρων. Οταν έχεις την επιλογή και γράφεις με μικρά αν περάσεις τους 70 χαρακτήρες χρεώνεσαι 2ο μήνυμα. Αν περάσεις τους 140 3ο και πάει λέγοντας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Τώρα και άλλο κουλό...Πατάω στο μενού θέματα και με πάει στο από πάνω..Ειδήσεις.. (pic 1) Μετά από επανεκκίνηση έστρωσε (pic 2). Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλά ρε παιδιά...Αυτό το <<σταθεροποιήστε την συσκευή>> εμένα δεν μου το έχει βγάλει ποτέ... Τι να πω... Μάλλον έχω πολύ σταθερό χέρι :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 και σε μενα δεν το εβγαλε ποτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Οταν έχεις την επιλογή και γράφεις με μικρά αν περάσεις τους 70 χαρακτήρες χρεώνεσαι 2ο μήνυμα. Αν περάσεις τους 140 3ο και πάει λέγοντας. Αυτά είναι τα καλά στο νήμα .... έμαθα κάτι που απλώς άκουγα γενικά.Ακριβώς πόσους χαρακτήρες πρέπει να περάσεις για να χρεωθείς 2 μήνυμα δεν το ήξερα. Ευχαριστώ και σενα και τον άλλο φίλο ....)):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Τώρα και άλλο κουλό...Πατάω στο μενού θέματα και με πάει στο από πάνω..Ειδήσεις.. (pic 1) Μετά από επανεκκίνηση έστρωσε (pic 2). Πλέον είναι αρκετά τα θέματα που λύνονται με μία απλή επανεκκίνηση, που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά, είτε με τη διαχείριση των εφαρμογών είτε με τη διαχείριση της RAM... Δεν εξηγείται αλλιώς... Και προφανώς είναι και τα δύο αλληλένδετα. Καλά ρε παιδιά...Αυτό το <<σταθεροποιήστε την συσκευή>> εμένα δεν μου το έχει βγάλει ποτέ... Τι να πω... Μάλλον έχω πολύ σταθερό χέρι :lol::lol::lol: Εμένα αρκετές φορές. Ακόμα και με μέτριο φωτισμό. Δεν θυμάμαι αν εξαρτάται και απ το mode που επιλέγεις ή αν έχει να κάνει και με το zoom. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο hand gesture για να κάνει αυτόματα zoom σε 2x, και να μην το ξεπερνάει? Edit: Το βρήκα, αν πατήσεις στο εικονίδιο του zoom (δλδ στο 1x), στο κάνει κατευθείαν zoom σε 2x... Edited January 11, 2018 by off_d Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 ok ..... Περίεργο.Ακούστε ένα κουφό... Πέρασα όλα τα mp3 μου μέσα. Πήρα κάτι καλά ακουστικά κεφαλής που έχω και υπάρχει το εξής θέμα. Από τον default Player άκουγα μια χαρά αλλά επειδή ήθελα το κάτι παραπάνω (bass boost,more volyme,παραπάνω πρίμα, κτλ..) λέω να κατεβάσω ένα mp3 Player.Ε λοιπόν κανένα από τα 10 Player Που κατέβασα δεν έπαιζε το equalizer . Μόλις το έβαζα off όλα οκ αλλά όταν το έβαζα οn τα ακουστικά ξύνανε (μόνο πρίμα σε τις πιο ψιλές συχνότητες).Έπαιξα με τα settings των mp3 players τίποτα.Επαιξα με τα settings του ηχου του κινητου ,τιποτα. Δεν το έχω googlαρει ακόμα,λέω μήπως κανένας Τσακαλάκος από εδώ μέσα το εχει λυσει...για να σας δω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εγώ το πολύ πολύ να ακούσεις το δικό μου δεν έχει αυτό το πρόβλημα ;) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλά ρε παιδιά...Αυτό το <<σταθεροποιήστε την συσκευή>> εμένα δεν μου το έχει βγάλει ποτέ... Τι να πω... Μάλλον έχω πολύ σταθερό χέρι :lol::lol::lol: και εμενα το εχει βγαλει. παντως με το s8 που τωρα το εχει η συζυγος θεωρω οτι το s8 βγαζει πιο γρηγορα φωτο . σε συνθηκες καλου φωτισμου ειναι κοντα το ενα με το αλλο. σε πιο σκοτεινε μερη το s8 βγαζει ενα κλικ καλυτερα και πιο γρηγορα. το ΣΚ αν μπορεσω να βγαλω ταυτοχρονα μερικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 ok ..... Περίεργο.Ακούστε ένα κουφό... Πέρασα όλα τα mp3 μου μέσα. Πήρα κάτι καλά ακουστικά κεφαλής που έχω και υπάρχει το εξής θέμα. Από τον default Player άκουγα μια χαρά αλλά επειδή ήθελα το κάτι παραπάνω (bass boost,more volyme,παραπάνω πρίμα, κτλ..) λέω να κατεβάσω ένα mp3 Player.Ε λοιπόν κανένα από τα 10 Player Που κατέβασα δεν έπαιζε το equalizer . Μόλις το έβαζα off όλα οκ αλλά όταν το έβαζα οn τα ακουστικά ξύνανε (μόνο πρίμα σε τις πιο ψιλές συχνότητες).Έπαιξα με τα settings των mp3 players τίποτα.Επαιξα με τα settings του ηχου του κινητου ,τιποτα. Δεν το έχω googlαρει ακόμα,λέω μήπως κανένας Τσακαλάκος από εδώ μέσα το εχει λυσει...για να σας δω!!! Δεν ειναι για oreo τα player που κατέβασες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts