GalaxyNote Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. * Κάτοχος S6 Edge 64GB είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω το mate 10 pro σε μπλε. Υπάρχει κάποιος να έκανε παρόμοια μετάβαση; Και αν ναι, τι του έλειψε από το S6 edge και πόση βελτίωση είχε σε camera και video. Το UI του mate είναι πρακτικό στη καθημερινότητα; Το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για επικοινωνία μέσω texting (viber), μετά browsing, πολύ χρήση κάμερας (έχω 2 μικρά παιδάκια και τα τραβάω συνέχεια) και τέλος social media (fb μόνο). Εκείνα που θέλω και με έχουν τραβήξει στο mate, είναι καλύτερη κάμερα, αυτονομία, οθόνη αν και θα με δυσκολέψει το μέγεθος καθώς και μια βελτίωση στη καθημερινή χρήση όπως ταχύτητα, καλύτερο σήμα ίσως κ.α. Δεν παίζω παιχνίδια (κάτοχος ps4 pro). Και τέλος να πω ότι με φοβίζει λίγο η μετάβαση σε Huawei μιας και χρόνια έχω στο σπίτι μόνο samsung συσκευές παντού. * Συγγνώμη αν κούρασα και αν γράφω σε λάθος νήμα. Τι ακριβώς θα μπορούσε να σου λείψει από το s6 edge που εχει;η κάμερα καμία επαφή. Ο αποθηκευτικος χώρος; 4πλασιος Η μπαταρία; μέρα με τη νύχτα. Ηχεία; Καμί επαφή. Μνήμη ραμ; Καμία επαφή. Επεξεργαστής; Καμία επαφή. Το λογισμικό της Samsung; δύσκολα. Εδώ μιλάμε για smooth κατάσταση και κανένα lagaρισμα. Η οθόνη; δύσκολα. Η edge οθόνη ;προσωπικά την απεχθάνομαι. Ίσως εσένα σε βολεύει. Αυτό ίσως; το σου λείψει. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές. Η μόνη που είναι ποιο κοντά αλλά και πάλι ποιο αργή είναι το note 8.Επίσης εναλλακτικά δες op 5t,htc u11+, pixel 2 xl. Για την χρήση που το θες. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τι ακριβώς θα μπορούσε να σου λείψει από το s6 edge που εχει;η κάμερα καμία επαφή. Ο αποθηκευτικος χώρος; 4πλασιος Η μπαταρία; μέρα με τη νύχτα. Ηχεία; Καμί επαφή. Μνήμη ραμ; Καμία επαφή. Επεξεργαστής; Καμία επαφή. Το λογισμικό της Samsung; δύσκολα. Εδώ μιλάμε για smooth κατάσταση και κανένα lagaρισμα. Η οθόνη; δύσκολα. Η edge οθόνη ;προσωπικά την απεχθάνομαι. Ίσως εσένα σε βολεύει. Αυτό ίσως; το σου λείψει. Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές. Η μόνη που είναι ποιο κοντά αλλά και πάλι ποιο αργή είναι το note 8.Επίσης εναλλακτικά δες op 5t,htc u11+, pixel 2 xl. Για την χρήση που το θες. Εχω το 64giga s6 edge οποτε 2πλασια χωρητικότητα θα δω αλλα και παλι ειναι συν. Ολα οσα λες ειναι συν. Και η edge οθονη ναι μεν ειναι αχρηστος χωρος απο την αλλη δινει ομορφια στο κινητο και εμενα καπου με εχει βολεψει αν και ειναι το μονο που ειμαι σιγουρος οτι δε θα μου λειψει. Note 8 το ειδα ειναι παρα πολυ μακρυ. Δε θα μεταφερεται με τιποτα. Oneplus το κοιταζα αλλα με χαλασε η καμερα τελικα. Pixel εμενα δεν μ' αρέσει και htc δεν εχω δει και δεν εκφερω αποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Παιδια, είμαι κι εγω απο τα ατομα που θελουν να προχωρήσουν στην αγορά του mate 10 pro και εχω μια ερώτηση. Τις τελευταίες μέρες, βλεπω στο Skroutz ότι ανέβηκε και η Single Sim εκδοση του κινητού, η οποία προφανώς είναι και πιο οικονομική. Πέραν της μονής Sim, δεν έχουμε κάποια άλλη διαφορά ετσι, για κάποιον που θέλει να "σώσει¨40 €, είναι η καλύτερη επιλογή υποθέτω.Δεν είναι και τόσο καλή επιλογή μιας και έχει 760 στο skroutz χωρίς ελληνική εγγύηση (χωρίς να είναι σίγουρος) ενώ το dual έχει μεν 800 αλλά δίνει δώρο αξίας 200 ευρώ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 δεν την εχω την συσκευη(mate 10 pro) αλλα περναω αρκετο χρονο μεσα στα νηματα καθως και βιντεακια βλεπω,,επειδη ειμαι και εγω στο ψαχτηρι(κατοχος s8+) απ'οσα εχω κρινει εγω για μενα αν θα πηγαινα στο ματε θα ηταν μονο η μπαταρια!καμερα σχεδον ιδια με λεπτομερειες που μπορει να υπερεχει το ματε και σε αλλες το s8!για την σελφι εχω μαθει απο εδω μεσα καθως και το βιντεο οτι τραβαει τραγικα και ειναι ενας απο τους λογους που δεν προχωραω στην μεταβαση,,γιατι για μενα με ενδιαφερει οθονη-μπαταρια-καμερα! για τα λαγκαρισματα δεν εχω θεμα που ειναι ελαχιστα μερικες φορες,,αλλα και για την ταχυτητα που ανοιγει το ματε καποια κλασματα ποιο γρηγορα, κλαιν!στον μεσο χρηστη του ειναι αδιαφορο ,εκτος και αν εισαι τοσο μανιακος που καθεσαι και εχεις διπλα διπλα συσκευες και το ψαχνεις τοσο πολυ!παρολαυτα δεν εχεις παρα να πας να τα δεις απο κοντα και να κρινεις ποιο ειναι στα γουστα σου κοντα! Eπειδη ειχα s8 , η σελφι του s8 ειναι τραγικη. Το βιντεο παιζεται ναναι ιδιο. Σε ολα τα αλλα υπερτερει. Επισης εσυ οπως λες περνας απο τα νηματα κ διαβαζεις, εγω τυχαινει και τα παιρνω στα χερια και τις δουλευω. Το mate φετος δεν παιζεται Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα. Ξέρουμε αν οι συσκευές από Γερμανό είναι branded; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Kαλησπερα παιδιά. Όταν στελνω ένα μήνυμα ενώ έχω τικάρει την αναφορά παράδοσης βλέπω μόνο την φράση " μόλις τώρα παραδόθηκε" αλλα δεν μου έρχεται ήχος παράδοσης.Έτσι θα είναι η αναφορά παράδοσης ? Μόνο επιγραμματικά χωρίς ήχο? Ευχαριστώ.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Eπειδη ειχα s8 , η σελφι του s8 ειναι τραγικη. Το βιντεο παιζεται ναναι ιδιο. Σε ολα τα αλλα υπερτερει. Επισης εσυ οπως λες περνας απο τα νηματα κ διαβαζεις, εγω τυχαινει και τα παιρνω στα χερια και τις δουλευω. Το mate φετος δεν παιζεται συγχαρητηρια φιλε μου,,δεν εχουν ολοι το προνομιο να περνανε απο ολες τι συσκευες που αναφερεις πως εχεις παρει στα χερια σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 συγχαρητηρια φιλε μου,,δεν εχουν ολοι το προνομιο να περνανε απο ολες τι συσκευες που αναφερεις πως εχεις παρει στα χερια σου!!! Το λεω απο την αποψη ,οτι ο καλυτερος τροπος ειναι να το δουλευεις στα χερια. Τα βιντεο πολλες φορες δεν δειχνουν αυτο που πραγματικα ειναι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα. Ξέρουμε αν οι συσκευές από Γερμανό είναι branded;Όχι δεν είναι Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. * Κάτοχος S6 Edge 64GB είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω το mate 10 pro σε μπλε. Υπάρχει κάποιος να έκανε παρόμοια μετάβαση; Και αν ναι, τι του έλειψε από το S6 edge και πόση βελτίωση είχε σε camera και video. Το UI του mate είναι πρακτικό στη καθημερινότητα; Το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για επικοινωνία μέσω texting (viber), μετά browsing, πολύ χρήση κάμερας (έχω 2 μικρά παιδάκια και τα τραβάω συνέχεια) και τέλος social media (fb μόνο). Εκείνα που θέλω και με έχουν τραβήξει στο mate, είναι καλύτερη κάμερα, αυτονομία, οθόνη αν και θα με δυσκολέψει το μέγεθος καθώς και μια βελτίωση στη καθημερινή χρήση όπως ταχύτητα, καλύτερο σήμα ίσως κ.α. Δεν παίζω παιχνίδια (κάτοχος ps4 pro). Και τέλος να πω ότι με φοβίζει λίγο η μετάβαση σε Huawei μιας και χρόνια έχω στο σπίτι μόνο samsung συσκευές παντού. * Συγγνώμη αν κούρασα και αν γράφω σε λάθος νήμα.Για φώτο στο σπίτι σε μέτριο και χαμηλό φωτισμό σε παιδάκια δεν υπάρχει άλλο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Σήμερα πήρα το car kit της Huawei που έχει μέσα θήκη και μαγνητική βάση στήριξης για τους αεραγωγούς. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, η θήκη μαγνητίζει τέλεια πάνω στην βάση η οποία κάθεται αρκετά καλά στους αεραγωγους. Όσον αφορά την θήκη κάθε αυτή, είναι μπλε όπως και το κινητό και αφήνει μια premium αίσθηση (σε αντίθεση με αυτή που είχε στην συσκευασία). Το πίσω είναι κάπως δερμάτινο και σκληρό ενώ το γύρω γύρω είναι μαλακό και εφαρμόζει τέλεια. Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Kαλησπερα παιδιά. Όταν στελνω ένα μήνυμα ενώ έχω τικάρει την αναφορά παράδοσης βλέπω μόνο την φράση " μόλις τώρα παραδόθηκε" αλλα δεν μου έρχεται ήχος παράδοσης.Έτσι θα είναι η αναφορά παράδοσης ? Μόνο επιγραμματικά χωρίς ήχο? Ευχαριστώ.- Ναι φίλε μου έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Σήμερα πήρα το car kit της Huawei που έχει μέσα θήκη και μαγνητική βάση στήριξης για τους αεραγωγούς. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, η θήκη μαγνητίζει τέλεια πάνω στην βάση η οποία κάθεται αρκετά καλά στους αεραγωγους. Όσον αφορά την θήκη κάθε αυτή, είναι μπλε όπως και το κινητό και αφήνει μια premium αίσθηση (σε αντίθεση με αυτή που είχε στην συσκευασία). Το πίσω είναι κάπως δερμάτινο και σκληρό ενώ το γύρω γύρω είναι μαλακό και εφαρμόζει τέλεια. Thumbed from my mate 10 pro!Το car kit από που το πήρες; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλη είναι, αλλα σε σοβαρη πτωση, σε καμια περιπτωση δε θα στο προστατευσει. Είναι μια κλασικη slim silicone, εντελως διαφανη, όταν θες απλη προστασια από γρατζουνιες κλπ. Για πτωσεις από Ελλαδα Ringke Fusion ή Rugged armor... θηκη https://www.ebay.com/itm/Official-Smart-View-genuine-leather-Flip-Case-Cover-For-Huawei-P10-Plus-Mate-10/252856543661?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=552396941707&_trksid=p2060353.m2749.l2649 https://www.dropbox.com/s/6edevw5s5fyro0m/IMG_20171227_180541.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/0s2pgn40rhd1xtl/IMG_20171227_180547.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/4wnbd89wybof45n/IMG_20171227_180553.jpg?dl=0 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Παιδια μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από διάφορες στιγμές και όχι τις κλασσικές στατικές και στημένες φωτογραφίες που ανεβάζουν σε άλλα θέματα; Ολοι λέτε τα καλύτερα για την καμερα αλλα κανένας δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Ναι μια χαρά παίζει στο mate 10 pro το myf2g ΥΓ Καλορίζικο στους νέους κατόχους Δεν άντεξα κι έπεσε nova launcher prime, με calibri γραμματοσειρά και συμμαζέψα τον αστείο σχεδιαστικά emui launcher... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Τελικά μου δούλεψε μόνο μετά απο απενεργοποίηση της 2ης sim(το δουλεύω με 2 κάρτες) και αλλαγή του κωδικού του f2g Παλιά είχα παραγγειλει απο αυτούς προστασία για την οθόνη και είχα μείνει ευχαριστημένος ,πάλι απο αυτούς θα πάρω.Οποιος θέλει ρίχνει μια ματιά http://www.protectionfilms24.com/products/screen-protectors/article-selection.html?geraeteklasse=105&marke=Huawei&modell=32630 Edited December 28, 2017 by OYGKA_3 αλλαγη link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Το car kit από που το πήρες; ;;Από εδώ http://www.mytel.gr Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Από εδώ http://www.mytel.gr Thumbed from my mate 10 pro!Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπερα παιδια, νεος κατοχος στη παρεα. Μια πρωτη ερωτηση, ξερει κανεις τι στο καλο κανει ακριβως η ρυθμιση "launch" στα battery settings? Δεν μπορω να καταλαβω, δεν ειναι καθολου ξεκαθαρη η περιγραφη. Θυμαμαι σε παλαιοτερες εκδοσεις EMUI πως υπηρχε εκει καπου μια ρυθμιση για battery saving και στην ουσια αν ηθελες να λαμβανεις κανονικα ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες επρεπε να πας μια μια σε οσες ηθελες,πολυ κουραστικο, και να το απενεργοποιησεις διοτι το default ηταν στο ON και ετσι πολλες ειδοποιησεις δεν ερχονταν καν , ειδικα με κλειστη οθονη. Κατι παρομοιο ειναι; Κι αν ναι που πρεπει να το βαλουμε; Αυτη τη στιγμη το εχω στο manage automatically. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ρυθμίσεις ---> Έξυπνη Βοήθεια ---> Έξυπνο κάλυμμα Τι κάνει το παραπάνω; Eπίσης πως βγαίνει αυτή η συνεχής ειδοποίηση στη μπάρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Οκ ευχαριστώ Δεν την βρίσκω, που την έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Ρυθμίσεις ---> Έξυπνη Βοήθεια ---> Έξυπνο κάλυμμα Τι κάνει το παραπάνω; Εάν πάρεις την αυθεντικη θηκη του κινητου όπως εγώ, κάθε φορά που είναι κλειστή όταν σηκωσεις το μπροστινο καπακι η παιξεις με δαχτυλικο αποτύπωμα εμφανίζονται διαφορες πληροφοριες(ώρα-ημερομηνία-καιρός).οταν σε παρει καποιος τηλεφωνο μπορεις να δεις ποιος είναι και μαλιστα με scroll text. H θηκη κοστιζει 29,90 και διαθετει ημιδιάφανο μπροστινο καπάκι για να φαινονται αυτά που σου ειπα.Όταν το πρωτοείδα ξετρελάθηκα.Και πλάκα πλακα αν κάποιος δώσει 800 η κατι λιγότερο για το θηρίο δεν νομίζω ότι θα μασήσει για 30 ακόμα όταν βλέπει αυτές τια ομορφιές. είμαι σίγουρος ότι με τις φωτο φτιαχτήκατε όλοι..... περιμένω σχόλια παίδες )))) Edited December 28, 2017 by George1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ρυθμίσεις ---> Έξυπνη Βοήθεια ---> Έξυπνο κάλυμμα Τι κάνει το παραπάνω; Αν έχεις θήκη με κάλυμμα μπροστινό αφήνει διάφορες εφαρμογές και widget να τρέχουν. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 δεν ξερω να ανεβασω τις φωτογραφιες.δοκιμασα upload από το laptop αλλα δεν τις βλεπω sory... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://imgur.com/gDFDM5y https://imgur.com/McpkkHR https://imgur.com/rh5RWrx https://imgur.com/ty95UCW ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτές ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ένα υπέροχο τηλέφωνο αλλά με απογοητεύει στο θέμα διαχείρισης διπλής κάρτας SIM . είναι απαράδεκτο την ώρα που μιλάς με τη γραμμή ένα δεύτερη γραμμή να απενεργοποιείται ( κατι που δε γινόταν με το honor6 plus) Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts